نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----
سلام
شوربختانه من تا حالا با اکسس کار نکردم ، در این زمینه کاملا مبتدی هستم
اگه براتون امکان داره یک فایل اکسس ایجاد کنید که کاراکتر بیشتر از 255 تا توش جا بگیره (اخه اون فایلی که شما تو برنامه تون استفاده کرده بودید رو نتونستم سایز فیلد هارو تغییر بدم !)
و یک مثال بزنید که چه جوری ID رو در فایل اکسس وارد کنم و بعدش چطوری توی برنامه فراخوانی کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
باتشکر از حسن توجه شما
نقل قول: چند زبانه کردن رشته های داخل برنامه !
سلام
در زمينه كار با ديتابيس تو سايت نمونه زياد هست
Id يك فيلد در اكسس هست، ضمنا سايز فيلد اگر از نوع Text باشه نمي تونه خيلي زياد باشه بلكه بايد نوعش Memo انتخاب بشه
نقل قول: چند زبانه کردن رشته های داخل برنامه !
سلام
اگه داخل برنامه ای که زحمت کشیدید وساختید ، فراخوانی یک رشته رو هم بهش اضافه کنید (برای تغییر زبان) دیگه نور اعلا نور میشه :تشویق:
(توی سایت هم سرچ کردم ولی چیزی متوجه نشدم)
سلام
به برنامه ارتباطي نداره و تغييري توي اون نياز نيست، نوع فيلد بايد داخل بانك تعيين بشه
سلام
دوستان، اين روش يك سري مزاياي ديگه هم داره كه سایر روشها ندارند یا محدودیت بسیاری دارند که ميتونيد در زير ببينيد
1 - عبارات مشابه در فرمهاي مختلف نياز به ترجمه مجدد ندارند و به همين دليل تغيير ترجمه يك عبارت هم كار راحتيه و فقط يكبار انجام ميشه نه به تعداد اشياء
2 - زمان لازم جهت چند زبانه كردن يك برنامه به شدت كاهش پيدا ميكنه
3 - ميتونيد رشته هاي بسيار بزرگ رو هم به راحتي ترجمه كنيد مثلا يك مقاله بزرگ كه داخل تكست باكس Multiline هست چون ميتونيد براش فيلد Memo در نظر بگيريد و اين يعني عدم محدوديت
4 - با گسترش اين روش ميتونيد حتي اصوات و تصاوير رو هم ترجمه كنيد !!!! يعني مثلا براي زبان انگليسي از اصوات انگليسي و براي فارسي از اصوات فارسي استفاده كنيد
5 - ميتونيد با اين روش برنامه هايي كه توسط افرادي ديگه نوشته شده و فقط فایل exe اونها در دسترسه رو هم با در آوردن هندل اشياء اون برنامه ترجمه كنيد