نقل قول: چرا #C اینقدر خاطر خواه پیدا کرده؟
اصولا یه همچین مسائلی جواب خاصی ندارند و نداشته اند و نخواهند داشت. از n تا view میشه به این قضیه نگاه کرد و موضوع رو تحلیل کرد بنابراین n تا جواب براش بوجود میاد
مشکل اینجا بوجود میاد که مثلا من که با دید خودم نگاه میکنم و جواب خودم رو قبول دارم ، دید و جواب شما رو نمی پسندم و همین موضوع باعث اصرار از شما و انکار از من میشه و بدتر از همه اینه که مسئله میفته تو یه loop بی نهایت!!! و بالاخره Admin مجبور میشه process ما رو Kill کنه تا سیستم hang نکنه!!!!
نقل قول:
گه دقت کنید دیگه زبانهای برنامه نویسی از وابستگی به سیستم عامل ها در می آیند و بر روی Framework ها یا Virtual machine های خودشون فعالیت میکنن مثل Sun که java virtual machine خودش رو داره یا microsoft که framework خودش رو داره و باعث میشه بر نامه شما حتی بر روی linux هم اجرا بشه.
تا بحال مایکروسافت چه کمک عملی به پروژه هایی مثل MONO کرده؟! واقعا انتظار دارید آتیش بزنه به مالش، و برای شما یک محیط مستقل از سکوی ویندوز (اصلی ترین محصول مایکروسافت) بوجود بیاره؟!!
نقل قول:
مایکرو سافت هم این رو ثابت کرده که هر کاری بکنه سیاست های سابقش رو زیر سوال نمیبره و از اونها پشتیبانی میکنه به طور مثال بعد از 6 - 7 سال از انتشار XP محصول Vista رو بیرون داد که هر کسی که با Xp کار کرده باشه بعد از چند ساعت ور رفتن با Vista با اون کاملا راحت مثل Xp کار میکنه.
عجب! این همه تغییر سیاست را فقط ما در همین تاپیک ذکر کردیم، تغییراتی مثل روی آوردن به زبان های Interpretive ، یا توجه ویژه به طراحی یک Framework مناسب برای نرم افزار های Enterprise، یا همین شوک وارد کردن به کاربران VB، و... اینها تغییر سیاست نبود؟! پس اسمش چی بود؟!
نقل قول:
کاربران دلفی هم اگه میخوان بی کار نشن باید تعصب رو کنار بزارن و به فکر یادگیری .net بی افتن، من به چشم شاهدم که شرکتی که در ایران یکی از بزرگترین و معتبر ترین شرکتهای برنامه نویسی است و حدود 5 - 6 شرکت بیمه در ایران قرار داد دارن و ترکنشی مثل بانک دارن ، تا چند سال پیش دلفی از دهنشون نمی افتاد ولی الان یک سال که به این نتیجه رسیدن که باید به .net کوچ کنند(تصورش هم سخته با اون همه کلاینتی که دارن) .
کی گفته که با دلفی نمیشه کد دات نت نوشت؟! در پست قبلی گفتم که دلفی 7 قبل از اینکه Visual Studio رسما از دات نت پشتیبانی کنه، از دات نت بصورت آزمایشی پشتیبانی می کرد، الان هم که Delphi Prism نه تنها از تمام قابلیت هایی که #C روی دات نت ارائه میکنه، پشتیبانی میکنه، بلکه حتی در برخی از حوزه ها مثل MONO و Cocoa# که مایکروسافت بخاطر رقابت های تجاری اش، به آنها توجه خاصی نمیکنه، از #C بهتر عمل میکنه!
نقل قول:
این حرف به نظر من کاملا می تونه نقطه ی ظعفی برای همچین زبون هایی باشه. چرا که اونها با این محدود بودنشون نسبت به پلت فرم ویندوز اولا مجبورن همیشه سیاست هاشون رو در راستای سیاست ارتقائی ویندوز قرار بدن و ثانیا همیشه عقب خواهد بود چرا که وقتی پلت فرم جدید ارائه میشه، تازه اونا باید به خودشون بجنبن و ببینن چه اتفاقی دور و برشون افتاده، بعد بیان و یه فکری وسش بکنن. با این راهکار به نظر من نمیشه آینده ی موفقی رو برای یه زبون در نظر گرفت.
پس با این احتساب، نتیجه ی موفق منوط به دو ایدئولوژی میشه: یا پلت فرم خاص خودت رو داشته باش و برای اون نرم افزار های مربوطه رو طراحی کن یا Multi Platform باش و حالشو ببر. که با این دید رقابت تقریبا محدود به ماکروسافت و جاوا میشه که داستان خودش رو داره ...
مگه زبان هایی مثل C یا ++C وابسته به پلت فرم هستند؟! یا مثلا در همین عرصه دلفی، Free Pascal که از خیلی از ویژگی های دلفی کپی برداری کرده، و رایگان هم هست، روی چندین پلت فرم مختلف اجرا میشه، یا همین دلفی، هنوز هم بعضی ها از دلفی 7 برای توسعه نرم افزار تحت لینوکس استفاده می کنند، یا همین Delphi Prism که سعی میکنه برنامه نویسی برای Mono و Cocoa# را برای برنامه نویسان دات نت ساده تر کنه.
در ضمن، حرف و حدیث هایی که این روزها از CodeGear شنیده میشه، موید این نکته هستند که تیم سازنده دلفی روی امکان تولید نرم افزار Native برای پلت فرم های ویندوز، لینوکس، و Mac تمرکز کرده، یعنی یک سورس Native که برای چند پلت فرم مختلف کامپایل میشه. البته اینکه این کار مشابه اقدامی هست که در Kylix انجام دادند، یا یک طرح کاملا جدید هست، هنوز مشخص نیست، چون فعلا اعلام رسمی نکردند.
نقل قول:
فکر کنم اگه تاپیک قفل بشه خیلی بهتره
ظاهرا داره تبدیل میشه به بحث های شخصی و هر کسی سلیقه خودش رو عنوان میکنه و اصل موضوع تاپیک زیر خروارها پست ( که اکثرا به درد نخور بودن ) له شده... !!!
بله، انشاء الله نخواستم زود تاپیک را قفل کنم، تا خدای نکرده کسی نگه؛ چون نظرات ما مخالف نظرات خودش بود، از زور استفاده کرد، و تاپیک را قفل کرد.
اگر خدا خواست، فردا تاپیک را قفل می کنم، تا اون موقع هم اگر کسی از دوستان نظر تازه ایی داشت، فرصت خواهد داشت که در تاپیک بیان کنه.
موفق باشید
شما میگید: چرا دات نت اینقدر طرفدار پیدا کرده.
منم میگم به این دلیل که جاوا طرفدار پیدا کرده.
یک پرسش دارم با اینکه تو دانشگاه پاسکال و c تدریس میشه و مدیران این سایت هم بشدت طرفدار متن بازها هستن، پس چرا باز دات نت و جاوا طرفدار پیدا کرده؟
نقل قول:
یک پرسش دارم با اینکه تو دانشگاه پاسکال و c تدریس میشه و مدیران این سایت هم بشدت طرفدار متن بازها هستن، پس چرا باز دات نت و جاوا طرفدار پیدا کرده؟
از کجا به این نتیجه رسیدید که مدیران این سایت بشدت طرفدار متن باز هستند؟!
از کجا به این نتیجه رسیدید که نظر مدیران این سایت لزوما روی گرایش به یک سکوی توسعه نرم افزار تاثیر داره؟
دات و جاوا در چه زمینه طرفدار پیدا کردند؟ تا وقتی زمینه مورد نظر را مشخص نکنید، سوالتان بی معنی هست! مثلا یک نفر میتونه بگه دات نت و جاوا برای ساخت سیستم عامل، یا درایور سخت افزاری به هیچوجه پرطرفدار نیستند، و با یک مثال نقض، کل سوال شما را (به شکل ناقصی که پرسیدید) بی اعتبار کنه.
به این نکته هم توجه داشته باشید که دات نت و جاوا سکوی توسعه نرم افزار هستند، نه زبان برنامه نویسی. البته عبارت جاوا هم برای زبان جاوا استفاده میشه، هم برای سکوی جاوا، ولی دا نت نه.
در ضمن، در دانشگاه ها معمولا از زبان هایی برای تدریس استفاده میشه که بتونند از یک طرف مفاهیم مورد نظر در اون Course را به شکل مناسبی منتقل کنند، و از طرف دیگه، پایه ایی برای حرکت های تجاری آینده دانشجو باشند. پاسکال زمانی در دانشگاه ها تدریس میشد که Structural Programming پارادایم حاکم بر زبان های برنامه نویسی بود، و پاسکال آن را به بهترین شکل ارائه می کرد، پس دانشجو با یادگیری آن، خودبخود با Structural Programming درگیر می شد. C هم به این دلیل تدریس می شد که از یک طرف در درس های سیستمی دانشجو مثل سیستم عامل، بسیار موثر بود، و هم زبان برنامه نویسی رایج در دنیا محسوب می شد (الان هم حجم عظیمی از نرم افزارهای متداول با C\C++ نوشته میشند)، هم Syntax آن در زبان های جدیدتر بارها استفاده شده بود، و یادگیری Syntax آن یادگیری Syntax زبان هایی مثل جاوا یا #C را آسانتر می کرد، و برنامه نویس مجبور نبود با یک Syntax کاملا جدید دست و پنجه نرم کند.
الان در خیلی از دانشگاه های دنیا از جاوا یا #C برای تدریس برخی درس ها استفاده میشه، چون دانشجو را با مفاهیم OOP درگیر می کنند، و بازار کار خوبی هم دارند.
خوب قبل از اینکه تاپیک قفل بشه منم به یه نکته اشاره کنم همه دوستان بحث های علمی خوبی کردند مخصوصا جناب کشاورز که من از جواباشون کلی استفاده کردم ، علاوه بر تمام دلایلی که دوستان از منظر علمی بررسی کردن "مد" هم خیلی مهمه! آره دقیقا مد ، خدا نکنه یه چیزی مد بشه تو محیط برنامه نویسیه ایران ! الانم مد روز ظاهرا C# تا ببینیم مد بعدی چیه!