دوستان من آدرس دانلود رايگان نسخه svn را گذاشتم هركس مي خواهد استفاده كند وهمچنين مارا هم در به پايان رساندن پروژه ياري دهد :قلب::قلب:
http://www.visualsvn.com/server/download/
Printable View
دوستان من آدرس دانلود رايگان نسخه svn را گذاشتم هركس مي خواهد استفاده كند وهمچنين مارا هم در به پايان رساندن پروژه ياري دهد :قلب::قلب:
http://www.visualsvn.com/server/download/
از برنامه نويسان وفادار ومصمم در تيپيك خبري نيست ما كه امديم شما مارا دلسرد نكنيد:لبخندساده:
banker جان من دارم روی این پروژه کار میکنم که چه چیزایی احتیاج داره و چه چیزایی احتیاج نداره و همچنین چه نوع تیبل هایی با چه مشخصاتی باید داشته باشه(مستند سازی)
شما اگه میخواید از svn استفاده کنید باید یه یوزربه ثبت برسونید و همچنین باید سابمیت بشه
این رو من به عهده میگیرم
در پست بعد یه آموزش هم میزارم تا دوستانی که میخوان کمک کنند به مشکل بر نخورند/
در ضمن دوستانی هم که روی این پروژه تحلیل کردند و به اتمام رسوندند لطفا بیان مستند سازی یا تحلیل خودشونو بزارن تا کارها سریع تر پیش بره (کمک کنند)
باسلام به دوست عزيزمman7tomaniنقل قول:
banker جان من دارم روی این پروژه کار میکنم که چه چیزایی احتیاج داره و چه چیزایی احتیاج نداره و همچنین چه نوع تیبل هایی با چه مشخصاتی باید داشته باشه(مستند سازی)
شما اگه میخواید از svn استفاده کنید باید یه یوزربه ثبت برسونید و همچنین باید سابمیت بشه
این رو من به عهده میگیرم
در ضمن دوستانی هم که روی این پروژه تحلیل کردند و به اتمام رسوندند لطفا بیان مستند سازی یا تحلیل خودشونو بزارن تا کارها سریع تر پیش بره (کمک کنند)
از نوشته هاي شما اين طور بر مي آيد كه مرد راه هستيد من در صفحه هاي ابتداي يك قسمتهايي را گذاشته ام اما بيشتر نياز به توسعه وترميم دارد از شما به عنوان راهنما وپيشرو كمك وتشكر كامل دارم
بچه ها اگه دوست داريد در تايپيك ما مشاركت كنيد وما را در هدف بزرگمان كه يادگيري فراگير وآموزش دست جمعي است كمك وياري رسانيد
علي يارتان حق نگهدارتان
باسلام به دوستان و ضمن تبريك عيد غديروعيد ولايت مولايمان علي
امروز مي خواهيم روي مستند سازي انبارداري با هم تبادل اطلاعات كنيم هركسي كه فن واطلاعاتي دراين زمينه داره ما را ياري كنه :تشویق:
با ذكر يا علي:قلب:
سلام
به نظرم مسیر تاپیک کمی منحرف شده و شفاف نیست !
برای طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار قبلا باید به تجارت کار مسلط شد بعد بحث فنی کرد شاید خیلی زود است به مستندات پرداخته شود.
خوب دوست عزيز شما مسير را به ما نشان دهيد وسر نخ كار را بدست بگيريد
سلام
بهترین شروع بحث روی فاز شناخت است :
- اسکن شده فرمهای قبوض انبار (رسید / حواله / ...)
- نمونه کاردکس انبار
- نمونه فرمهای گردش ارجاعات انبار
- فرمها یا Voice های مصاحبه با کاربران مرتبط
بعداز تکمیل مستندات فاز شناخت بسته شود و فاز طراحی شروع شود(Scope شفاف خواهد شد)
اين هم اسكن
1. رسيد انبار
2.حواله انبار
3.كارتكس انبار
از دوست عزيزم man7tomani
ميخواهم هرچه زودتر باماهمراه شوند
واز شمادوست عزيز هم ميخواهم ASKaffash
مارا ياري كنيد
سلام
ولی این شکلها حاکی از وسط فاز پیاده سازی است نه فاز شناخت اینطور نیست ؟
من هم منظور تان را خوب درك نكردم اگه ممكنه با يك مثال توضيح بدهيد ممنون ميشويم
سلام
اینهم نمونه های دیگر :
ولی این روش غلط است و مرحله شناخت نیست !
پس مرحله شناخت چگونه حاصل ميشود كمي توضيحتان را بازتر بيان كنيد ومثالي درذيل آن بياوريد
سلام
وقتی قرار است یک نرم افزار برای یک سازمان یا شرکت پیاده سازی شود نباید اول کار رفت سراغ ساخت منوهای برنامه و فرمها و ... باید یک تیم (معمولا رشته صنایع ) برای شناخت فرآیندهای دستی تشکیل گردد و خوراک فاز طراحی را آماده کند و پس از تائید فاز طراحی فاز پیاده سازی شروع میگردد منوهای شما فاز پیاده سازی است.
خب دوست عزيز شمابگيد اين تيم بر اي شناخت فرايند چگونه تهيه بشه وبا چه وسيله اي
دوستان مارفتيم براي نماز از همه التماس دعا داريم :قلب:
ازبقيه دوستان هم مي خواهم تايپيك را ياري كنيد:بوس::بوس:
سلام
تیتروار:
- اول یک تیم فرمهای دستی را جمع آوری میکند
- یک تیم مطلع برای مصاحبه با کاربران مربوطه اعزام میشوند
- درون مجموعه فرمهای دستی و مستندات مصاحبه جمع بندی میشوند
- درصورتیکه مستندات تشخیص داده شود کم یا ناقص است مراحل یک و دو تکمیل میشود
حال فاز طراحی شروع میشود و نتیجه برای تائید به کارفرما ارسال میشود
(در حالت طراحی Package نیاز است تیم درون مجموعه کافی بودن مستندات را تائید نمایند)
البته در کشور ما از روی منوی برنامه دیگران شناخت و تحلیل و طراحی را انجام میدهند چه شود!(نمی خواهم اسم نرم افزارها را نام ببرم که 80% از روی هم کپ زده اند)
حالا كه كار گروهي شده تقسيم كار كنيد
انبارداري درزمينه كالاهاي توليدي باشه مثل لوازم برقي وغيربرقي
وتيم تشكيل بدهيم
سلام
نظر شخصی من این است که انبارداری تولیدی / فروشگاهی / اداری / ... با هم فرقی ندارند شاید منظور شما از انبارداری خرید / فروش / ... را نیز شامل میگردد ؟
اگر این باشد نباید اسم آن را انبار گذاشت باید گفت خرید / فروش / انبار / ....
که این موضوع Scope مسئله را تغییر میدهد
بله منظور من فقط انبارداري است ونه انبار خريد وفروش
بچه ها ازشما مي خواهم هرچه درمورد اين پروژه ميدانيد ويا سوالي در اين زمينه:تشویق::تشویق::چشمک: داريد حتما با ما در ميان بگذاريد
بين شما برنامه نويسان حرفه اي كسي را براي كمك وادامه تايپيك به غير از دوستاني كه شركت كرده وفعلا online نيستند,حاظر به مشاركت هست ما خوشحال ميشويم با خواندن قسمتهاي قبل وادامه تايپيك مارا ياري كنيد:لبخندساده::لبخندساده:
سلام
بدون فاز شناخت کپی برداری از ایده های دیگران بدون تحلیل است لذا برای شروع هرکس نمونه های اسکن شده از فرمهای رسید و حواله و کاردکس و ... لطفا قرار دهد تا بحث قابل ادامه دادن باشد من متاسفانه نمونه های کامپیوتری میتوانم تهیه کنم که بنظرم بی ارزش است
سلام به دوست خوبم آقايASKaffash
تاآنجا كه به ياد دارم اين گفته نقل قول از خود شما بوده كه فرموده بوديد
پس چرا شكسته نفسي ميفرماييد ما نبوديم ومشكل داشتيم شما كه همسفر پروپاقرس هستيد .خواهشا اين حرفهارا نزيد :لبخندساده:نقل قول:
ااینطوری نرم اف زار طراحی نمی کنند ابتدا باید Scope شفاف شود بعد به قابلیتهای مورد نظر پرداخت من تجربه طراحی انبار خیلی دارم (4 بار در حدود 19 سال)
ودوستان ديگري چون آقايman7tomani
ايشان هم كه برادريشان را مي خواستند ابراز كنند ولي فعلا اازايشان خبري نيستنقل قول:
این رو من به عهده میگیرم
سلام
سعی میکنم در اداره تعدادی فرم دستی تهیه و اسکن کنم تا بتوانیم بحث و بررسی کنیم (شاید کمی طول بکشد)
سلام
قرار شد فردا برایم تهیه کنند
ممنون دوست من بازم اگه بشه بحث را هرچه بهتر پي گيري كنيم بهتر ميشه به نتيجه رسيد:قلب::قلب:
BANKER جان شما خیلی عجله داری
من خیلی سرم شلوغه ولی کمک میکنم
درس دان + دارس کنکور + کلاس های مختلف +کامپیوتر + و ......
ولی من هستم و کمک میکنم
دوستان ما بايد باهم كار كنيم فقط بايد به نتيجه فكركنيم پس يا علي بگيد يك نفر بزرگتري كنه ,تاآخر وعاقبت اين تايپيك به خير بشه وهمه سودش راببرن ,وهمه استفاده ببرن
دوستان كسي تجربه يك نرم افزار انبارداري را ندارد كه براي ما مختصر توضيح بدهد:متعجب::کف:
توضیح مختصر میشه این :نقل قول:
دوستان كسي تجربه يك نرم افزار انبارداري را ندارد كه براي ما مختصر توضيح بدهد
مدیریت انبار (ها) :تعریف انبار از کلی ترین شکل آن (آدرس و متراژ زمین انبار) تا جزئی ترین قسمت آن (قفسه ها و کمد ها و...)
مدیریت کالا (ها) : تعریف، دسته بندی ،واحد شمارش،انواع بسته بندی،ابعاد بسته بندی ،....تا جزئی ترین خصوصیات هر نوع کالاو....
مدیریت ورود و خروج : که از طریق انواع رسید های دریافت و پرداخت انجام میشود.
گزارش : که یکی از مهمترین بخش های هر نرم افزار انبار میباشد.
در نهایت شما باید دیتا مدل رو به شکلی طراحی کنید که امکان Integrate شدن با حداقل ماژول حسابداری را داشته باشه،چون صرفاً انبار داری بدون مدیریت مالی کاربردی نداره!
اما چیزی که مشخصه اینه که جزئیات حرف آخر رو میزنه !نقل قول:
توضیح مختصر میشه این :
که اون هم وقت نیاز داره و حمت.
موفق باشید.:چشمک:
باسلام به دوست خوبم آقايshahab_ssنقل قول:
اما چیزی که مشخصه اینه که جزئیات حرف آخر رو میزنه !
که اون هم وقت نیاز داره و حمت.
براي شروع بايد چه كار كرد وچگونه وارد سيستم اينگونه شركت ها ويا منابع شد:متفکر::متفکر:
من يك جزوه در باره انبارداري دارم وآ» را دراختيار شما دوستان مي گذارم البته يك شماي كلي از كار را مي داهد واصلا كامل نيست ولي براي شروع خوبه شايد تحولي باشه براي كار گروهي ما
یا باید مطالعه کنید و یا تحقیق.نقل قول:
براي شروع بايد چه كار كرد وچگونه وارد سيستم اينگونه شركت ها ويا منابع شد
در مورد دوم داشتن یک فروند پارتی (مثلاً در یک کارخانه) میتونه کمک خوبی باشه !!!
خب به نظر شما كسي هست كه جزو اكملي داشته باشه ويا دوست داشته باشه كمكي به ما بكنه:چشمک::قلب:
سلام
نمونه ای از فرمهای دستی یک انبار را برای یک سازمان دولتی بزرگ پیوست کردم ولی بنظرم باید مستندات بیشتری تهیه شود :
دوست من سلام
نميدانم چه مشكلي است ولي من در صفحه چيزي :گیج: نمي بينم
سلام
خودم هم نمی دونم چی شده مجدد فایل rar قرار میدهم :
سلام:خجالت:
منم سلام :لبخند:
سلام!
این هم چند فایل
خيلي خوشحال هستيم كه شما دوستان هم وارد تايپيك شديد وراهنمايي ميكنيد به ما وضمنا از آقاي ASKaffash
عرض ارادت داريم ومنتظر ياري بيشترشان هستيم:لبخندساده::لبخندساده:
راستي از آقاي man7tomany كسي خبر داره لطفا به ايشان خبر دهيد كه منتظر ايشان هستيم :چشمک:
آقاي mohammadnkh
اين چيزايي كه گذاشتيد را ميشه بگيد چي هست آيا مطمئن هستيد در رابطه با انبارداري است؟
نقل قول:
اندازه گيري مقاومت دروني ولت متر
نقل قول:
mohammadnkh
!!!!!!!!!!!!!!!!! ???!!!????:متعجب:نقل قول:
پروژه انبارداري ومشاركت دراتمام آن
سلام دوست عزیز
منم در خدمتم
دوستان من چه خوبه هر كس درباره انبارداري كوچكترين اطلاعي داره در تايپيك بذاره منم دارم يك كتاب دراين زمينه مي خونم پس بقيه هم دست به كار بشن:قلب::لبخند:
راستي سوال ما بي جواب موند فكر كنم :متفکر::متفکر:
نقل قول:
آقاي mohammadnkh
اين چيزايي كه گذاشتيد را ميشه بگيد چي هست آيا مطمئن هستيد در رابطه با انبارداري است؟
سلام به يار وفادار ماآقاي man7tomani
از ديدار شما خوشحال شديم راستي يه داكيومنت ناقص گذاشتم در صفحه قبلي اگه ميشه به ما كمك كنيد
اقای BANKEr شما چند وقته کار میکنین؟یعنی چند وقته برنامه نویسی کار میکنین؟