استفاده از access تحت شبکه
شما می بایست :
1-دو عدد فایل تهیه کنید که در یکی از فایلها کلیه tabale ها را قرار دهید و در دیگری کلیه فرمها ریپورت ها و کوئری و ...
2- هر دو فایل را به mde تبدیل کنید
3- هر دو فایل را در سرور قرار دهید
4- حالا با استفاده از linke tableمیتوانی فایل دوم را به اولی لینک نمایید فقط آدرس لینک را می بایست از سمت سرور بدهی نه داخل کامپیوتر
5-حالا چندین کاربر به طور همزمان می توانند روی جداول و حتی یک فرم کارکنند
نقل قول: میشه تحت شبکه با Access کار کرد ؟
سلام
من تازه به سایت شما اومدم
خیلی فنی نیستم اما شاید بیش از 15 بار تحت شبکه با حدود 8 نفر از همکارام روی یک فایل اکسس کارکردیم. اشکالی که گفتید کاملاً صحیح است چون بعد از اینکه نفر اول فایل رو باز می کنه اکسس اون رو قفل می کنه ولی من برای حل این مشکل یک راه حل ساده استفاده کردم. از منوی فایل در برنامه باز شده اکسس آدرس فایل رو توی شبکه پیدا کردم و اون رو اوپن کردم. اینطوری دیگه قفل رو نمی بینه، خیلی هم راحت تا زیر 10 نفر می تونن کار کنن.
با تشکر
از سایت خوب شما خیلی چیزا یاد گرفتم.
لطفا راهنمايي كنيد كه براي افزايش سرعت در اكسس تحت شبكه بايد چي كار كرد
بعد از انتقال به sql server كار خاصي بايد كرد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed razaee
سلام دوستان عزیز کار کردن با اکسس تحت شبکه بسیار آسان است فقط باید تیبلها به بانک sql انتقال دهید و بانک sql را روی سرور قرار دهید.بعدا داخل اکسس تیبلهای خود را به بانک sql لینک نمایئد و به راحتی کارهای خود را انجام دهید . به همین سادگی.هر چند تا کاربر هم همزمان می توانند کار کنند. موفق باشید
با سلام
دوست گرامي امكان دارد در خصوص انتقال تيبلها به sqlلينك بااكسس بيشتر توضيح دهيد و بحث را بازتر نماييد (عدم آشنايي بنده با sql)
با تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط
mosaArabi
با سلام
دوست گرامي امكان دارد در خصوص انتقال تيبلها به sqlلينك بااكسس بيشتر توضيح دهيد و بحث را بازتر نماييد (عدم آشنايي بنده با sql)
با تشكر
از اين لينك كمك بگيريد:
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=148910
.......................
موفق باشيد
بانک اکسس دارم. کسی میتونی رمز شو برا بشکنه ؟
http://uupload.ir/view/432b_aklc.rar/
در اکسس 2016 خبری از access project نیست
یکی از برنامه های من در یک سازمان با 180 کاربر هم زمان بدون مشکل کار می کنه
فقط لازمه که افزودن و ویرایش اطلاعات و سایر عملیات با sql انجام بشه
مطمئنم با 500 کاربر هم به مشکل بر نخواهد خورد
من ساده ترین راهی که پیدا کردم این بود:
1. جداول رو لینک کردم
2.فایل جدول ها رو توی سرور گذاشتم
3. فایل شامل فرم ها و گزارش ها رو توی سرور گذاشتم و برای هر کلاینت یه shortcut گذاشتم.
4. خصوصیت ادیت شبکه هم روی فقط رکورد گذاشتم.
5. چون شبکه من محلی بود و هر یوزر با یوزر ویندوز خودش باید از سیستم ها استفاده میکرد برای سطح دسترسی این کارو کردم : یوزر هر کس رو از ویندوز گرفتم و بدون یوزر پسورد جدا برای هر کدوم سطح دسترسی تعیین کردم یه این ترتیب بدون نیاز به پسورد اضافی هر کسی که با کامپیوتر خودش به سرور متصل میشد فقط یوزر و دسترسی های خاص خودشو داشت.