-
نقل قول: تشکیل گروه برای یادگیری Directx
خدمت دوست عزیزمون جناب mohamnag عرض کنم که این بحث ها که مثلا چی از چی بهتره تو این فروم و جاهای دیگه زیاد شده و جوابش هم روشن و واضح می باشد فقط کافیه یک جستجوی ساده تو همین فروم انجام بدهید تا به یک جواب نسبی برسید. لطفا اینجا این نوع بحث ها رو ادامه ندهید.
در مورد دوستانی که تقاضای عضویت کردند ابتدا عرض کنم که ما در حال حاضر دو عضو جدید گرفتیم و تعداد اعضا به 7 نفر رسیده بنابراین در مورد پذیرش اعضای بیشتر محدودیت داریم و گزینش نسبت به قبل کمی سخت تر شده در هر صورت برای گفتگوی بیشتر لطفا پیغام های خصوصی خود را چک کنید.
-
خوب ما باز هم با یک کار جدید از گروه برگشتیم.
بعد از مدت ها سر و کله زدن با directx، بچه های گروه هر کدوم کار نسبتا جدیدی را ارائه دادند. با پایان فصل 5 اعضای گروه توانایی این رو پیدا کردند که بتونند ایده های خودشون رو به صورت دو بعدی پیاده کنند و در واقع یک جور انگیره مضاعف و اعتماد به نفس بیشتر به همه داد. فصل 5 کتاب در مورد sprite ها بود و اینکه چه جوری می تونیم بازی های دو بعدی را در DirectX تولید کنیم. مثال خود کتاب که در طول فصل ایجاد شده را در زیر می بینید:
http://amsjavan.persiangig.com/Direc...pritedemo2.jpg
دانلود سورس کد
این یک فضاپیما است که به اطراف حرکت می کند و فقط توانایی پرتاب یک نوع تیر را دارد.
بعد از مطالعه این فصل و هنگام انجام تمارین، جلسات به صورت workshop برگزار می شد و اعضا به صورت دو به دو و یا تک نفره می نشستند و تمرین ها رو حل می کردند. برای مثال یکی از تمارین این بود که برای مثال کتاب دشمن طراحی کنیم. هر کدوم از بچه ها ایده های خودشون رو پیاده می کردند و بازی رو گسترش می دادند. نتایج جالبی به دست اومد و تقریبا بازی های جالبی ساخته شد.
اولین بازی کامل کار علی بود که نسخه پیشرفته spriteDemo هست. فضا و فضاپیما تغییر کرده، مدل های تیر گسترش پیدا کرده، دشمن هایی در طول بازی ایجاد شده و رفتارهای هوشمندانه ای از خود نشان میدهند، تعداد کشته ها و سلامتی سفینه هم نمایش داده میشه. عکس شاهکار دوستمون رو می تونید ببینید:
http://amsjavan.persiangig.com/Direc.../Pics/Ali2.jpg
البته این بازی ها هنوز اشکالات زیادی دارند اما این را در نظر بگیرید که این ها اولین کار بچه های گروه هست. خیلی ایده ها و امکانات بیشتری رو می شد به این بازی اضافه کرد در مورد این بازی هم علی به دلایلی از توسعه آن منصرف شد.
خوب بازی بعدی که می خوام بذارم کار خودمه. این بازی شباهت های زیادی به بازی علی داره چون به هر حال هممون مثال کتاب رو تغییر دادیم و امکانات اون رو افزایش داده ایم. تنها تفاوت اساسی این کار با بازی قبلی، انفجار دشمن هنگام از بین رفتن هست. این انفجار با استفاده از تکنیک Page Flipping ساخته شده است. این بازی هم مشکلات زیادی داره که می شد حل کرد اما تصمیم گرفتیم بازی های جدیدی بسازیم و وقتمون رو روی اونها بذاریم. برای مثال دشمن ها و قتی سفینه رو تعقیب می کنند روی هم میفتند و یکی می شوند در صورتی که اصلا نباید به هم برخورد کنند:
http://amsjavan.persiangig.com/Direc...Pics/Amir2.jpg
دانلود
بازی بعدی کار جلال و سامان هست که امکاناتش هم شبیه دو بازی قبلی است اما گرافیک جذاب تری داره:
http://amsjavan.persiangig.com/Direc...ics/Jalal2.jpg
کار سیاوش، محمد علی و سجاد هم هنوز به طور کامل آماده نشده.
