-
نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یک مشکلی پیش اومده که راهی واسش پیدا نکردم ...
من با کامپوننت kylix کار میکنم ...
با سیم کارت ایرانسل میفرستم میگیرم و ... مشکلی نیست
با سیم کارت دائمی هم همین کارا رو میکنم مشکلی هم نیست
اما یک سیم کارت دائمی دارم که با جی اس ام مودم موقع کانکت شدن ارور میده ( مشکل از کدم نیست چون با سیم کارت دائمی دیگه مشکلی نداره اما این سیم کارت رو که دو سه سال پیش گرفتم موقع ارسال مشکل زیر رو داره)
ERR_PHONE_SECURITY -10
هر دو سیم کارت ها MCI هستند ...
دلیل خاصی داره ؟ ممکنه با سیم کارت های قدیمی سازگار نباشه؟!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ostovarit
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یک مشکلی پیش اومده که راهی واسش پیدا نکردم ...
من با کامپوننت kylix کار میکنم ...
با سیم کارت ایرانسل میفرستم میگیرم و ... مشکلی نیست
با سیم کارت دائمی هم همین کارا رو میکنم مشکلی هم نیست
اما یک سیم کارت دائمی دارم که با جی اس ام مودم موقع کانکت شدن ارور میده ( مشکل از کدم نیست چون با سیم کارت دائمی دیگه مشکلی نداره اما این سیم کارت رو که دو سه سال پیش گرفتم موقع ارسال مشکل زیر رو داره)
ERR_PHONE_SECURITY -10
هر دو سیم کارت ها MCI هستند ...
دلیل خاصی داره ؟ ممکنه با سیم کارت های قدیمی سازگار نباشه؟!
ربطی به سیم کارت نداره من با چند تا مدل سیم کارت امتحان کردم مشکل از مودم باید باشه احتمالا
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ostovarit
یک نکته ای که چند روز پیش یکی از دوستان براش تاپیکی زده بود رو بهش الان بر خوردم و چند ساعتی وقتم رو گرفت تا حل شد ...
با یک سیم کارت ایرانسل شروع به ارسال و دریافت کردم ... همون طور که میدونید پیامک های دریافتی داخل سیم کارت ذخیره میشه ... هر سیم کارت حدود 14-15 تا پیامک رو تو خودش جا میده ... بعد از این مقدار امکان دریافت پیامک نیست و جالب اینکه امکان ارسال هم نیست! ... وقتی یک پیامک رو حذف کردم و فضای خالی در سیم ایجاد شد آنتن گرفت و امکان ارسال و دریافت مجدد میسر شد ...
خب تنظیمات کامپوننت را باید عوض کنی!:متفکر:
-
چطوريبايد بكيم روي سيم ذخيره نشه و در سيتم ذخير بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
دل شكسته
چطوريبايد بكيم روي سيم ذخيره نشه و در سيتم ذخير بشه ؟
به نظر من جایی به جز سیم نداره واسه ذخیره! که بخواید شما عوض کنید ... بهترین کار اینه شما پیامک دریافتی رو پس از دریافت ذخیره ( دیتابیس، تکست فایل، ایکس ام ال) و سپس اون رو حذف کنید که سیم پر نشه ... البته در شرایطی که کاربر براش مهمه که پیامک ها بدا در دسترس باشه ( داخل سیم کارت) این روش مناسب نیست و در این شرایط باید به کاربر پیغام پر شدن سیم رو بدید و برای ادامه عملیات کاربر حتما باید یک پیامک رو حذف کنه ...
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohandes2009
خب تنظیمات کامپوننت را باید عوض کنی!:متفکر:
من میدونم که باید چکار کنم این رو برای کسانی که ممکنه به این مشکل بر بخورند نوشتم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohandes2009
ربطی به سیم کارت نداره من با چند تا مدل سیم کارت امتحان کردم مشکل از مودم باید باشه احتمالا
شاید گفته شما درست باشه ... اما همین مودم با سیم کارت دیگه مشکلی نداره و فقط این سیم کارت هست که این ارور رو میده ... اگر دلیل این ارور رو بفهمم شاید بتونم حلش کنم و یا به کاربرم بگم ...
-
یک مطلبی که جدیدا خوندم اینه که با سیم کارت های موجود در بازار بیش از 1500 پیامک در روز نمیشه فرستاد ولی در ارسال از طریق وب هیچ محدودیتی وجود ندارد ... حالا این خبر چقدر درسته یا صرفا واسه تبلیغات سیستم های ارسال پیامک از طریق وب گفته شده رو هنوز نمی دونم ... اینطوری میگن!
