کسی برای پارسیان کاری انجام داده؟
لطفا اگه کسی داره بفرسته!
Printable View
کسی برای پارسیان کاری انجام داده؟
لطفا اگه کسی داره بفرسته!
سلام اگه نتونستی حلش کنی باهام تماس بگیر برات راش میندازم
فقط قبلش برو سایت www.sep.ir و مدارک لازم رو جهت افتتاح حساب مرچنتی بانک سامان دریافت کن و پرکن و به آدرس تهران خیابان ولیعصر بالاتر از میدان ونک انتهای خیابان خدامی پلاک 104 برو شرکت خدمات پرداخت بانک سامان و مدارک رو بهشون بده 4 روز کاری طول میکشه تا حسابت اکتیو بشه.
بعدش بگو من برات درستش میکنم. هزینه اش رو هم با هم به توافق میرسیم. درضمن من میتونم لوگوهای برنامه رو هم بردارم که هیچ لینک اضافی تو صفحاتت نباشه. برای نمونه میتونی سایت www.forsales.ir رو ببینی.
موفق باشی
فرهاد نیاری
info@niyari.ir
با سلام و خسته نباشید
شرمنده من این ماژول بانک سامان رو نصب کردم روی version 1.1.2 va 1.1.3 اما وقتی به مرحله پرداخت میرسه بانک سامان انتخاب می کنم و میزنم این پیغام رو میده
Please review the provided data and confirm the order!
من روی لوکال هاست با برنامه XAMPP اجراش کردم جوملا رو
ممنون میشم راهنماییم کنید.:افسرده:
Parse error: syntax error, unexpected T_EXIT in /home/-------/public_html/administrator/components/com_virtuemart/classes/payment/ps_sbpayment.php on line 1
این error رو می ده
مشکل از چیه؟
آهای ملتی که اینجا رو راه اندازی کردین خوب این همه آدم سوال پرسیدن چرا هیچ کس جواب نمیده ؟
منم VirtueMart 1.1.4 stable رو نصب کردم.مشکلی باهاش ندارم فقط پرداخت آنلاین میخوام.این روش هم درپیت بود و کار نکرد.
کسی راه درست و حسابی نداره هم به ما و هم به بقیه خلق خدا بده ؟
دمتون گرم پیشاپیش
سلام. من هم تو بند 9 عملیات مشکل دارم محتوایی که می فرمایید کپی کنم رو از توی فایلی که در اختیار گذاشتین پیدا کردم اما اون فایلی رو که می فرمایید داخلش پیست (paste) کنیم پیدا نمی کنم. می شه کسی کمک کنه؟
ضمنا من هنوز با بانک هماهنگ نکردم تو چه مرحله ای باید این کار رو انجام بدم؟
ممنون می شم کسی جواب بده!
سلام. مشکل اصلی رو پیدا کردم! ورژنی که من از virtuemart دارم تو اون قسمت payment method type که باید اصولا دو تا tab باشه فقط یکی هست یعنی tab مربوط به configuration اصلا نیست. من روی دو تا از ورژن های virtuemart تست کردم. 1.1.6و ورژن 1.1.3. حالا اگه شما راهنمایی کنید که این آموزش با کدوم ورژن virtuemart همخوانی داره ممنون می شم.
البته من تو سایت اصلی virtuemart تو قمست راهنما همون دیدم که اون tab مورد نظر شما هست. اما اینکه راهنماش برای ورژن چنده نمی دونم. شاید هم باید چیزی رو تو فروشگاه ساز فعال کنم تا اون tab فعال بشه.
ممنون می شم یکی کمکم کنه!
سلام هرکی سایت پربازدید انگلیسی داره به من میل بزنه برای همکاری و کسب درامد عالی از گوگل:mohammadasayesh67@gmail.com
کسی هست برای ویرچومارت 2 کد نویسی برای شتاب کرده باشه؟ پولی یا رایگان فرقی نمی کنه. جایی سراغ دارید؟