دوست عزیز من توی یک سیستم دیگه هم که سیستم عاملش ویستاست امتحان کردم ولی بازهم باز نشد . شما در ویستا تست کردید ؟
Printable View
دوست عزیز من توی یک سیستم دیگه هم که سیستم عاملش ویستاست امتحان کردم ولی بازهم باز نشد . شما در ویستا تست کردید ؟
با سلام
دوست عزیز بله تست کردم مشکل خاصی نداشت .
http://img299.imageshack.us/img299/4476/555m.png
اولاً یه خسته نباشید به شما باید بگم البتهیه کم دیره ولی ...
دوست عزیز از ارسال سورس برات معذورم چون خودم زیاد با این کار موافق نیستم و علت اینکه این کار رو کردم فقط برای این بود که ببینم امنیت قفل شما چقدر است و اون رو اصلاً ذخیره نکردم که بخوام برای کسی بفرستم ولی نام نرم افزارها رو برات می فرستم اگه خود برنامه ها و یا ک**ر**ک**شون رو پیدا نکردی بگو تا کمکت کنم
در باره سوالت هم باید بگم برای نرم افزارهای امنیتی بهترین راه مخفی ماندن از دید کاربران بلانسبت فضول است و برای این کار چند راه وجود داره که 2 تاش رو تا به حال برات گفتم یکی مخفی کردن قفل برنامه در دل برنامه با هش یا هر روش امنیتی یا کدینگ دیگه و یکی دیگه هم استفاده از WindowsService است که در این راه هم کاربر بدون اینکه از جای قفل و خود قفل خبر داشته باشه باید اون رو راضی کنه و کد معتبر بهش بده و ضمناً نمی تونه بدون اجازه قفل اون رو ببنده و ضمناً از قرار دادن فایلهای قفلت در پوشه برنامه جلوگیری کن بهتره و سعی کن که بعد از اجرا توسط راهی برنامه مورد نظر رو به اون معرفی کنی یا لااقل یکی از فایلهائی رو که زیاد مهم نیست و آدرس فایلهای برنامه مورد نظر رو به فایلهای اصلی قفل که در جائی پنهان است به صورت کدینگ بفرسته و این رو میشه یک راه کامل و تقریباً بدون نقص گفت نه روش فعلی ، البته هیچ راهی رو نمیشه صدر در صد کامل گفت که درسته
امیدوارم که سرت رو درد نیاورده باشم این هم نام برنامه ها
9Rays.Spices.Net
Cracker_s_Kit_2.0
ems source rescuer
salamander .Net decompiler 1.0.6
semi vb decompiler
Decompiler NET 2.0
ChmDecompiler v3.20 build.525
de_decompiler_lite
DeDe
Dis# net decompiler 3.11
DJ Java Decompiler 3.10.10.93
EMS Source Rescuer
Resource Hacker v3.4
VB.Decompiler.Pro
VBReFormer 2007 Professional v5.0
VBto Converter v2.28
DotNET.Reflector.v2.01.04
Instant.VB.Build.09.09.Cracked
Multilizer.2007.Enterprise.v7.1.6.718.Incl.Keymake r-CORE
Reactor-3.8.0.0
reflector
VB.Decompiler.Pro.v5.0.WORKING.Incl.KeyMaker
اینها چند نمونه معروف برای این کار هستش که پیدا کردنشون هم زیاد سخت نیست البته برنامه های حرفه ای تر و مسلماً کمیابتر هم هست که از نام بردنشون معذورم امیدوارم من رو بخشیده باشی
با عرض سلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز ( parsehvb )
دوست خوبم , در ابتدا از اینکه وقت میزاری و شرمنده می کنی تشکر خالصانه دارم .
من با 3 تا از این ابزارهایی که معرفی کردین کار کردم (Spices.Net Decompiler و Reflector Update 2009 و Dis# .Net Decompiler Ver 3.1.4) ولی به هیچ عنوان با این برنامه هایی که فرمودین ( البته من فقط با همین 3 تا تست کردم ) نمی شد به سورس اصلی کنترل دسترسی پیدا کرد .
اگه شما می تونین با نرم افزارهای خاصی این کار رو بکنین که تا حالا نگفتین من خوشحال میشم به صورت خصوصی معرفی بفرمائین تا بیشتر باهاشون آشنایی پیدا کنم . ممنونم .
http://img137.imageshack.us/img137/176/23235.gif
دوست عزیز دیدن برای سورس برنامه ها همون سه تا هم کافی است فقط یه کم دقت در استفاده از برنامه ها رو لازم داره این برنامه ها هر کدوم توسط یه شرکت معتبر تهیه شده و مسلماً بدون نتیجه نخواهد بود منتها برای اینکه در این راه به منظورتون برسید باید کمی تلاش برای یادگیری هک (دی کد) انجام بدید .ضمناً باید بگم که این برنامه ها رو شما باید به صورت ترکیبی به کار ببرید تا نتیجه مطلوب را بدست بیاورید.
از دوستان عزیز این تالار هم معذرت می خواهم مثل اینکه موضوع تاپیک و حتی تالار داره فراموش میشه
من كل تاپيك شما را دنبال مي كنم . ولي جايي نديدم در مورد اين عبارتتون توضيح داده باشيد . مگه اينجا اهداف آموزشي دنبال نميشه ؟
يك سؤال : نرم افزار رايگان هست يا نه ؟
دو حالت پيش رو داريم : بله - خوب در چنين سايتي نرم افزار رايگان بايد با سورس ارائه شود . خود دوستان برنامه نويس مي دانند كه نبايد در مورد چنين نرم افزار هايي بدون انجام اختصاصي سازي دست به استفاده تجاري بزنند چون از لحاظ امنيتي مشكل ساز مي شه .
شما اگه نمي توني خودتو راضي كني كه سورس در اختيار همه قرار بدي لطفا نرم افزار خودتو اينجوري آزمايش نكن.
خير - پس در اين صورت لطفا از اين سايت براي تبليغ محصول خودت استفاده نكن . همه ما كه اينجا مراجعه مي كنيم ، بيرون داريم كار مي كنيم و مراجعمون به اينجا فراگيريه . اگه كسي دنبال هلو برو تو گلو (نرم افزار شما بدون سورس) هست بهتره جاهاي ديگه سر بزنه . به نظر من ارزش اين سايت بيشتر از اينه .
اگه همه تاپيك نويس ها مثل شما رفتار مي كردند ديگه تو اين سايت مطلبي براي يادگيري وجود نداشت .
با تشكر
پيشنهاد مي كنم از اين به بعد دلمون رو بزرگتر كنيم تا بتونيم سورس نرم افزارمون رو (اگه حق تاليف نداره) در اختيار بقيه بزاريم .
سلام و خسته نباشید
پیشنهاداتت برای بهتر کردن این قفل خوبه ولی منم یه پیشنهاد دارم :
زمانی که برنامه رو به مشتری تحویل دادیم برای دریافت کد فعال سازی بتونه از طریق یک وب سایت اونو بدست بیاره ( کیجان برنامه روی سایت گذاشته بشه ) برای اینکه این احتمال وجود داره که تلفن و یا ایمیل شما بدلایلی قط و یا هک شود طوری که مشتری برای دریافت کد از شما عاجز شود و ارزش این نرم افزار رو زیر سوال ببره .
خوب اگه فکر می کنی پیشنهادم خوب نیست سعی میکنم خوبترش کنم
با سلام
فکر می کنم که شما اولین کسی بوده باشین که این سوال که کنترل مجانی باشه یا نه پرسیده باشین ! به این دلیل که در ابتدای تاپیک فکر می کنم گفته بودم که رایگانه .
و در مورد این که توضیح بدم چرا نمیشه سورس رو بزارم فکر می کنم هر کسی این مطلب رو میدونه که یکی از بهترین روش ها برای هک نشدن کنترل این موضوع هستش که سورسش لو نره . حالا شما این مطلب رو نمی دونی و باهاش مشکل دارین من کاری نمی تونم انجام بدم مگه این که بهتون پیشنهاد بدم یکم در این مورد ( امنیت نرم افزار ) بیشتر تحقیق کنین .
و در مورد این که من دارم تبلیغ می کنم ! فکر می کنم جواب ندم بهتره چون تاپیک شبیه چت روم میشه . قضاوت با دوستان .
و در مورد این که کنترل رو مجانی تست می کنم من فکر نمی کنم بابت اعلام تست این که کنترل درست کار می کنه یا نه کسی رو مجبور کرده باشم این حداقل تشکر و قدردانی از منه که نتیجه چندین ساعت کار خودم رو بدون کوچکترین چشم داشتی به دوستان خوب و مشتاقم هدیه میکنم . من در تاپیک گفتم که هر کس دوست داره اطلاعاتی در مورد سورس برنامه بدونه راهنمائی می کنم و تا جایی که خودش دوست داره کمکش می کنم .
ولی از گذاشتن سورس همچین کنترلی که دوستان لطف کردن و بعضی ها الان دارن استفاده می کنن به نظرم این بزرگترین خیانت می تونه باشه که کنترل رو با گذاشتن سورس تضعیف کنم .
امیدوارم که این رو یاد یگیریم که زود به کسی تهمت نزنیم .
از مدیر بخش هم معذرت می خوام که مجبور شدم این پست رو بزنم و جواب بدم چون باید زده میشد تا مثل این دوستمون نگه من کل تاپیک رو مطالعه کردم و توضیحی نیافتم پس به من حقیر حق بدین که در حد چند خط جوابی بدم تا دوستانی که این تاپیک رو دنبال می کنن این سوتفاهم واسشون پیش نیاد .
یا علی
با سلام
دوست من این پیشنهاد رو یه بار دیگه از ابتدا بخون ! ( شماره تلفن و ایمیل من ! )
اگه منظورت شماره تلفن و آدرس میل خودته و این که کی جن رو بر روی وب سایت طراحی کنم که پیشنهاد خوبیه ولی به نظرم یکم کار اضافی هستش چون هم سایت بالاخره باید یه طراح مدیر و ساز و برگی میخواد که برای مشتری شما خوشایند نباشه که ساپورتی رو از سایتی که متعلق به کسی دیگه ایی هست رو داشته باشه . البته میشه کارایی کرد که این مشکل هم رفع بشه .
درمجموع از شما که پیشنهاد دادین صمیمانه تشکر می کنم حتماً اگه عملی باشه از نظرم فراموش نمیشه . یا علی
سلام
فرمایشات شما درسته من منظورمو واضح نگفتم حالا واضحتر میگم
اگر که قراره شما یه نرم افزار رو وارد بازار کنیم اولین چیزی که برای مشتری اهمیت داره کارایی نرم افزار و پشتیبانی از نرم افزار است.
پس پیشنهاد من اینه که :
1- برای ارائه خدمات پشتیبانی میشه با کمترین هزینه (30.000) تومان یه دامنه رو ثبت کرد
و این دامنه رو نمیخواد زیاد به طراحی و کیفیت و ظاهر سازیش دقت کرد چون برای مشتری آموزش طریقه استفاده یا فعال سازی و غیره که فقط در مورد نرم افزار خریداری شده است مهمه، ماباقی براش فرقی نداره.
