احتمالا برنامه Visual Basic درست نصب نشده و مشکل داره!
فونت ها هم که همه فونت های پیش فرض ویندوزن! یعنی چی نمیشناسه؟ کدومارو منظورتونه؟! :متفکر:
Printable View
دوستان من يه مشكلي به YMSGMod.ocx دارم يه نرم افزار نوشتم كه از اون ocx استفاده ميكند رو كامپيوتر خودم كار مي كند ولي بعد از ساختن setup برنامه روي كامپيوتر كسي ديگه نصبش كردم در اجراي برنامه خطاي زير و مياره
Failed to load control 'YMSG' from YMSGMod.ocx Your Version of YMSGMod.OCX my be outdated make sure you are using the version of the control that was provided with your application ميشه بگين اين ocx مال چه كسي هست چون تو ورژن من نوشته 2009-2010 يعني بعد از 2010 از كار مي افته
مشكل نصب پيدا كردم MSWINSCK.OCX روي كامپيوتر طرف نصب نشده بود
حالا كسي مي دونه كمك كنه بگه اين YMSGMod.OCX تا كي كار ميكنه يعني بعد از سال 2010 هم كار ميكنه لطفا راهنمايي كنيد
میشه برنامه رو کامپایل شده بزارید لطفا
این ربات چی شد پس ؟!؟! نمیشه آماده شده و کاملش رو بزارین ؟!
سلام دوستان من چند تا تغییر کوچیک دادم البته میشد کد نویسی شو بهتر نوشت بازم شرمنده
http://www.mediafire.com/?rtiod3i4a4qnsrq
کاری که تو این نسخه میکنه اینکه
/gf
/bf
/doost
براش تعریف شده
و نکته بدیش اینکه یک کوچلو data شو من زیاد کردم شما سیع کنید data بیشتری قرار بدید
تا بقیه هم استفاده کنند:قلب:
سلام به همگی و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز من ادامه مطلب را متوجه نشدم چطور باید پیدا کنم و دانلود کنم:متفکر:
پس چرا کسی جواب نمیده این همه عضو فعال پس چرا جواب نمیدید
به این تاپیک سر بزن
http://artificial.ir/intelligence/thread8326-5.html
سلام من از برنامه نویسی زیاد متوجه نمی شوم اگر میشه این ربات کامل رو قرار بدید من خیلی وقت دنبال اینم تروخدا
ممنونتون میشم
من ربات پیدا کردم اما به درد نمیخورند این قابلیت هایی رو که خوندم عالیه
سلام
متاسفانه سورس این برنامه از بین رفته . دوستانی که این سورس رو دارند تشکر می کنم دوباره بزارن . +
1- من در زبان سی شارپ کار می کنم می شه این سورس رو تبدیل به سی شارپ کرد . ( البت جواب بده ها 9
2- ایا امکان داره از طریق rss اخرین اطلاعات رو بگیره .
دوستان من هنوز در دریافت پی ام مشکل دارم و وقتی بیش از 60 پی ام میفرستم دیگه پی ام ها ارسال نمیشه چیکار کنم
سلام دوستان منم کاملا نا واردم با اجازه البته اگه ممکنه کامپایل شدش رو بذارین من خیلی نیازش دارم اگه میشه کاملشو بذارین واسه دانلود باید یه چیزی مثل این ربات باشه مگه نه ؟ robo
دریافت که مشکلی نداره حالا شما چرا مشکل داری نمیدونم! اگر کدت رو بزاری شاید بشه کاری کرد.
درمورد ارسال باید بین ارسالها یک وقفه ایجاد کنی ولی در نهایت بازم ممکنه برای ساعاتی ایدی بلاک بشه و شما اسپمر تشخیص داده بشی .... متن ارسالی هم مهمه در اسپم شدن یا نشدن ایدی شما.