-
به درست از طریق محدودیت در ارسال نیست اما سیم کارت چرا البته متونیبه دفتر ایرانسل مراجع کنیو بگی سیم کارت پیام رسان می خوام شنیدم کمی تعداد بیشتر می کنند
-
با تشکر از اقای
ostovarit
که این کامپوننت رو برام فرستادن که مشکل ارسال سایت به همراه اس ام اس رو از بین میبره
KylixSMS.ocx
حالا
چطوری به برنامه اضافه کنم
من به رفرنس اضافه کردم اضافه نمیشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
سجاد ش
با تشکر از اقای
ostovarit
که این کامپوننت رو برام فرستادن که مشکل ارسال سایت به همراه اس ام اس رو از بین میبره
KylixSMS.ocx
حالا
چطوری به برنامه اضافه کنم
من به رفرنس اضافه کردم اضافه نمیشه
خواهش میکنم
فایل های ocx رو باید در فولدر Windows --> System32 کپی کنید موقع ساخت ستاپ هم همین فایل باید به فولدر system32 رایانه هدف انتقال پیدا کنه
موفق باشید
-
مشکل در Kylix SMS
سلام دوستان من با این کامپوننت یه مشکلی دارم.
زمانی که deliverid یک پیام برام میاد اگر بخوام number رو msgbox کنم به جای اینکه شماره شخصی که پیام براش deliver شده رو بهم بده یه 100تا عدد بی معنی بهم میده که اصلاً شماره گیرنده هم توش نیست،مثل این :
https://barnamenevis.org/attach...6&d=1287788232
برای اینکه بتونم شماره ای که پیام بهش deliver شده رو بدست بیارم باید چیکار کنم؟!
آیا تو بین همین اعداد هستش؟!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
باتشکر.
-
نقل قول: مشکل در Kylix SMS
نقل قول:
نوشته شده توسط
milad-fa
زمانی که deliverid یک پیام برام میاد اگر بخوام number رو msgbox کنم به جای اینکه شماره شخصی که پیام براش deliver شده رو بهم بده یه 100تا عدد بی معنی بهم میده که اصلاً شماره گیرنده هم توش نیست،مثل این :
برای اینکه بتونم شماره ای که پیام بهش deliver شده رو بدست بیارم باید چیکار کنم؟!
باتشکر.
روال نورمال کار اینه که شماره فرستنده دلیوری تو همین متن باید باشه ... در مورد ارسال ودلیوری تا حالا مشکلی گزارش نشده این اولیش بود
مدل گوشیتون چیه؟
با جی اس ام مودم هم مشکل دارید؟
با گوشی دیگه تست کردید؟
تیکه کد ایونت دلیوری رو بزارید...
با خود دمو کیلیکس هم مشکل داره؟
-
نقل قول: مشکل در Kylix SMS
نقل قول:
نوشته شده توسط
milad-fa
باتشکر.
این ها 100 تا عدد نامفهوم نیستند ، فرمت پیامک ارسالی جهت ارسال به گوشی یا مودم هستند .
برای اینکه شماره خودتون رو از میان این اعداد استخراج کنید باید نوع فرمت بندی رو بدونید که میشه از تو بخش برنامه نویسی موبایل بخش قالب های pdu فرمت رو دربیارید
-
مثلا اگه بخواین یه پیامک با متن Hello به شماره 09125483691 بزنین یا باید از کامپوننت ها استفاده کرد که خود اون کامپوننت تبدیل فرمت رو انجام میده و یا باید بصورت مستقیم به پورت سریال مورد نظر متصل شد و رشته 0011000B819021453896F10008A71200480065006C006C006F0020002000200020 رو رو پورت بریزین تا گوشی اقدام به ارسال پیامک کنه .که شماره پیامک با رنگ قرمز مشخص شده .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahziar
مثلا اگه بخواین یه پیامک با متن Hello به شماره 09125483691 بزنین یا باید از کامپوننت ها استفاده کرد که خود اون کامپوننت تبدیل فرمت رو انجام میده و یا باید بصورت مستقیم به پورت سریال مورد نظر متصل شد و رشته 0011000B819021453896F10008A71200480065006C006C006F0020002000200020 رو رو پورت بریزین تا گوشی اقدام به ارسال پیامک کنه .که شماره پیامک با رنگ قرمز مشخص شده .
ایشونم مثل ما از کیلیکس استفاده میکنه ... همچین موردی نداشتیم که بخوایم فرمت شما ره رو بفهمیم ... یک کم توضیح میدید ... اون تیکه که قرمز کردید چطوری شمارست؟ ... چرا ما به همچین مشکلی نخوردیم و شماره بدون هیچ دردسری نمایش داده میشه ... چه باگوشی چه با مودم ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ostovarit
ایشونم مثل ما از کیلیکس استفاده میکنه ... همچین موردی نداشتیم که بخوایم فرمت شما ره رو بفهمیم ... یک کم توضیح میدید ... اون تیکه که قرمز کردید چطوری شمارست؟ ... چرا ما به همچین مشکلی نخوردیم و شماره بدون هیچ دردسری نمایش داده میشه ... چه باگوشی چه با مودم ...
بسته به ورژن های مختلف این کامپوننت احتمالا فرق داره که این طور هست (مثل مشکلی که برای شما در دریافت پیش اومده بود و با عوض کردن دی ال ال حل شد )
شماره در اون رشته بصورت دوتادوتا بر عکس قرار داده میشه ( البته اولش بجای صفر یا +98 یه عدد مختلف قرار میگره که یادم نیست چیه ) ، البته من هم تو فرمت زیاد اطلاعات ندارم ولی از اول رشته هر دو کاراکتر مربوط به یه چیزی میشه ( نوع دستور ، تعداد کاراکتر های رشته ، نوع متن پیامک که یونیکد هست یا اسکی و... ) که توضیحات مبسوط فرمت ارسال تو بخشی که گفتم موجوده .
-
با سلام
ممنون از تمام دوستان
نقل قول:
مدل گوشیتون چیه؟
Sony Erricson سری K
نقل قول:
با جی اس ام مودم هم مشکل دارید؟
تست نکردم.
نقل قول:
با گوشی دیگه تست کردید؟
بله،همین مشکل هست.
نقل قول:
تیکه کد ایونت دلیوری رو بزارید...
کد خواصی نیست،بفرمایید:
Private Sub KylixSMS_NewDeliveryReport(ByVal Folder As Long, ByVal Location As Long, ByVal Number As String, ByVal Time As String, ByVal Reference As Long, ByVal Status As Long)
If Status = 1 Then
MsgBox ("The message you sent to " & Number & " has been delivered at " & Time & vbCrLf & "Reference:" & Reference & " Folder:" & Folder & " Location:" & Location)
ElseIf Status = 2 Then
MsgBox ("The message you sent to " & Number & " was failed at " & Time & vbCrLf & "Reference:" & Reference & " Folder:" & Folder & " Location:" & Location)
Else
MsgBox ("The message you sent to " & Number & " is unknown at " & Time & vbCrLf & "Reference:" & Reference & " Folder:" & Folder & " Location:" & Location)
End If
End Sub
نقل قول:
با خود دمو کیلیکس هم مشکل داره؟
بله!
نقل قول:
بسته به ورژن های مختلف این کامپوننت احتمالا فرق داره که این طور هست (مثل مشکلی که برای شما در دریافت پیش اومده بود و با عوض کردن دی ال ال حل شد )
پس یعنی مشکل از dll ایه که استفاده میکنم؟!خب دیگه چه لزومی داره فرمت بندی رو یاد بگیرم؟dll رو عوض کنم که بهتره!
اگر براتون مقدوره لطفاً بهترین ورژن این dll رو واسم بزارید.
ممنون از لطفتون
-
یک مشکلی که با جی اس ام مودم ها البته بعضی هاشون ممکنه بر بخورید عدم سازگاری با ویندوز های مختلف هست الان این نمونه ای که من خریدم و نسبتا هم ارزون بود روی ویستا برنامش نصب میشه ولی درایورش نصب نمیشه هنوز با سون تست نکردم اگر کسی راهی برای نصب درایور این جی اس ام مودم روی ویستا داره بگه ... مارکش متفرقه هست و جنسشم که طبق معمول چینیه!
حتما به این موضوع که مودم روی ویندوز های مختلف سازگار باشه قبل از خرید دقت کنید.
-
1 ضمیمه
سلام دوستان
من این برنامه
http://www.codeproject.com/KB/cs/SMS.aspx
که تو یکی از پست ها معرفی شده بود دانلود کردم ولی یک مشکلی دارم و اونم این هست که وقتی برنامه اجرا میکنم گوشی نمیشناسه ! من درایور های گوشی (نوکیا 5610) نصب کردم که پورت هم COM42 نشون میده کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ؟
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi68
سلام دوستان
من این برنامه
http://www.codeproject.com/KB/cs/SMS.aspx
که تو یکی از پست ها معرفی شده بود دانلود کردم ولی یک مشکلی دارم و اونم این هست که وقتی برنامه اجرا میکنم گوشی نمیشناسه ! من درایور های گوشی (نوکیا 5610) نصب کردم که پورت هم COM42 نشون میده کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ؟
متشکرم
من خودم 5610 رو تست کردم و با کامپوننت کیلیکس تو نستم پیامک ارسال کنم ولی گوشی های نوکیا همون طوری هم که قبلا اشاره شد سخت میشه با کامپوننت های اماده باهاشون کار کرد شاید با AT کامنت ها به صورت مستقیم بشه باهاش ارتباط بر قرار کرد من تست نکردم ولی از کیلیکس یا کامپوننت های اماده دیگه برای نمایش پیامک های دریافتی نتیجه نگرفتم ...
این مورد هم اگر کانکت نمیشه شاید به دلیل عدم نصب درایور دستگاه هست شما برنامه نوکیا که همون PC Suit هست ور نصب کن بعد گوشی رو وصل کردی حالت PC Suit رو انتخاب کن ببین برنامه خود نوکیا کانکت میشه ... اگر مشکلی نداشت و کانکت شد پورتش رو چک کن و رو هر پورتی که شناخته بود تست کن اگر جواب نگرفتی دستی پورت رو عوض کن وبزار مثلا کام 8 و یک تست بگیر اگر باز هم اتصال نداد دنبال یک کامپوننت دیگه باش ...
خلاصه هر نتیجه و تجربه مرتبطی داشتی اینجا انعکاس بدی ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omn!a2
سلام
ببخشید میشه لینک دانلود kylix رو بذارید؟ ممنون میشم
شما میتونید از سایت سازنده http://www.kylixsoft.com/ این کامپوننت رو بگیرید نسخه ک.ر.ک شدش تو اینترنت هست اگرم میخواید خریداری کنید سریال فعالسازی هم تو اینترنت هست با جستجو میتونید پیدا کنید اما اگر خواستید از نسخه ک.ر.ک شده استفاده کنید حتما بعد از ک.ر.ک نرم افزار رو کامل چک کنید چون بعضی از ک.ر.ک ها مشکل دارند و موقع دریافت پیام را نصفه نمایش میدهند ...
-
هر دو مدل چینی هست... ( مثل همه مودم های دیگه موجود در بازار)
مدل قدیمی EDGE هست که فقط برای سیستم های 32 بیتیه ... که قبلا روش کار میکردم ... 70 تومن
مدل جدیدی تر HSDPA 3G هست که (وارداتش با خودمونه) هر دو سیستم 32 و 64 رو ساپورت میکنه ... 80 تومن
لطفا سوالاتی که در رابطه با موضوع نیست و بار علمی نداره رو به صورت پیام خصوصی بپرسید که تاپیک قفل نشه یا مشکلات دیگه پیش نیاد .... اگرم پیام خصوصی نمیتونید بدید از طریق مسنجر یاهو اقدام کنید
ممنون
-
2 ضمیمه
نقل قول:
من خودم 5610 رو تست کردم و با کامپوننت کیلیکس تو نستم پیامک ارسال کنم ولی گوشی های نوکیا همون طوری هم که قبلا اشاره شد سخت میشه با کامپوننت های اماده باهاشون کار کرد شاید با AT کامنت ها به صورت مستقیم بشه باهاش ارتباط بر قرار کرد من تست نکردم ولی از کیلیکس یا کامپوننت های اماده دیگه برای نمایش پیامک های دریافتی نتیجه نگرفتم ...
این مورد هم اگر کانکت نمیشه شاید به دلیل عدم نصب درایور دستگاه هست شما برنامه نوکیا که همون PC Suit هست ور نصب کن بعد گوشی رو وصل کردی حالت PC Suit رو انتخاب کن ببین برنامه خود نوکیا کانکت میشه ... اگر مشکلی نداشت و کانکت شد پورتش رو چک کن و رو هر پورتی که شناخته بود تست کن اگر جواب نگرفتی دستی پورت رو عوض کن وبزار مثلا کام 8 و یک تست بگیر اگر باز هم اتصال نداد دنبال یک کامپوننت دیگه باش ...
