-
نقل قول: SQL server + Microsoft Access
مثل اینکه همه تو یکسری چیزهای خاص مشکل داریم. جناب دلشکسته هم که یه قولکی دادن و بعد رفتن
پیشنهاد میکنم کارها و سوالات رو بین خودمون تقسیم کنیم و سعی کنیم جوابش رو از اینترنت پیدا کنیم.
جناب microprolog-p96s تخصصی ندارم اما احتمال میدم به کاربری که به بانک وصل کردید اجازه ویرایش ندادید.
تا همینجا رو که پیش رفتید رو میتونید بصورت تصویری آموزش بسازید و بذارید؟
-
1 ضمیمه
سلام دوستان
اینجوری که من متوجه شدم نصب SQL انجام دادید و رسیدیم به ارتباط بین این 2نرم افزار که یکی غول دیتابیسه در مدیریت اطلاعات با حجمهای خیلی بالا( SQL) و اون یکی هم در سادگی و درعین حال کاربردی بودن واسه خودش یَلیه(ACCESS).
فایل پیوستی زیر میتونه مفید واقع بشه، سعی کردم کاملا ساده و همراه با عکسهای گویا درهر مرحله ویه توضیح کوچک بدم.
امیدوارم مفید واقع بشه.
پیروز و سربلند باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
microprolog-p96s
1_ اینکه وقتی که بانکهای اکسس رو به SQL ایمپورت می کنم ته بانک بسته میشه و دیگه نمیشه رکوردی به اون اضافه کرد .
دوستان
فكر كنم شماره انداز اتوماتيك براي اون نگذاشتيد. من تو يه مورد همين مشكل را داشتم. دوستان گفتند شماره انداز بگذار خوب ميشه.مثل autonumber در اكسس
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jack007
دوست خوب لین برنامه به mysqlتبدیل مکنه که مال زبان phpمی باشد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sajjad_kochekian
فكر كنم شماره انداز اتوماتيك براي اون نگذاشتيد. من تو يه مورد همين مشكل را داشتم. دوستان گفتند شماره انداز بگذار خوب ميشه.مثل autonumber در اكسس
ممنون از لطف شما
اما در بانک ما لازمه که از یک اتونامبر دستی استفاده کنه پس بنابراین نمیشه از این روش استفاده کرد . چون اولین رکورد بانک ما باید از عددی به غیر 1 شروع بشه .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
payman_xxp
سلام دوستان
اینجوری که من متوجه شدم نصب SQL انجام دادید و رسیدیم به ارتباط بین این 2نرم افزار که یکی غول دیتابیسه در مدیریت اطلاعات با حجمهای خیلی بالا( SQL) و اون یکی هم در سادگی و درعین حال کاربردی بودن واسه خودش یَلیه(ACCESS).
فایل پیوستی زیر میتونه مفید واقع بشه، سعی کردم کاملا ساده و همراه با عکسهای گویا درهر مرحله ویه توضیح کوچک بدم.
امیدوارم مفید واقع بشه.
پیروز و سربلند باشید.
آقا پیمان دست تون درد نکنه این مراحل که در فایل شما بود رو من انجام دادم روی یک کامپیوتر جواب گرفتم . اما مشکل من حال اینکه بتونم روی یک کامپیوتر دیگر دیگه هم به بانک SQLوصل بشم و از برنامه ام استفاده کنم .
ممنون میشم اگه که راه حلی اگه دارید معرفی کنید .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
microprolog-p96s
آقا پیمان دست تون درد نکنه این مراحل که در فایل شما بود رو من انجام دادم روی یک کامپیوتر جواب گرفتم . اما مشکل من حال اینکه بتونم روی یک کامپیوتر دیگر دیگه هم به بانک SQLوصل بشم و از برنامه ام استفاده کنم .
ممنون میشم اگه که راه حلی اگه دارید معرفی کنید .
سلام دوست من
خوشحالم که پست قبلی مفید بوده
یه سوال دارم: آیا شبکه شما براهه؟
اگر جواب شما بله هستش صفحه 2 رو یکبار دیگه دقیقتر بخوانید
وقتی دیتاسورس ایجاد شد روی تمام کلاینتها همین مسیر اضافه کردن تیبل رو از ODBC dataBase انجام بدید تا تیبلهای SQL قابل دسترس بشه.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
payman_xxp
سلام دوست من
خوشحالم که پست قبلی مفید بوده
یه سوال دارم: آیا شبکه شما براهه؟
اگر جواب شما بله هستش صفحه 2 رو یکبار دیگه دقیقتر بخوانید
وقتی دیتاسورس ایجاد شد روی تمام کلاینتها همین مسیر اضافه کردن تیبل رو از ODBC dataBase انجام بدید تا تیبلهای SQL قابل دسترس بشه.
موفق باشید.
من یه ذره خنگ هستم تو زمینه شبکه . باید تو کامپیوتر دوم از IP استفاده کرد یا فقط اسم سرور کافی هست . البته من اسم سرور رو زدم اما جواب نداد ، حتی با IP امتحان کردم باز هم جواب نداد .
اگه میشه یه نمونه بگذارید ممنون میشم .
-
سلام دوست من
SQL را باید روی سرور نصب کنید یعنی همون سیستمی که میخواهید دیتابیس اونجا باشه و بقیه از اون لینک بگیرن
روی سرور تنظیمات مربوط به دیتا سورس(ODBC) را از مسیر زیر طبق PDF ارائه شده انجام بدید:
Control Panel\Administrative Tools\Data Sources -ODBC
جهت یادآوری عرض میکنم اینجا باید یه دیتاسورس اضافه کنید( ADD) تا توی شبکه این دیتاسورس قابل دسترس باشه.
خوب حالا روی هر کدوم از سیستمهای شبکه از داخل اکسس بروشی که در PDF ذکر کردم به دیتاسورس ایجاد شده لینک بدید تا تیبلهای SQL ازسیستم شبکه در اکسس قابل دسترس بشه.
نمونه که نمیشه دوست من، چون اینا مربوط به تنظیمات سیستم هستش.
دوباره سعی کنید مطمئنم موفق میشید.
موفق باشید.
-
باسلام خدمت همه دوستان بالاخص دوست خوبمون جناب payman_xxp عزیز
جناب payman_xxp به جهت اینکه جهت درک بهتر مطالب و آموزشها یک پیشنهاد داشتم (بعنوان برادر کوچکتر شما):
با فرض این نکته که sql server 2000 و اکسس 2003 برو روی سیستمهای ما نصب هست ،
یک دیتابیس شامل چند تا جدول که یک relation ship ساده هم بینشون در sql برقرار باشه طراحی بشه ، یک اینترفیس ساده هم شامل چند فرم جهت ورود داده ، دریافت داده و یک سری بیرون کشیده اطلاعات توسط کوئری ها و .. و نمایش اطلاعات در گزارشات که در اکسس پروجکت طراحی شده رو قدم به قدم و مرحله به مرحله به ما توضیح بدید و بتونیم اون رو اجرا کنیم.
فکر میکنم با این روش این قضیه که برای اکثر بچه ها ناشناخته داره باقی میمونه کاملاً جابیفته.
بازهم از لطف شما کمال تشکر رو دارم.
ممنون
-
سلام . میخواستم بدونم اساسا و برحسب استاندارد و امنیت در برنامه نویسی با vb.net ارتباط با کدام یک از پایگاهها بهتر و- ایمن تر و از نظر ساختار موفق تر است تا همیشه ارتباط vb.net رو با اون انجام داد .. ممنون
-
با سلام
من كارهاي لينك اس كيو ال رو با اكسس به درستي انجام داده ام ولي با استفاده از فابل اكسس نميتونم روي sql ديتا وارد كنم
به عبارتي در فايل اكسس قابليت آپديت ديتا روي sql رو نميده :افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
fedoracore1
با سلام
من كارهاي لينك اس كيو ال رو با اكسس به درستي انجام داده ام ولي با استفاده از فابل اكسس نميتونم روي sql ديتا وارد كنم
به عبارتي در فايل اكسس قابليت آپديت ديتا روي sql رو نميده :افسرده:
هرچند قبلا در این مورد بارها صحبت شده ولی
اگر برای جدول خود یک فیلد کلید تعریف کنید این مشکل حل می شود
-
ایندکس یونیک برای هر جدول نیاز است تا بتوان رکورد اضافه، اصلاح یا حذف کرد
-
ضعف امنیت
با سلام و عرض خسته نباشید
بنظر بنده اکسس در حوزه امنیت فوق العاده پیش پا افتاده هست
چه در حالت تک کاربره و چه در حالت back end/front end اطلاعات رو براحتی میتوان دستخوش تغییرات نمود
که این امر در حالت شبکه یک فاجعه هست.
