با سلام
تابع معکوس کردن رشته در vb 6 که reverse هست در vb.net 2008 چیه؟؟؟
Printable View
با سلام
تابع معکوس کردن رشته در vb 6 که reverse هست در vb.net 2008 چیه؟؟؟
سلام دوستان معادل دستور lock در .net چیه
vb
text1.lock=true
vb.net
??
سلام
دوستان واقعاً تایپیک جالبی هست
خیلی خیلی ممنون
من یه پروژه دیتابیس ساده رو که با Vb6 نوشته بودم با visual studio باز کردم ، راحت کار کرد
اما یه پروژه دیگه که یه مقدار از اولی پیچیده تر بود و از کامپوننتهای codejock توش استفاده کره بودم رو باز کردم نتونست اجراش کنه و حدود 30 ارور رو به من نشون داد
آیا دستوراتی که در vb6 در کار با کامپوننتها و خواص اونها استفاده میکنیم در visual sttudio هم همونجوریه؟
در ویژوال استودیو بخشی به نام Upgrade vb6 code وجود دارد ، (در پست های قبلی اشاره ای بهش شده بود) میشه دقیقاً بگید وظیفه این بخش چیه؟
همونطور که گفتم هنگام اجرای بعض از پروژه ها ارورهایی از جانب visual studio صادر میشه :
ضمیمه 64346
آیا رفرنسی جهت این خطا ها و برطرف نمودنشون وجود داره؟
ممنون
یاعلی
طبیعتا هر چی حجم کدهای نوشته شده بیشتر می شه امکان وجود کدهای ناسازگار بیشتر می شه.نقل قول:
اما یه پروژه دیگه که یه مقدار از اولی پیچیده تر بود و از کامپوننتهای codejock توش استفاده کره بودم رو باز کردم نتونست اجراش کنه و حدود 30 ارور رو به من نشون داد
نه فرقی نمی کنه.چون اون متدها و خاصیت ها مخصوص همون کامپوننته.اگر همون کامپوننت رو ببریدش توی ویژوال سی ++ باز هم متدهاش همونه.نقل قول:
آیا دستوراتی که در vb6 در کار با کامپوننتها و خواص اونها استفاده میکنیم در visual sttudio هم همونجوریه؟
شما کد وی بی 6 تو توش می نویسی این تا جایی که می تونه توابعتو تبدیل می کنه به مدل جدیدش.نقل قول:
در ویژوال استودیو بخشی به نام Upgrade vb6 code وجود دارد ،
(در پست های قبلی اشاره ای بهش شده بود) میشه دقیقاً بگید وظیفه این بخش چیه؟
مثلا اگر اینو بهش بدی:
open "c:\a.txt" for binary as #1
می شه
fileopen( "c:\a.txt",1)
ضمیمه 64448
با سلام
من visual studio 2010 رو نصب کردم، ولی چیزی به نام Upgrade vb6 code رو ندیدم، یعنی امکان داره تو این نسخه حذف شده باشه؟
دوستان بهتره این تایپیک فعال باشه آخه دیگه باید به VB.Net کوچ کنیم اگر یه نگاه به VB.Net 2010 و امکاناتش بندازید دیگه VB6 رو خودتون میریید پاک می کنید
بهتره این تایپیک هم از نکات مفید تر استفاده کنه مانند اتصال به بانک ،گرفتن گزارش و دیگر امکانات که خیلی در VB.Net بهتر و آسان تر شده و برای دیگر دوستان جزابیت بیشتری داره
دوستان بنظرم اينطوري كاري انجام نميشه
من ميگم براي اينكه بتونيم به جايي برسيم يك پروژه كامل vb6 كه ترجيحاً پروژه بانك اطلاعاتي هم باشه (بدليل اينكه بانك اطلاعاتي علاوه بر استفاده موارد روتين از ساير توابع vb6 از مباحث ديتابيسي هم بهره ميبره) رو به vb.net ببريم و تبديل كنيم
اگر اين كار رو انجام بديم اكثر كاربرها سادگي و قدرت بيشتر .net رو درك كرده و با شوق و ذوق بيشتري به سمت اين قضيه ميرن
دوستان من خودم بارها تصميم گرفتم به سمت .net برم ، ولي هر سري دست از پا درازتر به سمت vb6 برگشتم
از مديران عزيز تالار خواهشمندم اين تايپيك رو جزو تايپيك مهم قرار بدن تا گذر زمان اين تايپيك رو به سمت پايين سوق نده
در مرحله بعد هم يه پروژه رو براي نمونه از vb6 به vb.net تبديل كنيم تا اين امر براي همه عزيزان مسجل بشه
ممنون و متشكر از همه عزيزان
نوشته شما بسیار اندک است ، تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد میبایست باشد.
نقل قول:
ذخیره فایل:
VB6:
Private Sub Command1_Click()
Open App.Path + "/A.txt" For Output As #1
LName = Text1.Text
Write #1, LName
Close #1
End Sub
VB.Net
?
سلام
فکر کنم اگر به مشکل برخوردیم و منبع فارسی پیدا نکردیم این کتاب مفید باشه :
http://msdn.microsoft.com/en-us/vbasic/ms788236
موفق باشید
سلام
در تاپیک : https://barnamenevis.org/showthread.p...B6-به-VB2010
که به علت تکراری بودن به این تاپیک ارجاع شده گفته شده که در vb2010 فایلهای vb6 خودکار آپگرید
می شوند ولی من وقتی می خوام اینکار را بکنم این خطا میاد :
ضمیمه 73265
ضمنا گفته شده که در منوی tools هم گزینه ای برای این مطلب وجود داره ولی در منوی تولز من :
ضمیمه 73266
همچین گزینه ای وجود نداره .
لطفا راهنمایی کنید ، خیلی سپاسگزارم.
دوستانی که آمادگی دارن به این تایپیک کمک کنند اعلام کنند تا به صورت برنامه ریزی شده بریم جلو
سلام
ببخشید دوستان ولی خیلی به تبدیل کد vb6 به vb2010 احتیاج دارم اگر لطف کنید به سوالم (پست 62) پاسخ بدهید خیلی ممنون میشم.
ضمنا سرچ که کردم به این برنامه برخوردم : http://www.artinsoft.com/msdn/?msdn اگر خود vb.net اینکار را انجام می دهد پس این برنامه چیه ؟ کسی با برنامه vbuc که لینکش بالا هست کار کرده ؟
خیلی سپاسگزارم
بابا یکم روی کار با بانک اطلاعاتی کار کنین
معادل اینا چیه ؟ توی vb.net 2010
Path = App.Path & "\bank\mybank.mdb"
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Path & "; Persist Security Info=False"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "Select * From [info]"
Adodc1.Refresh
Adodc1.Recordset.Fields("code") = Text1
Adodc1.Recordset.Delete
Adodc1.Recordset.Update "Code", Text1
کلا کار با بانک رو یاد بدید
در حالت Design این منو مخفیه ،، تب کد نویسی رو که باز می کنید پیداش میشه.نقل قول:
دات نت من ultimate 2010 نصب كردم اما چنين گزينه اي وجود نداره . چيكار بايد بكنم؟
همون Adodc رو به ToolBox اضافه کنید ، کدتون تغییر خاصی نمی خواد فقط App.Path ldai:نقل قول:
بابا یکم روی کار با بانک اطلاعاتی کار کنین
معادل اینا چیه ؟ توی vb.net 2010
کد HTML:My.Application.Info.DirectoryPath
Adodcکجاست ؟ اینارو میگی ؟
سلام!
