نقل قول: TCP/IP Socket Programming in Framework.Net 2.0
سلام
آقا واقعا دستتون درد نکنه همه چی عالی بود
فقط من میخواستم بدونم این سبک کد نویسی چطور میتونم یاد بگیرم
من با تمام مفهوما به کار رفته در کدتون آشنا بودم جز (همون مبحث تاپیک) وقتی کدو دانلود کردم و دیدم چقد زیبا از ابزار های برنامه نویسی استفاده کردید خیلی جذب شدم میخواستم بدونم چطوری میتونم سبک کدنویسی اصولی یاد بگیرم
ممنون از تمام زحماتی که کشیدین.
سلام
آقا دست شما حسابی درد نکنه من که حسابی کارم راه افتاد.
سلام.عذر می خوام میتونید منو راهنمایی کنید.
من اگه بخوام به سرورم بگم تصویر محیط کار کلاینت را به صورت انلاین دریافت کنه و یه کلاینت دیگه با دادن یوزر و پسورد به سرور به تصویر محیط کار کلاینت دیگه دسترسی داشته باشه باید چیکار کنم؟؟؟ممنون میشم اگه توضیح بدید.
سلام خوبین چجوری میشه اطلاعات رو به صورت استراکت یا کلاس ارسال کرد ممنون میشم بگین
نقل قول:
نوشته شده توسط
__H2__
سلام
دقیقاً اصول یک برنامه سرور محور همین است که گفتید و خیلی خوب هم متوجه شدید.
در اصل خیلی بهتر است پیغام شما به جای یک String ساده یک class یا struct باشد مثلاً با اعضای زیر:
ID_Sender-Int32
ID_Receiver-Int32
ID_MessageType-Byte
(EndHeader-9Byte)
MessageBody-Object
در واقع بسته های پیغام را شامل یک header دلخواه کنید و کمی قانونمند تر کنید.
در مورد سوال شما، مثلاً میتوان وقتی ID_Receiver عدد صفر یا 1- باشد منظور این باشد که باید در یک حلقه for برای همه ارسال شود.
حتی در مکانیزم پیشرفته تر میتوان نوع ID_Receiver را یک آرایه گذاشت تا بتوان به تعداد خاصی از افراد مشخص هم پیغام را ارسال کرد.
ID_MessageType هم وظیفه جداسازی پیغام هایی با نوع مختلف را دارد.
مثلاً بسته ارسالی شما میتواند یک متن باشد یا یک تک تصویر یا یک فریم از یک فیلم برداری دنباله دارد و یا در یک برنامه مدیریتی کافی نت میتوانید بسته برای کاربر انسانی نباشد و حاوی دستورات سیستمی مثل reset و shutdown و... باشد که مدیر کافی نت بتواند روی کلاینت ها اعمال کند.
(
البته در مبنای باز پیچیده تر میتوان به جای ID_MessageType از وراثت و ماژول های سریالی کننده خودکار دات نت هم استفاده کرد، ولی این کار حجم اطلاعات را کمی افزایش میدهد.
)
در هر صورت اصل مطلب را که یادبگیرید میبینید که با سوکت مجهز به یک خط ارتباطی راحت بین رایانه ها میشود و میتوانید به راحتی و دلخواه خود هر چیزی را در این خط جابه جا و پردازش کنید.
سلام دستتون درد نکنه بابت تاپیکی که گذاشتید و زیبا راجع بهش توضیح دادید..حقیقتش من یه سوالی مطرح کردم دررابطه با انتقال و خواندن اطلاعات در سرور (فایل)....اگه زحمتی نیست این لینک رو یه نگاه بندازید و راهنماییم کنید....به مبحث شما مربوط میشه ....
https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%88%D8%B1
سلام
من با این کد زمانی کلاینتی فرمان پرینت رو ارسال میکنه مشخص کنه کدام سیستم بوده
Dim LocalIP As String = Nothing Dim IPHostEntry As System.Net.IPHostEntry = System.Net.Dns.GetHostEntry(System.Net.Dns.GetHost Name())
For Each IPAddress As System.Net.IPAddress In IPHostEntry.AddressList
If IPAddress.AddressFamily.ToString() = "InterNetwork" Then
LocalIP = IPAddress.ToString()
End If
Next
Return LocalIP
برنامه روی توی سیستم که اجرا میکنم درست نمایش میده ولی از سیستم های دیگه که پرینت میزنند نام سیستمی که برنامه اجرا هست رو نمایش میده
سلام
من از دات نت استفاده نمی کنم. وی سوالی داشتم.
اکر روی کارت شبکه یک کامپیوتر چند ای پی ست کرده باشیم مثلا
xxx.xxx.xxx.123
xxx.xxx.xxx124
xxx.xxx.xxx.125
و بخواهیم به سروری با آدرس xxx.xxx.xxx.126 وصل شویم
کلاینت برای وصل شدن ار کدام ای پی استفاده میکند؟