دوستان توجه داشته باشند که تمام مراحل ساخت این بازی ها کد نویسی شده و برای هر عملی یک الگوریتم خاص ارائه شده است مقایسه این کارها با بازی های ساخته شده توسط موتورهای آماده مثل GameMaker و ... کار درستی نیست.
برای اینکه اعضای گروه در طول عید بی کار! نباشند یکسرری پروژه به انتخاب خود افراد در نظر کرفتیم و قرار شد هر کس تا آخر عید این باری های رو آماده کنه و تحویل بده.
علی یک بازی ابتکاری جدید طراحی می کنه که فعلا معلوم نیست اسمش چیه. می تونید تصویر نسخه اولیه رو در زیر ببینید:
http://amsjavan.persiangig.com/Direc...cs/AliCube.JPG
البته تصویر عمق این کار رو نشون نمیده باید بازی کنید تا به جذابیت کار پی ببرید. یکسری مانع هستند که به سمت چپ حرکت می کنند و شما باید از روی آن بپرید. علی سنگ تموم گذاشته و برای این بازی Map Editorهم طراحی کرده!
سامان و جلال هم قراره بازی OX رو پیاده سازی کنند.
خودم هم فعلا در نظر دارم که بازی Snake رو طراحی کنم
محمدعلی، سجاد و سیاوش هم هنوز به طور دقیق مشخص نشده که چه پروژه ای رو انجام می دهند.
هدف اصلی از انجام این پروژه ها تسلط بیشتر در DirectX و برنامه نویسی هست.
سعی می کنم در صورت توافق گروه آموزش ساخت این بازی ها رو برای علاقمندان به DirectX اینجا بذارم
امیر حسین جوان
-
دوستان دایرکت کار خسته نباشید ، اما فکر نمیکنید یه کم بازی گرافیک پایینی داره اگر این بازیه خوبش باشه ، پس بدش چیه؟؟!!
-
دوستان پیشرفت و همت خوبی رو داشتید، تبریک میگم و امیدوارم موفقتر از همیشه باشید.
-
دوستان دایرکت کار خسته نباشید ، اما فکر نمیکنید یه کم بازی گرافیک پایینی داره اگر این بازیه خوبش باشه ، پس بدش چیه؟؟!!
متن کامل رو خوندید؟
-
واقعا کارتون عالیه
سلام منم یه عاشق بازی سازیم ولی تا یک سال پیش فقط بازی میکردم و اصلا به خودم زحمت دیگه ای نمیدادم:تشویق:
ولی از یک سال پیش که وارد دانشگاه شدم بازی کردن رو کامل(98%) گذاشتم کنار و شروع به یادگیری کلی کردم ولی هنوز خیلی عقبم
c رو تقریبا کامل بلدم یعنی زبان ساخت یافته رو ولی C++ رو 2 ماهه که اومدم تو کارش و هنوز نتونستم با شی گرایی زیاد کنار بیام در مورد گرافیک و بازی سازی و opengl و directx هم زیاد تحقیق کردم و میدونم (هیچ منبع فارسی نداریم) همین چیزی که ساختید هم برای اول کار خیلی عالیه :تشویق:
من خیلی دوست داشتم که توی این گروه باشم ولی فک میکنم هنوز برام زوده (البته دارم سعی میکنم opengl رو یاد بگیرم) ولی به نظرم قبلش باید مفاهیم اولیه رو یاد بگیرم که اصلا api چیه و حتی با mfc چه طور کار کنم و ....
ولی اگه میشه کارتون رو به گروه محدود نکنید و یه چیزی هم تهش برا ما بگذارید اگه بتونید خلاصه چیزی رو که هر هفته یاد میگیرید روی وب بگذارید خیلی خوب میشه(زکات علم یاد دادنش هست) یا اگر جلسه ای برگزار کردید صدا رو ضبط کنید یا حتی فیلم:لبخند:
در آخر باید بگم که :
واقعا کارتون عالیه
-
-
Managed Code و Unmanaged Code چیه؟ یه جوری بگو ما هم بفهمیم.
-
منظورش استفاده از .net هست ولی فکر کنم اشتباه گفته چون
Unmanaged Code میشه win32
managed Codeمیشه .net
-
نقل قول:
کما اینکه شما هم توی پروژه Space Craft ، دستگاهتون (Device) رو بات توابع مستقیم DirectX ایجاد کردین اما برای مدیریت پنجره اصلی از توابع Managed راستش یه جورایی مخلوط کردین.
کجاش مدیریت شده بود؟؟ واسه پنجره از توابع Win32 استفاده کردیم دیگه. Win32 مدیریت شدست مگه؟؟؟ خب حالا چطوری باید درست کنیم؟
نقل قول:
اما فکر میکنم قدم مهمی که شما باید بردارید مخصوصا الان که دارای گروهی هستین این باشه که یک Engine انتخاب کنین و برای ادامه اونو به کار ببندید شما در حال حاضر خیلی پایه ای دارید کار میکنید ... . باید خیلی جلوتر از این حرکت کنید .
اینجا ما داریم DirectX یاد می گیریم. من که دارم DirectX یاد می گیرم انجین و این جور چیزا بنویسم، ولی خب اگر قرار بود بازی ساز بشم حتما می رفتم سراغ موتور. ( البته می خوام بازی ساز بشم :لبخند: و از خیلی وقت پیش موتور رو شروع کردم ) حالا باقی دوستان رو نمی دونم. مثل اینکه می خوان از بعد از عید unreal رو هم گروهی کار کنند.
-
سلام
نقل قول:
Unmanaged Code بیشتر در پروژه های Win32 استفاده میشه . Managed Code در واقع تنها در Net.
طبق تعریفی که Kate Gregory تو یکی از مقاله های خودش داده Managed Code چیزی است که کامپایلر Visual Basic .Net و کامپایلر های C# تولید کرده و تحت کنترل CLR اجرا می شوند. این کامپایلرها کد را به زبان ماشین که به طور مستقیم قابل اجرا است کامپایل نمی کنند بلکه آن را به یک زبان میانی ( IL ) کامپایل می کنند. این کدهای تبدیل شده به IL را Managed Code می گویند چون فقط تحت کنترل و مدیریت CLR اجرا می شوند. البته این تعریف در سال 2003 ارائه شده و الان کامپایلرهایی برای زبان های دیگری هم هستند که می تونند Managed Code تولید کنند. بنابراین managed code و unmanaged code چیزی نیست که شما بخواهید از اون در پروژه هاتون استفاده کنید و توسط کامپایلر تولید می شود.
البته MSDN هم تعریفی ارائه کرده که و گفته که Managed Code کدی است که تحت کنترل CLR اجرا می شود ( برای مثال کدهای C# و یا Visual Basic .NET ) که به نظرم تعریف قبلی خیلی کاملتره.
نقل قول:
البته win32 دقیقا همون Unmanaged Code نیست همچنین Net. هم همون Managed Code .
ما در برنامه هامون از Win32 API استفاده کردیم و طبق گفته خود مایکروسافت Win32 API functions مثالی از Unmanaged Code هست:
MSDN : Code that runs outside the CLR is referred to as "unmanaged code." COM components, ActiveX components, and Win32 API functions are examples of unmanaged code.
نقل قول:
کما اینکه شما هم توی پروژه Space Craft ، دستگاهتون (Device) رو با توابع مستقیم DirectX ایجاد کردین اما برای مدیریت پنجره اصلی از توابع Managed راستش یه جورایی مخلوط کردین.
ما از win32 استفاده کردیم و همونطور که گفتم میشه Unmanaged Code.
نقل قول:
بزارید به جای توضیح که اینجا جاش نیست فقط حرفمو ثابت کنم using namespace std این یعنی شما از Interface های .Net استفاده میکنین
این حرف شما دیگه واقعا جای تعجب داره! using namespace std هیچ ربطی به .Net نداره و مربوط به کتابخانه های استاندارد C++ میشه. تمام identifier های کتابخانه استاندار C++ در حوزه ای به نام std هستند. شما به جای اینکه قبل از هر کردوم از اونها std:: قرار بدی همون اول using namespace std رو می نویسی تا به کامپایلر بفهمانی داری از این حوزه استفاده می کنی. برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو مطالعه کنید:
http://www.steveheller.com/cppad/Output/basics10.html
منابع:
http://www.developer.com/net/cplus/print.php/2197621
http://en.wikipedia.org/wiki/Managed_code
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms973872.aspx
-
به نظر منم بهتر آدم وقتی اشتباه می کنه حداقل اشتباه خودش رو بپذیره نه اینکه بیاد مغالطه کنه .....
-
سلام
پس از مدتها بالاخره تونستم این تاپیک رو update کنم. خیلی وقت بود که از بعد تعطیلات عید قصد داشتم گزارش کاملی رو از فعالیت های گروه بنویسم اما به علت برخی مشکلات و همچنین امتحانات دانشگاه این اتفاق تا الان به تاخیر افتاد.
قبل از سال نو با بچه ها قرار گذاشتیم که هر کی تو تعطیلات با توجه به چیزهایی که از Directx یاد گرفتیم یک بازی دو بعدی درست کنه و این را به عنوان پروژه عید نامگذاری کردیم. نتیجه کار خیلی بد نشد و اکثر بچه ها تلاششون رو کردند. البته بعضی از دوستان عقیده داشتند که عید زمان مناسبی برای این کار نیست در هر صورت با تمام مشکلات هر کسی یک کاری رو آماده کرد برخی هم نتوانستند پروژه رو کامل کنند. اینجا می خوام کار هر کدام از بچه ها رو معرفی کنم:
1- علی قرار شد پروژه قبلیش یعنی SquareGame را کامل کنه و یکسری امکانات جالب رو بهش اضافه کنه. جالب ترین تغییرش اضافه کردن فیزیک به بازی بود یعنی جاذبه رو در بازی لحاظ کرد طوری که وقتی مکعب به هوا پرتاب می شد با شتاب به سمت زمین می افتاد. یکسری موانع جدید و چند تغییر جزئی دیگه هم به بازی اضافه کرد. نمایی از این بازی رو می تونید در زیر ببینید. به زودی یک نسخه از بازی رو اینجا قرار می دهم چون تا بازی نکنید به جذابیت اون پی نخواهید برد:
2- جلال و سامان قرار شد با هم پروژه رو انجام بدهند. XO همون بازی معروف رو پیاده سازی کردند. البته در نهایت پروژه به دلیل مشکلاتی کامل نشد. شکل کلی بازی به صورت زیر هست:
X همون عکسه استخوان هاست که به صورت ضربدر زیر جمجمه قرار گرفته و O هم عکس جمجمه هست بقیه هم پس زمینه هستند.
3- سیاوش به تنهایی تصمیم گرفت پروژه ای شبیه به مثال کتاب رو بسازه. هر چند ایده جدیدی تو این بازی نبود اما ساخت این پروژه چیزهای خیلی زیادی رو به سیاوش یاد داد که دقیقا هدف ما هم همین بود. این پروژه یکی از کاملترین پروژه ها بود که سیاوش ساخت اون رو از صفر شروع کرد و اکثر کدها رو خودش نوشت:
4- محمد علی و سجاد هم قرار بود بازی پرتاب توپ رو بنویسند. این بازی به این صورت هست که شما ابتدا برای پرتاب یک زاویه تعریف می کنی و سپس با توجه به سرعت باد و شرایط جوی یک سرعت مناسب برای توپ انتخاب می کنی تا در نهایت توپ به هدف مشخص شده برخورد کند. البته این پروژه به دلیل کمبود وقت کامل نشد اما در همان حدی که نوشته شد چیزهای خوبی به سازنده ها یاد داد.
5- من هم بازی معروف Snake رو انتخاب کردم چون از بچگی همیشه دوست داشتم این بازی رو بسازم. نتیجه کار چیز بدی نشد هر چند خیلی امکانات جالب و زیادی میشد به آن اضافه کرد اما فرصت این کار پیدا نشد. این مار ما همه چی می تونه بخوره. نوشتن کدهای چرخش مار یکی از سخترین مراحل ساخت بود که بعد از کلی فکر کردن یک الگوریتم ساده برای آن نوشتم که نتیجه خیلی خوبی داشت. تصویری از بازی و Source اون رو در زیر قرار دادم:
-
ما الات فصل 9 کتاب رو تموم کردیم و فصل 10 رو شروع به خواندم کرده ایم. تا الان تقریبا با مفاهیم اولیه 3D آشنا شدیم و کمی هم با مفاهیم VertexShader و PixelShader آشنایی پیدا کردیم. تمارین مختلفی در این زمینه انجام دادیم که تصاویر چند نمونه ساده از آنها رو اینجا میگذارم:
این یک مکعب خیلی ساده است که قابلیت چرخش در فضا رو داره. ابتدا مکان نقاط را دادیم و سپس طی مراحلی اون رو رسم کردیم. البته بعدا توسط PixelShader به این مکعب رنگ دادیم و توسط VertexShader تنظیمات مختلف مثل ViewSpace، WorldSpace و Projection را انجام دادیم. برای دانلود سورس اینجا را کلیک کنید.
این هم یک موج خطی است که بر روی یک Plane حرکت می کند. موج رو توسط یک معادله خط به نقاط می دهیم و مختصات هر نقطه توسط اون معادله خط در هر لحظه تغییر می کند.
-
این هم یکی از جدیدترین و جالبترین کار 3D هست که تو این هفته توسط علی انجام شده. یک مدل ساده از DNA. دوستانی که با Directx کار کردند حتما می دانند که رسم چنین مدلی توسط کدنویسی با Directx کار بسیار مشکلی است و باید تک تک کره ها را کنار هم قرار داده تا چنین شکلی به وجود آید:
-
دمتون گرم باحاله اگه می تونستید یه کاری کنید که یک صدای زمینه پخش بشه و این شکلا متناسب با ریتم آهنگ تغییر کنه خیلی باحال می شدا مثل winamp :چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin1softco
دمتون گرم باحاله اگه می تونستید یه کاری کنید که یک صدای زمینه پخش بشه و این شکلا متناسب با ریتم آهنگ تغییر کنه خیلی باحال می شدا مثل winamp :چشمک:
براي گذاشتن آهنگ بايد دايركت ساند را ياد بگيريم . :چشمک:
-
سلام، خسته نباشید. کارتون خیلی خوب بود.
شما که دارید این کتاب رو میخونید، اون رو ترجمه نکردید؟
اصلا کسی تاحالا این کتاب رو ترجمه نکرده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi1373
سلام، خسته نباشید. کارتون خیلی خوب بود.
شما که دارید این کتاب رو میخونید، اون رو ترجمه نکردید؟
اصلا کسی تاحالا این کتاب رو ترجمه نکرده؟
من ترجمه اي نديدم حالا نميدونم هست يا نه ولي من داشتم يك قسمتي از فصل 4 را ترجمه ميكردم كه ديدم واقعا وقت نميكنم ديگه بي خيال شدم تازه معني و مفهومشم با ترجمه كمي از دست رفت :ناراحت:
من بهتون سفارش ميكنم كه انگليسي اين كتاب را بخونيد من انگليسيم خيلي ضعيف بوده و هست اوايل خيلي مشكل داشتم ولي كم كم يك مقداري راه افتادم:تشویق:
-
فکر می کنم که ترجمه همین کتاب رو انتشارات ناقوس چاپ کرده باشه. شما برنامه نویسی ویندوز(windows 32 application) رو از کجا یاد گرفتید؟ آیا منبعی دارید؟ با برنامه نویسی MFC خیلی فرق داره؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi1373
فکر می کنم که ترجمه همین کتاب رو انتشارات ناقوس چاپ کرده باشه. شما برنامه نویسی ویندوز(windows 32 application) رو از کجا یاد گرفتید؟ آیا منبعی دارید؟ با برنامه نویسی MFC خیلی فرق داره؟
من همین الان در سایت ناقوس سرچ کردم چیزی پیدا نکردم حالا نمیدونم هست یا نه اگر بود به ما هم بگو
ما با چند تا کتاب انگلیسی و منابع اینترنتی و یک کتاب فارسی قدیمی و ... یاد گرفتیم. من اصلا تا به حال MFC کار نکردم نمی دونم با win 32 چه فرقی داره:اشتباه:
-
ببین دوست عزیز مثل اینکه ناقوس رایانه یک کتاب فارسی برای یادگیری دارکت ایکس ۹ زده ولی از توی سایتش برداشته حالا شما تماس بگیرید و خودتون به شخصه از این شرکت بپرسید.فقط اگر پرسیدید ازشون سوال کنید که کدوم کتاب و نوشته ی کی را ترجمه کردن بعدش به ما هم اطلاع بدید
-
اصلا من خودم این کتاب رو خریده بودم، ولی نمیدونستم که ترجمه همون کتاب آقای فرانک لونا است!
این هم آدرسش تو سایت ناقوس:
http://naghoos-andisheh.ir/product_i...roducts_id=209
میشه منابع رو معرفی کنید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi1373
دوست عزیز این همون کتابی که ما استفاده میکنیمه؟منظورم اینه که همون ترجمش هست؟
چطوری نوشته؟خوب توضیح داده؟اگر فهمش بالا هست بگید من میخوام بخرم.لطفا کامل توضیح بدید چه عیب هایی داره چه خوبی هایی داره چون من شاید بخرمش
من خودم به شخصه که تقریبا کتاب برنامه نویسی بازی های کامیوتری در ویندوز رامیخوندم چون انگلیسیم ضعیف بود و هست و اون موقع خیللللیییی با کتاب انگلیسی مشکل داشتم البته الان یک مقداری را افتادم این کتاب خیلی قدیمیه مال اون موقع هست که تازه ویندوز ۹۸ اومده بوده!:متعجب:
ترجمه ی آقای داریوش فرسایی از انتشارات زند البته به نظر من زیاد خوب ننوشتنش و من فقط قسمت برنامه نویسی ویندوزش را خوندم . البته من زبون اصلی این کتاب(منظورم این بخشش که در مورد برنامه نویسی ویندوز هست) را به صورت یک تکه مقاله یا کتاب داخل کامیوترم دارم به صورت pdf
forgers win 32بقیه گروه کتاب
که انگلیسی هست را میخوندن که اگر بخواید پی دی اف این کتاب را دارم البته اونا هم کل این کتاب را نخوندمن بلکه یک قسمتیش که لازم داشتن را میخوندن چون این کتاب خیلی کامله
-
نقل قول:
دوست عزیز این همون کتابی که ما استفاده میکنیمه؟منظورم اینه که همون ترجمش هست؟
چطوری نوشته؟خوب توضیح داده؟اگر فهمش بالا هست بگید من میخوام بخرم.لطفا کامل توضیح بدید چه عیب هایی داره چه خوبی هایی داره چون من شاید بخرمش
بله، ظاهرا که ترجمه همون کتابه. کتاب خوبیه، البته برای کسایی که برنامه نویسی ویندوز رو بلدن. شما که خودتون کتاب رو خوندین، خوبی ها بدی هاش رو می دونین، خوب این هم ترجمه همون کتابه. ولی به نظرم به خریدنش می ارزه، من که پشیمون نیستم.
نقل قول:
البته من زبون اصلی این کتاب(منظورم این بخشش که در مورد برنامه نویسی ویندوز هست) را به صورت یک تکه مقاله یا کتاب داخل کامیوترم دارم به صورت pdf
forgers win 32بقیه گروه کتاب
که انگلیسی هست را میخوندن که اگر بخواید پی دی اف این کتاب را دارم البته اونا هم کل این کتاب را نخوندمن بلکه یک قسمتیش که لازم داشتن را میخوندن چون این کتاب خیلی کامله
بله، من بسیار مشتاقم که این کتاب رو بخونم. اگه برام email کنید یا در پیام خصوصی لینکش رو بفرستید یا اگه مشکل ندارید همین جا بزارید تا همه استفاده کنند. ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi1373
بله، ظاهرا که ترجمه همون کتابه. کتاب خوبیه، البته برای کسایی که برنامه نویسی ویندوز رو بلدن. شما که خودتون کتاب رو خوندین، خوبی ها بدی هاش رو می دونین، خوب این هم ترجمه همون کتابه. ولی به نظرم به خریدنش می ارزه، من که پشیمون نیستم.
بله، من بسیار مشتاقم که این کتاب رو بخونم. اگه برام email کنید یا در پیام خصوصی لینکش رو بفرستید یا اگه مشکل ندارید همین جا بزارید تا همه استفاده کنند. ممنونم.
پس خوب ترجمه کردن دیگه؟ یعنی اوقدری خوب هست که بشه از روی اون به جای کتاب انگلیسیش خوند دیگه؟بعد کتاب را که دست نبردن؟تغییرش که ندادن؟
این کتابی هم که خواستید میخواستم آپلود کنم که دیدم لینکش هست
http://winprog.org/tutorial/files/fo...torial-pdf.zip
-
من که زیاد انگلیسی اش رو نخوندم، ولی فکر کنم خوب باشه.
از بابت کتاب هم ممنونم.
-
برای دوره فصل 4 تا 10 با بچه های گروه قرار گذاشته بودیم که بعد از امتحانات دانشگاه هر کسی یکی از این فصل ها رو برای بقیه ارائه بده و اسلاید هم برای اون فصل درست کنه:
فصل 4 : سیاوش
فصل 5 : جلال
فصل 6 : سجاد
فصل 7 : محمد علی
فصل 8 : سامان
فصل 10 : امیرحسین
فصل 11 : علی
تصمیم گرفتیم این اسلایدها رو اینجا بذاریم تا بقیه دوستانی که علاقمند هستند و در گروه شرکت ندارند استفاده کنند. امیدوارم به دردتون بخوره:
فصل 5 کتاب در مورد Timing، Direct Input، Animation و Sprite ها توضیحاتی داده است که اسلایدهای این فصل رو می تونید از اینجا دانلود کنید. این اسلایدها کار جلال هست و خیلی هم برای آماده کردنش زحمت کشیده. ارائه خوبی هم داشت.
بقیه اسلاید ها رو در روزهای آینده قرار میدم.
منتظر نظراتتون هستم.