خلاصه هر نتیجه و تجربه مرتبطی داشتی اینجا انعکاس بدی ممنون میشم
سلام
من کیلیکس از سایتش دانلود کردم
و این برنامه هم در کانکت شدن به گوشی مشکل داره !!! و در connecting میمونه !!! درایور های مربوط به گوشی وصل کردم فکر کنم عکس های زیر گویا تر باشن
و گوشی هم در حالت PC suit قرار میدم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi68
سلام
من کیلیکس از سایتش دانلود کردم
و این برنامه هم در کانکت شدن به گوشی مشکل داره !!! و در connecting میمونه !!! درایور های مربوط به گوشی وصل کردم فکر کنم عکس های زیر گویا تر باشن
و گوشی هم در حالت PC suit قرار میدم
شما با خود برنامه نوکیا میتونید وصل بشید و ارسال پیامک کنید؟؟؟ ( اگر این مورد رو تست نکردید تست انجام بدید که از اتصال صحیح گوشی و سازگاری درایور با ویندوز سون مطمئن بشیم ... )
من روی ویندوز 7 هنوز تست نکردم فکرم نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی با این حال شما روی یک سیستم عامل دیگه هم تست بگیرید که از درست بودن سیستم عامل هم مطمئن بشیم ...
در سیستم عامل اکس پی من با 5610 و با کامپوننت کیلیکس کانکت شدم و ارسال داشتم مشکلی نبود.
-
سلام
ببخشید با این کامپوننت کیلیکس میشه کدی را نوشت که جواب دستورات ussd رو دریافت بکنه؟
-
یله میشه اینکار کرد ولی بعضی از مودم ها و گوشی ها جواب نمیده
-
ممنون
من تازه دارم زبان #C رو یاد میگیرم هنوز وارد نیستم کامپوننت کیلیکس رو که اجرا میکنم تو ویژوال استدیو پنجره ی برنامه ی کیلیکس درنمیاد چیکار باید بکنیم تا پنجره برنامه ظاهر بشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omn!a2
ممنون
من تازه دارم زبان C# رو یاد میگیرم هنوز وارد نیستم کامپوننت کیلیکس رو که اجرا میکنم تو ویژوال استدیو پنجره ی برنامه ی کیلیکس درنمیاد چیکار باید بکنیم تا پنجره برنامه ظاهر بشه؟
پیشنهادم بهتون اینه که دمو خود کامپوننت رو کامل بررسی کنید چون همه چی واضح با کد اونجا هست ... در کل اگر در استفاده با مشکل بر خوردید کد تون رو بزارید همراه با توضیح و عکس از محیط اگر لازم بود تا مشکل بررسی بشه " پنجره برنامه کیلیکس در نمیاد؟" یک خورده زیادی گنگه! (واسه من که این طور بود)... اگر منظورتون اینه که در محیط design صفحه با ارور مواجه میشه و نمایش داده نمیشه در این مورد به دلیل اینه که refrence های مورد نظر رو اضافه نکردید این حالت به وجود میاد ...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ostovarit
پیشنهادم بهتون اینه که دمو خود کامپوننت رو کامل بررسی کنید چون همه چی واضح با کد اونجا هست ... در کل اگر در استفاده با مشکل بر خوردید کد تون رو بزارید همراه با توضیح و عکس از محیط اگر لازم بود تا مشکل بررسی بشه " پنجره برنامه کیلیکس در نمیاد؟" یک خورده زیادی گنگه! (واسه من که این طور بود)... اگر منظورتون اینه که در محیط design صفحه با ارور مواجه میشه و نمایش داده نمیشه در این مورد به دلیل اینه که refrence های مورد نظر رو اضافه نکردید این حالت به وجود میاد ...
موفق باشید
منظورم از پنجره همون طراحی گرافیکی یا اینترفیس کیلیکس هست مثلا برای ویرایش دکمه ها و تکست باکسها و..... که تو ویژوال استدیو ظاهر نمیشه
-
نقل قول:
شما با خود برنامه نوکیا میتونید وصل بشید و ارسال پیامک کنید؟؟؟ ( اگر این مورد رو تست نکردید تست انجام بدید که از اتصال صحیح گوشی و سازگاری درایور با ویندوز سون مطمئن بشیم ... )
من روی ویندوز 7 هنوز تست نکردم فکرم نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی با این حال شما روی یک سیستم عامل دیگه هم تست بگیرید که از درست بودن سیستم عامل هم مطمئن بشیم ...
در سیستم عامل اکس پی من با 5610 و با کامپوننت کیلیکس کانکت شدم و ارسال داشتم مشکلی نبود
سلام
من با برنامه خود نوکیا تست کردم که به درستی کار کرد و ارسال انجام داد ! ولی با کیلیکس یا اون سورس نمیتونه به گوشی وصل بشه !