2- یه مثال براتون میزنم در مورد یه نرم افزار که یه دیکشنری به نام آریا است. زمانی که روی سیستم نصب میشه یه کد ماشین به کاربرش میده که بر اساس اون کد شماره کد فعال سازی رو میتونیم بدست بیاریم. حالا دقت کن........ برای دریافت کد فعال سازی در خود نرم افزار قسمتی وجود داره که میشه با وارد کردن سریال نامبر نرم افزار و کد ماشین و در نهایت وصل شدن به اینترنت به صورت اتوماتیک و بدون باز شدن هیچ پنجره ای برای کاربر کد فعال سازی رو نشون بده که البته برای دریافت کد فعال سازی میتونیم مستقیما به سایتش مراجعه کنیم و با وارد کردن اطلاعات ، کد مورد نظرمون رو بگیریم و نرم افزار رو راه اندازی کنیم.
من آدرس سایتشو برات میزارم اگه یه سری بهش بزنی بهتر متوجه منظور من میشی.
www.aryatranslator.com
موفق باشی.
متوجه منظورم نشدي ؟
اگه سورسو بزاري بقيه بهبودش ميدن بعد استفاده مي كنن .
من كلا با انسانهايي كه دنبال هلو بيا برو تو گلو هستند موافق نيستم .
شما با گذاشتن سورس خيانت نكرده ايد هيچ ، به كساني كه مي خواهند ياد بگيرند يا استفاده كنند كمك بزرگي كرده ايد .
بابت اينكه سورس لو بره امنيت بياد پايين هم نگران نباشيد . كساني كه دنبال كشف سورس نرم افزار شما باشند
با صرف يكروز از وقتشان به آن دست پيدا مي كنند . البته دوستان قبلا به اين نكته اشاره كرده اند .
به هر حال به نظر من قرار دادن يا ندادن سورس رو بزاريم به نظر سنجي و از كاربران قفل شما بپرسيم كه گذاشتن سورس خيانت به آنهاست يا نه .
بنابراين دوستان در تاپيك اگه محبت كنن و نظر خودشونو بگن ممنون مي شم .
يا علي
با سلام
دوست عزیز از این که کاربران عادی ( از مبتدی ها بگیر تا سطح زیر حرفه ایی ها ) بتونن به کل سورس قفل برسن اونم با صرف 1 روز باهاتون موافق نیستم ( البته شاید اشتباه فکر می کنم ) .
من بارها گفتم دوستانی که دوست دارن وقت بزارن و سورس کنترل رو واسم میل کنن یا بوسیله پیام خصوصی واسم بفرستن .
در مورد نظرسنجی هم باهاتون کاملاً موافقم کاملاً حرفتون منطقی هستش که کاربران کنترل خودشون تصمیم بگیرن که سورس رو بزارم یا نه ( البته نمی دونم اجازه این کار رو مدیر محترم بخش به ما میدن یا نه ! ( به دلیل اینکه تعداد پست ها ممکنه زیاد بشه که بار فنی واسه کاربران دیگه نداره ) و علی ماشاا.. کاربر ماجراجو و کنجکاو داریم که حتی هم اگه کنترل رو دانلود نکردن باز دوست دارن سورس رو یه نگاهی بندازن که حق طبیعی اونها هم هست ) در کل ریش و قیچی دست خود دوستان .
یا علی
سلام
خیلی ممنون از این برنامه
شما برنامه را در سه قسمت به اضافه کی جن فرستادید ما باید این سه قسمت رو باهم merge کنیم بعد اجرا بشه ؟
من نمی تونم این برنامه رو اجرا کنم
لطفا توضیح بدید
سلام دوست عزیز
در روش قفل نرم افزاری شما ، بعد از رمز گذاری شما یکه نسخه از رمز رو در یک فایل در سیستم کاربر دارید و کاربر هم شماره سریال را به شما بده و تا همان رمز را دوباره تولید کنید و با هم مقایسه کنید اگر درست بود پس نرم افزار فعال میشه درسته؟
می خواستم بدونم رمز در یک فایل در سیستم کاربر ذخیره می شه؟
آگه می شه به چه صورت در سیستم کاربر ذخیره می کنید که قابل دستیابی به راحتی نباشه می تونید توضیح بدید ؟
با سلام
دوست عزیز رمزعبور (رمز فعال سازی برنامه ) در رجیستری ثبت میشه . یا علی
با سلام جناب alimanam
می خواستم در مورد نحوه یObfuscate کردن کدهاتون و نرم افزاری که برای این کار استفاده کردید توضیح بدین.
علت این سوال من اینه که با برنامه Dotfuscator وقتی که Obfuscate را انجام می دهیم فقط متدها و متغیر رها را تغییر نام معمولی می دهد(مثلا از GetUnique به a).اما در برنامه شما کدObfuscation قوی تری داشت و کاراکتر ها خوانا نبودند.
ممنون می شم اگه توضیح بدین.
پیشنهاد: به نظر شما بهتر نیست که پس از تایید شدن کد به جز ثبت در رجیستری در مکان های دیگری هم اطلاعات را ثبت کنیم (اگر این اطلاعات چندین نوع باشند بهتر است) مثلا: ثبت در یک فایل متنی یا یک فایل xml یا تغییر پیکسل های یک عکس که شما آن را کنترل میکنید.چون نرم افزار هایی برای ردیابی تغییرات رجیستری وجود دارد و اگر این تغییر پیدا شود کل زحمت شما به هدر رفته است.
در ضمن معمولا کد فعال سازی یا بصورت تلفنی گویا یا به صورت اینترنتی داده می شود،اگر از تلفن استفاده کنیم باید یا با اعداد یا با اعداد در کنار حروف لاتین کار کنیم و کاراکتر های دیگه کارو مشکل می کنه.نظرتون در رابطه با عددی کردن مقادیر چیست؟(البته قبول دارم که امنیت پایین میاد ولی مشتری ها راحتند)
سلام . میخواستم بپرسم سورس قفل نرم افزاری توی وی بی دات نت . که از فایل dll استفاده کنه و مدت دار باشه که تا مثلا 20 روز دیگه پاک بشه . ضمنا رمزشم کد شده باشه مثلا یا کد اسکی رمز اصلی رو نشون بده یا حروف کد شده رو . تا اینکه کسی نفهمه پسورد اصلی چیه .
