سلام
من مشکلم حل شدم
از زحمات همگی تون ممنون.از راهنمایی ها همه استفاده کردم
من مشکلم حل شد.مشکلمن یک مشکل شبکه ای بود
با اینکه کامپیوترها همدیگر pingمی کردن اجازه دسترسی به هم نداشتند
من آمدم یک فایل share کردم از سرور بعد دیگه مشکلم حل شد
Printable View
سلام
من مشکلم حل شدم
از زحمات همگی تون ممنون.از راهنمایی ها همه استفاده کردم
من مشکلم حل شد.مشکلمن یک مشکل شبکه ای بود
با اینکه کامپیوترها همدیگر pingمی کردن اجازه دسترسی به هم نداشتند
من آمدم یک فایل share کردم از سرور بعد دیگه مشکلم حل شد
از a-azad تشکر می کنم چون وقتی مشکلش حل شد بی خیال نشد
این هم می تواند از وظایف ایجاد کنندگان تایپیک باشد
با سلام.
راستش با وجود قدیمی بودن تاپیک . ترجیح دادم سوالم رو هینجا بپرسم . چون دقیقا همینه :
از SqlServer2005 Express Edition استفاده میکنم .
به صورت sql server and windows و client/Server نصبش کردم .
راستش کارم خیلی گیره و تا 2 روز دیگه باید برنامه رو تحویل بدم .
Connection String مربوط به سرور رو به این صورت :
Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Data Source=.\SqlExpress ; Initial Catalog=RailWay
و connection String مربوط به کلاینت رو به صورت زیر : (با توجه به اینکه نام سرور ServerName باشد)
Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Data Source=ServerName\SqlExpress ; Initial Catalog=RailWay
البته این CN برای خود سرور هم جواب میده .
در کل در برقراری ارتباط در سرور مشکلی ندارم و اما از کلاینت .....
آیا لینکه میخوام بدون UserName و Pass از کلاینت بهش وصل بشم و با Persist Security Info=False باعث این اشتباهه . (که البته خودم این جور فکر نمیکنم )
در کل هر چی اینجا بود خوندم و فکر نمیکنم روش من با این روشها مقایر باشه :
لطفا راهنمایی کنید :
آیا روی سرور باید کا خواصی انجام بدم . یعنی چیزی رو باید Share کنم و ....
که البته تو این تاپیک از این چیزها کسی نگفته بود . که حتما چون لازم نیست .
شما هيچ وقت نمي توانيد از کلاينت ها به سرور به صورت windows authentication وصل شويد.
و هنگامي که مي خواهيد وصل شويد بايد بر روي سرور يک login تعربف کنيد که بتوانيد با آن login از کلاينت ها به سرور وصل شويد.
نمونه connection string که من دارم باهاش به صورت شبکه کار مي کنم برايت مي گذارم البته به شرط آنکه مابقي شرايط فراهم شده باشد (فايروال ، تنظيمات sqlserver و ...)
connection string SERVER
server=(local)\\SQLEXPRESS;database=MASTER;Integra ted Security=True;
connection string CLIENT
server=192.168.0.1\\SQLEXPRESS,1433;database=MASTE R;uid=sa;pwd=123456;
مشکلتان بايد 100% حل شود (چون من دارم با اين کانکشن ها کار مي کنم!)
موفق باشيد.
من Cs رو با استفاده از PromptDataSource ساختم .
رو سرور مشکل نداره باز هم .
اما رو کلاینت رو تب Connection وقتی میخوام Server رو وارد کنم نمیشه .
گفتم از ExpressEdition استفاده میکنم .
در حال نصب به Sa رمز دادم .
مشکل اصلی سر شناسایی Server هستش .
چه تنظیم خاصی باید مگه انجام بدم ؟
اون چیزهایی که تویه یکی از همین بخشها گفتین که اصلا تو SQlServer من نیست .
با اجازه دوستان . چرا دوست عزیز میشود . اگز شبکه شما به حالت دومین باشد نه workgroup میتونید به راحتی با اون روش وصل بشید.
اما در مورد مشکل دوستمون هم بگم متاسفانه من مشکل شما رو قبلا داشتم . هر کاری هم کردم در نهایت نتونستم وصل نشم و در نهایت شبکه رو به صورت دومین در آوردم و مشکل رفع شد .
نیاز به share کردن چیزی هم نیست . در ضمن در connection string های شما اثری از نام کاربری و کلمه عبور ندیدم . یعنی شما الان دارید به صورت احراز هویت ویندوزی کار میکنید . اونو به احراز هویت سرور تغییر بدید . اگر sql server شما interprise manager نداره باید از نسخه develeper اون استفاده کنید که داشته باشه !!!!!! من فقط یه سوال برای من پیش اومده که دوستان جه چیز sql server 2000 نداره که نیاز اونها رو برآورده نمی کنه که همه میرن سراغ 2005 ؟؟؟؟:متفکر: در ضمن تنظیمات شبکه رو در sql server انجام بده . البته اگه به جای ado از sdoc استفاده میکردید این همه مشکل نداشتید !
میشه در موردش یه مقداری توضیح بدین ! تو ی یکی از پست های قبلی تون هم به این اشاره کردین .نقل قول:
البته اگه به جای ado از sdoc استفاده میکردید این همه مشکل نداشتید !
فکر میکنم باید چی خوبی باشه .
لطفا بگید چه کار انجام کیده و چه مزیتی داره .
تو خود دلفی هست یا یه بسته جداست ؟
در ضمن روی اون شبکه ای که قراره نصب بشه فکر میکنم (به احتمال زیاد) Domain باشه . البته من الان دارم روی Work Group تستش می کنم .
تو عکسی که ضمیمه کردم ایا در زمان نصب باید همون جایی رو انتخاب کنم که تو عکس انتخاب شده .و اگر جواب مثبته کدام گزینه باید در کامبو باکش انتهاب بشه .
Local Service , Local System , Network Service
من خودم Network Service رو انتخاب میکنم .
زمانی که میخوام Surface Area Canfiguration رو باز کنم تا تنظیمات SqlServer رو برای کار در حالت شبکه انجام بدم خطا زیر رو مید ؟ (آیا این تنظیم باید انجام بشه ؟ چون هیچ کس در این باره چیزی نگفته بود)
از همگی عذر می خوام که هر 7 صفحه رو نخوندم ، ولی برای اتصال به sqlserver روی یک کامپیوتر دیگه ورژن sqlserver تون مهمه ،
از چه ورژن sqlserevr استفاده میکنید؟؟؟؟؟
منظورتون چيه ؟ بيشتر توضيح بديد ...
دوستان نمی خواستم که دوباره تاپیک یزنم گفتم همینجا بهتره حداقل یه تاپیک مرجع میشه .
SQL Server 2008 را روی سیستم نصب کردم و در قسمت Security یک user به نام a ساختم و اجاره همه کاری رو بهش دادم تنظیمات مربوط به SQL Server Configuration Manager را هم طبق پست یکی از دوستان انجام دادم و سپس از داخل یک VM دلفی 2010 را اجرا کردم و با Ping بین دوکامپیوتر (VM و کامپیوتر خودم) متوجه شدم که ارتباط برقرار است اما نمیدونم چرا هنگامی که میخواهم به SQL Server در دلفی 2010 از داخل VM وصل شوم این پیغام خطا را میده .
دوستان تصاویر خطا را ضمیمه میکنم که داخل VM یا همان کامپیوتر Host رخ داده
چرا دارید از ODBC استفاده می کنید؟ خب از همون درایور OLE DB مربوط به SQL Server استفاده کنید، که Perfomance بهتری هم داره.نقل قول:
دوستان تصاویر خطا را ضمیمه میکنم که داخل VM یا همان کامپیوتر Host رخ داده
دوستان یعنی این مشکل حل شدنی نیست من که دیگه کلافه شدم
هر کاری می کنم با پیغام های متفاوت روبه رو می شوم ، Firewall را کلا Off کردم
دوستان آیا سیستم Server مشکل داره (منظورم سیستمی هست که SQL Server روی آن نصب است) یا آیا باید روی سیستم هاست نرم افزار خاصی از SQL Server نصب بشود ؟
من دلفي کار نکردم ، ولي اگر مشکل از تنظيمات sql server باشد ، يه سر به لينک های زير بزن، انشا الله که مشکل شما حل شود.
شايد هم مشکل در تنظيمات شبکه در VM باشد.
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=142114
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=149074
موفق باشيد.
سلام
در C# تنظیمات برای اتصال کلاینت به پایگاه داده سرور جه هست؟
ورودتون رو تبريك ميگم.
فرقي نداره . جفتشون بر اساس Connection String هستند .
در ضمن اينجا تالار دلفي هست . بهتره سوالات رو در بخش هاي مربوط به خودشون بپرسيد .
موفق باشيد.
درود
در هنگام نصب اس کیو ال 2000 در این قسمت گزینه دوم غیر فعال هست و در همان اولش هم یه ارور در رابطه با کلاینت و سرور ها میده
خواهشمندم سریع جواب بنده رو بدید ممنون
ضمیمه 87298