-
نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی
سلام دوست عزیز:
من یه تازه کارم و در این پروژه ای که دارم مینویسم باید کاربر تاریخ شمسی رو وارد کنه و قبل از ذخیره توی دیتا بیس(SQL) به میلادی تبدیل بشه و برعکس، وقتی کاربر میخواد اطلاعات داخل dbرو ببینه باید قمری ثبدیل به شمسی بشه. من طبق فایل install این کامپوننت شما رو نصب کردم اما نمیدونم برای این منظور که گفتم چه جوری ازش استفاده کنم!!:عصبانی++: اگه ممکنه برام توضیح بدین.:خجالت:
با تشکر.:بوس:
-
دوستان:
توی این سایت این همه برنامه نویس خبره هست! یعنی واقعا کسی نیست که به داد من برسه:متعجب:!!!!!!!!!!!
خیلی حیاتییه :گریه:
شمارو خدا کمک کنین:عصبانی++:
-
نقل قول: XCalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی
نقل قول:
نوشته شده توسط
adgteq
مجموعه کامل XCalendar 1.1.1 همراه با کنترلهای TMS Planner سازگار شده با آن را به این پست اتچ کرده ام. پکیج های لازم برای نصب رو هم اضافه کرده ام (با تشکر از مهران). البته متاسفانه روی دلفی 2009 قابل نصب نیست.
اگر امکان داره این کامپوننت را همراه با کنترلهای TMS Planner سازگار شده برای دلفی 2010 بگزارید یا راحلی را نشان دهید که این کامپوننت را با Tms planner برای دلفی 2010 استفاده کنم
یا علی
-
یعنی توی این سایت با این هم کاربر کسی نیست به داد این تاپیک برسه
-
نقل قول:
یعنی توی این سایت با این هم کاربر کسی نیست به داد این تاپیک برسه
کسی نیست که وقت آزاد داشته باشه، و برای شما آن کامپوننت را برای استفاده از TMS Planner در دلفی 2010 به روز کنه.
شما خودتون می تونید دست به کار بشید. کاربر مربوطه زحمت کشید و آن را تا اینجا نوشت، و به طور آزاد در اختیار دیگران قرار داد. شما اگر بهش نیاز دارید، می تونید خودتان آن را به روز کنید، و آن را به طور آزاد با سایر کاربران به اشتراک بزارید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
علی کشاورز
کسی نیست که وقت آزاد داشته باشه، و برای شما آن کامپوننت را برای استفاده از TMS Planner در دلفی 2010 به روز کنه.
شما خودتون می تونید دست به کار بشید. کاربر مربوطه زحمت کشید و آن را تا اینجا نوشت، و به طور آزاد در اختیار دیگران قرار داد. شما اگر بهش نیاز دارید، می تونید خودتان آن را به روز کنید، و آن را به طور آزاد با سایر کاربران به اشتراک بزارید.
واقعا ممنون از جوابتون!
خب بازم شکر یکی جوابمونو داد از بلاتکلیفی در اومدیم
امیدوارم حداقل یک راهنمایی کوچیک برای آپدیت کامپوننت کنید
-
1 ضمیمه
بيا باباجان اينم سورس تغيير يافتش...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
با سلام اينكه با 2010 سازگار نيست كسي مي تونه با 2010 سازگارش كنه مرسي به داد ما تازه كارا هم برسيد
-
با سلام من اين كامپونت رو تو دلفي 7 نتونستم نصب كنم يعني موقع كامپايل ارور ميدهprocedure TListHintWindow.CreateParams(var Params: TCreateParams);
خواستم يك پكيج تو 2010 هم درست كنم كه باز ارور كامپيال ميده اگه ميتونه منو راهنمايي كنه ممنون مي شم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
مائده 100
با سلام من اين كامپونت رو تو دلفي 7 نتونستم نصب كنم يعني موقع كامپايل ارور ميدهprocedure TListHintWindow.CreateParams(var Params: TCreateParams);
خواستم يك پكيج تو 2010 هم درست كنم كه باز ارور كامپيال ميده اگه ميتونه منو راهنمايي كنه ممنون مي شم
سلام كسي نيست راهنمائي كنه:ناراحت::متفکر:
-
با دابل کلیک روی کامپوننت نمیشه رویداد ها رو تغییر داد باید چطور عمل کرد؟
با تشکر
-
من کام÷وننت رو برای d2007 تغییر دادم و سورس هم گذاشتم
اگر روزی قرار شد از d2010 و غیره استفاده کنم بازم تغییرش میدم
ولی تا اون موقع خودتون دست بکار بشین
روش تغییر دادنش همینطوره که من تغییر دادم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
یک لطفی میکنید یک توضیح کوچیک بدید که چطوری باید تغییر سورس داد؟
-
با سلام
من تازه كارم و ميخوام كه يك مقدار عددي را به يك تاريخ اضافه يا كم كنم
مثلا 7 روز به تاريخ اضافه كنم يا 35 روز كم كنم
لطفا اگر سورسي براي من بگذاريد ممنون ميشوم با دلفي 7
با تشكر
-
سلام
دوستان عزیز نسخه سازگار با دلفی 2010 وجود داره؟
با تشکر
-
از دوستانی که با این کامپوننت کار کردن کسی از اینکه برای دلفی 2010 هم بروز شده اطلاعی داره؟
یا درصورت امکان راجع بروزرسانی کامپوننت ها و خصوصا الان این کامپوننت توضیحی بده؟
با تشکر
-
سلام
لطفا برای نسخه delphi XE2 هم ارائه بدید.
