می خوام یه سایت آموزشی رایگان بهتون معرفی کنم (درباره وب)
با یک کلیک بیاموز
Printable View
می خوام یه سایت آموزشی رایگان بهتون معرفی کنم (درباره وب)
با یک کلیک بیاموز
سلام آقای Saber Mogaddas
من تمام این مطالب آموزشی مربوط به سئو رو خوندم و تا جایی که تونستم اونارو رعایت کردم ولی باز نمی دونم چرا سایتم بازده خوبی نداره!!!
حتی سایتمم توی gtmetrix.com چک کردم و میانگین 77 بهم داد
واقعا دارم کلافه میشم نمی دونم مشکل از منه یا واقعا سایتم خوب نیست اگه میشه یه نیگاه بندازین ایرادامو بگین فکر کنم خیلا عین من توی سئو مشکل دارن شاید اینجوری مشکل اونام حل بشه.
ادرس سایتم www.aryadidcctv.com
ورد پرسه ها قالبمم آماده بوده:ناراحت::ناراحت::ناراحت: :ناراحت:
سلام دوستان. دیدم اینجا در مورد بهینه سازی سایت صحبت شده گفتم یه سوال بپرسم. من مدتی هست که دارم در مورد سئو مطالعه میکنم اما در پیاده سازی آن بر روی وبسایتم تا کنون ناکام مانده ام چرا که با وجود بیش از 650 لینکی که در گوگل ثبت کرده ام تنها 165 لینک ایندکس شده. اگر میشه راهنمایی بفرمایید. اینم آدرس وبسایتم: blog.mahdikashani.ir
دوست عزیز شما از افزونه های مخصوص نقشه سایت استفاده میکنید ؟ با استفاده از نقشه سایت سرعت ایندکس صفحات خیلی میره بالاتر . از طرفی سرعت ایندکس سایتتون چقدر هستش ؟ گاها بیش از حدی که شما تصور کنید طول میکشه لینک هاتون تو گوگل ایندکس بشه.
از این سایت هم بازدید کنید
آموزش سئو در این سایت در قالب فیلمه
http://www.wordpress-98.ir
آموزش طراحی سایت مقدماتی
https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D8%AA%DB%8C)
اموزش های مربوط به پنل پیامکی در تاپیک زیر دریافت نمایید
مقالات
سئو یا search engine optimization به مجموعه اقداماتی گفته می شود که یک طراح وب انجام می دهد تا سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجو در رتبه های بالا قرار بگیرد و به اصطلاح نزد موتورهای جستجو محبوب و معتبر باشد. با توجه به اینکه مداوم الگوریتمهای موتورهای جستجوی بزرگ نظیر گوگل در حال به روز شدن و تکامل هستند، یک طراحی سایت حرفه ای باید دانش خود را برای کسب نتایج بهتر و منطبق با تغییرات الگوریتم موتورهای جستجو به روز نگه دارد.
علم سئو یا بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو امروزه به یکی از مهمترین قسمت های طراحی وب سایت تبدیل گردیده است. در اصل اگر شما برنامه بازاریابی مناسبی برای بازاریابی اینترنتی خود در کنار بازاریابی غیر آنلاین داشته باشید با طراحی یک وب سایت حرفه ای می توانید کوچکترین تجارت ها را در در چشم مخاطبین خود به بزرگترین برند های تجاری تبدیل نمایید.
با توجه به اینکه در حال حاضر بیش از 85% کاربران برای دسترسی به سایتها از موتورهای جستجو و به خصوص گوگل استفاده می کنند، سئو نقش پر رنگی در موفقیت و یا عدم موفقیت یک تجارت اینترنتی را دارد. هیچ چیز نمی تواند به اندازه یک سایت حرفه ای به همراه سئوی قوی در موفقیت یک کسب و کار سهم داشته باشد، زیرا که امروزه تبلیغات در حال گذر از شیوه های سنتی و پر هزینه نظیر روزنامه، تلویزیون، مجله و بیلبورد به شیوه های نوین خصوصا اینترنت می باشد. زمانی که شما در یک موتور جستجو مثل گوگل به دنبال یک مطلب خاص می گردید حتما متوجه این موضوع شده اید که برخی از وب سایتها و یا وبلاگها دارای رتبه های بالاتری می باشند یعنی در صفحات اولیه نمایش داده می شوند و این یعنی داشتن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند و باعث می شوند تا موتورهای جستجو آنها را در بالاترین مکان به کاربران نمایش دهند. در تمام موتورهای جستجو نظیر گوگل و یاهو، اکثر مردم فقط به صفحه ی اول نتایج جستجـو توجه میکنند . بنابراین برای داشتن ترافیک بالا ( بازدید بیشتر ) لازم است که ســایت شما در صفحه ی اول نتایج جستجو قرار گیرد .
مجموعه مقالات سئو وبهینه سازی سایت
http://www.npco.net/demo/articles.html
ممنون برای تازه وارد ها خوبه و برای حرفه ای ها هم بهتره دوره بشه
با تشکر از دسته بندی فونت ها فقط ای کاش مقاله ای هم زحمت بکشید درباره تایپوگرافی. مثلا وقتی که از قونت نازنین در وب استفاده می کنیم چه پارمترهایی باید در نظر بگیریم؟
سلام
من وقتی در طراحی صفحاتم از تگ div استفاده میکنم این صفحات در مرورگز firefoxبه هم میخورن چطور ابن مشکل رو برطرف کنم.
لطفا جواب بدین خیلی ضروریه.