:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:: اراحت::ناراحت::ناراحت::نارا ت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ن راحت::ناراحت::ناراحت::ناراح ::ناراحت::ناراحت::ناراحت::نا احت::ناراحت:
Printable View
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:: اراحت::ناراحت::ناراحت::نارا ت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ن راحت::ناراحت::ناراحت::ناراح ::ناراحت::ناراحت::ناراحت::نا احت::ناراحت:
یه جای کار رو داری اشتباه میکنی، یه بار بدون اکانتینگ تست کن ببین درست کار میکنه؟
بدون اکانتینگ 691 میگیرم چیکار کنم ؟ همه چیز هم مثل آموزش جلو رفتم
یوزر و پسورد چگونه باید ست کنم ؟
Amir * Amir *
درست هست؟
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت::ناراحت::ناراحت:
مطابق آموزش نصب کردم اما از یه سیستم ارور 628 میده و از یه سیستم ارور 619 ؟؟
چرا ؟ چیکار کنم ؟ سرور Xen و سیستم عامل CentOS هست .
سلام، من مراحل فوق را رفتم و با موفقیت انجام شد و اینترنت هم به دست کاربر می رسد، ولی هربار که سرور را ری استارت می کنم باید دوباره تنظیمات iptables را وارد کنم تا کاربر به اینترنت دسترسی داشته باشد. وگرنه وصل می شود ولی ping هم ندارد.
راه حل چیست؟
نقل قول:
سلام، من مراحل فوق را رفتم و با موفقیت انجام شد و اینترنت هم به دست کاربر می رسد، ولی هربار که سرور را ری استارت می کنم باید دوباره تنظیمات iptables را وارد کنم تا کاربر به اینترنت دسترسی داشته باشد. وگرنه وصل می شود ولی ping هم ندارد.
راه حل چیست؟
service iptables save
service iptables restart
chkconfig iptables on
سلام
مرسی از آموزشی که گذاشتی.
سرور من الان داره کار می کنه اما من می خوام یک سری کارهای مدیریتی شامل دیدن یوزرهای آنلاین و دیسکانکت کردنشون و اینا بکنم.
چیزی که پیدا کردم این بود که logwtmp رو از حالت کامنت در بیاریم اما وقتی این کاررو می کنم یه ارور معروف میده که میگه logwtmp برای ورژن 2.4.3 هستش ولی ورژن ppp شما 2.4.5 هستش.
حالا میخوام راهنماییم کنی که چجوری recompile کنم یا اصلا یه راهی بگو که آنلاین یوزر ها رو ببینم.
با دستور last نشون نمیده
با سلام خدمت دوستان عزیز و مدیر محترم که این اموزش رو به طور کامل برای دوستان قرار دادند
بنده هم ماننده دوستان همه این مشکلات رو داشتم که به طور کامل حل شد
ارور 619 به کامنت نکردن دستور logwtmp که حل شد
منتهی بنده الان هم IBSng رو نصب دارم و هم به صورت دستی اکانت درست کردم داخل فایل chap secrest
در هر 2 حالت خطای 691 یا 734 رو میگیرم
تمامی تنظیمات رو چک کردم همشون اوکی هستند و تمام سرویس ها رو تست کردم و مطابق اموزش شما بود
برای این مشکل چه باید کرد؟
باز هم ممنون
سلام
مشکل رو خودم برطرف کردم باید فایل
dictionary.microsoft رو به پوشه radius clinet اضافه میکردم که خطای 691 نده این هم برای دوستانی که مشکل بنده رو داشتند
امید وارم موفق باشید
سوالی بود در خدمتم
peyman_3at3at@yahoo.com
سلام من با آموزشی که دادین در مورد نصب *** با Pptpd رو انجام دادم متاسفانه دسترسی به شبکه وجود نداره وقتی کاربر ماکروسافت کانکت میشه
به نظر شما مشکل از کجاست
سلام
برای ساخت اکانت *** ازIBSng باید استفده کنم یا بسته های ppp و pptpd را هم باید نصب کنم اگر هر دو چه طور بینشون را بطه بر قرار کنم
دو تا سوال داشتم
میخواستم ببینم استفاده از این سرویس به نوع مجازی سازی ربطی داره یا نه ؟
میشه پورت اتصال رو عوض کرد ؟ (برای مسائله مخابرات )
با سلام
آقا همه مراحل به تور کامل انجام شد ولی خطلای 619 دارم باید چی کار کنم؟؟؟
مشکل 619 حل شد حالا پینگ دارم ولی پیج باز نمی کنه؟؟؟
سلام من تمام مراحلو کامل رفتم و جواب گرفتم.اما یه مشکل هست که نمیتونم به IBSng وصل کنمش.حتی بدون یوزر و پس هم میشه بهش کانکشن زد.وقف عام شده الان.میشه کمک کنید به اکانتینگ وصلش کنم؟
سلام
بابت آموزش خوبتون خیلی خیلی ممنون.
