________________________-
سلام - آيا نمي شود در پروژه دومي CRC فايل را داد؟ در پروژه اولي كه شد، اما در دومي موفق نشده ام
با تشكر
Printable View
با سلام-اتفاقا من هم چند وقتی که دارم یه آنتی ویروس می نویسم و ضمن اینکه چند تا سوال داشتم می خواستم بگم شناسایی ویروس با نام آن کار اشتباهی است چرا که خیلی از ویورس ها از نام های تصادفی استفاده می کنند.ضمن اینکه مثلا اگر خودشون را در استارت آپ رجیساری ثبت کرده باشند می تونند بجای استفاده از نام درایو سیستم عامل از x استفاده کنند بنابراین برنامه شما این گونه ویروس ها را شناسایی نمی کنه
یک سوال هم داشتم و اون هم اینکه چجوری می شه فایل های در حال پردازش را با مسیرشون در یک لیست نشون بدیم-این خیلی مهم است که مسیر اون ها را نشون بده.
با استفاده از یک سری از کامپونت های ویزوال بیسیک میشه یه آنتی ویروس مثل آنتی ویروس های حرفه ای ساخت-یعنی گزینه هایی مثل اسکن ایمیل-ضد هرزنامه-و...-هم چنین میشه اسکن هوشمن ساخت که 99% ویروس ها را به راحتی شناسایی می کنه-
سلام-بانک اطلاعاتی این آنتی ویروس بل چی ساخته شده و چجوری که نمیشه بهش دسترسی داشت؟
با سلام ای ول
دستتون درد نکنه منم دارم شروع به برنامه نویسی می کنم الان هم C# را به صورت نیمه حرفه ای بلدم
هدف اختراع چرخ نیست دوست عزیز
اما یادگیری این موضوع درک خیلی مسایل دیگه رو بالا میبره. حداقل اگه بفهمیم یه انتی ویروس چطور کار میکنه خیلی چیزا رو یاد گرفته ایم!
سلام به همه
کسی کدی ، کامپوننتی داره که بشه روی کار تمام برنامه های در حال اجرا نظارت کرد ؟
مثلا بشه فهمید برنامه ها الان دارن به چه فایلهایی اکسس میزنن ؟
یه چیزایی مثل Alfa File Monitor رو پیدا کردم ولی روی ویندوز 7 خطا میده .
من یک پروژه ضد ویروس به زبان VB6 دارم! امدوارم که به دردتون بخوره!
حجمش حدود 1 مگه اما چون سایت قبول نکرد مجبورشدم 3 تیکش کنم!
سلام.یه سوال دارم.در مورد فایل های آپدیت یه توضیحی بدین.اصلا در مورد این توضیح داده نشد.ممنون.
واسه این کار باید با مفاهیم Hook آشنا باشید ، برای نوشتن آنتی ویروس لازم هست که تمامی عملیات هوک در سطح کرنل انجام بشه و لازمه اون نوشتن درایور و تسلط بر ++C هستش پس بهتر هست موتور آنتی ویروس رو با این زبان پیاده سازی کنید ( البته کل پست ها رو مطالعه نکردم و اگر قرار هست آنتی ویروسی طراحی بشه عرض کردم ).
داداش ها بزار رو یکیشون تمرکز کنیم و هر کدوممون رو یه قسمتش کار کنه و بعد از تموم هر کس سورسشو میزار بعد یه چیز باحال ازش در میاد نظرتون چیه
سلم دوستان
بنده سورس كامل انتي ويروس كاسپر اسكاي ورژن 8 رو دارم
اگر ميتونيد همكاري كنيد و يه انتي ويروس كامل بسازيم پ.خ بدين
منتظرم
اینجور نمیشه یک هماهنگ کننده پروژه باید باشه که برای هر شخص یا گروه یک رویه کاری معرفی کنه تا پروژه به نحو احسنت پیش بره یکی برای مثال بر روی رابط کاربری کار کنه یک چند نفر رو هسته برنامه کار کنند و از این قبیل چیزا منم میخواستم همراه باشم ولی حیف که دانش برنامه نویسیم به اون حد مناسب نرسیده
وقتی می خواید انتی ویروس بسازید از کجا می فهمید که ویروس کجا جا خوش کرده یا برای هر ویروس یک برنامه یا سورس جدید می نویسید
ببخشید که ما هم یه قدمی تو این تاپیک زدیم
ولی Dezfoul راست می گه وبا نظر Hossenbor موافق هستم
ولی یه سوالی هست چند وقته توسرم هست ایا استفاده از بانک اطلاعاتی مناسب هست یا به عبارتی این اسم یا پسوند یا ساختار ویروسی رو که می خواهیم داخل بانک اطلاعاتی ذخیره کنیم نمیشه جای دیگه ای ذخیره کرد و ایا بانک اطلاعاتی قابل اطمینان است یا به عبارتی کستی نموتونه به راحتی توش دست کاری کنه
سوال دوم ایا یه انتی ویروس می تونه 0و1 رو هم تحلیل کنده یا به قولی شناسایی بکنه
بعضی آنتی ویروس های هوشمند، کد اجرایی فایل ها رو هم تجزیه و تحلیل می کنند. بقیه از روی یه چیزی مثل اثر انگشت (Hash) فایل های ویروس رو تشخیص می دن.
