نقل قول: فرمول نویسی در کریستال ریپورت
سلام به همه
چطوری میشه جمع به حروف هر صفحه ازگزارش رو بر اساس فیلدی بنویسم.مثلا من یه ففاکتور طراحی کردم که شامل 3 صفحه است که می خوام جمع صفحه اول را در اخر همین صفحه بصورت حروف و جمع صفحه دوم رو بهمین ترتیب در همین صفحه به صورت حروف بنویسه و جمع صفحات بعدی رو به همین صورت.
همچنین رکودی در صفحه دوم ساخته بشه که جمع صفحه اول را در ابتدای صفحه نقل بده و صفحات بعدی را.
نقل قول:
همچنین رکودی در صفحه دوم ساخته بشه که جمع صفحه اول را در ابتدای صفحه نقل بده و صفحات بعدی را.
دوستانی که چنین مشکلی دارن، لطفا این تاپیک رو مشاهده کنن:
https://barnamenevis.org/showthread.p...F%D8%B1-Detail
نقل قول: اسکریپت نویسی (به قول دوستان فرمول نویسی) در کریستال ریپورت
سلام و به تشکر توپ بابت همشون خیلی خیلی خیلی عالی بودن من اولین باریه که از کسی تو سایت تشکر میکنم ولی این مطلب واقعا لیاقت تشکر رو داشت
1 مشکل خیلی کوچیک
تو خروجی تاریخ شمسی رو به صورت اعشار میزنه !!!!
13,92.00/3,00/3.,00 تو فرمول خط آخر
به اینصورتم تغییر دادم ولی باز نشد
stringvar exitmy:=totext(int(shamsiYear))+' / '+totext(int(shamsiMonth))+' / '+totext(int(shamsiDay));
exitmy;
با کلیک راستم نشد چون رشتس عدد نیست !!!
زحمت جوابشو بکشد
نقل قول: اسکریپت نویسی (به قول دوستان فرمول نویسی) در کریستال ریپورت
نقل قول:
نوشته شده توسط
svhasvha
سلام و به تشکر توپ بابت همشون خیلی خیلی خیلی عالی بودن من اولین باریه که از کسی تو سایت تشکر میکنم ولی این مطلب واقعا لیاقت تشکر رو داشت
1 مشکل خیلی کوچیک
تو خروجی تاریخ شمسی رو به صورت اعشار میزنه !!!!
13,92.00/3,00/3.,00 تو فرمول خط آخر
به اینصورتم تغییر دادم ولی باز نشد
stringvar exitmy:=totext(int(shamsiYear))+' / '+totext(int(shamsiMonth))+' / '+totext(int(shamsiDay));
exitmy;
با کلیک راستم نشد چون رشتس عدد نیست !!!
زحمت جوابشو بکشد
سلام منم این مشکل رو دارم کمک کنید
stringvar exitmy:=CSTR(shamsiYear,0,'')+' / '+CSTR(shamsiMonth,0)+' / '+CSTR(shamsiDay,0);
به جاش این کد رو بزار خوب میشه
سلام آقا یکی به دادم برسه من تازه شروع کردم به کریستال ریپورت و میخوام بدونم این همه کدی که تو همه سایت و همه انجمن ها میگن کجا مینویسیم
من نمیدونم کد ها رو کجا بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو روزه خواب و خوراک ندارم مسئله هیسیتی کلافه شدم دیگه کد کد کد بابا اگه جاشو پیدا کنم مینویسم دیگه!!!!!!!:گریه::عصبانی++::عصبا نی++::عصبانی++::عصبانی++::گریه: