-
نقل قول: ویروس نویسان برنامه نویس
کسی که به تازگی وارد این حوزه میشه و چند تا نمونه از خودش نشون میده می شه کلاه صورتی ! ، همین کلاه صورتی بعد از مدتی حرفه ای میشه ، حالا اگر انسان کثیفی باشه ! :شیطان: میره دنبال اهداف شخصی و شوم مثل مردم آزاری !! :متفکر: ، آسیب رسوندن به شرکتهای بزرگ ، باج گیری و ... که به این جور هکرهای حرفه ای میگن کلاه سیاه ، ولی اگه انسان تمیزی ! باشه میره دنبال اهداف غیر شوم ! مثلا میره یک سایت رو هک می کنه برای نمایش ضعف امنیتی و صاحب سایت رو برای حل مشکلش راهنمایی میکنه ، مثلا می تونه سایت یک شرکت امنیتی رو هک کنه و ضعفشون رو گوشزد کنه با این هدف که توجه اونها رو به خودش جلب کنه تا در اونجا استخدام بشه ... !
کلاه سیاه ها با کلاه سفیدها از نظر مهارت تفاوت زیادی ندارن ، یعنی رنگ کلاه ملاک برتری نیست ولی ملاک مشخص کننده ی هدفشون هست ، کلاه سیاه از حرفه ای که داره برای اهداف شوم و کلاه سفید از حرفش برای اهداف غیر شوم استفاده میکنه ...
هکرهای کلاه خاکستری هم افرادی هستند که میزان کثیفیشون ! مثل کلاه سیاه ها نیست ولی بعضا کارهای کثیفی هم انجام میدن ولی گاها مثل کلاه سفید ها هم عمل می کنن ... !
-
نقل قول:
کسی که به تازگی وارد این حوزه میشه و چند تا نمونه از خودش نشون میده می شه کلاه صورتی ! ، همین کلاه صورتی بعد از مدتی حرفه ای میشه ، حالا اگر انسان کثیفی باشه ! :شیطان: میره دنبال اهداف شخصی و شوم مثل مردم آزاری !! :متفکر: ، آسیب رسوندن به شرکتهای بزرگ ، باج گیری و ... که به این جور هکرهای حرفه ای میگن کلاه سیاه ، ولی اگه انسان تمیزی ! باشه میره دنبال اهداف غیر شوم ! مثلا میره یک سایت رو هک می کنه برای نمایش ضعف امنیتی و صاحب سایت رو برای حل مشکلش راهنمایی میکنه ، مثلا می تونه سایت یک شرکت امنیتی رو هک کنه و ضعفشون رو گوشزد کنه با این هدف که توجه اونها رو به خودش جلب کنه تا در اونجا استخدام بشه ... !
کلاه سیاه ها با کلاه سفیدها از نظر مهارت تفاوت زیادی ندارن ، یعنی رنگ کلاه ملاک برتری نیست ولی ملاک مشخص کننده ی هدفشون هست ، کلاه سیاه از حرفه ای که داره برای اهداف شوم و کلاه سفید از حرفش برای اهداف غیر شوم استفاده میکنه ...
هکرهای کلاه خاکستری هم افرادی هستند که میزان کثیفیشون ! مثل کلاه سیاه ها نیست ولی بعضا کارهای کثیفی هم انجام میدن ولی گاها مثل کلاه سفید ها هم عمل می کنن ... !
یعنی هیچ کلاه دیگه ای وجود نداره؟ من میخوام ویروس بنویسم و مشهور بشم(با اسم خودم نه اسم مستعار) و در ضمن جرمی هم مرتکب نشم! چطوری؟
-
نقل قول:
یعنی هیچ کلاه دیگه ای وجود نداره؟ من میخوام ویروس بنویسم و مشهور بشم(با اسم خودم نه اسم مستعار) و در ضمن جرمی هم مرتکب نشم! چطوری؟
رفیق کسی ویروس نویسی رو کار خوبی نمیدونه . پس خواه ناخواه داری یه کار بد رو انجام میدی و جرم هم داره . شاید تو ایران نتونن گیرت بیارن ولی اگه در خارج از کشور باشی حتما پیدات میکنن ( البته استثنا هم میشه واسش قائل شد ) . به نظر من شما برو C++ یاد بگیر و شروع که به نوشتن آنتی ویروس .اینجوری هم با اسم خودت معروف میشی و هم جرمی رو مرتکب نشدی . البته بعضی مواقع لازم میشه دو سه تا ویروس مشتی بندازی به جون ملت تا بتونی واسه آنتی ویروسات یه بازاری دست و پا کنی ( به این میگن دنیای کثیف آنتی ویروس ها ) . حالا میل خودته .
