-
نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان
سلام
اين مشكل كه بالا گفتم حل شد ! البته در يك سيستم ديگه !
كار خاصي نكردم
حالا يه مسئله اگر ديتابيس و يوزر sa پسورد داشته باشه نميره تو ...(تو ConnectionString رو هم درست كردم)
اين رو عرض كردم كه دوست غزيزمون Saber_Fatholahi اگه جايي بردن مشكلي پيش نياد .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin_alexi
سلام
اين مشكل كه بالا گفتم حل شد ! البته در يك سيستم ديگه !
كار خاصي نكردم
حالا يه مسئله اگر ديتابيس و يوزر sa پسورد داشته باشه نميره تو ...(تو ConnectionString رو هم درست كردم)
اين رو عرض كردم كه دوست غزيزمون
Saber_Fatholahi اگه جايي بردن مشكلي پيش نياد .
ممنون از لطف شما حواسم هست این فقط یه پروژه کوچیک بود یه تمرین واسه کمک به بچه های سایت
-
جناب Saber_Fatholahi اين سيستم نظرسنجي هم كه مشكل داره !
نمودار رو نشون نميده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
جناب
Saber_Fatholahi اين سيستم نظرسنجي هم كه مشكل داره !
نمودار رو نشون نميده
دوست من اینو من چند بار اجرا گرفتم مشکلی نداره مگه اینکه توی یه پروژه دیگه استفاده کرده باشی که باید یه سری تنظیمات تغییر بدی
-
سلام استاد
بابت فایلها ممنون
من چند ماهیه که دارم وب کار میکنم
خیلی دوست دارم توی این زمینه پیشرفت کنم دوست دارم یه روزی بتونم cms بنویسم الان هم دارم از هر راهی شده به علمم در این زمینه اضافه کنم.
امیدوارم رو کمک ویژه ی شما اساتید حساب کنم.
یا حق!
-
سلام استاد فتح الهی
با تشکر از پروژه زيبا شما
برنامه روي سيستم خودم به خوبي کار مي کند localhost\demo
اما مي برم روي سرور و از روي کلاينت مي خواهم کار کنم اين پيغام خطا مي دهد
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>
با تشکر
-
توي وب كانفيك همون تغيراتي كه خواسته اعمال كن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
kezack
توي وب كانفيك همون تغيراتي كه خواسته اعمال كن
فکر نمي کني روي آن کامپيوتر چون FremWork نصب نيست اين پيغام خطا مي دهد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
spicirmkh
سلام استاد فتح الهی
با تشکر از پروژه زيبا شما
برنامه روي سيستم خودم به خوبي کار مي کند localhost\demo
اما مي برم روي سرور و از روي کلاينت مي خواهم کار کنم اين پيغام خطا مي دهد
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>
با تشکر
دوست من توی وب کانفیگ مود خطا رو غیر فعال کن تا خطارو بهت نشون بده بفهمیم اشکال از کجاست
-
سلام
بازم ممنونم از بابت پروژه
شما منبع خاصی رو ساغ دارین که به من کمک کنه بتونم بیشتر راه بیفتم؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه بهم معرفی کنین
بازم منون
-
دوست من به نظرم کتاب Asp.net 2.0 انتشارات ساحر با زبان سی شارپ و همون کتاب انتشارات ناقوس با زبان وبی دانت نت و کتاب های هم نوی سایت www.parstech.org که فکر می کنم بدردت بخوره
-
با عرض تشکر از شما
میشه پاسخ بدید که چه طور میشود این سایت با اکسس هم کارکنه آیا به جای sqlserver از oledb استفاده بشه کار حله
-
براي اكسس كافي ديتابيس برنامتون رو مثل اون ديتابيس طراحي كنيد بعد connectionString رو عوض كنيد و ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
kezack
براي اكسس كافي ديتابيس برنامتون رو مثل اون ديتابيس طراحي كنيد بعد connectionString رو عوض كنيد و ...
درسته اگه این کارارو بکنی و توی وب کانفیگ نوع کانکشن استرینگ تغییر بده
-
آقای فتح الهی من کمی که نه خیلی مبتدی هستم می شه یه آموزش دات نت برای ماها توی سایت راه بندازین از اولش طراحی سایت و نحوه نوشن کد هارو برامون توضیح بدین من هم همشهری شما هستم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aftari_shomal2000
آقای فتح الهی من کمی که نه خیلی مبتدی هستم می شه یه آموزش دات نت برای ماها توی سایت راه بندازین از اولش طراحی سایت و نحوه نوشن کد هارو برامون توضیح بدین من هم همشهری شما هستم
خیلی ممنون از ابراز لطف تون و تشکر هاتون
اما اولا من اصالتا آملی نیستم
به عبارتی به زبان خودتون "من آملی بیمه" و د مورد اینکه آموزش بذارم فعلا وقتم خیلی پره حتی نمی تونام پست هامو به روز کنم در اسرع وقت چرا که نه خیلی هم خوشحال می شم
-
بسمه تعالی
با سلام خدمت تمام دوستان
من برنامه را دانلود کردم و همه را نیز در پوشه اصلی پروژه کپی کردم و sql expresst, ajax را نیز نصب کردم ولی اصلا هیچ چیزی نمایش داده نمی شود . لطفا بگویید باید دیتا بیس را کجا قرار دهیم و همینتور صفحه اصلی برای لود چیست ؟ با تشکر
-
سلام
با این خطا چه کنم
من از vs 2008 استفاده میکنم
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
Compiler Error Message: CS0234: The type or namespace name 'Script' does not exist in the namespace 'System.Web' (are you missing an assembly reference?)
Source Error:
Line 11: [WebService(Namespace = "http://tempuri.org/")]
Line 12: [WebServiceBinding(ConformsTo = WsiProfiles.BasicProfile1_1)]
Line 13: [System.Web.Script.Services.ScriptService]
Line 14: public class SearchWebService : System.Web.Services.WebService
Line 15: {
-
فکرکنم مشکلش از dll ها باشه ایا dll رو در شاخه bin قرار داره؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
j_mehdi197
بسمه تعالی
با سلام خدمت تمام دوستان
من برنامه را دانلود کردم و همه را نیز در پوشه اصلی پروژه کپی کردم و sql expresst, ajax را نیز نصب کردم ولی اصلا هیچ چیزی نمایش داده نمی شود . لطفا بگویید باید دیتا بیس را کجا قرار دهیم و همینتور صفحه اصلی برای لود چیست ؟ با تشکر
دیتا بیس توی شاخه App_Data و صفحه اصلی آن Default.aspx
-
-
سلام دوست عزیز،
با تشکر از شما و کار مفیدی که انجام دادید.
من یه سوال داشتم از fckeditor که برای دانلود گذاشتید در هر پروژه ای می توان استفاده کرد؟ قسمتی هست که مربوط به سایت شما باشه؟
-
استاد گرامي جناب آقاي فتح الهي
با سلام
امکانش هست فايل مديريت پروژه Solution بگذاريد که بتوانيد برنامه را مرحله به مرحله اجرا کنيم و با عمل برنامه آشنا بشويم
با تشکر
-
ضمن عرض یه خسته نباشی جانانه به آقای صابر عزیز به خاطر پروژه ی جالبش.
همین طور که داشتم صفحات رو مرور می کردم دیدم بچه ها به سئوالات زیادی راجع به این پروژه برخوردند.
لازم دونستم که پاره ای از سئوالا تشون رو جواب بدم.
1- قبل از هر چیز فایلهایی رو که داونلود کردید Unzip کنید و همشون رو داخل فولدرFinal Forum Project کپی کنید .
2- VS رو باز کنید و از منوی فیا گزینه ی Open Website رو برگزینید.
3- از دو راه می تونین ارتباطی که آقا صابر با بانک اطلاعاتیش داده رو در سیستم خودتون اصلاح کنید
- اگه SQLServer 2005 دارید روی گزینه DataBase رایت کلیک کنید و Atach Database رو برگزینید(حالا به نام سرویسی که اس کیو ال با اون اجرا می شه دقت کنیو اونرو در بخش DataSource فایل وب کانفیگ در قسمت Connection String کپی کنید).آقا صابر برای این کار دو Key رو Add کرده که یکیش به اسم Localserver1 و دیگری 2 .
- در صورت نداشتن SQLSERVER2005 از پن server روی ایجاد یه بانک کلیک کنید و در قسمت پرووایدر هم SQLserver2005 یا 2000 رو برگزینید و در پنجره روبرو هم آدرس بانک رو بهش بدید و قسمت داخل پرانتز بالا رو تکرار کنید.
در پایان یه بار دیگه به آقا صابر دست مریضاد می گم و یه خبر توپ هم برا شما عزیزان دارم و اونم اینه که دارم رو پروژه پایانیم کار می کنم و هر وقت تموم شد یا رو وبلاگم و یا رو همین فاروم می زارم.
موفق باشید.
-
سلام
من تا دلتون بخواد تازه کارم .اگه لطف کنید و به من بگید که برای دیدن این سایت چه کنم ، ممنون می شم .توضیح اینکه من data base رو attach کردم .فقط وقتی برنامه رو از IIS می خوام run کنم error می ده .یک error که می ده اینکه که :Unrecognized attribute 'requirePermission' یا اینکه safa رو به عنوان component نمی شناسه
متشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahtabir2
سلام
من تا دلتون بخواد تازه کارم .اگه لطف کنید و به من بگید که برای دیدن این سایت چه کنم ، ممنون می شم .توضیح اینکه من data base رو attach کردم .فقط وقتی برنامه رو از IIS می خوام run کنم error می ده .یک error که می ده اینکه که :Unrecognized attribute 'requirePermission' یا اینکه safa رو به عنوان component نمی شناسه
متشکر
دوست من نیازی به اتچ کردن نداره که شما اگه دات نت 2005 نصب کردین همراه اون اس کیوال اکسپرس نصب می شه تنها کاری که لازمه هیچی نیست فقط باید از طریق دات نت سایت را توی cassini اجرا کنی به همین راحتی نیازی هم به IIS نداری دوست من
بچه خیلی عذر می خوام به دلیل مشکلات نمی تونم زود به زود سر بزنم
-
ببین mahtabir2 عزیز مشکل کار تو اینجاست که همین طورری پروژه رو اجرا کردی برای اجرا باید تغییراتی رو در فایل webconfig همونطور هم که در بالا اشاره کردم بدی .
این تغییرات شامل موارد زیره:
1- از بین فایل هایی که داونلود کردی دنبال فولدری به اسم App_Daa بگرد بعد از باز کردن آن فایل ASPNETDB.MDF رو به یکی از درایو هات کپی کن (مثلا C) حالا VS رو اجرا کن و پروژه رو باز کن بعد از باز کردن پروژه در پن Solution Explorer فایل Webconfig رو پیدا کن و روی آن دابل کلیک کن . حال در قسمت
Connection String و پیدا کردن کد زیر
<add name="LocalSqlServer" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\Documents and Settings\ASP.NET\Desktop\ASP.NET New\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\App_Data\ASPNETDB.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
<add name="LocalSqlServer1" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\Documents and Settings\ASP.NET\Desktop\ASP.NET New\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\App_Data\ASPNETDB.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
تغییرات زیر رو روش اعمال کن.