-
این بود پایان گروه directx گروهی که انصافا با همه پستی و بلندی ها توانست با تلاش و کوشش به حدی برسه که حالا هر کدوم از اعضا بتونند خودشون با directx برنامه نویسی کنند .البته در حد خیلی خیلی مبتدی ولی start خیلی خوبی بود برای همه اعضا تا بتوانند پله های بعدی ترقی رو خودشون بپیمایند .
نه اینکه مشکلی در گروه بوجود آمده باشه که تموم بشه نه بلکه بدلیل اینکه سامان و جلال کنکور داشتن منم مثل همیشه درگیر یک پروژه بودم ، سیاوش مدرسش شروع شده بود علی هم دیگه نمی اومد می موندند جوان و سجاد که اونها قرار شده با هم بخونند . به هر حال قرار شده 5 ماه دیگه باز دور هم جمع شیم و دوباره کار رو از سر بگیریم که البته 5 ماه دیگه کی مردست کی زنده .
مطالبی که تا به الان با گروه یاد گرفتیم به شرح زیر بود که به زودی سجاد Powerpoint آنها را آماده می کنه و اگر عمری بود اون رو اینجا می زاره :
فصل 1 الی 14 و همین طور فصل آخر که همون AdvanceTexturing بود رو با هم خوندیم و تقریبا اکثر اعضاء یاد هم گرفتند .
باید عرض کنم خدمتتون که این گروه اول با یاری خداوند متعال و سپس همکاری نسبتا خوب اعضا بخصوص محمدعلی که کلا نبود :متفکر: و سپس مدیریت خوب و بهتره بگم عالی جناب جوان عزیز که واقعا در پایداری گروه موثر بود تونست به مدت حدودا 1 سال به کارش ادامه بده و به حد خوبی برسه .
این متن پایانی رو گذاشتم که اگر کسی بعدا به این تایپیک مراجعه کرد بدونه که این گروه فعالیتش فعلا به اتمام رسیده و تا اطلاع ثانوی هم دوباره تشکیل نمی شود .
خداحافظ طراح بزرگ که آخرشم یه آرم برا گروه طراحی نکردی
خداحافظ انگل پهنای باند اینترنت
خداحافظ دردسر همیشگی
خداحافظ نخبه MIT (آرما ...)
خداحافظ آقای همیشه مدعی
خداحافظ رییس گروه
و خداحافظ آقای همیشه مشغول و مثلا پر مشغله و بی نظم
به امید موفقیت روز افزون همه شما عزیزان همتون رو به خدا می سپارم خدا نگه دار:لبخند::لبخند::چشمک:
-
با سلام
بعد از چند مدتی که نبودم در سایت ماشالله دوستان خوب جلو اومدن اما من وقت نکردم هر 8 صحفه کامنت های دوستان و جریانی که گذشته بین این گروه نو تاسیس رو ببینم و در آخر که به این جا امدم تعجب کردم از دوست عزیز که از همه چیز خدا حافظی کردن دوستان عزیز گرافیک و دایرکتیکس که خواهان اون بودید اگر خوب جا بندازید بهترین کارها میشه انجام داد حتی میشه خارج از پلت فرم باشه یه چیزایی تو مایه جاوا من خودم هم چند مورد کار کردم تو دانشگاه هم ما با همین قدرت دایرکتیس تونسیتم یه بازی خوب و با کیفیت طراحی کنیم خیلی زیباست امیدوارم اگه وقت بود براتون آموزش ها رو آماده کنم بیارم ولی اونجور که دیدم دوستان تعدایشون کم لطفی نسبت به دایرکتیس داشتن که بنده حقیر به دفاع و به پاس زحمات مایکروسافت آمدم دفاع کنم و حمایت کنم امیدوارم موفق و سر بلند باشین یا حق
-
-
-
پس کو آموزش ها:افسرده::افسرده::افسرده:
-
تاپیک 4 سال پیشو بالا اوردی