الان بیشتر ضد ویروس های همین ایرانی خودمون که اسم نمیبرم از دیتابیس نود 32 و بقیه استفاده میکنن به سادگی فقط کار سختشون این بوده که تونستن به دیتابیس این ویروس کش ها نفوذ کنن حالا به تریقی و با برنامه خودشون بچسبونن
خوب ما هم از همین جاش استارت را میزنیم و جلو میریم تا چیز خوبی ازش در بیاد
از دوستان برنامه نویس کسی میتونه
یه لطفی به من کنه و این برنامه SMP_Virus_Scanner.zip همین 89 کیلوبایتیه.
کسی میتونه منوی ABOUT رو از زیر منوی اصلی help بذاره جای خود help و مابقی زیر منوی help رو کلا پاک کنه
یعنی جای help روی about بگیره در منو بار.
کسی میتونه این کار رو بکنه؟
ضروری واسم و آپ کنه؟
سلام
تو آنتی ویروست سعی کن از Process injection هم استفاده کنی
تو شرکت هایی که آنتی ویروس می سازند میان از این تکنیک هم استفاده می کنند
دوستان عزيزي كه ميان و يه جوابي مينويسن و ميرن توجه كنن
هر كسي اينجا يه چيزي نوشته تا چند ماه بعد يكي ديگه اومده يه چيز ديگه نوشته و رفتن پشت سر خودشون رو هم نگاه نكردن :متفکر:اينجوري كار به جايي نميرسه
يه پيشنهاد دارم :
من خودم مي خواستم يه همچين مطلبي رو شروع كنم ولي چون ديدم تكراريه اومدم تو اين تاپيك كه شايد بشه كاري كرد ولي ديدم فايده اي نداره اينجا هيچي گير نمياد و هيچكس سر نميزنه . دليل اصلي هم اينه كه كسي پيگير مطلب نيست و ليدر اين تاپيك هم به دليل استقبال سردي كه از كارش شده بيخيال اينجا شده و خودش به تنهايي كار رو دنبال كرده
دوستان عزيز اگه حاضرن شروع كنيم چند نفر اعلام آمادگي كنن مطالب بي محتوا رو از اين تاپيك حذف مي كنيم كه دوباره جون بگيره
من هستم تا آخرش هم هستم و پيشنهاداتي هم براي ادامه مسير دارم ولي نياز داريم كه يه تيم تشكيل بديم
بياين اعلام آمادگي كنين
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت.
همه افرادي كه حتي يه بار هم به اينجا سر نميزنين و اصلا اين چيزايي رو كه نوشتم رو نميخونين توجه كنين :
نوشتن آنتي ويروس اونقدر ها هم كه فكر مي كنين كار پيچيده و سختي نيست تا الان چند نفر رو سراغ دارم كه اين كار رو به تنهايي انجام دادن از جمله همين نويسنده اين تاپيك چيزاي خوبي هم از آب در اومدن ولي به دلايلي كامل نبودن و نياز به كار گروهي دارن
بياين اعلام حضور كنين باور كنين ميشه موفق شد
ببينيد دوستان به نظر من همه چيز پول در آوردن نيست و اكثر افرادي كه اينجان براي پول نيومدن . اولين مزيتي كه براي همه داره اينه كه با همديگه آشنا ميشيم و جداي از اين محيط علمي و مجازي و در دنياي خارج مي تونيم دوستاي خوبي براي هم باشيم :چشمک: ضمنا ميشه يه كار بزرگ رو تقسيم كرد بين چند نفر تا هم سريعتر نتيجه بده و هم براي بالاتر رفتن سطح علمي عاليه .
سلام دوست عزیز اگر تو مطالبت تو ضمینه برنامه نویسی مخصوصا سی پلاس پلاس هست خوبه من هستم از انتی ویروس کاری که من بلد شدم حذف فایلهایه ویروسه بر اساسه اسم اگه اراده کنیم میتونیم پیش بریم الان پیشنهاد من اینه یک انتی ویروس کوچلو برای نمونه بسازیم که اول گروه با هم متچ بشه دوم بتونیم گروهو سازماندهی بهینه بکنیم و دوما ما باید به سوالایی از این قبیل که چه نیازی به ساخت انتی ویروس هست یا این انتی ویروس چه چیزی داشته باشه که براش امتیاز حساب بشه پیشنهاد من فعلا یک انتی ویروس کوچک که درایو یو اس بی رو اسکن می کنه و فایل اتو رانو غیر فعال یا حذف کنه یا انتی فلیم بسازیم فایلاش که مشخصه و کاراییشم تقریبا مشخصه
در ضمن دوستان با تجربه اگه امکان داره ایده ها و نظراتونو بدین و اینم بگم امتحانامه امکان شروع پروژه اصلی برام نیست تا اون وقت یک جمع بندی و یک تحقیق می کنیم و رویه پروژه کوچولو شروع می کنیم
دوست خوبم خوشحالم كه بالاخره يه علاقه مند پيدا شد ما الان سه نفر شديم من و شما و خود شروع كننده تاپيك . ايشون از 2 سال پيش اين كار رو شروع كرده به نتايجي هم رسيده ولي نيمه كاره مونده ميشه از تجاربش استفاده كرد
چند موضوع هست كه بايد مد نظر قرار بديم
اول اينكه نوشتن يه همچين آنتي كه شما ميگين براي شروع شايد كمي دلخوش كننده باشه ولي اگه بخوايم موفق بشيم بايد وقت و انرژي رو براي اصل كار بزاريم البته نميدونم براي شما چقدر زمان ميبره اگه مي تونين توي يه زمان كوتاه به طوري كه لطمه به درس و وقتتون نزنه به قول معروف براي دست گرمي بد نيست
موضوع دوم : نتايج تحقيقاتي كه به صورت كلي تا الان كردم اين بوده كه اولا زبان برنامه نويسي مهم نيست ولي ترجيها خونواده سي باشه بهتره (براي دسترسي بهتر به كرنل )بعد از اون مهم موتور اون آنتي ويروسه كه بر بايد تصميم بگيريم به چه شكلي كار كنه مثلا مثل كسپر سكي ديتابيس داشته باشه يا مثل نود فوت پرينت ها رو دنبال كنه كه كلا 2 سيستم متفاوت ولي كارا هستن
موضوع سوم :تخصص هاي مورد نيازه براي انجام اين پروژه .
