-
نقل قول: سورس یک دفترچه تلفن پیشرفته با گرافیک بالا(تقدیم به دوستان)
نقل قول:
Strm.Type = adTypeBinary
Strm.Open
Strm.LoadFromFile (Dlg.FileName)
Rs("Logo") = Strm.Read
توسط ADPDB.Stream می تونیم یک فایل رو در حافظه بصورت موقت نگهداری و اگر نیاز باشه در بانک ذخیره کنیم
نقل قول:
If Val(Me.Tag) > 0 Then
Rs.Open "SELECT * FROM TblMember WHERE ID=" & Me.Tag, Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
If Rs.RecordCount = 0 Then Unload Me: Exit Sub
Rs.MoveFirst
دوست عزیز من برای اینکه حجم کد نویسی کمتر بشه در حالتهای اصلاح و یا اضافه از این روش استفاده می کنم
فرض کنید کاربر در لیست اعضاء می خواد یک کاربری اصلاح کنه من مقدار آی هر شخص رو تو گرید دارم بنابراین اون آی دی رو پاس می دم تو تگ فرم و زمانی که کاربر بروی دکمه ذخیره کلیک می کنه اگر تگ مقدار داشت یعنی در حالت اصلاح هستش در غیر اینصورت یک رکورد جدید اضافه می کنه
-
كاش اين تايپيك عنوان ميشد تا مورد استفاده برنامه نويس هاي اينده كه عضو سايت ميشدن هم بشه چون به نظر من موارد اموزشي زيادي داره
-
البته اگر آقای Mbt تایید کنن
-
نقل قول:
فرض کنید کاربر در لیست اعضاء می خواد یک کاربری اصلاح کنه من مقدار آی هر شخص رو تو گرید دارم بنابراین اون آی دی رو پاس می دم تو تگ فرم و زمانی که کاربر بروی دکمه ذخیره کلیک می کنه اگر تگ مقدار داشت یعنی در حالت اصلاح هستش در غیر اینصورت یک رکورد جدید اضافه می کنه
سلام، واقعا دستت درد نکنه، جالب و زیبا برنامه رو نوشتی.
اینجوری که من فهمیدم شما اصلاح و درج رو در یک form نوشتی، و اگر تگ بدون مقدار بود به معنی اضافه کردن یک رکورده .
نقل قول:
كاش اين تايپيك عنوان ميشد تا مورد استفاده برنامه نويس هاي اينده كه عضو سايت ميشدن هم بشه چون به نظر من موارد اموزشي زيادي داره.
من هم کاملا با این نظر موافقم. چون از روی این برنامه خیلی چیزها دستگیرم شده و دارم چیزهای بیشتری هم یاد می گیرم. پاسخ های دوست خوبم آقا mpmsoft هم باعث دلگرمی و افزایش جنبه آموزشی این برنامه میشه.[/quote]
-
خیلی عالی بود خسته نباشید همه قسمتهاش هم کار می کرد نمی دونم دوستان کجا مشکل دارند ؟
ولی یه سوال برام خیلی جالب بود شما آقای mpmsoft چطور تو قسمت گزارشگیری چاپ از چی استفاده کردی لطفا بفرمائید چطور گزارش رو نوشتین در صورتی که هیچ کدی رو براش ننوشتی فیلدها رو از کجا آوردی - عکس رو چطور گذاشتی یعنی در وقاع کجا قسمتهای طراحی رو انجام دادی ؟ در ضمن لطف می کنی اگه بگی پسورد بانک چیه؟
-
دوست عزیز گزارش این نرم افزار با Crystal Report هستش
پسورد barnamenevis
-
سلام ، این تاپیک واقعا ارزشمنده حالا یک سوالی دارم اینکه ( من هنوز برنامه رو دانلود نکردم ) شما از VSFLEX 8.0 استفاده کردین ، اما چه طور در زمان طراحی این عنوان برای ردیف ها انتخاب کردید ، واقعا این یک مسئلیه که من خیلی روش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، من از خود سایت ورژن 8 این ابزار رو دانلود کردم اما زمانی که روی Format String کلیک میکنم یک ارور میده که فکر میکنم مربوط به کرک این ورژن است ، لطفا منو راهنمایی کنید ... ممنون
-
راست ميگه چجوري اين رو تنظيم كردين من هم متوجه نشدم
-
دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم منظورتون کدوم قسمته
-
شما براي نشون دادن عنوان فيلد ها تو گريدتون از كد نويسي استفاده نكردين مي خواهم ببينم چجوري براي گريد اسم فيلد فارسي گذاشتين تو اون عكس كه اولين تايپيك هست رو ميگم
-
دوست عزیز در زمان Design Time بروی ستون مورد نظر 2 بار کلیک کنید می تونید نام فیلد رو تایپ بکنید و هم می تونید با کد نویسی این کارو بکنید
-
دوباره سلام؛
بازهم یک سوال! ببخشید.
آقا Mpmsoft من یکی دو تا برنامه ای رو که نوشتم با دابل کلیک روی خود سلول ویرایش رو انجام میدادم، ولی دوست دارم مثل برنامه شما فرم باز بشه و در اونجا کاربر بتونه کار ویرایش رو انجام بده ، چرا که اینجوری برنامه حرفه ای تر و شکیل تر میشه.
الگو برداری رو از روی شما انجام دادم ولی وقتی دابل کلیک می کنم این خطا رو نشون میده:
-
مطمئن نیستم ولی این تغییر رو بدین
نقل قول:
... Select From Book Where Id = '" & Id &"'"
در ضمن شما از قبل باید ID رو تعریف کرده باشید مثلا اگه از Adodc استفاده می کنید به این صورت میشه
نقل قول:
... Select From Book Where Id = '" & adodc1.recordset.Fields("Id") &"'"
-
دوست عزیز آبجکت cnn چیه ؟
در ضمن شما باید با Rs.Open این کارو انجام بدید نه با Cnn
این پیغام به شما می گه که آبجکتی تعریف نشدرو شما دارید استفاده می کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
دوست عزیز در زمان Design Time بروی ستون مورد نظر 2 بار کلیک کنید می تونید نام فیلد رو تایپ بکنید و هم می تونید با کد نویسی این کارو بکنید
ببخشيد متوجه نشدم اگه روي گريد دبل كليك كنم وارد محيط كد نويسي ميشه و اين رو نشون ميده
Private Sub VSFlexGrid1_Click()
End Sub
ممنون ميشم بيشتر توضيح بدين
-
اقا داوود
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\yourdb.mdb;"
رو ميتونيد جلوي cnn.open استفاده كنيد
-
دوست عزیزم آقا m_vb1386 کاری که گفتید کردم ولی جواب نداد. روش دوست دیگه مون آقا wolf-sky رو هم فرصت نکردم امتحانش کنم.
آقا mpmsoft من دیدم که شما از rs.open استفاده کردین ولی راستش رو بخوای هرچی سرچ می کنم conn.open رو که اونروز گفتید پیداش کن توی پروژتون پیدا نکردم. خیلی هم سرچ کردم ولی پیدا نشد. میشه یه کمکی بکنی؟
دوباره از همه دوستان تشکر می کنم.
-
دوست عزیز ممنون از راهنمایت ولی واقعا نمی دونم چطور برنامه رو نوشتی مثلا توی قسمت ثبت نام جدید شیی TTab رو چطور به VS وصل کردی؟
آیا می شه به DBGRID وصل کرد و از شی data استفاده نمود.
یا چطور روی مثلا حرف جچح می زنی فیلدهای مربوط به اون می آد -
خیلی ممنون می شم اگه بگید - خداوکیلی نزدیک یک هفته اس روی برنامت هستم کارتون عالیه خسته نباشید
-
آقای MPMSOFT اون روش دو تا کلید کردن عملی نیست و وارد کد نویسی میشه
-
1 ضمیمه
-
ولی Property Page گرید من این گزینه رو نداره ، اگه امکان داره شما VsFlex خودتون رو اینجا آپلود کنین
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
به این شکل
من باز هم متوجه نشدم روي سيستم من مثل اين عكس نشون ميده ممنون ميشم ببينيد علتش چيه؟
-
-
عجب چيز توپيه به بقيه هم پيشنهاد ميكنماين لينك اخري رو دانلود كنن
-
من هنوز دانلود نکردم کرکش هم هست یا باید پیدا کنم !! ( ببخشید اینقدر سوال می کنم قول میدم آخری باشه )
-
دوست عزیز این نسخه کامل بدونه کرک هستش
-
با سلام و عرض پوزش بسيار، ميدونم كه درخواستم خارج ار بحث هست ولي چه كنم كه كارم گيره و حتما اين برنامه گره از مشكلاتم باز ميكنه راستش هرچي سعي كردم از راپيدشير فايل setup رو دانلود كنم نشد اگه ميشه از بين دوستاني كه Setup رو دانلود كردند اينجا هم بذارند تا من و ديگراني مثل من هم استفاده كنيم. يا حداقل نام يا ليست كامپوننتهاي استفاده شده تا حداقل بتونيم با سرچ پيداشون كنم.
باتشكر
-
دوستان فایل کمکی در پیست اول همین تاپیک قرار گرفت
-
2 ضمیمه
آقا دانلود کردن از رویrapidshare کار مشکلی نیست. شما در ابتدا باید روی لینک کلیک کنید.
بعدش صفحه عکس ضمیمه (rapid1 ) رو مشاهده خواهید کرد.
شما در این قسمت باید روی گزینه Free user کلیک کنید. بعد از کلیک روی این گزینه یک شمارشگر معکوس شروع به شمارش کرده تا به عدد 1 برسد.
بعد از اینکه شمارشگر صفر شد صفحه ای مثل شکل (ضمیمه 2 یا rapid2) باز شده که می تونید به راحتی فایل رو دانلودش کنید.
-
آقا MPmsoft سلام؛
چندباره ببخشید.
میشه این خط از پروژه رو بهم نشون بدید:
نقل قول:
در پروژه من به دنبال واژه Conn.Open بگردید و نحوه باز شدن بانک اطلاعاتی رو ببینید
هرچی می گردم نیست.
-
1 ضمیمه
دوست عزیز فقط کافی بود در پروژتون واژه Conn.Open رو جستجو می کردی
-
لطفا يكم در مورد كنترل CommandBars توضيح بدين كه چجوري بايد ازش استفاده بشه ممنون
-
دوست عزیز وارد سایت خود این ابزار بشید اونجا مطالب آموزش هست www.codejock.com
-
لطف میکنید توی جای دیگه آپلود کنید
-
دوست عزیز Rapidshare هیچ مشکلی نداره و دوستان راحت دانلود کردن
در پستهای قبلی نحوه دانلود آموزش داده شده بررسی کنید
-
سلام،
از گزاشتن این سورس و توضیحات و راهنماییهای اون تشکر میکنم.
-
آقا Mpmsoft سلام، عید گذشتون مبارک باشه.
باز چند تا سوال از محضرتون داشتم. ممنون میشم اگه جواب بدید.
1. من برای دریافت تاریخ مثل شما عمل کردم ولی وقتی که میخوام تاریخ رو وارد کنم اولاً فرمتش مثل شما نمیشه و از سمت چپ شروع به گرفتن میکنه. ضمناً چه جوری اعداد رو فارسی وارد کنم؟ در صورتی که من در ابتدا و توسط یک ماژول تمام تکستها رو بصورت فارسی در اوردم ولی تاریخ رو نمیتونم فارسی بنویسم.
شما هم در پروژتون در قسمت وارد کردن تلفنهای محل کار و منزل اگه دقت کنید می بینید که انگلیسی وارد میشه و اگه بتونید این قسمت رو فارسی کنید فکر کنم بهتر باشه. البته عذرمیخوام.
2. میشه بگید فرمهای TAB دار رو چه جوری درست کنم؟ من میخوام در یک TAB اطلاعات پرسنلی و در TAB دیگه اطلاعات پرداخت حقوق درج بشه! اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
با تشکر فراوان از شما
تا سوالات بعدی خدا نگهدار :خجالت:
-
نقل قول:
شما هم در پروژتون در قسمت وارد کردن تلفنهای محل کار و منزل اگه دقت کنید می بینید که انگلیسی وارد میشه و اگه بتونید این قسمت رو فارسی کنید فکر کنم بهتر باشه.
من به این موضوع دقت نکرده بودم. می تونید از قلمهایی که اعداد فارسی دارن استفاده کنید و یا RightoLeft رو تنظیم کنید
نقل قول:
میشه بگید فرمهای TAB دار رو چه جوری درست کنم؟ من میخوام در یک TAB اطلاعات پرسنلی و در TAB دیگه اطلاعات پرداخت حقوق درج بشه! اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
با استفاده از Tab Control موجود در Microsoft Common Control
-
نقل قول:
میدونستم که از قسمت Microsoft Common Control میشه فرم tab دار ایجاد کرد ولی جایی نیست که مطلب بیشتری دربارش نوشته باشه؟
این مسئله انقدری پیچیده نیست که مقاله ای دربارش نوشته بشه
-
سلام؛
آقا میشه درباره آوردن عکس در بالای منوها توضیحاتی بدید؟
من راستش هرچی سرچ می کنم اسم عکس رو پیدا نمی کنم.