-
منم با این کامپوننت نتونستم با مودم کانکت بشم ولی با کامپوننتهای دیگه تونستم نمیدونم مشکل این کامپوننت چیه!
-
3 ضمیمه
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
مطالب مفید و فوق العاده بود.
دوستان GSM زیاد هم گرون قیمت نیست. من 2 هفته پیش از بازار کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف خریدم 69 تومن. خودش یه نرم افزار کامل واسه ارسال و دریافت تک اس ام اس، اتصال به اینترنت و گفتگو و... رو داره.
نام:
Rilan EDGE Modem
مدل:
ED5209
موفق باشید
علی پاییزی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
دل شكسته
ببخشيد دوستان چطوري ميشه شماركه دريافت مكنم كه بصورت 9890000000 + به اين صورت به عدد صحيح به صورت 0900000000
یک بار سوالتون رو بخونید ! فک کنم ویرایش لازم داره ... ولی در کل تو خود کامپوننت که همچین امکانی نیست یعنی شما ره رو +98000 میده بعدش با توابع کار روی استرینگ میتونید تغییرش بدید که ربطی به موضوع این تاپیک نداره ...
-
سلام دوستان من همین امروز یک مودم GSM خریدم
مدل : DLink SWM-156
قیمت: 82 تومن
اول تشکر از اقای ostovarit به علت پیگیری هاشون من از اول که دنبال میکرم ایشون سوالات کلی داشتن الان که 3 ماه گذشته به سوالات دیگران پاسخ میدن و صاحب سبک شدن.
من میخوام به سیستم ام ارسال و دریافت اس ام اس اضافه کنم برای همین وارد بحثتون شدم.
-
من یک سوال داشتم که اول شرمنده ام میدونم جای این سوال این تاپیک نیست.
من میخواستم یک محتویات یک ستون گرید ویو رو در یک آرایه رشته بریزم(عکس شماره یک)
http://s17.aks98.com/files/24885464465096895675.jpg
تا بعد بفرستم برای ارسال اس ام اس
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vahidhassani68
خواهشا دو تا پستتون رو ادقام کنید و سوالات مرتبط با موضوع تاپیک رو بپرسید .... اگر منم جواب بدم مدیران حذفش میکنن( برای حفظ نظم تاپیک)
جواب سوال:
یک حلقه for رو به تعداد ردیف ها تکرار کنید با کد زیر :
datagridview1.Rows.Count
و در هر بار اجرای حلقه مقدار سلول مورد نظر رو تو یک ارایه یا یک استرینگ یا هر جا که میخواید بریزید ... مقدار هر سلول هم از کد زیر بدست میاد .... n1 و n2 شماره سطر و ستون هستن ....
datagridview1[n,n].value.tostring();
میتونید تو همون حلقه شماره هاتون رو هم با یک Regx اعتبار سنجی کنید ....
-
سلام ostovarit جان
شما با سریال پورت ها چیکار کردی ؟؟
ایا انها رو یک بار ذخیره می کنی و هر چند با ازش استفاده میکنی؟
یا هر بار که برنامه رو بالا می یاری دوباره ان رو مقدار دهی میکنی؟
-
من بحث هاتون رو توی تاپیک بررسی کردم ولی صحبتی از اینکه بشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد نشده است؟
من خودم با این کامپوننت ها امتحان کردم نشد
میشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد؟
اگر میشه، نحوه انجامش رو میشه بگید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vahidhassani68
سلام ostovarit جان
شما با سریال پورت ها چیکار کردی ؟؟
ایا انها رو یک بار ذخیره می کنی و هر چند با ازش استفاده میکنی؟
یا هر بار که برنامه رو بالا می یاری دوباره ان رو مقدار دهی میکنی؟
من منظور شما رو از سوال متوجه نشدم اما اگر منظورتون نحوه مشخص کردن سریال پورت اتصالی باشه اون رو میتونید از طریق یک تکست باکس یا کمبو باکس از کاربر بگیرید. مطابق خود مثال کیلیکس.
نقل قول:
نوشته شده توسط
reuonis
من بحث هاتون رو توی تاپیک بررسی کردم ولی صحبتی از اینکه بشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد نشده است؟
تا الان تجربه ای در این مورد نداشتم اما همون طوری که در ابتدا بحث شد برای استفاده از امکان ارسال و دریافت پیامک از طریق نت شما باید با یکی از شرکت هایی که این امکان رو در اختیارتون میزارن قرار داد ببندید ... در حالت عادی با یک گوشی مو بایل یا دستگاه جی اس ام مودم این کار امکان پذیر است ... اما در وب من راهی جز خرید اکانت از SMS Server های موجود نمیشناسم ... دوستان اگر راهی وجود داره مطرح کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
reuonis
من برای توضیح اضافی بگم که من می خوام وقتی کاربری خواست از طریق سایت اطلاع رسانی کنه به کاربرانی که شماره اشان را داده اند اس ام اس فرستاده بشه
اگه بخوام کنار سیستم تحت وب، برنامه ای هم تحت ویندوز داشته باشم، گرفتن درخواست ها از کاربران دردسر می شه و باید مثلا به صورت مداوم درخواست ها رو بررسی کنم.
قصدم اینه که فعلا از GSM Modem استفاده کنم.
شما راهی رو پیشنهاد می کنید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
reuonis
من برای توضیح اضافی بگم که من می خوام وقتی کاربری خواست از طریق سایت اطلاع رسانی کنه به کاربرانی که شماره اشان را داده اند اس ام اس فرستاده بشه
اگه بخوام کنار سیستم تحت وب، برنامه ای هم تحت ویندوز داشته باشم، گرفتن درخواست ها از کاربران دردسر می شه و باید مثلا به صورت مداوم درخواست ها رو بررسی کنم.
قصدم اینه که فعلا از GSM Modem استفاده کنم.
شما راهی رو پیشنهاد می کنید؟
شما با جی اس ام مودم نمیتونید همچین کاری رو بکنید. چون جی اس ام مودم رو شما به سیستمتون کانکت میکنید و وقتی وب سایت از روی سرور اجرا میشه چجوری میخواد تنظیمات اون رو انجام بدید و مودم رو کانکت کنید . تنها راه شما اینه که یه اکانت خریداری کنین و با استفاده از وب سرویسی که اونا در اختیارتون میذارن اقدام به ارسال اس ام اس از طریق وب بکنین .
شرکت های ارائه دهنده : فرا داده ، فرا ارتباط ، سامان ، اس ام اس بازار و...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahziar
شما با جی اس ام مودم نمیتونید همچین کاری رو بکنید. چون جی اس ام مودم رو شما به سیستمتون کانکت میکنید و وقتی وب سایت از روی سرور اجرا میشه چجوری میخواد تنظیمات اون رو انجام بدید و مودم رو کانکت کنید . تنها راه شما اینه که یه اکانت خریداری کنین و با استفاده از وب سرویسی که اونا در اختیارتون میذارن اقدام به ارسال اس ام اس از طریق وب بکنین .
شرکت های ارائه دهنده : فرا داده ، فرا ارتباط ، سامان ، اس ام اس بازار و...
ممنون از راهنمائیتان
اگه یک ویندوز اپلیکیشن وابسته به سیستم وب داشته باشم برای اس ام اس، انوقت تنها مشکل دریافت درخواست هاست. برای این راهی پیشنهاد می کنید؟
-
سلام دوستان کامپوننت KylixSMS مشکلی نداره بر روی ویندوز XP و 7 هم جواب میده..
اما چند نکته:
1. برای اتصال برقرار کردن به گوشی های خود برنامه موبایل باید روی کام نصب باشه.
2. اتصال به گوشی همانند تصویر 81 مقدور است.
3. بعضی امکانات این کامپوننت مثه دریافت دلیور با موبایل ممکن نیست و حتما نیاز به GSM مودم دارید.
4.برای ارسال گروهی باید کد نویسی کنید هیچ کامپوننتی این امکان را نداره.
سوالی بود در خدمتم
من از این کامپوننت به خوبی جواب گرفتم..
-
سلام
منظورم همون com بود
آخه کاربر مبتدی که تا حالا 5بار هم کامپیوتر به خودش ندیده چه میدونه com چیه
البته راهی هم پیدا نکردم چون طرف اگه جای پورت رو عوض کنه اون هم عوض میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
reuonis
ممنون از راهنمائیتان
اگه یک ویندوز اپلیکیشن وابسته به سیستم وب داشته باشم برای اس ام اس، انوقت تنها مشکل دریافت درخواست هاست. برای این راهی پیشنهاد می کنید؟
البته در حضور بزرگان نظر دادن بی ادبیست اما بنده این جسرات را با اجازه می کنم
اگر واقعا Win App باشه با مودم جی اس ام مشه اس ام اس ارسال کرد، و نیازی به سرور اس ام اس نیست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vahidhassani68
البته در حضور بزرگان نظر دادن بی ادبیست اما بنده این جسرات را با اجازه می کنم
اگر واقعا Win App باشه با مودم جی اس ام مشه اس ام اس ارسال کرد، و نیازی به سرور اس ام اس نیست.
من منظورم این بود که برای درخواست های کاربران که باید مداوم کنترل کنیم که درخواستی برای اس ام اس هست که آنرا انجام دهیم. البته می دونم که این مبحث به اینجا مربوط نیست اما اگر میشه اینجا پاسخ بدبد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
reuonis
من منظورم این بود که برای درخواست های کاربران که باید مداوم کنترل کنیم که درخواستی برای اس ام اس هست که آنرا انجام دهیم. البته می دونم که این مبحث به اینجا مربوط نیست اما اگر میشه اینجا پاسخ بدبد
من خواستم این موضوع رو تو پست قبلیم بگو اما تردید کردم اما الان دیگه فکر می کنم به یقین تبدیل شد.
ببین این جمله شما با Win app خیلی فرق داره بحث کلایت سرور وقتی پیش میاد یعنی شما دیگه از Win خارج شدید شما دیگه نمیدونید طرف داره ار مک استفاده میکنه یا چیزه دیگه.
اما اگه الزاما شما می خواید با Wep APP تون اس ام اس ارسال کنید اونم با مودم جی اس ام "میشه انجام داد" اما اگر سرور کامپیوتر مشخص خودتون باشه یعنی اینترات یا تحت شبکه لوکال باشه.
اما سوال راجع به چک کردن درخواست کاربران خیلی کلیه اما اگه بخوایم کلی جواب بدیم یه درخواستی کلاینت از سرور می کنه اگه اون در خواست پرمیژن داشت اس ام اس ارسال می شه، یا هر درخواست دیگری.
هر سوالی بود بپرس و مطرح کن شاید کلا من اشتباه کنم.
-
اين نرم افزار در شهر قم با قيمت 8500 تومان به فروش مي رسه با قابليتهاي زير در ضمن نسخه جديد اون كه از طريق وب سرويس ارسال اس ام اس ميكنه با نرخ 19000 تومان وجود داره. نسخه اولي هم از طريق گوشي هم از طريق جي ام اس مودم اس ام اس رو ارسال مي كنه و تو سه تا سيستم هم ميشه نصب كرد.
-
سلام دوستان عزیز
ممنون از همه کارهایی که واسه ارتقای این تایپیک انجام دادین
من خودم یک نرم افزار با قابلیت ارسال گروهی زمانبدی شده و چند کار دیگه باGSMcomunicationساختم اما مشکل در خواندن محتوای اس ام اس برای سیسیتم نظر سنجی و همچنین ارسال پیام بیش از دو صفحه داشتم از صحبت هایی که در این تایپیک شد فهمیدم Kylix این مشکلهارو نداره و از دوستان میخوام که نسخه کرک شده وبدون مشکلش رو واسم بذارن (نسخه ای که در ارسال پیام سایت سازنده کامپونت رو نذاره و هیچ مشکلی نداشته باشه )
با تشکر از بچه های برنامه نویس
مشک آن نیست که عطار بگوید مشک آن است که خود ببوید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
بني حسيني
اين نرم افزار در شهر قم با قيمت 8500 تومان به فروش مي رسه با قابليتهاي زير در ضمن نسخه جديد اون كه از طريق وب سرويس ارسال اس ام اس ميكنه با نرخ 19000 تومان وجود داره. نسخه اولي هم از طريق گوشي هم از طريق جي ام اس مودم اس ام اس رو ارسال مي كنه و تو سه تا سيستم هم ميشه نصب كرد.
میشه در مورد امکانات وب سرویسش بیشتر توضیح بدید و اینکه از کجا میشه خرید؟ ممنون میشم
-
امسال در نمایشگاه الکامپ یک نرم افزار ارسال پیامک رو دیدم که امکانی رو داشت وقتی پیامک رو ارسال میکرد و به دست مخاطب می رسید پیامک به طور اتوماتیک باز می شد ( اسم این خصوصیت رو گذاشته بود پیامک جادویی!) ... برای نمونه برام یک پیامک فرستاد و پیامک پس از دریافت روی گوشیم بازشد ... از دوستان کسی میدونه پیامک هایی که به صورت اتوماتیک باز میشن چه خصوصیتی دارن و چطور فرستاده می شن؟