حین compile در XE2 پیغامهای خطایی از جمله :
[DCC Error] xcalAdvEdit.pas(139): E2065 Unsatisfied forward or external declaration: 'TListHintWindow.WMNCButtonDown'
را می دهد.
-
توی 2010 هم همین پیغام خطا رو میده
دوست عزیزی که زحمت استارت این کار رو کشیدن لطفا در خصوص این تغییرات هم توضیحی بفرمایند یا هر کدام از دوستان که اطلاعی دارند خصوصا مدیر بخش
با تشکر
-
دوستان عزیز برای دریافت نسخه هماهنگ با 2010 به صفحه زیر بروید
https://barnamenevis.org/showthread.p...69#post1355069
-
1 ضمیمه
با سلام
این کومپوننت روز اول سال قمری جاری 1433 را مشکل داره و تاریخ رو یک روز بیشتر نشون میده.:ناراحت:
تا آخرین روز سال 1432 خوبه ولی سال جدید رو مشکل داره. چطور میشه حلش کرد:تشویق:
در حقیقت یکشنبه باید اول محرم باشد. در ماه ذیحجه درست است اما در محرم (تصویر پائین) اشتباه است.
-
آره داداش
من هم همین مشکل رو باهاش دارم
امیدوارم یک نفر که در این زمینه آشنایی داره ، در مورد رفع این ایراد راهنمایی کنه
-
1 ضمیمه
از hijricalendar استفاده کنید و مقدار hijriadjustment رو تغییر بدین
ضمیمه 111419
-
چه تغییری باید بدم ؟
مثلا اگه صفر هستش من بدم 1؟
-
1 ضمیمه
سلام.
کسی میدونه چطور باید کاری کرد در یک XCalPlannerCalendar که ویژگی XCalendar اون به یک PersianCalendar نسبت داده شده، مناسبتهای قمری رو هم به او اضافه کرد؟
مثلا همونطور که در عکس زیر می بینید، روزهایی که مناسبت شمسی دارند، بولد شدند و در بین اونها روزهایی که تعطیل رسمی هستند، قرمز رنگ میشند. حالا من نیاز دارم مناسبتهای قمری هم به همین شکل در بیان. یعنی 20 مرداد (25 شوال) که شهادت هست و یک روز تعطیل، باید قرمز رنگ بشه.
ضمیمه 134800
البته لازم به ذکره من از کدی آقای گلبافان در نمونه برنامهشون گذاشته بودند، مناسبتها رو فراخوانی میکنم و همونطور که میبینید، این روز به عنوان یک وکیشن (روز تعطیل) تعیین شده:
کد HTML:
<Event Month="10" Day="25" XCalendar="HijriCalendar" Title="شهادت حضرت امام جعفر صادق عليه السلام، 148 هـ ق" IsVacation="1"/>
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedjim
کسی میدونه چطور باید کاری کرد در یک XCalPlannerCalendar که ویژگی XCalendar اون به یک PersianCalendar نسبت داده شده، مناسبتهای قمری رو هم به او اضافه کرد؟
این مشکل رو با اختصاص یک XCalendarEvents که با فایل زیر لود شده حل کردم. فایل xml زیر ترکیب تمام رویدادهای شمسی و میلادی و قمری با در نظر گرفتن روزهای تعطیل هست:
ضمیمه 135354