دمتون گرم
چطور میشه یه قفل حرفه ای برای برنامه بانک اطلاعاتیمون بذاریم در می بی دات نت . البته قفل در خود بانک ذخیره نشه بلکه در یه فایل dll یا چیز دیگه ذخیره بشه
نوشتن قفل خيلي سادست
شما يه تابع مينويسين براي گرفتن سريال سخت افزاري سيستم و دو تا روتين انكريپت و دكريپت.
اطلاعات سيستمي كه ثبت شده رو هم ميتوني توي رجيستزي، فايل، بانك و ... بريزي
حالا ديگه ميرسه به امنيتش كه ميتوني از thread هاي مختلف براي چك قفل استفاده كني. كد هاتون Obfuscate كني.
برنامه خروجيتو با يه پروتكتور خوب هم محافظت كن
روشهايي كه عنوان كرديد ، زياد نميتونن جلوي يه كراكر رو بگيرن ، بهتره دنبال روشهاي ابتكاري باشيد و كمتر سراغ پروتكتورهاي تجاري بريد.نقل قول:
حالا ديگه ميرسه به امنيتش كه ميتوني از thread هاي مختلف براي چك قفل استفاده كني. كد هاتون Obfuscate كني.
برنامه خروجيتو با يه پروتكتور خوب هم محافظت كن
مواردي كه گفتم براي شروع كار بود
ولي ميشه توي برنامه نويسي موارد زيادي دستي بهش اعمال كرد كه كركش سخت تر بشه.
در كل قفلي كه دوستمون گذاشتن هر جقدر هم امن باشه چون كه به صورت دي ال ال هستش و به برنامه اصلي متصل هست كركش ساده تر از اينه كه توي برنامه از چك هاي مختلف و مخفي استفاده بشه.
در كل تجربه ميگه هيج وقت نميشه يك قفل 100 درصد امن ساخت !!!
با سلام به شما دوست عزیز
درابتدا به دلیل دیرجواب دادن به سوال و پیشنهادات سازندتون معذرت خواهی میکنم .
درمورد استفاده کردن ازابزارهای محافظ کدینگ و به طورکلی Protector های برنامه نویسی که نقش اساسی در Obfuscate کردن کد دارن متذکر میشم که حتماً به صورت تودرتو و مرکب استفاده بشن :متفکر: البته حتماً باید بدونین که خیلی از این ابزارها به کار هم دیگه گیر میدن واستفاده کردن به صورت مکمل هم دیگه درابتدا کمی مشکل وپیچده است .
من در PS-27 فقط از Smart Assembly استفاده کردم البته نسخه اصلیش نه کرک شده ( نسخه 4 به بعداش واقعاً قابل احترامه )
درمورد پیشنهادات شما دوست خوبم باید بگم که به جز ردیابی و چک نمودن پیکسلهای یه تصویر بقیه موارد واسه یه برنامه نویسی معمولی به سخت تر شدن هک شدن قفل منجر نمیشه البته این نظر بنده است و حتماً خیلی از دوستان عزیزم با نظر بنده موافق نباشن .
درمورد اینکه بعضی ازنرم افزارها از تغییرات رجیستر باخبرن مثل آنتی ویروسها من فکر نمیکنم که مشکلی پیش بیاد چون هر کاربری هم مسیر اون روپیدا کنه یا باید به صورت دستی بیاد کد مختص به خودش رو وارد کنه که نیاز به دونستن اون داره که اگه داره دیگه چه نیازی به این همه کنجکاوی بی مورد داره !!! یا کلید اون رو پاک کنه که باعث خنده میشه چون کاری ازپیش نبرده چون برنامه محافظت شده با PS-27 با چک نمودن رجیستری و نیافتن رمز برنامه از ران شدن برنامه به صورت کاملاً Real Time نه Run Timeجلوگیری می کنه (دراین مورد یکم فکرکن واگه متوجه منظورم نشدی به صورت خصوصی بیشتر توضیح میدم )
در مورد پیشنهاد دوم همه که این درست که واسه کاربر نهایی خیلی آسون تره که رمز با فرمت عدد تنها باشه و نه مرکب از عدد وحروف لاتین اما اینم یادتون باشه که امنیت در درجه اول یه قفل نرم افزاری لحاظ میشه و بعد راحتی و بقیه مسائل .
در انتها از این که پیشنهادات سازندتون رو به بنده حقیر اعلام داشتین کمال تشکر رو دارم .
یا علی
با سلام به شما دوست عزیزم
دوست من از پیشنهادات سازندتون تشکر میکنم فکر می کنم که توضیحات مکفی درپست بالایی داده باشم . در مورد 100 درصد معروف هم یادم نمیاد من قول 100 درصد یا حتی 90 درصد داده بشم :لبخندساده: امیدارم که بنده حقیر رو از دیگر پیشنهادات بی نصیب نزارین .
یا علی
ممنون دوست عزیز
اگر امکان داره بفرمائید که چطوری میتونم روی یک دستگاهی که قبلا نرم افزار را Register کرده نرم افزار را از حالت Register خارج کنم که دوباره رمز ثبت را از کاربر درخواست کند.
آیا راهی وجود داره؟
و سئوال دیگه اینکه آیا در آینده پیغامی مبنی بر معرفی شما بعنوان برنامه نویس این نرم افزار و یا چیزی در اینخصوص ظاهر میشود یا خیر؟
با سلام
درمورد سوال اولتون :
اگه نرم افزار یک بار رجیستر بشه تنها راه ثبت دوباره اون حذف کلید ثبت رمز نرم افزار خواهد بود که منطقی نیست کاربر نرم افزار شما این کارو انجام بده . شما میتونین دقیقا همین کارو به برنامه خودتون اضافه کنین تا هر وقت نیاز بود ازطریق نرم افزار شما رجیستر کردن برنامه رو ریست کنین .
