نقل قول: برنامه نویسی تحت شبکه در vb.net
سلام
یه سوال ساده
من تازه SQL server 2005 رو نصب کردم ، کجا باید برم جدول و پایگاه داده رو درست کنم ؟؟
توی منوی استارت و آل پروگرم یه گزینه اضافه شده
Microsoft SQL Server 2005
و توی آن دو گزینه هست :
SQL Server Management Studio
SQL Server Business Intelligence Development Studio
کدومشه ؟؟
اصلا کجا باید برم ؟؟؟
سلام
نقل قول:
من تازه SQL server 2005 رو نصب کردم ، کجا باید برم جدول و پایگاه داده رو درست کنم ؟؟
برنامه کمکی SQL Server Management Studio یک ابزار جانبی بسیار قدرت متد و ساده در مدیریت SQLServer است.
بعد از اجرا و اتصال به نمونه SQLServer میتواند با رالست کلیک روی Databases بانک جدید خود را تولید کنید.
نقل قول:
..مقدار نظم بيشتري بگيره يه تاپيک به نام آموزش Socket ايجاد کنيد ..
با توجه به pm دوستان و کمی بالا و پایین کردم تاپیک جدیدی ایجاد کردم.
لینک تاپیک جدید:
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=121111
انشا ا... با پیگیر و اتمام هر چه زودتر تاپیک به تمام سوالات بنیادین دوستان در متن تاپیک و در محل مناسب جواب داده خواهد شد.
فقط تایپ مطالب جدید فرصتی خالی میخواهد با کمی صبر دوستان و کمک اساتید دات نت کار پیش خواهد رفت.
نقل قول:
اتصال به نمونه SQLServer
این یعنی چی ؟
سرور از کجا بیارم ؟
ممنون ...
سلام
نقل قول:
این یعنی چی ؟
سرور از کجا بیارم ؟
شما در یک رایانه میتوانید چندین نمونه و نسخه SQLServer را نصب کنید.
یک نمونه SQLServer میتواند پیش فرض باشد و بدون دادن نام هم به ان وصل شد.
سرور هم میتواند رایانه خودتان باشد.
مثلاً اگر در رایانه خودتان برای اتصال به نمونه پیش فرض SQLServer کافیست در کادر اولی management مقدارد ServerName را یک نقطه قرار دهید و اگر User و Pass هم دارید که وارد کنیدف ورگنه OK کنید تا به نمونه پیش فرض SQLServer روی رایانه خودتان وصل شوید.
یا اگر نسخه Express را استفاده میکنید در رایانه خودتان باید از SQLEXPRESS\. استفاده کنید که نقطه معرف رایانه جاری است و....
موفق باشید.
ممنون
این نسخه Standard هستش .
نقطه زدم ارور داد . اینم متن ارورش :
TITLE: Connect to Server
------------------------------
Cannot connect to ..
ADDITIONAL INFORMATION:
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)
For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&EvtSrc=MSSQLS erver&EvtID=2&LinkId=20476
BUTTONS:
OK
ببین اصلا پنجرش این شکلیه ؟؟؟؟
راستی توی سیدیش دو تا پوشه هستش . یکی زده Tool و دیگری Server . کدومشه ؟؟
من Tool رو نصب کردم ...... Server هم می خواد ؟؟؟
http://upload.iranblog.com/1/1220697888.jpg
سلام
شما باید در قسمت ServerName نام کامپیوترتان را وارد کنید
سلام
نقل قول:
ببین اصلا پنجرش این شکلیه
میشه گفت بله.
ذات SQLServer اصلاً پنجره ای نداره!
این پنجره برنامه کمکی SQL Server Management Studio است.
نقل قول:
راستی توی سیدیش دو تا پوشه هستش . یکی زده Tool و دیگری Server .
در اصل باید Server نصب شود و Tools ابزار کمکی است، مثل همین برنامه که عسش را گذاشتید.
ولی فکر تا حالا تستی نکرده ام و بعید میدانم بدون نصب هسته SQL Server برنامه SQL Server Management Studio نصب شود.!!!!
اگر با نقطه نتوانستید وصل شوید. یک سری به مسیر زیر بزنید.
Start->Programs->Microsoft SQL Server 2005->Configuration Tools->SQL Server Configuration Manager->SQL Server Services
ببنید سرویسی با نام (SQL Server (MSSQLSERVER یا کلاً (SQL Server(XXXXX دارید؟
روشن است یا نه (State=Run)؟ اگر در حال اجرا نیست، راست کلیک کنید و Start را بزنید.
سپس برگردید و مجدداً تست کنید.
سلام دوستان من یه برنامه تحت شبکه میخوام بنویسم .برنامم به این صورته که در سرور داده ها از طریق پورت comخونده میشه ودر پایگاه داده ذخیره میشه و من میخواهم که این داده ها در کامپیوتر clientنمایش داده شود برای این کار از socket programmingباید استفاده کنم یا از طریق خود sqlیعنی از امکانات sqlاستفاده کنملطفا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم.