آقا اگه ممکنه این پنل شیشه ای رو dll ش رو هم بذار اینجوری راحت تره
Printable View
داداش یه لیبل می خوام که بکگراندش خاصیت Transparent داشته باشه. میتونی بزرگواری کنی درست کنی یا آموزششو بزاری که خودمم یاد بگیرم؟
شرمنده همگی بخاطر دیر جواب دادن هستم.
v30sharp
amir aa و سایر دوستان صفحه قبل که با مشکلاتی برخوردن و نتونستم بموقع کمک کنم...
داداش گلم، لیبل رو انتخاب کنین و خاصیت Color اون رو به Transparent که توی تب وسط هست تغییر بدین. پشت نما میشه. همین منظورتونه؟
چشم. الساعه...نقل قول:
خیلی سرم شلوغه و الان نمیتونم، به یکی از دوستان همینجا قول یک دکمه گرد دادم، بهمراه فیلم آموزشیش، پست قبل از شما هم (v30sharp) گمون کنم همچین چیزی میخواستن.
چشم به همه شون رسیدگی میکنم.
قبلش یک پیشنهاد...
شما هم میتونین این کارایی که من کردم رو انجام بدین، فقط باید وقت بذارین. منم وقت گذاشتم.
همین
سلام
تمامی مطالب رو خوندم خیلی با حال و جالب بود
من تازه وارد vb.net شدم (2 یا 3سال که vb6 کار میکنم) راستش خیلی واسم جالبه که اینقدر راحت تونستین همچین dll هایی بسازین
میخوام بدونم میشه dll ساخت که پرینتر رو کنترل کنه ؟ ( مثلاً پرینتر رو puase کنه یا تعداد برگ پرینتر رو نمایش بده یا اصلاً به پرینتر اجازه پرینت رو نده تا از طریق dll اجازه پرینت گرفته بشه )
شاید یکم مبحث من با مباحث شما فرق کنه ولی اینو گفتم چون فکر میکنم اطلاعاتون از اینجور چیزا خیلی زیاده
خدا کنه به یه نتیجه برسیم
سلام...
شدن که میشه...
دان نت، کلاسهایی برای کار با چاپگر و چاپ داره که میتونید از امکاناتشون استفاده کنید. اگه مواردی بخواین که خارج از محدوده امکانات اون کلاسها باشه (البته بجز کارهای غیر ممکن!)، در صورتی که در یک زبان دیگه انجام شده باشه، میتونید از اون dll ها در زبان دات نتی خودتون استفاده کنید.
خوب من چیزی در این مورد نمیدونم در اصل اطلاعاتم در این مورد صفره میتونین کمکم کنید ؟:افسرده:
اگر ممکنه سایت هایی که کامپوننت های رایگان در اختیار میزارن رو هم معرفی کنید. ابزارهایی مثل janus هست که متاسفانه رایگان نیستن. اگر چنین ابزار رایگانی سراغ دارید معرفی کنید. ممنون
سلام دوست عزیز
اگه می شه کاری کنید که در وی بی دات نت هم بشه استفاده کرد.
ممنون می شم.
آقا سلام نمی دونم این تایپیک کی ایجاد شده اما اینو میدونم که من مشکل دارم اونم اینه که میخوام مثل بعضی بچه ها که user control طراحی کردن و به شمل زیبل منم اینکار رو انجام بدم اما نمیدونم که باید از wpfاستفاده کنم و یا باید از گرافیک استفاده کنم منظورم گرافیک در C# هستش کمک کنین دارم از بلا تکلیفی میمیرم