ضمیمه 69893
این کده منه پی ام میفرسته ولی دریافت نمیکنه و اینکه من یک سری لیست ای دی داخل لیست باکس بهش میدم ولی تعدادی از ان را میفرسته چطور میشه از اسپمر خو را خارج کرد یا نزاریم اسپمر بشه من
خودم یک راه داشتم که جواب نداد اومدم یک تایمر کذاشتم 10 تا پی ام میفرسته و دیسگانکت میشه برای 10 ثانیه
بعد 10 ثانیه دوباره کانکت شده و 10 تا دیگه پی ام میفرسته ولی بازم اسپم شدم راه حل چیه
و من خط اینترنتم وایمکس ایرانسل و با وی پی ان هم وصل نشدم و پی ام فرستادم ولی دریافت نتونستم بکنم
مرسی از همکاریتون
با وی پی ان هم پی ام دریافت نمیشه بابا کمک کنید جاب دوری نمیره
چطور میشه پی ام گروهی فرستاد مثلا برای 1000 نفر
ببخشد دوستان ولی سعی کنید چیزی رو میذارید پیگیر باشید نیمه کاره رها نکنید:قلب:
اقا لینک هنوز خرابه
زمانیکه این ocx به برنامه اضافه میکنم
چیزی توی فرمم نشون نمیده
تنها یه چهارچوب خالی که وقتی روش کلیک میکنم و پروپرتیس میگیرم مشخص میشه که axymsg1
در زمان لاگین این خطا میده چرا؟
Exception has been thrown by the target of an invocation.
در ضمن با #c برنامه مینویسم
وروجك روبات ياهو يكي از بهترين نرم افزار هاي فارسي از ميان ديگر نرم افزار هاي هم نوع خود مي باشد.
اين برنامه بوسيله يك هوش مصنوعي يك آي دي ياهو را به روبات پاسخگوي هوشمند تبديل مي كند.
كه به وسيله ي تنظيماتي كه كاربر بر روي بانك اطلاعاتي آن انجام ميدهد ميتواند آن را دريافت
كند و آنچه براي آن تعريف شده پاسخ دهيد. و اين برنامه با تمامي ورژن هاي ياهو مسنجر سازگاري دارد.
از توانايي مهمي كه اين برنامه دارد ميتوان برنامه را در سراسر جهان از آن استفاده نمود.
وروجك روبات ياهو يك هوش مصنوعي كه در سراسر جهان قابل استفاده است و داراي هيچ گونه محدوديتي از نظر منطقه اي ندارد
از مواردي كه ميتوان از اين برنامه استفاده كرد :
1 . ساخت روبات جوك و پيامك كه بوسيله شماره جوك ، جوك مقابل عدد را نمايش مي دهد.
مثلا اگر كاربري به آن آي دي در ياهو مسنجر خود عدد 1 را وارد كرد جوك شماره يك نمايش داده ميشود و ...
2. ساخت روبات خطاهاي مودم
كه كاربر وقتي خطاي مودم را وارد كرد آن را براي آن نمايش دهد
مثلا :اگر كاربر 600 را وارد كرد نمايش دهد : اگر سيستم در حال شماره گيري باشد و دوباره شماره گيري نماييد اين خطا نمايش داده مي شود
3 . مثلا براي سايت هاي مسدود شده براي آدرس هاي بعدي
مثلا اگر كاربر NewAdres را وارد كرد آدرس جديد و بدون مسدود بودن را براي كاربران نمايش دهد.
- نكته : در موارد گفته شده در بالا اين گونه تنظيمات در برنامه تعريف نشده و هر كاربري بسته به نوع سليقه خود آن را طراحي كند
-------------------------------------------------------------------------
تغييرات در اين نسخه :
تغييري در محيط برنامه و پوسته جديد
حذف كردن نمايش پسورد در برنامه
افزودن ارسال پيغام به درخواست ادد و تغيير توسط كار بر
امكان نمايش آواتار آي دي ها
پيشرفته كردن خاصيت رنگ تصادفي براي استفاده از تمامي رنگ ها ي موجود براي ياهو
افزودن قسمت كلمه عبور براي امنيت برنامه
و ...
وروجك روبات ياهو تنها يك نرم افزار ساده و كوچك نيست بلكه مي تواند توسط هر كاربري به يك شخصيت تبديل شود...
-------------------------
با گذاشتن اين برنامه در سايت ها و وبلاگ هاي خود به صورت پست يا بنر برنامه ، اين برنامه ناچيز را به دوستان خود و آنان كه دوستشان داريد نيز معرفي كنيد
متاسفانه اکثر لینک ها خراب شدند، ما که نتونستیم روباتی که دوستان نوشتند رو زیارت کنیم!
بچه ها کسی میتونه در باره ساخت پینگ واسه ربات مطلبی بزاره ؟ ممنون میشم