بنده یک برنامه با اکسس نوشتم که از طریق متد back end/front end اون رو تحت شبکه قرار دادم و در این برنامه اومدم به کاربرام permission دادم
مثلاً فرض کنید کاربری که فقط میتونه اطلاعات رو مشاهده کنه کلیه فرمها براش در حالت readonly بازمیشه و نمیتونه در اطلاعات دخل و تصرف داشته باشه و permission های دیگر
حالا فرض کنید همین کاربر اگر دلش بخواد میتونه در کمتر از 1 دقیقه شیفت رو باز کنه و در اطلاعات جداول front end میتونه هر کاری بکنه حتی میتونه تمام permission های خودش رو فول در نظر بگیره و الی آخر (فوق فوقش ما بتونیم جداول رو با کدهایی supper hidden کنیم که اونم راه داره ، کد کردن اطلاعات هم فایده ای نداره چون طرف همه اطلاعات رو یک ضرب میتونه delete کنه چه زمانیکه که کد شده باشه یا نشده باشه)
حالا همین اکسس روی دیگری دارد تحت عنوان اکسس پروجکت که وقتی با sql server لینک میشه واقعاً بسیاری از ضعفهای امنیتی اکسس رو تحت پوشش قرار میده و خیلی از مشکلات رو مرتفع میکنه
من نمیگم 100 درصد مشکلات رو حل میکنه چون 100 درصد به نقاط ضعف و قدرتش اشراف ندارم
در یک برنامه خوب یک سری از شاخص ها هست که باید رعایت بشه که یکی از اونها امنیت هستش
به نظر بنده زمانیکه یک برنامه نویس داره در حوزه امنیت برنامش کار میکنه از نظرش تمام کاربرا باید یک انسان فوق العاده کنجکاو و خرابکار تصور بشه که هیچ گونه تعهد اخلاقی هم نسبت حفاظت از داده ها نداره (البته جسارت به کسی نشه) و با این دید باید خشت های امنیت برنامه اش رو بچینه
شما خودتون ببینید وجدا ناً در زمینه اکسس پروجکت چقدر فعالیت شده؟
من در بازار ایران حتی یک کتاب فارسی هم در این زمینه ندیدم(اکسس پروجکت + sql server)
حتی یک سایت که بیاد در این زمینه بصورت اختصاصی بحث کنه
اصلاً خیلی ها حتی اسمش رو هم نشنیدن
واقعاً چرا این فرمت از اکسس اینقدر غریب واقع شده و در هیچ تالار اکسسی در موردش بحث نمیشه و بهش توجه نمیشه با توجه به اینکه از خیلی از جهات شبیه همین اکسس خودمونه؟
واقعاً چرا؟!
-
چون كسي بلد نيست يا اگه بلد باشه با تجربه ياد گرفته و حاضر نيست بصورت رايگان در اختيار كسي بگذار البته افرادي هم هستن كه اين رايگان در اختار ديگران بگذارن ولي محدود هستند
-
تبدیل بانک اکسس به SQL
سلام
من یک بانک اکسس دارم که حدود 30 عدد تیبل و حدود 7000 رکورد میباشد . وقتی که اون رو وارد SQL میکنم ته بانک ها رو می بنده و نمی گذاره که رکوردی در اون وارد کنم .
حتی این رو هم بگم فیلد کلید هم براش می سازم اما بازم همین مشکل رو داره . البته بعضی از تیبل ها رو هم اجازه نمی ده که کلید کنم و این در حالتی هست که همین تیبل در اکسس کلید شده و مشکلی نداشته .
و حتی تیبل ها رو داخل خوده SQL میسازم اما باز هم همین مشکل رو داره .
لطف کنید و اگه میشه راهنمایی کنید .
-
1 ضمیمه
خطا در اتصال به دیتابیس SQL
سلام
من در یک کامپیوتر SQL رو نصب کردم و یک دیتابیس هم براش ساختم .
اما وقتی که یک کامپیوتر دیگه رو که با این یکی شبکه هست و می خوام که در اون یک دیتابیس بسازم و به بانک SQL وصلش کنم ، خطای که در عکس زیر هست رو میده .
لطفا اگه میشه کمک کنید .
-
نقل قول: تبدیل بانک اکسس به SQL
نقل قول:
نوشته شده توسط
microprolog-p96s
سلام
من یک بانک اکسس دارم که حدود 30 عدد تیبل و حدود 7000 رکورد میباشد . وقتی که اون رو وارد SQL میکنم ته بانک ها رو می بنده و نمی گذاره که رکوردی در اون وارد کنم .
حتی این رو هم بگم فیلد کلید هم براش می سازم اما بازم همین مشکل رو داره . البته بعضی از تیبل ها رو هم اجازه نمی ده که کلید کنم و این در حالتی هست که همین تیبل در اکسس کلید شده و مشکلی نداشته .
و حتی تیبل ها رو داخل خوده SQL میسازم اما باز هم همین مشکل رو داره .
لطف کنید و اگه میشه راهنمایی کنید .
شما باید یک فیلد بگذارید Auto Number داشته باشه یعنی Identity آن برابر Yes باشه .
با این روش مشکلتون حل میشه
-
نقل قول: خطا در اتصال به دیتابیس SQL
نقل قول:
نوشته شده توسط
microprolog-p96s
سلام
من در یک کامپیوتر SQL رو نصب کردم و یک دیتابیس هم براش ساختم .
اما وقتی که یک کامپیوتر دیگه رو که با این یکی شبکه هست و می خوام که در اون یک دیتابیس بسازم و به بانک SQL وصلش کنم ، خطای که در عکس زیر هست رو میده .
لطفا اگه میشه کمک کنید .
دوستان خوب برنامه نويسي در اكسس به روش فوق كه دوستمون عكس اون گذاشتن كاملا اشتباه و از نظر امييت در حد:عصبانی++::عصبانی++: 0--:عصبانی++::عصبانی++: مي باشد پس بهتر كار بهتر و از طريق اكسس روجكت اقدام نمايد
اگه تبليغ نباشه اينجا نوشت اموزش اكسس پرو چكت
-
من خودم در حال حاضر دارم با VB.Net و ASP.NET کار می کنم
که پروژه های متعددی هم برای شرکت خودمون و هم برای دانشگاه علمی کاربردی توسط اسکیوال انجام داده ام[/quote]
سلام . من يه مشكل بزرگ تو vb.net دارم. اونم اينه كه با دستورات update كار ميكنم و هنگامي كه تو برنامه هستم ، داده هام update ميشه و تغيير ميكنه ,و هيچ اروري هم نميده ولي وقتي برنامه رو ميبندم و دوباره باز ميكنم . داده هام همون داده هاي اولي هستند و هيچگونه تغييري روشون انجام نشده
please help meeeee
-
توی MDB یک جدول هست که اسم اشیاء برنامه داخل آن ذخیره می شود
دوستان همچین جدولی داخل ADP وجود داره.
چون که به SQL وصل میشه به همان نام من جستجو کردم پیدا نکردم.
دوستان اگر می تونند کمک کنند.
-
باسلام خدمت دوستان
من حدود 5 ماهی که وارد سایت نشده بودم . حالاکه اومدم و این تاپیک را دیدم خوشحالم . اما از پراکندگی مطالب آن ناراحت.
خودم تا حالا چند بانک اطلاعاتی برای برخی ادارات نوشتم و همش بصورت اکسس پروجکت هست . واقعاً بنظرم اکسس پروجکت بی نظیره و کارایی آنهم بالا و در عین حال ساده . هرگز هم با مشکل سرعت و امنیت و مسایلی از این دست مواجه نشدم.
انشاء اله در اولین فرصت یک نمونه برنامه دبیرخانه که حدوداً 4 سالی است امتحان خودش را پس داده برای علاقمندان می ذارم .
-
دوستان کسی هست که از اکسس یا اکسس پروجکت فایل داخل SQL ذخیره کرده باشه؟
من به راهنمای اون شخص خیلی نیاز دارم
-
2 ضمیمه
اين يك برنامه تلفن خيلي كوچيك و ساده
لطفا ببينيد و نياز هاتون رو بگيد تا اضافه كنم.
اگر هم پروژه ديگري مد نظرتون هست بگيد كه طبق اون پيش برويم.
-
1 ضمیمه
اين هم يك پروسيجر كه بك آپ مي گيره
اگر خواستيد كه روزانه به طور اتوماتيك سر ساعت خاصي اين كار صورت بگيره
بايد يك Job بسازيد
كه نحوه ساختنش را بعدا خواهم گفت.
اگر هم دوستان مي دونند ياري كنند
-
باسلام
تشکر میکنم از دوست خوبمون جناب sajjad_kochekian عزیز که بعد از مدتها از ایجاد این تایپیک لطف کردند و یک برنامه در رابطه با موضوع تایپیک رو اینجا برامون قرار دادند
سجاد عزیز میشه ازت خواهش کنم که یه برنامه برامون قرار بدی که درش از کوئریها بیشتر استفاده شده باشه
برنامه ای که درش اطلاعات بصورت پارامتریک (توسط آبجکتهای فرم مثل textbox و combo box ) اطلاعات رو فیلتر کنند و ...
همینطور از اکشن کوئری ها استفاده شده باشه
برنامه دفترچه تلفن رو در سیستمم با sql2000 اجرا کردم
بهم ارور داد
ممنون از کمک هات
یاعلی
-
توي اس كيو ال به جاي نام كوئري از نام پروسيجر استفاده مي كنند.
انواع پارامتر هايي كه ممكنه به پروسيجر ارسال بشوند به شرح زير است.
1- عدد
2- رشته
3- تاريخ
كه در مثال جستجوي عدد و جستجوي رشته را بكار برده ام.
پارامتر بيشتر پروسيجر ها از تركيب همين دو نوع تشكيل شده اند.
در مواقعي كه مي خواهيد عدد را مورد جستجو قرار بدهيد بهتر است از between استفاده كنيد.
كه من خودم معمولا از روش استفاده مي كنم
Nz(Me.Txt_code1, 0) & "," & Nz(Me.Txt_code2, 9999999)
كه اگر هر دو تكست مقدار داشته باشند بين آن دو را بر مي گرداند
و اگر مقدار نداشته باشند تمامي مقادير را بر مي گرداند.
براي مقادير رشته اي هم از = يا از دستور Like مي توان استفاده كرد و به جاي علامت * كه در اكسس استفاده مي كرديم در اين جا % استفاده مي كنيم.
براي ارسال پارامتر رشته اي بايد داخل كوتيش قرار داد.
"'%" & Nz(Me.txt_Fname, "%") & "%'"
براي ارسال پارامتر تاريخ هم بايد از كوتيشن استفاده كرد
"'" & Nz(Me.txt_BrithDate, "'") & "%'"
براي آشنايي بيشتر دستورات اس كيو ال مي توان در بخش اس كيو ال مراجعه كرد.
چون مربوط به اس كيو ال مي باشد.
-
سلام
مگه ما نباید در اکسس پروجکت ابتدا پارامترها مون رو در قسمت inputparameters فرم تعیین کنیم
مگه نباید در پارامتریک کردن کوئریها (در قسمت criteria) از علامت @ استفاده کنیم؟
کدهایی رو که در پست قبل نوشتی رو باید در کجا استفاده کنیم ؟
در فرم یا در قسمت criteria ی پروسيجر ؟
سجاد جان در رابطه با پارامتریک کردن پروسیجرها در اکسس پروجکت پروژه نمونه نداری ؟
مثلاً من چطور میتونم از جدولم یک delete query بگیرم که در criteia ی اون با تکست باکس فرمم پارامتریک بشه(مثلاً رکورد هایی که فیلد نامشون مساویست با محتویات تکست باکس فرمم)
در اکسس میشد از یک کوئری یک select کوئری دیگه درست کرد
آیا در اکسس پروجکت این امکان هست که من اکشن کوئریهام رو از پروسیجرها بسازم؟
خوشحالم از اینکه این تایپیک داره ختم به خیر میشه
ممنون
-
در كار با ADP كار ما دو مرحله ميشه كد نويسي در اكسس و كد نويسي در SQL
اين كد هايي كه من نوشتم را بايد در اكسس بنويسي وقتي كه مي خواهي به Inputparametr پارامتر بفرستيم.
علامت @ را براي تعريف متغير در SQL استفاده مي كنيم.
وقتي مي خواهيم پروسيجر بنويسيم مي توانيم چند پارامتر به عنوان ورودي تعريف كنيم كه به صورت زير مي شه
create PROCEDURE Frm_Phonlist (@code int=0)
AS
select * from listphone where code = @code
در كد بالا @code يك پارامتر ورودي است كه در شرط عبارت Select استفاده شده است
به نظر من بهتر يك كتاب SQL مطالعه كنيد تا با مفاهيم آن بيشتر آشنا بشويد.
كتاب آموزشي آقاي جعفر نژاد قمي خيلي خوبه در ضمن اگر با 2008 شروع كني خوبه.
كتاب آموزش SQL در 21 روز هم بد نيست.
يك كتاب آموزشي SQL 2008 هست كه اسم آن را نمي دانم ولي يك جلد آبي رنگ دارد و تا آنجايي كه مي دانم تنها كتاب آموزشي SQL 2008 است.
-
سلام سجاد عزیز
ممنون از توضیحاتت
ولی نمیشه یک پروژه برامون آپ کنی که در واقع کار با پروسیجرها و اکشن کوئریها درش اومده باشه
آخه من هر کتابی راجع به sql بخونم ارتباطش رو با یک اینترفیس مثل access project یا visaul basic رو توضیح نمیده
اگر هم توضیح بده خیلی گنگه
من کتاب آموزش sql در 21 روز رو دارم
مطالعش کردم ولی وقتی در مرود اینترفیس بحث نمیکنه که به کار نمیاد
بنظرم هیچ چیز بهتر از یک پروژه نمونه و کالبدشکافی و مطالعه پله پله ایش نمیتونه کمک کنه
ممنون از آموزش هات
-
بعد از اينكه نوشتن پروسيجر ها را در SQL فرا گرفتيم به سراغ اينترفيس مي رويم.
يك روش ارسال پارامتر مربوط به مواقعي ميشه كه پروسيجر پشت فرم است و روش ارسال را گفتيم.
روش ديگر اين است كه يك مقدار خاص را از ديتابيس گرفته يا اينكه پارامتر هاي لازم يك پروسيجر را ارسال كرده تا عملياتي را براي ما در اس كيو ال انجام دهد.
براي اين كار ابتدا بايد ساخت كانكش را فرا گرفت.
كانكشن
Public cn As New ADODB.Connection
Public rst As New ADODB.Recordset
cn.ConnectionString = CurrentProject.Connection
cmd.ActiveConnection = CurrentProject.Connection
اجراي پروسيجر بدون پارامتر
cn.Execute ("Backup")
اجراي پروسيجر كه پارامتر ورودي مي خواهد
cn.Execute("MyProcedure " & Parametr1 & "," & Parametr2 & ",'" & StringParametr & "'")
-
1 ضمیمه
سلام سجاد عزیز
ممنون از آموزشهات
ولی من فکر میکنم تا زمانیکه از روی یک فایل مثال جلو نریم نمیتونیم به جایی برسیم
کدها همیشه خشک هستند و برای خیلی ها (مثل من ) نا مفهوم
اما زمانیکه در قالب یک sample مطرح بشن مثل زبون مادری قابل فهم میشن
در مورد اکسس پروجکت فکر کنم بشه در خود اکسس پروجکت پروسیجر ها ساخت
امکانش هست که یه برنامه نسبتاً ساده رو آپ کنیم و حول حوش اون بحث کنیم تا مطالب برای همه ملموس بشه؟
مثلاً :
یه برنامه ساده که مشخصات افراد رو بگیره و بشه درش اطلاعات رو فیلتر کرد و گزارش گیری نمود
فیلدها شامل:
1-نام 2-نام خانوادگی 3-محل تولد 4-سال تولد 5-تحصیلات 6 -نام پدر 7-شماره شناسنامه 8 رشته تحصیلی 9 -محل سکونت
فایل مربوط به فایل آموزش رو در sql2000 درست کردم
اینجا قرار میدم
دوستان دریافت کنند تا انشاء الله حول حوش همین فایل بریم جلو
از دوست عزیزمون جناب sajjad_kochekian هم کمال تشکر رو دارم که روح تازه ای به این تایپیک دمیدند
خییلی خیلی ممنون
-
1 ضمیمه
بك آپ گرفتن از ديتابيس SQL داخل اكسس
پروسيجر داخل فايل زيپ را داخل ديتابيس قبلي كه آپلود كردم اجرا كنيد.
روي فرم هم نحوه اجرا كردن يك پروسيجر بدون پارامتر كه يك بك اپ از ديتابيس ميگيره رو گذاشتم.