من نسخه بالاتر pptp رو نصب کردم. اولا با این تنظیمات باز هم با firewall کار نمیکنه و فقط وقتی iptables رو غیرفعال میکنم client موفق میشه وصل بشه.
اما وقتی وصل میشه هیچ صفحه ای باز نمیکنه. بجز آدرس های روی خودش رو. یعنی مثلا IP خود سرور رو میزنی باز میشه و سایت های روش با آدرس xx.xx.xx.xx/~siteusername باز میشه معنیش اینه که ما به سرور وصل هستیم اما نمیتونیم از اینترنتش استفاده کنیم.
میشه لطفا کمکی راهنمایی چیزی کنید؟
ضمنا آخرین نسخه برنامه pptp بصورت فایل .tar.gz هست من نمیدونم فایل غیر از rpm رئ چجوری نصب کنم.
باز هم ممنون از وقت گرانبهاتون:قلب:
آقایون دستتون واقعا درد نکنه خداییش یک هفته تو نت گشنم دنبال مطلب تا اینجا امروز پیدا کردم !!! شاید جا سوالم اینجا نباشه اما اگه جواب بدین ممنون میشم الان صبح ساعت 4 روز شنبه هستش
امروز میخوام یه vps بگیرم لینوکیس مسخوام بگیرم اما من سیستم عامل دبdebian 5 میخواستم بگیرم جایی هم آموزش برای *** server دبین پیدا نکردم !!! الان من دبین بگیرم که میگن بهتره از بقیه لینوکس ها !
با این آموزش اینجا یکی هستش یا نه ؟؟
و این که این همه افراد درمورد ibsng سوال کردن یک نفر راهنمایی نکرد چرا ؟؟؟ بد نبود ما هم یه کوچولو یاد میگرفتیم !!! اگر کسی تمام این مراحل رو انجام داده محبت میکنه با این آیدی با من ارتباط برقرار کنه ! اینجا هم توضیح بده عالی میشه بقیه هم استفاده میکنن .
آیدی یاهو ramtin62r
سلام
این ارور اومده
Error 734: The PPP link control protocol was terminated.
چکار کنم؟
یه مطلب مهم:
من سرور هاستینگ لینوکس که در آمریکا هست دارم و این رو نصب کردم.
می خوام باهاش وی پی ان هم داشته باشم. یعنی از اینترنت این سرور استفاده کنم.
میشه؟
چطوری مراحل نصب و تنظیماتی رو که انجام دادم برگردونم به قبل از نصب؟
من وقتی دستور iptables -t nat -A POSTROUTING -o eth0 -j MASQUERADE میزنم این پیغام میده Unknown error 4294967295
یوزر هم که می خواد وصل شه این اروره 807 میده=
the network connection between your computer and the *** server was interrupted
متاسفانه اینجا کسی جواب نمی ده
علت اینترنت نداشتن کاربرها چی میتونه باشه ؟
@ All
اگر ping از ip address ها دارید و قادر به دیدن صفحات نیستید باید تنظیمات کلاینت را برای DNS به ip های 8.8.8.8 و 4.2.2.4
اگر به طور کامل اینترنت ندارید باید تنظیمات مربوط به firewall و ip_forward را حتما بررسی کنید.