اگه از SQLEXPRESS استفاده می کنی نمی خواد قسمت Data Source رو تغییر بدی و کافیه فقط مسیر AttachDbFilename رو به c:\ASPNETDB.MDF تغییر بدی(اگه پایگاه داده رو به درایو c کپی کردی). این تغیرات رو بر روی هر دو کد LocalServer اعمال کن حال یه بار دیگه پروژه ت رو Run کن باید جواب بده.
نکته:
برای فهمیدن اینکه آیا SQLEXPRESS در حال اجراست یا نه مسیر زیر رو دنبال کن:
| All Programs | Microsoft SQL Server 2005 | Configuration Tools
و با انتخاب SQL Server Surface Area Configuration tool و بعد کلیک روی گزینه ی
Surface Area Configuration for services and Connections و در پنجره ظاهر شده انتخاب SQLEXPRESS اگر در سمت راست و در قسمت Service Status گزینه Running درج شده یعنی اینکه سرویس مورد نظرتان اجراست و مشکلی نیست. اگر هم اجرا نیود با کلیک رو ی دکمه Start انرا اجرا نمائید.
موفق باشی
-
آقای فتح اللهی عزیز با تشکر از زحماتتون
مشکل همه کسانی که پروژه را در vs2008 می خواهند باز کنند چطوری حل می شه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mzamani
آقای فتح اللهی عزیز با تشکر از زحماتتون
مشکل همه کسانی که پروژه را در vs2008 می خواهند باز کنند چطوری حل می شه؟
دوستان با عرض معذرت من 2008 کار نکردم اگه تنظیمات خاصی داشته باشه نمی دونم مگه اینکه از آقای راد مدیر سایت کمک بگیریم
-
با تشکر از توجهتون
پس اگه ممکنه هر وقت به نتیجه رسیدید تاونو اعلام کنید
-
سلام
من با VS2008 به این مشکل بر می خورم
Object reference not set to an instance of an object.
-
سلام
به من این error را هم می ده
An attempt to attach an auto-named database for file D:\Users\sina\Desktop\Final Forum Project\App_Data\ASPNETdb.MDF failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sina39229
سلام
به من این error را هم می ده
An attempt to attach an auto-named database for file D:\Users\sina\Desktop\Final Forum Project\App_Data\ASPNETdb.MDF failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.
ببین دوست من احتمالا توی SQLExpress شما دیتابیسی با همین نام وجود داره اگه اونو تغییر نام بدین یا این دیتابیس تغییر نام بدین و کانکشن استرینگ را اصلاح کنین کارت را می افته ممنون از ابراز محبت و تشکر های شما دوستان
-
مرسی
مشکلم حل شد
فقط در Gridview ها با زدن صفحه بعدی و کلیک بر روی نمایش اخبار Error می ده
در ضمن در زمان اجرا از DLL ها خطای زیر را می گیره:
Cannot Find Assembly
چی کار باید بکنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sina39229
مرسی
مشکلم حل شد
فقط در Gridview ها با زدن صفحه بعدی و کلیک بر روی نمایش اخبار Error می ده
در ضمن در زمان اجرا از DLL ها خطای زیر را می گیره:
Cannot Find Assembly
چی کار باید بکنم
dرای نمایش اخبار اگه توی فایل کد دقت کنی برای مقدار دهی linkButton ها یه اشتباه کوچولو کردم که خودت می تونی اصلاحش کنی اگه نه که تا راهشو بهت بگم
-
سلام
اگه لطف کند ممنون می شم
چون من این جوری کار نکردم
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sina39229
سلام
اگه لطف کند ممنون می شم
چون من این جوری کار نکردم
ممنونم
سلام ببین دوست من این کد توی فایل کد لیست اخبار جایگزین کد قبلی کن
protected void LinkButton_ShowNews_Click(object sender, EventArgs e)
{
LinkButton m = (LinkButton)sender;
SqlDataSource_NewsArchive.UpdateParameters["NewsID"].DefaultValue = m.CommandArgument;
SqlDataSource_NewsArchive.Update();
Response.Redirect("~/ShowNews.aspx?ID=" + m.CommandArgument);
}
وتوی فایل ای اس پی ایکس به جای این کد
<asp:LinkButton ID="LinkButton_ShowNews" runat="server" CommandArgument="<%# Container.DataItemIndex %>"
OnClick="LinkButton_ShowNews_Click" ValidationGroup="4564">نمایش خبر</asp:LinkButton>
این کد جایگزین کن
<asp:LinkButton ID="LinkButton_ShowNews" runat="server" CommandArgument="<%# Eval("ID") %>"
OnClick="LinkButton_ShowNews_Click" ValidationGroup="4564">نمایش خبر</asp:LinkButton>
امیدوارم که مشکلت حل بشه خیلی ممنونم از ابراز لطف شما و خطا هایی که به من گزارش می دین
-
سلام
همه چیز خیلی مرتب و منظم است و از کنترل .Net خیلی خوب استفاده شده است.