-
نقل قول:
رفیق کسی ویروس نویسی رو کار خوبی نمیدونه . پس خواه ناخواه داری یه کار بد رو انجام میدی و جرم هم داره . شاید تو ایران نتونن گیرت بیارن ولی اگه در خارج از کشور باشی حتما پیدات میکنن ( البته استثنا هم میشه واسش قائل شد ) . به نظر من شما برو C++ یاد بگیر و شروع که به نوشتن آنتی ویروس .اینجوری هم با اسم خودت معروف میشی و هم جرمی رو مرتکب نشدی . البته بعضی مواقع لازم میشه دو سه تا ویروس مشتی بندازی به جون ملت تا بتونی واسه آنتی ویروسات یه بازاری دست و پا کنی ( به این میگن دنیای کثیف آنتی ویروس ها ) . حالا میل خودته .
البته ویروس ها همیشه یه قدم از آنتی ویروس جلو هستند! من هم دوسدارم همیشه نمی قدم هم که شده جلو باشم...:قهقهه:
-
نقل قول:
خب چرا یه کلاه دیگه ام هست بهش میگن کلاه قرمزی:لبخند: میتونی بشینی ویروسای آموزشی مهربون واسه بچه ها بنویسی :بامزه: در اینده ام ممکنه مثله عمو پورنگ معروف بشی :گیج:
-
نقل قول:
البته ویروس ها همیشه یه قدم از آنتی ویروس جلو هستند! من هم دوسدارم همیشه نمی قدم هم که شده جلو باشم...
آره اینکه درسته . پس شما برو یه بدافزار توپ توپ بنویس .حالا میخاد کرم ، ویروس ، تروجان و یا روتکیت باشه .
اینجوری همیشه یه قدم جلوتری ولی بدیش به اینه که همینطور یه قدم یه قدم به سمت زندان هم نزدیک تر میشی .
نقل قول:
خب چرا یه کلاه دیگه ام هست بهش میگن کلاه قرمزی میتونی بزاری سرت و بشینی ویروسای آموزشی مهربون واسه بچه ها بنویسی
آره اینم میشه . واقعا باحال بود . :تشویق::قهقهه: . حال و هوای تاپیک رو عوض کردی . منم میام و ویروس پسرخاله رو مینویسم .
-
نقل قول:
این نوشته به وسیله
مرتضی پیروزی پاک و از دید کاربران مخفی شده است. دلیل:
طرف میدونه واسه چی نوشتم!
چرا پاکش کردی؟ من هنوز نخونده بودم!!!:اشتباه:
-
نقل قول:
چرا پاکش کردی؟ من هنوز نخونده بودم!!!:اشتباه:
واسه تو ننوشته بودم، طرف خودش حتماً میفهمه واسه چی نوشتم! نمیخواستم پاک کنم، ولی گفتم
بذار بحث شما از مسیر خارج نشه........... چون دوباره میگفتید گیر دادی، خشاب اضافی دارم
و...........:قهقهه::لبخند:
ولی چه کنم بعضی چیز ها رو نمیتونم تحمل کنم( ای روزگار.......)
-
نقل قول:
واسه تو ننوشته بودم، طرف خودش حتماً میفهمه واسه چی نوشتم! نمیخواستم پاک کنم، ولی گفتم
بذار بحث شما از مسیر خارج نشه........... چون دوباره میگفتید گیر دادی، خشاب اضافی دارم
و...........
حالا دوست عزیز این طرف شما کی هست ؟؟ بنده ، LORD AELX جان و یا همین دوستمون 1485159 و یا سایر دوستان .
