نقل قول: بدست اوردن IP شخصی که در مسنجر یا هرچت روم دیگری هست !!!
اول تمام پنجره ها رو ببند و فقط چت که با طرف داری رو باز بزار(فقط باید اون طرف حداقل یک پیم داده باشد)
بعد دستور را بزن نگاه کن ببین بین ای پی های که هست بعد از ای پی کدوم 5050 یا5500 یا درهمین حدود هست اون میشه ای پی طرف. البته اگر طرف از اینترنت هوشمند استفاده کند نمی شه به خاطر اینکه ای پی دوم را نشون تو می ده یعنی ای پی isp نه ای پی طرف
نقل قول:
نوشته شده توسط
Delphi-7
برنامه IP GETER رو من دان کردم و با هر کی چت می کنم IP رو میده.
نمی دونم از چه راهی این کار رو انجام میده اما با هر کی میچتم آی پیش رو هم میده.
از سایت لرد هکر دان کردم.
با سلام...میشه یه لینک از این برنامه قرار بدید..مرسی
اگه طرف مقابلتون یه هکر حرفه ای باشه نیازی به چت صوتی یا تبادل فایل نیست.تو سه صوت آدرس آی پی رو بدست میاره.نمونش خودم بودم که گیر یه هکر خفن! افتاده بودمو یارو تو جیک ثانیه آدرس آ ی پی مو بدست آورد!!!!
خب همه می خوان بدونن چطوری میشه این کارو کرد . شرح ما وقع که نمی خوایم .
دوستان بطور کلی میشه از نرم افزار های sniffer برای این کار استفاده کرد . کار دادن این نرم افزارها مستلزم رد و بدل فایل یا صوت و .... است .
در ضمن دوستان حرفه ای ما حتماً به موضوع NAT که isp ها انجام میدهند دقت دارند . یعنی ip ها اکثراً invalid هستند!!!
1 ضمیمه
بهترین راه حل استفاده از سایت
www.safeprofile.com
هست
ابتدا یک یوزر توی سایت درست کنید
سپس وارد سایت شوید
(این روش فقط بر روی یاهو 9 10 11 کار میکنه چون یاهو لینک عکس رو توی صحفه پی ام share میکنه )
بعد از ثبت نام به قسمت tracker code و لینکی که توی عکس میزرام رو به طرف بدین حالا طرف مقابل چه عکس رو باز نه چه باز نکنه ای پی اون برای ما نمایش داده میشه )
ضمیمه 78571
بعد از دادن لینک میتونید به قسمت stats برید که در اونجا ایپی خودتون و طرف مقابل رو گذاشته
حالا میتونید از طریق سایت www.ripe.net ببینید این ایپی ماله کدوم شهر و کدوم ISP هستش
و کار دیگه هم که میشه انجام داد اینه که با یه IP FLOOFER اینترنت طرف مقابل رو دیس کانتکت کنید
موفق باشید
1 ضمیمه