با اجازه آقای M.T.P
به نظرم اصلا کار درستی نیست که بخوایم از Microsoft Ado Data Control 6.0 توی VB.net استفاده کنیم!!!چراکه توی اجرای بعضی دستورات حتی داخل VB6 کم میاره چه برسه به VB.net
همون OleDb دات نت بهتره
ببینید اگه بخوایم به این فکر کنیم که بیایم همون دستورات و همون روش برنامه نویسی VB6 رو توی VB.net پیاده کنیم 100% یه جا به مشکل بر میخوریم
بنده هم قبلا همین کارو کردم اما دیدم در اشتباه بودم , الان دارم VBdotNET رو از اول کار میکنم انگار نه انگار که قبلا VB6 کار کرده باشم
(البته بلاجبار :لبخند: توی دانشگاه بهمون یاد میدن :بامزه:)
سلام دوست عزیز .
امکان آپگرید از VB6 به VB2010 وجود نداره ، شما باید با استفاده از VS2008 کدهای VB6 رو آپگرید کنبد به VB.Net .
موفق باشید .
يك سوال :
اقا اين مطلب كه كه ميگن كدهاي .net نسبت به vb6 خيلي راحت تر كرك ميشه صحت داره ؟؟؟؟
با تشكر.
در شرایط برابر بخواهیم مقایسه کنیم، اکثر فایل های اجرایی Disassemble می شن، چه واسه net. و چه نه، اما Assembly های net. فکر می کنم سطح بالاتر هستند و راحت تر Crack می شن. #Dis رو امتحان کن.
بله ، 100% صحت داره .نقل قول:
يك سوال :
اقا اين مطلب كه كه ميگن كدهاي .net نسبت به vb6 خيلي راحت تر كرك ميشه صحت داره ؟؟؟؟
با سلام بر دوستان
من با نگاهی که به کدها کردم دیدم که کدهای vb.net خیلی قابل فهم تر نسبت به vb6 هست!!! و تکنولوژی که دات نت به کار رفته خیلی از vb بهتره!!!!
دوستان اگر این تایپیک را ادامه بدهند خیلی جذاب میشه!!
سلام . این برنامه که با وی بی نوشتم در خصوص کار با فایل در ویژوال بیسیکه
میشه این سورس رو به وی بی.نت برام تبدیل کنید ؟؟
میخوام دقیق تبدیل بشه . ممنون میشم
فایل رو ضمیمه کردم
:لبخند::قلب::لبخند:
با سلام ضمن تشکر از شما دوست عزیز
چند تا سوال فنی داشتم
اول اینکه برای Upgrade کردن vb6 باید اونو توی visual studio باز کنم و بعد tools و بعد Upgrade Visual Basic 6 Code بزنم یا اینکه نه ؟
اگه این طوره من گزینه Upgrade Visual Basic 6 Code رو توی tools نمی بینم
لطفا راهنمایی کنید(لطفا زیر دیپلم توضیح بدید)
با تشکر
سلام و درود بر همگی. من دیدم کلا انتقال بی معناست (خود مایکروسافت هم فهمید و ویزارد آپگرید رو ورداشته) دارم برنامه رو دوباره می نویسم. دو سه تا مشکلاتم از اینجا حل شد مابقی از جاهای دیگه. چیزی که خیلی من رو اذیت می کنه ایجاد ارایه از اشیا (مثل تکست باکس). تو vb6 من زمان دیزاین فرم تمام تکست باکس هام رو ارایه می کردم تا برای اینکه با زدن اینتر از یک باکس به باکس بعدی بره راحت کد نویسی بشه. ظاهرا تو .Net باید تو کد اشیا رو ایجاد کنی و بعد آرایه ای ازشون استفاده کنی. یک کم جاگذاری و چیدمان سخت می شه. راهی نداره مثل vb6 همون اول اعلام کنی این اشیا آرایه هستن؟؟؟؟
معادل تابع date در vb.net چی میشه؟
لطفا توابع تاریخ و ساعتو داخل vb.net بگید مثلا الان توابع date.day.now.timeداخل دات نت وجود نداره بجای اینا از چی باید استفاده کرد؟
سلا
سوالتون رو در بخش vb.net بپرسید