-
قطع كردن كانكش كه ساخته ايم.
فراموش كردم داخل پست قبلي بگذارم.
Public Sub disconnect()
On Error GoTo ex
cn.Close
Set cn = Nothing
ex:
End Sub
فايلي را هم كه ارسال كرديد دارم روش كار مي كنم.
-
سلام
سجاد جان فرمهای برنامه دفترچه تلفنت باز نمیشه
انگار پروسیجر یا کوئری که این فرمها از اون نشئت میگیرن در برنامه وجود نداره
یه امتحان کن
ممنون
-
2 ضمیمه
ديتابيس رو دوباره گذاشتم.
اگر باز مشكلي بود كانكش فايل تون رو چك كنيد.
اگر هم خطا ميده پيغامش رو بديد.
يك نكته را در طراحي جدول ها بايد رعايت كرد.
فيلد كه كليد اصلي جدول است بايد Identity آن فعال باشه كه كار همان AutoNumber اكسس را انجام ميده.
https://barnamenevis.org/attach...4&d=1285263360
-
سلام
متاسفانه فایلهای بانک به داخل sql server ، به هیچ وجه attach نمیشود
این هم متن خطا
-
ديتابيس ها با 2008 طراحي شده شما هم بايد از 2008 استفاده كني
-
1 ضمیمه
جهت اطلاع دوستان براي اينكه بدونند چقدر كار كردن توي شبكه با ADP راحته.
فقط كافيه هنگام تنظيم كانكشن نام سرور را IP سرور را بهش بديد و از ليست ديتابيس ها، ديتابيس مورد نظر خود را انتخاب كنيد. ديگر نياز به هيچ تنظيم ديگري نيست.
https://barnamenevis.org/attach...1&d=1285340451
-
1 ضمیمه
سلام سجاد عزیز
اکثر بچه ها به sql2008 دسترسی ندارن
برات مقدوره که دیتابیس رو به فرمت sql2000 تبدیل کنی؟
سجاد جان یک سئوال هم داشتم راجع به فرستادن رکورد جدید به table
یک مثال در اکسس معمولی گذاشتم
میخواستم بدونم کدهای معادلش در اکسس پروجکت جهت فرستادن رکورد جدید به table چیه؟
(اگر برات مقدوره فایلهای sql رو با فرمت 2000 آپ کن تا استفاده برای همگان مقدور باشه)
خیلی خیلی ممنون
یاعلی
-
1 ضمیمه
من تا به حال از 2008 به 2000 تبديل نكرده ام ولي فكر كنم اين جواب بده.
پيشنهاد مي كنم 2000 را كنار بگذاريد و به سمت 2005 يا 2008 بريد.
خيلي كدنويسي در محيط 2008 حال ميده. امكاناتي كه داره قابل مقايسه نيست.
يك ضرب المثل هست كه ميگه مرگ يك با شيون هم يك بار
يك بار سختي بكشيد و به سمت جديدترين ها برويد.
-
نقل قول:
یک مثال در اکسس معمولی گذاشتم
میخواستم بدونم کدهای معادلش در اکسس پروجکت جهت فرستادن رکورد جدید به table چیه؟
(اگر برات مقدوره فایلهای sql رو با فرمت 2000 آپ کن تا استفاده برای همگان مقدور باشه)
خیلی خیلی ممنون
یاعلی
فایل نمونه
یه سئوال:
فرض کن برنامه من در یک کامپیوتر سرور نصب هست و قراره اینترفیس برنامه ام روی سیستم کلاینتها نصب بشه
آیا نیازه که روی تمام کلایتنها sql server نصب باشه؟
میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدی ؟
ممنون
-
1 ضمیمه
درخواست شما را انجام دادم.
ولي بهتره از امكانات اكسس استفاده كرد و براي ذخيره ركورد از پروسيجري كه پشت فرم قرار ميدهيد استفاده كنيد و نيازي به اين كار ها نيست. البته بعضي مواقع نياز مي شود.
-
براي كار كردن با اكسس پروجكت در شبكه فقط نياز به آفيس داريد و كامپيوتر به شبكه وصل باشه.
هيچ نياز ديگه اي نداريد.
نحوه تنظيم كردن كانكشن را هم گفتم.