اگر جسارت نباشه فقط درنگاه مختصری که داشتم چند نکته به ذهنم رسید :
چه نیازی ست مثلا قبل از نام Contrtol لیبل پیشوند Lable یا lbl اضافه شود. این روش که به نامگذاری لهستانی معروف است در پلتفرم های قدیم که امکانات Editor قوی نداشتند استفاده می شد در حالی که در VS با این Editor قوی که دارد این نوع نامگذاری به جز کاهش خوانایی هیچ اثر دیگری ندارد و روشی منسوخ شده است.
در System.Globalization امکانات تبدیل تاریخ ها را دارد و نیازی به کامپوننت مبدل نیست.
در هر جایی که می خواستید به dataBase وصل شوید Connection , DataAdapter , ... را در همان متود استفاده کردید .آیا روش زیر بهتر نیست ؟
privatestaticSqlConnection Connection
{
get { returnnewSqlConnection(ConnectionString); }
}
publicstaticSqlCommand CreateCommand(string commandText, paramsSqlParameter[] parameters)
{
SqlConnection connecion = newSqlConnection();
connecion.ConnectionString = ConnectionString;
SqlCommand command = connecion.CreateCommand();
command.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
command.CommandText = commandText;
SqlParameter returnValue = newSqlParameter();
returnValue.Direction = ParameterDirection.ReturnValue;
command.Parameters.Add(returnValue);
foreach (SqlParameter parameter in parameters)
command.Parameters.Add(parameter);
return command;
}
publicstaticSqlCommand CreateCommand(string commandText)
{
SqlConnection connecion = newSqlConnection();
connecion.ConnectionString = ConnectionString;
SqlCommand command = connecion.CreateCommand();
command.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
command.CommandText = commandText;
SqlParameter returnValue = newSqlParameter();
returnValue.Direction = ParameterDirection.ReturnValue;
return command;
}
publicstaticvoid CloseConnection()
{
}
publicstaticDataTable FillDataSet(string commandText)
{
SqlDataAdapter adapter = newSqlDataAdapter(commandText, Connection);
DataTable dataTable = newDataTable();
Connection.Open();
adapter.Fill(dataTable);
if (Connection.State == ConnectionState.Open)
Connection.Close();
Connection.Dispose();
adapter.Dispose();
return dataTable;
}
با تشکر
-
جناب آقاي فتح الهي
نقل قول:
نوشته شده توسط
spicirmkh
استاد گرامي جناب آقاي فتح الهي
با سلام
امکانش هست فايل مديريت پروژه Solution بگذاريد که بتوانيد برنامه را مرحله به مرحله اجرا کنيم و با عمل برنامه آشنا بشويم VS2005
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
spicirmkh
جناب آقاي فتح الهي
دوست من دیگه از شما انتظار نمی رفت
از داخل ویزوال استودیو برین روی منوی فایل گزینه اوپن وب سایت انتخاب کنین و پوشه محتوی سایت انتخاب کرده و گزینه اوپن بزنین
-
سلام وخسته نباشيد خدمت دوست عزيز پروژه خوبي بود
موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