حالا شما صحبتتون رو بفرمایید ، در موردش باهم صحبت میکنیم .
موفق باشید ......
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
حالا دوست عزیز این طرف شما کی هست ؟؟ بنده ، LORD AELX جان و یا همین دوستمون 1485159 و یا سایر دوستان .
حالا شما صحبتتون رو بفرمایید ، در موردش باهم صحبت میکنیم .
موفق باشید ......
:لبخند::لبخند:
از اونجایی که من هر وقت اومدم یک حرفی رو زدم و بحثی در موردش شده، آخرش دوستان لطف کردند و فرمودند: " چرا گیر دادی!"................ و من هم نتیجه گرفتم که " بحث کردن"
در مورد چیزی مساوی با گیر دادن هست!
----------------
راستی خودتون رو خسته نکنید، این 1485159 درست نمیشه!:لبخند: خیلی واسش زحمت کشیدم ولی فایده نداشت:قهقهه:
-
نقل قول:
از اونجایی که من هر وقت اومدم یک حرفی رو زدم و بحثی در موردش شده، آخرش دوستان لطف کردند و فرمودند: " چرا گیر دادی!"................ و من هم نتیجه گرفتم که " بحث کردن"
البته بازم میل خودتونه ولی شاید در دفعات قبلی طرز بیانتون مشکل داشته و شاید به دوستان برخورده باشه و شاید هم دوستان کم لطفی کردن و صحبتهای شما رو به عنوان " گیر دادن " طلقی کردن .
حالا اگه اون موضوع رو بیان کنید شاید بهتر باشه .
موفق باشید .......
-
من تمام صحبت های 1485159 رو خوندم
فکر کنم ایشون همش دنبال شیطنت و بازیگوشی باشن
چند بار هم پست های ایشون رو در مبحثای دیگه خوندم (تاپیک اعضای مشهدی).
کلا آدم رک و باحالیه:قهقهه:
نقل قول:
و...........:قهقهه::لبخند:
ای.... بابا از سر کچل این بیچاره چی میخوای؟(یه همچین چیزی بود....:لبخند:)
نقل قول:
روا نیست:لبخند: وقتی صاحب تاپیک میگه بیان کن بگو دیگه:بوس: قربونت برم:لبخندساده: بگو استفاده کنیم. آخه من از اینجور بحثا خیلی خوشم میاد:لبخند:
نقل قول:
راستی خودتون رو خسته نکنید، این 1485159 درست نمیشه!:لبخند: خیلی واسش زحمت کشیدم ولی فایده نداشت:قهقهه:
:لبخند:برادر چرا این حرف رو میزنی؟:لبخند:
حالا کلاه تو چه رنگیه؟(جدی میگم)
نقل قول:
البته بازم میل خودتونه ولی شاید در دفعات قبلی طرز بیانتون مشکل داشته و شاید به دوستان برخورده باشه و شاید هم دوستان کم لطفی کردن و صحبتهای شما رو به عنوان " گیر دادن " طلقی کردن .
حالا اگه اون موضوع رو بیان کنید شاید بهتر باشه .
موفق باشید .......
کاملا موفقم.
مرتضی بهتره پستت رو دوباره بنویسی تا در موردش بحث کنیم:لبخندساده:
نقل قول:
من تمام صحبت های 1485159 رو خوندم
چند بار هم پست های ایشون رو در مبحثای دیگه خوندم (تاپیک اعضای مشهدی).
کلا آدم رک و باحالیه:قهقهه:
:لبخند::لبخند: فکر کنم منظورتون تاپیک تبریزی ها باشه:متفکر::لبخند:
-
بله تاپیک تبریزی ها بود:قهقهه::قهقهه::قهقهه:
-
نقل قول:
ای.... بابا از سر کچل این بیچاره چی میخوای؟(یه همچین چیزی بود....:لبخند:)
باز طبق معمول حرفای حکیمانه ای زدی که به جز خودت هیچ انسانی قادر به هضم و درک اون نیست!
نقل قول:
شیطنت و بازیگوشی مال صبحونه شه!:لبخند:
نقل قول:
حالا کلاه تو چه رنگیه؟(جدی میگم)
من هکر بی کلاهم!
-
نقل قول:
حالا شما صحبتتون رو بفرمایید ، در موردش باهم صحبت میکنیم
من میدونم منظورتون از طرف کیه، اقا مرتضی بگم؟ بگم؟
پستت تون رو هم قبل از اینکه پاکش کنید خوندم شرمنده :اشتباه: اگه میدونستم راضی نیستید نمیخوندمش.
-
نقل قول:
پستت تون رو هم قبل از اینکه پاکش کنید خوندم شرمنده :اشتباه: اگه میدونستم راضی نیستید نمیخوندمش.
حلال حلاله! عیبی نداره خوندی..........
و گفتنش حرامه!! من راضی نیستم
-
نقل قول:
باشه نمیگم :چشمک:
راستی تکلیف این کلاه 1485159چی شد؟! 1485159 جان بالاخره کلاهتون رو پیدا کردین یا نه؟:گیج:
-
این دوستمون (1485159) با سرعت نور تمام تکنولوژی ها یاد میگیره !!! بازی سازی , ویروس نویسی و... فکر کنم متوسط زمانی که واسه هر زبان , تکنولوژی و یا ایده میزاره یک روز هست :قهقهه:
-
نقل قول:
من هکر بی کلاهم!
اگه من جای تو بودم یه رنگی رو واسه خودم انتخاب میکردم
نقل قول:
منم میدونم کیه(البته اون پستو نتونستم بخونم:عصبانی++:)
نقل قول:
یعنی ما تو کف بمونیم؟:کف:
نقل قول:
بابا بگو دیگه:گریه:... یا لاغر در مورد موضوع تاپیک یکم حرف بزن تا فیض ببریم
-
نقل قول:
راستی تکلیف این کلاه 1485159چی شد؟! 1485159 جان بالاخره کلاهتون رو پیدا کردین یا نه؟
نه والا...:لبخند:
نقل قول:
این دوستمون (
1485159) با سرعت نور تمام تکنولوژی ها یاد میگیره !!! بازی سازی , ویروس نویسی و... فکر کنم متوسط زمانی که واسه هر زبان , تکنولوژی و یا ایده میزاره یک روز هست
یعنی اینقدر وضعم خرابه؟:افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
1485159
نه والا...:لبخند:
یعنی اینقدر وضعم خرابه؟:افسرده:
نظر خودت چیه ؟؟؟
اصفهان ؟؟؟ اسباب کشی کردی ؟؟؟
-
نقل قول:
منم میدونم کیه(البته اون پستو نتونستم بخونم)
موافقم . بابا دیگه گفتن یه اسم که اینقدر دنگ و فنگ نداره . بگو که طرف حرفت کی بوده ؟؟؟ مردیم بس که تو کف موندیم .
-
نقل قول:
نظر خودت چیه ؟؟؟
خودم هم میدونم که قاطی دارم!:لبخند:
نقل قول:
اصفهان ؟؟؟ اسباب کشی کردی ؟؟؟
آره:لبخندساده:
-
منظورت " لااقل" بود ؟؟:قهقهه:
نقل قول:
اگه من جای تو بودم یه رنگی رو واسه خودم انتخاب میکردم
بچه کجایی؟؟ من میگم کلاه ندارم، میگی رنگ انتخاب کن؟!!
-
دوست خوبمون 1485159 ما رو سر کار گذاشته
حداقل 10 بار پرسید:
نقل قول:
من میخوام ویروس بنویسم و مشهور بشم(با اسم خودم نه اسم مستعار) و در ضمن جرمی هم مرتکب نشم! چطوری؟
این سوال مساوی است با:
من می خوام دزدی کنم و مشهور شم (با اسم خودم نه اسم مستعار) و در ضمن جرمی هم مرتکب نشم! چطوری؟
جواب: :گیج:<===این جوری!
بابا انقدر مخ ملت رو کار نگیر:بوس:
-
این تاپیک به دلیل خارج شدن از بحث اصلی و نامعلوم بودن هدف ایجاد کننده ی تاپیک قفل شد.