بهترين راه اينه كه از هر زبون برنامه نويسي كسي فرد واردي رو تو گروه داشته باشيم چون يه سري سورسهايي رو ميشه تو نت پيدا كرد و با مهندسي معكوس اونها عملكرد دقيق يه آنتي قوي برامون روشن ميشه به جز اون به افراد شبكه كار حرفه اي هم نياز داريم در حدي كه بتونيم با سوراخ هاي ويندوز و بك دورها دقيقاآشنا بشيم و بستنشون رو توي آنتي خودمون مد نظر قرار بديم . به جز اين موارد يه آلگوريتم نويس ماهر نياز هست كه فقط كارش نوشتن يه آلگوريتم خيلي قوي و بدون نقص براي موتور آنتي باشه
پيشنهاد من اينه كه از هر 2 روش كسپر و نود استفاده كنيم و يه جورايي 2 موتوره باشه برنامه اينجوري مو لاي درزش نميره بدست آوردن ديتابيس هم زياد سخت نيست ولي مهم روش به كار بردنشه
اميدوارم دوستان ديگه هم به زودي به جمعمون بيان كه گروه رو ببنديم و كار رو استارت بزنيم
لطفا هر كسي كه تخصصي داره حتي اگه فكرميكنه به درد اين كار هم نميخوره اعلام كنه شايد يه جورايي براي بخشي از كار از تخصصش استفاده كرديم
منتظر پيامهاي شما هستيم
برای این که ما از نرم افزار های داخلی حمایت کنیم ، به امید خدا هر وقت درست و تکمیل شد می توانید بر تست فنی اش روی مرکز تست ما هم حساب کنید
ما برای شما تست فنی رایگان می گیریم ، خوبه ؟
برای اطلاعات به سایت زیر مراجعه کنید
www.u0vd.org
سلام من استارت کردم چندتا سوال دارم گرفتن امضای فایل یعنی چی همون کد md5 یا sh1 هست یا نه و سوال دوم اگه بله ایا تمام قسمت فایل برای بدست اوردن امضا استفاده میشود و سوال سوم روش رئال تایم پروتکتینگ چیه و دوما فرقش با حالت کرنل مود چیه و کدوم بهتره برای استفاده اگه باهم فرق دارن و سوال چهارم چه مدت زمان برای من طول میکشه تا این روشو پیاده کنم و سوال پنجم روش هوش مصنوعی تو این زمینه چیه و چطوری میشه پیاده اش کرد و سوال ششم اولین قسمتی که باید روش تمرکز کنم چیه با تشکر
از لطفت ممنون رفيق حتما اين كار رو خواهيم كرد
دوستان عزيزي كه فرصت انجام اين كار رو ندارن ولي از نظر فني اطلاعاتي دارن كه فكر مي كنن به درد ما ميخوره خوشحال ميشيم كه نظراتشون رو اعلام كنن .
از همه دوستان برنامه نويس حرفه اي خواهش مي كنم سوالاتي رو كه براي بچه هاي گروه ايجاد ميشه بدون پاسخ نزارن اميدوارم همه افراد بازديد كننده حد اقل يه سهم كوچيك هم كه شده توي اين پروژه گروهي داشته باشن حتي با جواب دادن به يه سوال
ضمنا تا الان 4 نفر شديم و همونطور كه دوست عزيزم Hossenbor گفت كار استارت خورده زبون پايه براي اين كار ++C انتخاب شده و به اميد خدا بزودي شاهد خبراي خوبي هستيم
اگه باز هم كسي مايله براي همكاري دست گرمش رو صميمانه مي فشاريم
سلام اقا من تز ارشدم روی همین موضوعه.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
امروز یکم حال داشتم .
یه چند خطی براتون مینویسم.
آنتی ویروسی که من نوشتم : شامل قسمتهای متعددی بود . کم کم براتون میگم.
در مرحله اول و میشه بگی بزرگترین مشکلی که من باهاش مواجه بودم . مسیر فعلی کاربر بود.
یعنی باید میفهمیدم که کاربر الان کجای ویندوز اکسپلورر هست.
اول بار با هوک این کار رو کردم. اما مشکل بزرگی که بود . برای ویندوزهای 32 و 64 بیتی هر کدوم باید یه روش پیاده میشد. که دردسر زیادی داشت.
دیدم خیلی اذیت میکنه . چون هوک من یوزر مد بود و ثبات نداشت.
در مرحله بعدی هوک رو گزاشتم کنار و اومدم سراغ استفاده از Api ها برای بدست آوردن مسیر.
اونم تا حدودی جواب داد . اما بازم ثبات نداشت. تا یکی از دوستان یه فیلتردرایور نوشته بود ، که از ایشون خریداری شد و مورد استفاده قرار گرفت.
در مرحله بعدی : مسیری رو که کاربر ، در اون بود رو داشتیم ، یه FindeFile میکردیم و Md5 فایلها رو بدست می آورم و با بانک اطلاعاتی که داشتم ، کوئری میگرفتم . اگه تو بانک بود ، یه صفحه طراحی شده بود که بالا میومد و اعلام میکرد یه ویروس پیدا کرده (یادش بخیر).
اما باز اینجا کلی مشکل به وجود میومد :
1- فایلهایی که حجمشون بالا بود ، کلی زمان میبرد که md5 بگیریم ازشون.
2- نیاز نبود همه نوع فایل رو md5 بگیریم . اما چون من ناشی بودم ، همه رو میگرفتم.