فقط كافيه به جاي نام سرور كه شما (local) مي نويسيد نام سرور كه اس كيو ال نصبه رو بنويسيد.
فقط همين
يك بار امتحان كنيد.
اين كار را به صورت لوكال هم مي تونيد روي كامپيوتر خودتون انجام دهيد.
-
سلام
سجاد جان خسته نباشی
امکانش هست از طریق کدهای زیر (یا به طریقی مشابه ) اطلاعات رو از اکسس پروجکت به table ها فرستاد؟
Dim db As DAO.Database
Dim rst As DAO.recordset
Set db = CurrentDb
Set rst = db.OpenRecordset("table1")
rst.AddNew
rst!b = Me.Text0
rst!c = Me.Text2
rst!d = Me.Text4
rst.Update
ممنون
یاعلی
-
تا به حال از اين روش استفاده نكرده ام.
بايد تست كنم.
-
خیلی از جاها ما نمیتونیم از فرمهای باند شده به جدول برای ورود اطلاعات استفاده کنیم
مثلاً ارسال اطلاعات از یک فرم به چند جدول با یک کلیک رو دکمه ثبت اطلاعات
یه عرض دیگه:
یه نکته خیلی مهم رو هم میخوام متذکر بشم که میتونه در پیشبرد این تایپیک به سمت جلو و کمک به کاربرا خیلی کمکنه
اکثر کاربران اکسس (من الجمله خودم) اینقدر که با اکسس کار کردند براشون سخته یک نرم افزار بانک اطلاعاتی رو بدون اینترفیس تصور کنن و بتونن باهاش ارتباط برقرار کنن(مثل sql server)
من خودم بارهای بار به تالار sql server رفتم ولی همین که میام سئوالم رو مطرح کنم میبینم یه شئی مهم در برنامه نویسی بانکهای اطلاعاتی که اکثر عملیاتی پردازشی ما و دستورات و... از اونجا شکل میگیره جاش خالیه ، به اسم فرم
بله فرم
به این نقطه که میرسم که چطور میتونم بین فرمم و sql server ارتباط برقرار کنم ، دیگه سئوالم رو در تالار مربوطه مطرح نمیکنم(مثل مشکل پست قبل که مطرح کردم)
اگر یک مقدار راجع به استفاده هایی که میشه از تالار sql server در مورد اکسس پروجکت بشه فکر میکنم خیلی میتونه کمک کنه
ذکر این مطلب چه استفاده هایی میشه از تار sql servr نمود که به اکسس پروجکت هم ربط داشته باشه
100% اونجا مطالب بسیار زیادی وجود داره
منتها چون ما نمیدونیم که دنبال چی هستیم ، نمیتونیم ازش استفاده کنیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
یاعلی
-
سلام
جهت تبدیل دیتابیس sql server2008 به sql server2000
نقل قول از تالار SQL Server :
نقل قول:
دوست عزیز شما از Import and Export Wizard استفاده کن. این ویزارد امکان Export به نسخه های قبلی رو ممکن می کنه. برای این کار روی Database راست کلیک کن و بعد از انتخاب All Tasks گزینه Export Data رو انتخاب کن و مراحل رو دنبال کن.
ممنون
یاعلی
-
در مورد فرم هايي كه پشت آن جدول نيست بايد بگم بهترين روش همين insert است ولي روش هاي ديگه هم دونستنش بد نيست.
اگر كم كم شروع كنيد با اس كيو ال كار كنيد با محيط و اشياء آن عادت مي كنيد. مخصوصا اگر با 2008 كار كنيد.
اون موقع ميشه كه وقتي يك كد خفن مي نويسي ديگه توي پوست خود نمي گنجي.
مشكل بعضي از برنامه هاي بزرگ همين است كه دوست دارند مشكلات خود را در اينترفيس حل كنند و سراغ اس كيو ال نمي روند و به همين خاطر مشكلات بزرگي در برنامه هاي بزرگ پيش مياد.
مثلا يك جدول مهم كه بيش مثلا 20 فيلد دارد و روي دست كم 10 از آنها جستجو انجام ميشه فقط يك ايندكس وجود دارد. و اين يك مشكل بزرگ است.
(از اينكه دير به دير سر ميزنم شرمنده يكم سرم شلوغه فكر نمي كردم اين تاپيك خيلي وقت بگيره و فكر مي كردم دوستان همراهي مي كنند.)