programming9
سلام وخسته نباشيد خدمت دوست عزيز پروژه خوبي بود
موفق باشي
از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم اما برای ابراز لطف از دکمه تشکر استفاده کنید که اقای راد هم پست شمارو پاک نکنن
-
سلام دوست عزیز من همه این موارد رو انجام دادم اما اجرا نشد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sharji
سلام دوست عزیز من همه این موارد رو انجام دادم اما اجرا نشد
دوست من خطای شما چیه آیا این پست کامل مطالعه کردین و مشکلی داشتین یا همینجوری به مشکل خوردی؟ن لطفا خطاتونو بگین
-
سلام
خسته نباشيد
عيد سعيد قربان بر شما مبارک باد
من دانشجوي مهندسي صنايعم و براي درس کنترل پروژه نياز به يک پروژه دارم
پروژه اي در مورد آي تي و با اولويت طراحي سايت براي يک مرکز مثل يک آزانس مسکن يا رستوران يا فروشگاه زنجيره اي ويا ...
لذا از شما درخواست دارم تا يکي از پروژه هاي انجام داده خود را در اختيار من قرار دهيد تا من بتوانم بيشتر در اين راه و درس خود موفق شوم
من به دنبال يک پروژه ۱۰۰ درصد کامل هستم يعني از اولين مراحله و برآورد هزينه و زمان انجام هر مرحله و ترتيب انجام مراحل و... ودر نهايت خود پروژه
از شما درخواست ميکنم مرا در اين راه ياري کنيد
لطفا جواب مثبت یا منفی خودتون نسبت به این درخواست رو هر چه زود تر به من اطلاع دهید
موفق پيروز و سربلند باشيد
hamon_1001@yahoo.com
-
سلام
چرا وقتی VS2008 می خواهم باز کنیم در صفحه طراحی HTML عناصر نمایش داده نمی شود و صفحه سفید است و پیغام اخطار نمایش می دهد
آیا برای تبدیل برنامه که با VS2005 نوشته شده عملیات خاصی باید انجام دهیم
با تشکر
-
سلام
جناب Saber_Fatholahi با تشکر از لطف شما :تشویق:
من با vs2008 زمانی که می خوام پروژه رو اجرا کنم در فایل web.config روی
<roleManager enabled="true"/>
این خطا رو میده
نقل قول:
Error 101 It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sal_64
سلام
جناب Saber_Fatholahi با تشکر از لطف شما :تشویق:
من با vs2008 زمانی که می خوام پروژه رو اجرا کنم در فایل web.config روی
<roleManager enabled="true"/>
این خطا رو میده
با تشکر
دوست من با عرض شرمندگی 2008 ندارم آقای راد اگه لطف کنن به این پست پاسخ میدن
-
سلام
دوست من میتونید بفرمائید چگونه دیتابیسی که خود دات نت در هنگام استفاده از کامپونت های لوگینش درست میکنه رو در دیتابیس خود وارد کرده اید؟
و دیگر اینکه چگونه میشه فایلی که با فرمت sql ذخیره شده است رو فرا خوند تا جداول و دیتابیس ما رو بسازه؟
خیلی ممنونم!
سلام
چند صفحه قبل یکی این سوال من را کرده بود ولی جوابی داده نشد من تکرار می کنم لطفاً جواب بدید
کد HTML:
CS0234: The type or namespace name 'Script' does not exist in the namespace 'System.Web' (are you missing an assembly reference?)
به این خط در برنامه گیر میده که تو کلاس SearchWebService.cs
کد HTML:
[System.Web.Script.Services.ScriptService]
امیدوارم این بار جواب داده شود
در ضمن dll با این نامی که در خطا گفته شده در شاخه bin وجود ندارد.