3- اگه کاربر میرفت تو یه شاخه ای مثل system32 و با حجم عظیمی از فایلها مواجه میشد ، تا برنامه میومد md5 بگیره و بعد کوئری ، کاربر 4 تا مسیر دیگه هم رفته بود :لبخند:
و ...
که کم کم روش کار کردم و مشکلات رو مرتفع کردیم.
اگه وقت شد. کم کم راهی رو که رفتم براتون میگم.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز گلد خوب شما رو روش دیباگر داخلی یا همون هیورستیک انالیز کار کردین یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید من اول میخواستم رو روش دیتابیس بسازم گفتم اگه نتونه رو روش انالیز کار بده بزرگترین عیبش میشه بنابراین نتیجه گرفتم اول رو همین روش تمرکز کنم و اطلاعاتی هم به اون صورت ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید مدیران عزیز هم اطلاعات و تجاربه پر ارزشی داشتن ولی متاسفانه نیستن و اگر اونا هم میتونستن کمک کنن پروژه قالب بهتری به خودش میتونست بگیره با تشکر
در ضمن دوست عزیز میشه دیتابیستونو از کجا گرفتین ممنون من امروز یک مصاحبه از رییس شرکت کوییک هیل خوندم خیلی راهنماییم کردم ولی متاسفانه ادرسش یادم نیست تو سایت اشیانه بود و ایشون گفته بود که علاوه بر تسلط کامل بر ویندوز باید تو مهندسی معکوس هم مهارت بالایی داشته باشن که خدا رو شکر دارم کم کم یاد میگیرم و اینکه بدترین دشمنان انتی ویروسها ویروسهایه چند ریختی و چندتا نوع ویروس بود معرفی کرد
سلام دوستان یک مشکله دیگه کسی راه حلی نداره وقتی امضایه یک فایل رو میگیریم اگر اون فایل یک بایتش تغییر کنه برنامه هم امضایه متفاوتی تولید میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید
و یک سوال دیگه چه فایلهایی رو باید اسکن کنم منظورم اینه که متن نباشه یا عکس نباشه البته تو قالب واقعیشون نه فایل اجرایی تغییر پسوند داده شده و یک سوال دیگه از فایلهایه اسکریپتی مثل bat یا vps هم باید اثر انگشت بگیرم؟ باتشکر
دوست خوبم به دست آوردن اين ديتابيس اصلا سخت نيست خيلي راحت ميشه به روزترين ديتابيسها رو از شركتهاي مهم و معتبر سراسر دنيا بدست آورد. سختي كار اونجاست كه بايد هر يه دونه فايل رو با كل محتويات اين ديتابيس مقايسه كنه و اين كار سرعت رو فوق العاده كم ميكنه . اين مشكل رو توي خيلي از آنتي ملوير هاي كوچيك ميشه ديد پس بايد يه فكري براي اين كار كرد كه نحوي ديگه برنامه سالم يا خراب بودن يك فايل رو تشخيص بده .
من فكر مي كنم درستي كار دقيقا همين جاست اگه آنتي بتونه تشخيص بده كه يك بايت عوض شده وظيفه خودش رو انجام داده يعني اينكه اين آنتي بياد كل فايلها رو به 2 دسته تقسيم كنه دسته اول اونايي كه امضاشون عوض نشده كه طبيعتا اينها به عنوان فايلهاي پاك ميشناسه و كاري به كارشون نداره دسته دوم اونايي هستن كه حداقل يك بايت عوض شده دارن (حتي 1 بيت ) اون فايل ها رو حتما بايد چك كنه چون نه آنتي و نه حتي كاربر اطلاع داره كه اين تغيير كار ويروس بوده يا خود اون برنامه يا os پس براي اطمينان بايد اون رو تو ليست چك كردناي خودش بزاره و اگه تميز بود دوباره امضاي جديد ازش بگيره .
اين اشتباهه كه بين فايلها فرق بزاريم به اين دليل كه ممكنه كدهاي مخرب توي كدهاي هر فايلي خودشون رو جاسازي كنن و از نظر تئوري حتي به عكسها هم نميشه اعتماد كرد (البته تا حالا ويروسي ديده نشده كه به عكس يا mp3 بچسبه ولي با اين حال آنتي هاي قوي دنيا حتي اينها رو هم اسكن مي كنن ) دليلش هم اينه كه وقتي او اس مياد با كمك نرم افزار پلير اون فايل كدهاي درون اون فايل رو ميخونه كه اجرا كنه كدهاي مخرب هم مي تونن قد علم كنن
بنابر اين همه چيز رو بايد اسكن كنه
سلام دوست عزیز تو قسمت اول مشکلی به اون صورت نداریم و تو قسمت سوم هم ما چند فیلتر تو انتی ویروس داریم یکی همون دیتا بیسه یکی هم رفتار شناسیه و راههایه مختلف تو فایل بات و وی پی اس که به راحتی قابل تغییرند و امضا تغییر میکنه که نظر من استفاده از هیورستیک انالیزر هست بجایه روش دیتا بیس اینجور بهینه تر هست در مورد فایلهایه اسکریپتی اجرایی شده هم اونا رو از روش رفتار شناسی و یا اکتیویتی لوگر کنترل میشن یا تو محیط شبه سیستم عامل ازشون خروجی جرفته میشه و با هیورستیک انالیزر فیلتر میشن که اینجور گیر میفتن ای کاش مدیران و اساتید عزیز هم بودن و نظر میدادن
سلام دوستان قسمت دیتابیسش تمام شد بی زحمت یک دیتابیس اگه کسی لطف کنه ممنون میشم فقط روش تهیه امضا شم لطف کنین اخه من از کل فایل امضا نگرفتم و تنها از اول فایل امضا گرفتم با تشکر دوستان این پروژه اصلی نبود برای همین سورسشو نذاشتم چونکه گروهمون کامل نیست و وقتی کامل شد پروژه اصلی رو شروع میکنیم ولی اگه کسی لازم داشته باشه براش میذارم
خبر خوبي بود دوست عزيز خوشحالم كه قسمتي از كار داره پيش ميره
امضا نگرفتن از كل فايل اشتباهه به اين دليل كه ويروس مي تونه بدون تغيير حجم فايل كدهاي خوش رو يه گوشه كناري توي اون فايل جاسازي كنه و به جاي يه سري از كداي اون فايل بشينه پيشنهاد من اينه روش امضا گرفتن به اين شكل باشه كه مثلا از هر فايل چندين بخشش رو به طور تصادفي ولي با يه نظم روشن براي خود انتي بگيره و با يه فرمول خاص اونو خلاصه سازي كنه
ضمنا يه سري ديتابيس وجود داره كه برات ايميل مي كنم
نه میدونی مشکل اون امضاها چیه برای مثال تو فایل یک مشخصه به نام تاریخ ساختش هست که با هر دفعه کامپایل تغییر میکنه در نتیجه اونم تغییر میکنه چندین نوع امضا هست که من از نوع مرکب دینامیکش استفاده می کنم که به نظرم بهترینه ولی باید ازمایش بشه برای همین گفتم تو شرایط واقعی امتحانش کنم
سلام میدونم که این بحث ها مال خیلی وقت پیشه و میدونم کسانی که این پست ها رو دادن شاید نباشن ولی
من یه آنتی ویروس با زبان های #C++ , Css , Html , C طراحی کردم که اصل کارش با C++ هست و 50 درصدش کامل شده
حالا نیاز به کمک دارم نمیدونم کسی کمکم میکنه یا نه ولی بدونید خیلی کمک نیاز دارم
دوستانی که میخان در تکمیل این پروژه به من کمک کنن با ایمیل من تماس بگیرن
با تشکر : ایمیل من : sorn01@yahoo.com
من گرافیست هستم
برای طراحی گرافیکی رابط کاربری می تونم کمک کنم
اینم آیدی یاهو : silverlight.mind
با سلام
پروزه ی این ترم من ساخت آنتی ویروس توی محیط c برای ویندوز xp هست
من حتی نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چه چیزایی باید یاد بگیرم
میشه کمکم کنید؟
آخه من ترم 2 هستم و تنها محیطی که تاحالا توش کد نوشتم پایتون بوده و از ویندوز و چیزایی که تو این تاپیک نوشتین سر در نمیارم
اگع ممکنه یکی بگه که از کجا باید شروع کنم؟؟:متفکر::ناراحت:
با سلام ...
به لطف خدا پروژه ی ساخت آنتی ویروس شروع شد ...
ادامه ی این گفتگو ها در این تایپیک ... : شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...
میشه عکسی از محیطش بزاری عزیز؟
سلام ببخشید این برنامه را با چه زبانی نوشتید