اگه توضیحاتی بدید ممنون میشم.
ضمناً یه سوال دیگه ؛ اونجوری که شما دریافت اطلاعات رو بصورت آرایه ای در نظر گرفتی مثل (txt(0 و... برای اینه که در هنگام ویرایش مجددا فرم ویرایش نشون داده بشه یا نه. اگه ما مثلا همونجور معمولی طراحی رو انجام بدیم در هنگام ویرایش نمیشه مثل شما انجام داد؟ امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو برسونم.
-
ایشون فقط کنترل Text رو Copy Paste کردن که این حالت به وجود اومده و خیلی کار خوبی هست چون خیلی خیلی کد نویسی کم میشه.
مثلا برای تغییر رنگ هنگام Focus یا مثلا فارسی شدن کیبورد یا Tabindex فقط با یک بار نوشتن برای همه Textbox ها اعمال میشه
-
آقا Dr.Bronx از لطفتون بینهایت ممنونم.
فقط میشه بگید عکسهای منوها تو کجاست؟ مثلا اگه من بخوام یه عکس دیگه ای بجای اضافه کردن شخص بذارم چیکار باید بکنم؟
ازتون مجددا متشکرم. عید غدیر رو هم بهتون تبریک میگم.
-
(عید شما هم مبارک)
داخل mainForm یک Activex هست با نام ImageList1
روی اون راست کلیک کنید Propeties و تب Image
خودتون متوجه میشید به چه صورت هست
-
از راهنماییتون خیلی ممنونم. تونستم چندتا عکس اضافه کنم ولی میشه بگید خود اون عکسهایی که از قبل هست توی کدوم مسیر ذخیره شده؟ اونارو نتونستم پیداشون کنم. با تشکر
-
ای بابا، یعنی کسی نیست جوابمو بده؟:گریه:
-
آقا DRbronx یا Mpmsoft اگه میتونی جواب ما رو بده.
-
دوست عزیز اون عکسها جزو محتوای پروژه ذخیره می شه در دایرکتوری قرار نمی گیره
مثل اینکه شما یک عکس برای یک دکمه گذاشتید در واقع اون عکس جزو پروژه ذخیره می شه و دیگه نیازی به مسیر نداره
-
سلام به آقا مهرداد و دیگر دوستان،
برای اینکه تاپیک دیگه ای ایجاد نکنم تا یه وقت تکراری نباشه ترجیح دادم اینجا سوالم رو مطرح کنم. آقا مهرداد همونجور که گفتم دارم طبق برنامه شما برنامه خودم رو می نویسم ولی الان یک سوال برام پیش اومده.
در صفحه اول پروژم که لیست کارمندان میخواد به نمایش در بیاد ، vsflex رو نصبش کردم ، حالا که میخوام ارتباطش رو با بانک برقرار کنم چه جوری مثل شما بدون کد نویسی این کار رو انجام بدم؟ لازم به ذکر که من توی برنامم برای ارتباط با بانک یک ماژول ایجاد کردم و از طریق اون به بانک وصل میشم.
Public Sub ConnectDB()
If Conn.State = 1 Then Conn.Close
Conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + App.Path + "\employee.mdb;Persist Security Info=False"
Exit Sub
راستش من برنامه شمارو نگاه کردم و روی vs شما هم راست کلیک کردم که برم قسمت property pages و پست نزنم ولی متاسفانه خطا میده و حتی از برنامه میاد بیرون و اصلا نمیره.
پیغام خطا:
.visual basic has encountered a problem and needs to close
لطفا چون ضروریه خواهش می کنم شما و یا هر کدوم از دوستان که امکانش هست کمک کنند.
با تشکر مجدد.
-
دوست عزیز شما وقتی یک ارتباط با بانک بر قرار می کنید دیگر نیازی نیست مجدد یک کانکشن بسازید می تونید یک کانکشن بصورت public در ماژول ایجاد کنید و در طول کار برنامه از اون استفاده کنید
در مورد سوالتون برای VS من دقیقا متوجه نشدم ، شما زمانی که VsFlexGrid رو بصورت کامل همراه با نمونه کدها نصب می کنید رو جدول کلیک راست می کنید و سپس وارد Properties می شید می تونید ستونهای گزارش رو طراحی کنید
اگر این کار رو کردید و پیغام خطا داد لطفا متن پیغام خطا رو همراه با عکس بذارید
-
:لبخند:برنامت ارور میده و اجرا نمیشه