نقل قول: ارائه اینترنت به کلاینتها در 2003 سرور با NAT
یک راه حل :
اگه خاطرتون باشه علت نرسیدن اینترنت در حالت عادی NAT این بود که getway رو در کلاینت تنظیم نکرده بودم
حالا من میتونم در برخی از کلاینتها از getway استفاده کنم و در برخی دیگه که احتیاجی به اینترنت ندارم از اون استفاده نکنم .
البته این در زمانی صادق هست که من IP ها رو بصورت دستی وارد کنم .
امتحانش می کنم و جواب رو بهتون میدم .
نقل قول:
نوشته شده توسط
eniak.master
یک راه حل :
اگه خاطرتون باشه علت نرسیدن اینترنت در حالت عادی NAT این بود که getway رو در کلاینت تنظیم نکرده بودم
حالا من میتونم در برخی از کلاینتها از getway استفاده کنم و در برخی دیگه که احتیاجی به اینترنت ندارم از اون استفاده نکنم .
البته این در زمانی صادق هست که من IP ها رو بصورت دستی وارد کنم .
امتحانش می کنم و جواب رو بهتون میدم .
بله درست شد .
البته با کلک
getway رو در کلاینت برداشتم و دیگه اینترنت نداره . ! :لبخند: اما فکر میکنم این روش یک کم ضایع است . چون کاربران میتونند با برداشتن مشخصات IP از همدیگه ، خیلی سریع به اینترنت دسترسی پیدا کنند.
((یک نرم افزار مدیریت نامحسوس کلاینت هم باشه بدک نمیشه))
نقل قول:
ولی مسئله اینه که اینترنت رو ( بدون NAT) نمیاره و اگه NAT رو ایجاد کنم ، چه *** ایجاد کنم یا نکنم ، کلاینتهام اینترنت می گیرند ( مشکل اینترنت دادن به همه یوزرها رو قبلا دوست عزیزم hghyami حل کردند )
دوست عزيز احتياج به gateway نيست و براي اينكه يوزرها نتوانند با داشتن Ip اينترنت سرورتان از طريق gateway به اينترنت وصل شوند بايد در تنظيمات ras گزينه Nat/basic firewall كارت شبكه lan خود (شبكه داخلي) را حذف كنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط
jafari1
دوست عزيز احتياج به gateway نيست و براي اينكه يوزرها نتوانند با داشتن Ip اينترنت سرورتان از طريق gateway به اينترنت وصل شوند بايد در تنظيمات ras گزينه Nat/basic firewall كارت شبكه lan خود (شبكه داخلي) را حذف كنيد
من فکر میکنم شما با این کارتون صورت مسئله رو پاک کردید .
من میخوام به تعدادی یوزر اینترنت بدم و به برخی دیگه ندم .
و فعلا هم میخوام از قابلیت های خود 2003 استفاده کنم .
نقل قول:
من فکر میکنم شما با این کارتون صورت مسئله رو پاک کردید .
من میخوام به تعدادی یوزر اینترنت بدم و به برخی دیگه ندم .
و فعلا هم میخوام از قابلیت های خود 2003 استفاده کنم .
نه دوست عزیز با اینکار فقط کاربران ras که در اکتیودایرکتوری به عنوان user تعریف شده امکان دسترسی به اینترنت را دارند و مابقی از طریق gateway نمیتوانند به اینترنت وصل شوند
نقل قول:
نوشته شده توسط
jafari1
نه دوست عزیز با اینکار فقط کاربران ras که در اکتیودایرکتوری به عنوان user تعریف شده امکان دسترسی به اینترنت را دارند و مابقی از طریق gateway نمیتوانند به اینترنت وصل شوند
میشه بفرمایید دقیقا در کدوم قسمت ، آخه RAS چند تا گزینه داره و در قسمت NAT/firewal نمیدونم دقیقا کدوم قسمت را غیر فعال کنم .
ممنون
با سلام
من هم کل مطالب بالا رو مطالعه کردم خیلی مفید بود فقط من هم تو این زمینه دادن اینترنت به بعضی ها و ندادنش به بقیه مشکل دارم اگر کامپوننتی هست معرفی کنید یا راه حلی که در سرور قابل اجرا باشه و به کلاینتها کاری نداشته باشه
ممنون