سلام میشه کار کردن با این فایل اپلود ایجکس رو بزارین رو سایت وقتی که حجم فایل زیاد باشه مثلا 1000کیلو عکس رو اچلود نمی کنه اگه بلدین می شه به منم بگین مرسییییییییییی
Printable View
سلام میشه کار کردن با این فایل اپلود ایجکس رو بزارین رو سایت وقتی که حجم فایل زیاد باشه مثلا 1000کیلو عکس رو اچلود نمی کنه اگه بلدین می شه به منم بگین مرسییییییییییی
با سلام
آیا با این کامپوننت می شوددر یک لحظه دو تا آپلود انجام داد
بی نهایت می تونی!
در لینک ذیل نمونه ای قرار دادم:
http://bau.codepro.ir/
دوست من سلام تو فایرفاکس 4 کار نمیکنه و همچنین در IE8 چک کنید . مرسی.
بهروز جان ، درسته من مطالب رو به خاطر وقت تنگنم نخوندم . ولی بنظر من بهتره که آدم کامپونت رو جوری طراحی کنه که با تمام استاندارد ها و مرورگرها کار کنه ، البته این نظر شخصی من هست ، فرق ما با خارجی ها در این مورد است . اون ها باهمه چیز استاندارد کار میکنند ولی ما نه . برای همین همیشه یکجای کارمون میلنگه . مرسی
التبه ، بهروزجان و دیگر دوستان ، من یک وطن پرست کامل هستم ، یک زمانی فکرنکنید که اینجوری نیست . لطفا برداشت اشتباه نکنید . این تنها نقطه ضعف پیشرفت ما هستش .
برادر... شما به فلسفه ی تولید این کامپوننت پی نبردی. این ارتباطی با حس وطن پرستی و عباراتی مثل "عقب موندگی" نداره...
الان برخی از قابلیت های HTML 5.0 در IE 9.0 هم کار نمی کنه. آیا باید همیشه منتظر موند تا فلان مرورگر از قابلیت خاصی پشتیبانی کنه؟ همیشه Alternative ای وجود داره. این کامپوننت هم خصیصه ی IsSupported رو بدین منظور به همراه داره. اگر IE 9.0 هم از XMLHttpRequest سطح 2 پشتیبانی نکنه، ما منتظر اون نمی مونیم. در حقیقت IE باید خودش رو به استانداردها نزدیک کنه تا سهم 60 درصدی جاری اون که هر لحظه کمتر میشه رو بالا بکشه.
موفق باشید.