نقل قول: طراحی وبسایت فروشگاه الکترونیک با همکاری همه در برنامه نویس
روشتون اشتباست. من يك بار گفتم بازم مي گم. پروژه سورس باز رو اينجوري نمي نويسن .يكي يك برنامه اي كه مدت هاست داره مي نويسرو مياد ميزاره تو سايت بقيه بهش اضافه مي كنن. هر 6 ماه يكبار جمع بندي مي كنن ميشه ورژن جديد .مگه شما مي تونين كل كاربراي سايت رو كه هركي يك جاست هماهنگ كنيد كار گروهي انجام بدن rup و agail هر متدلوژي ديگه هم بياريد نميشه اينجوري سازماندهي كرد.
كسي كه اون برنامه رو نوشته خودش مدير كل پروژه ميشه.
به dotnetnuk يا starterkit هاي سايت asp.net يا هر پروژه كد بازي تو دنيا نگاه كنيد به حرف من مي رسيد.
با تشكر
با سلام و عرض خسته نباشی خدمت همه دوستانی که تا اینجا به نوعی زحمت کشیدند تا این برنامه پایان خوشی داشته باشد ولی متاسفانه نشد!
از اینکه بعد از مطالعه 220تاپیک مطلب خاصی دستگیر خوانده محترم نمی شود بر خود لازم دانستم که یک سایت فروشگاه ازدوست عزیزمان جناب آقای ابوذر عسکری را دراین قسمت قرار دهم تاحداقل دوستانی که به امیدی این همه تاپیک را مطالعه می کنند بی نصیب نمانده باشند.
از دوستانی که در طراحی سایت مهارت دارند تقاضا دارم به سئوالات احتمالی در خصوص این سایت در صورت امکان پاسخ دهند واین سایت را تکمیل کنند تا این سایت بستری باشد برای یک سایت بزرگتر و کاملتر ان شاّالله
امیدوارم اساتید محترم جسارت بنده را به بزرگواری خود ببخشند. با تشکر از همه دوستان
http://sites.google.com/site/rasoolclub:اشتباه:
سلام دوستان
متاسفاته منهرچی نگاه می کنم بحث شده و گیج میشم.بالاخره از کجا باید گام به گام پروژه رو دنبال کنیم؟
متاسفانه بحثهای الکی شده.فقط باید هر پست مختص پیشرفت پروژه باشه.
لطفا منو راهنمایی کنید چجوری پروژه رو از صفر دنبال کنم تا مراحلی که پیشرفته؟:لبخند:
پروژه الان تو چه مرحله ای هست؟
سلام دوستان ، من همه پست ها رو خودنم و به خاطرمدیریت ضعیف و عدم هماهنگی پروژه از دست رفت .
ولی من با چندتن از دوستان اولین فروشگاه الکترونیکی ایران را طراحی و پیاده سازی کردیم . از تمامی دوستان دعوت به همکاری میشه برای گسترش .
خوشحال میشم که شما دوستان رو زیارت کنم در این پروژه ، البته چند تا از این ضمیمه ها رو دیدم که به من خیلی کمک کرد تا پروژه پیشرفت کنه .
دوست دار ایران و ایرانی ها
زنده باد ایران و ایرانی