اگر کاربران ویندوز مشکل اینترنت دارند حتما باید MTU شبکه خود را همانطور که گفته شده بررسی کنید.
تنظیمات firewall را به ترتیبی که گفته شده انجام دهید.
از سرور های VPS و Shared Kernel استفاده نکنید.
مخابرات کاری به پورتها نداره که بخواهید شماره پورت را تغییر بدید. مخابرات برای اعمال تغییرات از packet analyzer استفاده میکنه.
این مقاله برای خو pptp ایجاد شده و شخصا با IBsng کار نکردم برای این کار به مستندات مربوط به IBsng و radius در اینترنت مراجعه کنید.
به روش ساخت user دقت کنید و حتما pptpd را جایگزین کنید و از * استفاده نکیند.
به این علت که متاسفانه کسی استخدام نشده که شخصا پاسخ سئوالات شمارو بده لطفا به مستندات وب هم رجوع کنید.نقل قول:
متاسفانه اینجا کسی جواب نمی ده
ایراد های مربوط به ppp معمولا مرتبط با VPS میباشد.
در صورت بروز هرگونه Error به فایل های Log در /var/log/syslog برای Debian bases و /var/log/messages برای Red hat bases رجوع کنید.
موفق و کامیاب باشید :)
سلام
وقتی service pptpd start رو میزنم Starting pptpd: نمایان میشه ولی همینطور هنگ میکنه و اتفاقی نمیافته!
ممنون میشم کمک کنید
با تشکر
سلام
آن دسته از دوستاني كه مشكل ارور 619 رو حل كردن لطفا بگن كه مشكل از كجا بوده
متشكرم
سلام
من تمام این تنظیمات رو اعمال کردم ولی یوزر اررور 691 میگیره!
لوگ هم اینه:
Sep 30 16:34:25 server pptpd[8084]: CTRL: Starting call (launching pppd, opening GRE)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: pppd options in effect:
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: debug # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: nologfd # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: dump # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: require-mschap-v2 # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: refuse-pap # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: refuse-chap # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: refuse-mschap # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: name pptpd # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: 115200 # (from command line)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: lock # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: local # (from command line)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: novj # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: novjccomp # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: ipparam xxx.xxx.xxx.xxx # (from command line)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: ms-dns xxx # [don't know how to print value] # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: proxyarp # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: 10.0.0.1:10.0.0.2 # (from command line)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: nobsdcomp # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: require-mppe-128 # (from /etc/ppp/options.pptpd)
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: pppd 2.4.4 started by root, uid 0
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: Using interface ppp0
Sep 30 16:34:25 server pppd[8085]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/2
Sep 30 16:34:55 server pppd[8085]: LCP: timeout sending Config-Requests
Sep 30 16:34:55 server pppd[8085]: Connection terminated.
Sep 30 16:34:56 server pppd[8085]: Modem hangup
Sep 30 16:34:56 server pppd[8085]: Exit.
Sep 30 16:34:56 server pptpd[8084]: GRE: read(fd=6,buffer=8059680,len=8196) from PTY failed: status = -1 error = Input/output error, usually caused by unexpected termination of pppd, check option syntax and pppd logs
Sep 30 16:34:56 server pptpd[8084]: CTRL: PTY read or GRE write failed (pty,gre)=(6,7)
Sep 30 16:34:56 server pptpd[8084]: CTRL: Client xxx.xxx.xxx.xxx control connection finished
اررور GRE چیه؟ مشکل از کجاست؟
ممنون
من این مشکل رو دارم
service pptpd start
pptpd: unrecognized service
ممنون میشم راهنمای بفرمایید
pptpd نصب نیست.
مگه دوباره باز شده که همه دارن تلاش میکنن؟
من الان با icmptx و iodine کار میکنم.
باید ماژول رو فعال کنی یک هزینه هم داره