در مورد سوال دوم :
دوست عزیز در مورد سوالی که فرمودین قبلاً گفتم که هیچگونه پیغامی درمورد اینکه PS-27 نویسنده برنامه ی خاصی هستش از خودش تولید نمی کنه .
یا علی
فایل کرک شده (My Application.exe) که همراه برنامه بصورت نمونه قرار دادین ضمیمه پست شد(عمل بررسی قفل از EXE حذف شد)
محل ذخیره شدن سریال در ریجستر:
HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\My Application\Serialاشکال کار اینجاست که دست بالا دست زیاده (ابزار Obfuscate و DEObfuscate )، براحتی میشه سورس DLL شمارو بدست آورد البته اگه نیاز باشه که فعلا نیازی نیست چون می شه اجرای قفل شما رو از برنامه حذف کرد و برنامه به صورت عادی اجرا بشه بهتره برنامه رو به قفل وابسته کنید نه فقط یک Login ساده باشه ، یک پیشنهاد دارم خودتون سه تا Crackme با سطوح ساده ، متوسط و پیشرفته قرار بدین تا عملا سطح امنیت قفل بررسی بشه ، موفق باشید.
برنامه کرک شدتون اجرا نمیشه !:متفکر:
من تست کردم مشکلی نداشت ، متن خطا رو بگذاریننقل قول:
برنامه کرک شدتون اجرا نمیشه !
این هم عکسش ...
برای من هم اجرا نشد ؛ خطا میده.
برنامه اولین پست رو نصب کردید؟ باید فایل HSextract.ocx تو سیستم شما ریجستر شده باشه؟
آقا عالی بود ولی حجم فایل را کمتر کنید.ساخت یک قفل با این امکانات به این حجم نیاز نیست.
در هر صورت زحمت کشیدید.........
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
موفق و سربلند باشی
با سلام به سروران گرامی ازجمله دوست خوبم آقا محمد .
آقا ازما کلی شاکی هستین ها :بامزه: من تاپیک 2 و سومتون رو خیلی دیر دیدم و زودم می خواستم جواب بدم تعطیلات حسابی بهمون حال داد از این بابت شرمنده شما هستم . خوب من کاری رو که گقته بودین رو انجام دادم و یه برنامه Crack me واستون و دیگر کرکرهای محترم آپ کردم که یه نگاهی بهش بندازین و 3 سوته کرکش کنین :لبخند: من از چندتا تکنیکی که بلد بودم استفاده کردم از Encrypt کردن گرفته تا پک کردن و Compress کردن و یکی دوتای دیگه .
از شما دوست محترم می خوام که خدایش اگه کرک کردین اولاً که درهمین تاپیک بگین و دوماً روش کرک کردنش رو به صورت خصوصی بهم توضیح بدین البته اگه وقتشو دارین اگه مختصر هم بگین میگیرم چکار کردین چوت تا حدودی به روشهای کرکینگ آشنایی دارم .
به امید اینکه چند روزی وقتتون رو بگیره البته من نمی دونم چقدر کارت درسته ولی یکم روش کار کن و اگه ازکسی هم کمک گرفتین بهم بگین چون خیلی مهمه که چندتا کرکر رو یه Crack me کار کنن ( حتماً دلیلش رو هم می دونین دیگه :متفکر: )
Crack me Link
یا علی
دوست عزیز همون طور قبلا بهتون گفتم من تو کرک کردن خیلی حرفه ای نیستم ولی برای اینکه بتونم از برنامه هام در برابر کرک محاظت کنم سعی می کنم اصول و روش های کرک یا هک برنامه های دات نت رو یاد بگیرم. چیزی هایی که به ذهن رسید رو گفتم ولی به اینها اکتفا نکنید و دنبال روشها و تکنیک های بیشتر جدیدتر و کارا تر باشید.
1. وابسته کردن برنامه به قفل :
همون طور که دیدین داخل نمونه برنامه ساده ، به راحتی با حذف کد زیر برنامه دیگه نمی تونه قفل رو بررسی کنه.
Me.GroupBox1.Controls.Add(Me.Ps1), this.GroupBox1.Controls.Add(this.Ps1);
کد IL :
L_015d: ldarg.0
L_015e: callvirt instance class [System.Windows.Forms]System.Windows.Forms.GroupBox My_Application.Form1::get_GroupBox1()
L_0163: callvirt instance class [System.Windows.Forms]System.Windows.Forms.Control/ControlCollection [System.Windows.Forms]System.Windows.Forms.Control::get_Controls()
L_0168: ldarg.0
L_0169: callvirt instance class [PS-27]PS_27.PS My_Application.Form1::get_Ps1()
L_016e: callvirt instance void [System.Windows.Forms]System.Windows.Forms.Control/ControlCollection::Add(class [System.Windows.Forms]System.Windows.Forms.Control)
L_0173: nop
شما باید یک تابع تعریف کنید که برنامه نویس داخل فرم های مختلف بتونه وضعیت ریجستر رو بررسی کنه و مثلا روزهای فرد داخل فرم گزارش چاپی ، به صورت تصادفی 1 از 10 داخل فرم ثبت اطلاعات و ...
2. عدم استفاده مستقیم از مقدار اصلی برای مقایسه
به کد بررسی کد فعالسازی برنامه که استفاده کردید، توجه کنید:
Private Sub btn_Ok(ByVal Object, ByVal EventArgs)
Dim text As String = password
Dim setting As String = c233r.EncryptText(Load..., text)
If Me.txtActive.Text <> setting Then
txtActive.SelectAll
txtActive.Focus
End If
'ذخیره مقدار بدست آمده setting در ریجستری
Interaction.SaveSetting(...
ShowMessage("از ثبت نمودن نرم افزار من سپاسگزارم")
Me.Dispose
Application.Exit
End Sub
اینکار 100% اشتباهه چون کراکر با متوقف کردن برنامه در لحظه مقایسه به مقدار مورد نظر شما دست پیدا میکنه.
3. استفاده از ترد
همیشه برای چنین کارهای از یک یا چند ترد استفاده کنید.
4. تا میتونید عملیات های مربوط به قفل رو بپیچونید مثلا اگه قراره با سه چهار تابع و روال انجام بشه اینکارو با 20 تابع انجام بدین، مقادیر رو تو توابع مختلف دستکاری کنید و به همدیگه پاس بدین داخل توابع هم تا می تونید کد بریزید با شرطهای عجیب غریب به طوریکه خودتون هم نتونید از کدها سردربیارین :چشمک:
به نظر من با این کدهای دات نت که هر بلایی سرشون می یاری آخرهم مثل آب خوردن لو می رن بهترین کار پیچوندن کراکر تو تابع ها و روالهای مختلفه ، اگه 20 تا روال با چند تا ترد توهم دیگه لول بخورن چی میشه! فقط مواظب باشین سربارcpu رو زیاد نکنید
5. برای بدست آوردن سریال هارد نیازی به HSExtract.OCX نیست باخود دات نت با کتابخانه (System.Management) هم میشه اینکار رو کرد.
یه پیشنهاد دارم، برنامه رو اوپن سورس کنید ، برای من فرقی نمی کنه چون تمام سورس برنامه رو ریسورس کردم و تکنیک یا کد خاصی تو اون ندیدم ولی کاربرهای مختلف روی پروژه کار کنند تا بتونن امنیت و امکانات برنامه رو بیشتر کنند. ولی بازهم "صلاح مملکت خویش را خسروان دانند."
موفق باشید
این قفل برای vb.net کار نمی کنه
این قفل با ویندوز سون مشکل داره .
سریال هارد رو نمیخونه کدی نمیده
عزیز به نظرم یک مقدار در زدن پست عجله کردین . موفق باشید .نقل قول:
این قفل برای vb.net کار نمی کنه
دوست عزیز من خودم همین الان رو 3 تا سیستم که با ویندوز 7 کار می کنن تست کردم مشکل نداشت !!!نقل قول:
این قفل با ویندوز سون مشکل داره .
اگه درست عمل کرده باشی مثل خیلی از دوستان دیگه که دانلود کردن و نتیجه عملکرد قفل رو در سیستم عامل های مختلف رضایت بخش گزارش دادن شما هم نتیجه خوبی میگیرین . هم فایل راهنما گذاشتم ( فایل راهنمای فلش ) هم حداقل در 3-4 تاپیک به دوستان دیگه راهنمایی کردم اگه به دقت بخونی و عمل کنی فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد . اما اگه به تمامی مراحلی که گفتم عمل کردی و نتیجه نگرفتی به صورت خصوصی بگو تا ببینم مشکل شما چه جوری قابل رفع هستش . موفق باشید .
سلام
كليت برنامه رو متوجه ششدم .و قفل قابل اجرا يي هست .ولي ببخشيد اگه امكان داره الگوريتم وفرمول توليد كد پسورد نهايي رو طوري قرار بديد كه فقط حروف و اعداد توليد كنه؟چون با اين كراكتر هاي عجيب وقريب رو نميشه توي موبايل يا حتي روي كيبورد پيدا كرد و براي مشتري يا كاربر ارسال كرد و مشتري هم نمي تونه توي نرم افزار بزنه و قفل برنامه رجسيتر بشه ؟اگه الگوريتم برنامه رو اصلاح كنيد خيلي ممنون ميشم
دوست عزيز من يك برنامه دارم كه بايد بدم به يك شركتي كار كنه مي خواهم اين برنامه براي 2 ماه بيشتر كار نكنه فعلا با كد نويسي كنترلش مي كنم كه جالب نيست اگر بخواهم يك كار اصولي بكنم چه كار كنم تمام برنامه هاتونو دانلود كردم ولي نمي دونم بايد چطور ازش استفاده كنم ممنون مي شم راهنماييم كنيد
با سلام
دوست عزیز شما اگه یکی 2 پست آخر منو در این تاپیک میخوندی زود قضاوت نمیکردی ! ( پست 90 برای مثال )نقل قول:
فقط خواستم یادت بیارم چه قولی داده بودی .
من فایل راهنما گذاشتم که چطوری باید برای برنامه ایی که از این قفل میخواد استفاده کنه ستاپ بسازه حداقل در 6 یا 7 تا پست روش استفاده رو توضیح دادم مثال زدم راهنمایی کردم بارها عرض کردم اگه بازم کسی متوجه روش استفاده نمیشه پیغام خصوصی بده تا راهنمایی کنم . البته من قصد این رو داشتم که یک فایل راهنما به صورت html هم واسه این قفل بسازم که متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتونستم ولی هرچیزی که قرار بود من در اون فایل راهنما بگم فکر میکنم در همین تاپیک به عرض دوستان رسوندم ... حالا اگه شما بازم جای سوال واستون هست بفرمائین من جواب میدم .نقل قول:
اگه درست عمل کرده باشی مثل خیلی از دوستان دیگه که دانلود کردن و نتیجه عملکرد قفل رو در سیستم عامل های مختلف رضایت بخش گزارش دادن شما هم نتیجه خوبی میگیرین . هم فایل راهنما گذاشتم ( فایل راهنمای فلش ) هم حداقل در 3-4 تاپیک به دوستان دیگه راهنمایی کردم اگه به دقت بخونی و عمل کنی فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد . اما اگه به تمامی مراحلی که گفتم عمل کردی و نتیجه نگرفتی به صورت خصوصی بگو تا ببینم مشکل شما چه جوری قابل رفع هستش . موفق باشید
شما بوسیله این قفل نمیتونین این کار رو انجام بدین مگه اینکه خودتون کدنویسی رو به عهده بگیرین . من زیاد موافق این قضیه نیستم که شما از نظر زمانی محدودیت برای برنامه بزارین چون هربلایی که سرش بیارین با کمی کنجکاوی قابل دور زدن هستش . من در نسخه جدید قفل نرم افزاری PS-27 که قابلیت های بسیار بیشتری نسبت به این نسخه داره دارم یک روش مشابه کار میکنم . البته این نسخه تجاری هستش که به محض آماده شدن از قابلیت های زیادی که داره حتما خوشتون میاد .نقل قول:
دوست عزيز من يك برنامه دارم كه بايد بدم به يك شركتي كار كنه مي خواهم اين برنامه براي 2 ماه بيشتر كار نكنه فعلا با كد نويسي كنترلش مي كنم كه جالب نيست اگر بخواهم يك كار اصولي بكنم چه كار كنم تمام برنامه هاتونو دانلود كردم ولي نمي دونم بايد چطور ازش استفاده كنم ممنون مي شم راهنماييم كني
در نسخه جدید سریال کاربری یک کد 12 رقمی ( فقط عدد ) کاملا منحصر بفرد و سریال فعال سازی یک کد 16 کاراکتری فقط عدد و حروف می باشد . احتمالا تا اواخر دی ماه آماده میشه .نقل قول:
كليت برنامه رو متوجه ششدم .و قفل قابل اجرا يي هست .ولي ببخشيد اگه امكان داره الگوريتم وفرمول توليد كد پسورد نهايي رو طوري قرار بديد كه فقط حروف و اعداد توليد كنه؟چون با اين كراكتر هاي عجيب وقريب رو نميشه توي موبايل يا حتي روي كيبورد پيدا كرد و براي مشتري يا كاربر ارسال كرد و مشتري هم نمي تونه توي نرم افزار بزنه و قفل برنامه رجسيتر بشه ؟اگه الگوريتم برنامه رو اصلاح كنيد خيلي ممنون ميشم
موفق باشید ./
سلام ادب،
به تازگی این تاپیک و این 10 صفحه و نسخه 2 همین قفل رو در تاپیک جداگانه مطالعه کردم.با توجه به اینکه مدت زیادی از شروع آن گذشته:
اول جای تقدیر و تشکر داره بابت شروع این تاپیک و پیگیری و جوابهای دوست خوبمون alimanam که بطور قابل ملاحظه ای پیگیری و support میکردند بطوری که نصف پستها از ایشان هست.خوب اینقدر پافشاری بر دادن نظر هست که وظیفه خودم به عنوان عضو فروم دیدم که نظر بدم و قصد هیچگونه بی احترامی ندارم.
این نظرات بنده هم مربوط به این تاپیک و هم نسخه 2 همین قفل میباشد.
جناب آقای manam:
شما در چندین جای مختلف از عبارت "خودتون بهتر میدویند" استفاده کردید،خوب شاید یکی ندونه و احتمالاً هم بهتر از شما نمیدونیم پس در هر جا لازمه توضیح دهید و این جمله رو ننویسید تا رفع ابهام بشه چون در اینصورت یک جور از سر باز کردنه.
بنده هم به شخصه نگذاشتن سورس رو نوعی بی احترامی و عدم اعتماد میدونم.شاید کسی در تاپیکی حرفهای نامربوط یا بی احترامی کنه و در ذیل اون بنویسه "خوب هر کسی خواست بخونه هر کی نخواست نخونه"!
همینطور که از نام این سایت و فروم پیداست اینجا برای برنامه نویسی است و دوستان هم قبلاً این موضوع رو تذکر دادند و با تست کردن و شاید استفاده تجاری برای خودشون و یا هر نوع استفاد های از این قفل تا این لحظه هیچ اطلاعات مفید یا آموزشی که یادگیری برای قفل یا برنامه نویسی باشد در این تاپیک ندیدم.
خوب این هم کم لطفیه که میگید با گذاشتن سورس از امنیت برنامه کاسته میشود.خوب جماعتی دانش کافی ندارند و با این جمله شاید حق رو به شما بدهند ولی عده ای هم به شما پاسخ صحیح رو دادند چون:(توضیح جهت امنیت):
1-قفل توسط پسورد شخصی که در رشته مورد نظر توسط استفاده کننده گذاشته میشه یکتا بوده و حتی اگر کس دیگری به قفل یا حتی سورس اون دسترسی داشته باشه باز هم این رمز شخصی رو که نمیدونه پس به هیچ وجه نمیتونه از این سوء استفاده کنه.مگر اینکه شما از تکه سورسهای نامتعارف شخصی در برنامه اتان استفاده کرده باشید که در این مورد هم باید بگم با گذشت زمان این برنامه جواب خودش رو پس داده و میشه سورس اون رو تحویل داد.حتی برنامه های بسیار گران قیمت جهانی هم پس از مدت زیادی به سورس در وب گذاشته میشوند و دنیا و بسیاری از برنامه ها از جمله همین فروم vbulettin هم بصورت سورس وجود دارند.
2- چرا از کدهای بسیار ساده و پیشرفته که جواب خودشون رو پس دادند مثل استفاده از md5 در برنامه ات استفاده نمیکنی؟
به این ترتیب به هیچ عنوان نمیشه یک کد تکراری یا یک رشته رو حتی با داشتن سورس سازنده و تولید کننده keygen بر روی کامیپوتر دیگر طراحی کرد و ربطی هم به سورس برنامه ندارد.
3-با داشتن سورس کسانی مثل دوستان که نظر دادند یا بنده میتونیم نکات امنیتی بیشتری رو به شما و بقیه آموزش بدیم و به هدف اصلی این فروم یعنی آموزش و یادگیری هم کمک کردیم که هم ثواب دارد و هم خلقی ما رو دعا میکنند و پشت سر ما و شما هم سخن نیک میگن.اینطوری وقتی چندین نفر دارن با هم کار تیمی میکنن سرعت هم بالاتر میره و حتی میشه اون رو جهانی کرد.
یه نظر هم جهت امنیت بیشتر داشتم.
استفاده از رجیستری به این شکل دیگه منسوخ شده و اصلاً امنیت نداره.اولاً بسیاری از firewall ها و حتی خود ویندوزهای با هسته nt مثل 7و8 به این قضیه گیر میدن و ممکنه برنامه درست اجرا نشه یا برای اجراش یه کاربر ساده باید یه کار خاصی بکنه.مثلاً در control panel قسمت uac رو غیر فعال کنه.منظورم همون قسمت درجه مانند در user accounts هست که از بالا میکشیم تا غیر فعال بشه!همچنین copier های رجیسترری هم وجود داره.که کار backup هم میکنند به سادگی.مثلاً اگر از یک سیستم backup رجیستری بگیریم و ویندوزش عوض بشه یا هر کار دیگه و بعد restore یا کمی دستکاری دیگه قفل سریال جدید نمیخواد.
خطوصا که خیلی ها به تازگی نرم افزارهای مهم رو روی vmware نصب میکنند.
چندین نظر دیگه هم دارم که در صورت گذاشتن سورس حتماً مینویسم وگرنه که ادامه رو بیهوده میدونم.
توجه:
-به ویندوزهای مجازی مثل vmware یا vp برای استفاد از نرم افزار با هارد مجازی توجه کنید.
- از md5 استفاده کنید.کافیه در گوگل همین کلمه رو به فارسی یا انگلیسی جستجو کنید.
یا حق
با سلام
در ابتدا از اینکه پشنهاد , و نظرات خودتون رو بر من پوشیده نگذاشتین سپاسگزارم . ( راستی فامیلی من دخیل زاده است نه منم ( منم بیشتر یک خاطره شخصی بنده است ) :گریه: )
در مورد انتشار سورس کد این قفل من بارها و بارها عرض کردم که به دلیل استقبال و اعتمادی که دوستان داشتن ( رجوع به آمار دانلود و گزارشات ارسال شده توسط برنامه تولید لایسنس ) من نمیتونم سورس رو به صورت عمومی منتشر کنم . البته این رو هم گفتم که هر کسی که علاقه داره سوال کنه من به صورت کامل واسش توضیح میدوم که این قفل منطقش چیه ( که اتفاقاً خیلی هم ساده است ) و اگر نیاز به توضیح داره بگه تا بیشتر توضیح بدم .
توضیحات تکمیلی :
این قفل نرم افزاری دقیقا مثل اکثر قفل های نرم افزاری دیگه یک سری اطلاعات سخت افزاری از سیستم کاربر تهیه میکنه ( البته 100 % یونیک ) و با یک سری ( مرحله ) رمز نگاری بر روی این اطلاعات به تولید لایسنس یا کد فعال سازی میکنه به همین آسونی !
در مورد استفاده کردن از روش هشیینگ MD5 من اتفاقاً در یک مرحله در رمز نگاری این قفل از این روش استفاده کردم و به این دلیل از دید شما مخفی مونده ! که شما نمیدونستین که کار رمز نگاری و تولید سریال فعال سازی چندین مرحله تو در تو هستش و به هیچ عنوان نمیشه بدون کلید معتبر قفل , تولید لایسنس رو انجام بدین راحتتر بگم اینکه عملیات تولید لایسنس بدون کلید قفل , معکوس پذیر نیست .
در مورد اینکه من از رجیستری استفاده کردم ( البته من به هیچ عنوان از رجیستری استفاده ایی در این قفل نکردم و نمیکنم ) باید عرض کنم که من برای ذخیره لایسنس معتبر از یک فایل که کنار فایل اجرایی هستش استفاده کردم و شما به راحتی میتونی این لایسنس رو مشاهده و ویرایش کنی ! ( البته ویرایش لایسنس معتبر به غیرفعال شدن برنامه منتهی میشه )
اگر قسمتی از قلم افتاد معذرت میخوام . امیدوارم تا اندازه ایی تونسته باشم جواب نظرات شما رو داده باشم و استفاده مکفی ار پیشنهادات سازنده شما برده باشم .
موفـــــق باشید./
با تشکر از توضیحات شما و اینکه چندین ماه است که پیگیری میکنید.
احتراماً باید عرض کنم که در مورد انتشار سورس اصلاً قانع کننده نبود.
فقط گفته های شما از این نظر قابل قبول شده که: سورس مال بنده است و نمیخواهم منتشر کنم!
در عرایض قبلی بنده نوشتم که خیلی از برنامه های قفل نرم افزاری بصورت متن باز(open source) منتشر شده و مورد استفاده نیز قرار میگیرد.
و به هیچ عنوان ربطی به سورس ندارد ولو اینکه با داشتن سورس هم بدون داشتن کد رمز شخصی که کاربر استفاده میکند قابل رمزگشایی نیست.
در آخر هم من و دوستان میدانند و هم شما خوب میدانید که داشتن سورس هیچ ربطی به روش شکستن قفل نداشته و به هیچ عنوان امنیت آن زیر سوال نمیرود.
پیشنهاد میشود یکبار دیگر متن پست قبلی بنده را مطالعه بفرمایید.
به هر حال دیگر حرفی در مورد دادن سورس از جانب من و دوستان نمانده و پافشاری نیز صلاح نیست و نیازی هم دیده نمیشود و بسته به نظر شما و اعتبار و اعتمادی که دوستان به شما دارند میباشد.
سلام لطفا سریال فعال سازی این سریال کاربری به من بگین ممنون می شم PS-27-WD-WMAM9LP81271
با سلام
با توجه به کیجن اگر کلید قفل رو داشته باشین میتونین سریال فعال سازی رو تولید کنین .نقل قول:
سلام لطفا سریال فعال سازی این سریال کاربری به من بگین ممنون می شم PS-27-WD-WMAM9LP81271
موفق باشید./