سلام
من به ساخت بازی بسیار علاقهمند هستم.اگر با روزی 2-3 ساعت کافی هست ،من همکاری خود را اعلام میکنم
Printable View
سلام
من به ساخت بازی بسیار علاقهمند هستم.اگر با روزی 2-3 ساعت کافی هست ،من همکاری خود را اعلام میکنم
سلام
این تاپیکو کی شروع کرده من که نبودم ولی این اقا دیگه وقت این کارها رو نداره حتی به اینجا هم سر نمی زنه ولی من هنوز دارم فعالیت می کنم و سی++ می خونم و سایتی هم برای علاقه مندان به ساخت بازی http://www.irangamedev.com ساختم تا محدودیت هامون کمتر بشه حالا هم یه تیم 4 نفری تو سایت تشکیل دادیم و داریم یه موتور بازی می سازیم که راه درازی هست و شامل یادگیری و دیزاین و ساخت موتور می باشد بعد با موتورمون بازی می سازیم حالا هر کی دوست داره با ما همکاری کنه بیاد به سایت ما که سایتی برای همه هست فقط مدیریتش با من هست و می خواهیم بسیار حرفه ای کار کنیم ولی اگه شما دوست نداشتید در ساخت موتور سورس باز کمک کنید می تونید سوالاتتونو از ما بپرسید یا حداقل راه و روش درست را از ما سوال کنید و دور خودتون نچرخید.
موفق باشید.
سلام : پس چرا شروع نمی کنیم آقا کوچول ؟ من تصمیم دارم رو داستان بازی کار کنم
سلام بچه ها من مهدی صالحی هستم و علاقه خیلی خیلی شدید برای ساخت بازی دارم
درمورد ساخت بازی خوب بلحاظ این که زبان برنامه نویسی من دلفی هستش در مورد ساخت بازی با دلفی تحقیقاتی کردم و نتایجی هم گرفتم .
البته باید بگم من کم میام توی این سایت اگه کاری از دستم بر میاد میتونین بهم ایمایل بزنین
shaporty@gmail.com
ساخت بازی در حال حاضر با موتورهای سازنده بازی صورت میگیره که به گمانم امریکا و ژاپن دو کشور معروف در ساخت موتورهای بازی هستند.
ساختن موتور بازی خیلی فراتر از ساخت خود بازی هست!
من فکر نکنم با زبانهای کند و آروم بشه بازیهای سه بعدی خیلی عالی ساخت!
اما خب زبان c و خانواده این زبان یه چیز دیگه هست.
@yalda2005
سلام شما که قصدتون اینه که رو داستان بازی کار کنید باید صبر کنید که ما اول رندر گرفتنهای سه بعدی را انجام بدهیم و یاد بگیریم که یه چند سالی طول می کشه و بعد هم شروع به ساخت بازی می کنیم.
@persianamir
حالت چطوره
ساخت بازی با موتورهای اماده برای اونهایی که توقعشون کم هست نه من و دوستام که دوست داریم نه ارزو داریم که تکنولوژی های جدید بسازیم که هنوز کسی نساخته چه تو امریکا چه تو ژاپن.
قبول ندارم حداقل با زبان های دات نت کلی بازی سه بعدی باحال داره ساخته می شه که می یان بیرون می بینیمنقل قول:
من فکر نکنم با زبانهای کند و آروم بشه بازیهای سه بعدی خیلی عالی ساخت!
ولی خوب ما در ساخت موتورمون قصد داریم بعضی از قسمتهاش که مربوط به محاسبات اعداد float هست را با اسمبلی بسازیم که ته سرعت باشه و می خوام یه کاری بکنم که سرعت کلاس های ریاضی ما از Direct3DX هم بیشتر باشه.
البته ما الان داریم رو نسخه 0.0.1 کار می کنیم ولی می تونم این قول رو بدم که تو نسخه 0.0.2 شما بتونید کدهای اسمبلی را در موتور ما به وفور ببینید البته تو قسمت ریاضیات
موفق باشید.
آموزش مقدماتی دایرکت ایکس رو از کجا میشه گیر آورد؟
اگه لینکی کتابی دارین بذارین بی زحمت
ما هم کم کم راه بیفتیم
دوستان عزیز سلام .
من عضو جدید هستم .
دوستان تخصص من امنیت شبکه هست و در زمینه برنامه نویسی شبکه فعالیت دارم .
ولی موقع های بیکاری انیمیشن میسازم .
با Maya .
اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم .
بنده مدرک رسمی از شرکت Alias دارم .
اگه بخواهید میتونم object های بازی را براتون طراحی کنم .
در ضمن تخصص اصلی من برنامه نویسی به زبان C هست .
سوالی داشتید در خدتمت .
میتونید توی این سایت بیایید من رییس انجمن برنامه نویسان C هستم .(البته در این سایت:چشمک: )
خوشحال میشم توی تیمتون همکاری کنم .
http://www.irforum.net/forumdisplay.php?f=21
با مراجعه به این سایت ما از انتقادات و پیشنهادات خود مطلع سازید .
سلام چه طوری؟
اتفاقا امروز من اولین نسخه Kochol game engine را که نسخه 0.0.1 هست ساختم و داشتم تست می کردم.
موتور ما یه دیالوگ باکس داره که وقتی لود می شه می تونی از تو کمبو باکس هایی که داره مشخصات صفحه را انتخاب کنی ولی نمی دونم چرا که پشت صفحه اش هیچی نداره یعنی پس زمینه کاملا شفاف هست و حتی میله ابزار هم نداره.
اگه خواستی سورس ها رو دریافت کنی باید از cvs استفاده کنی که تو سایت http://www.irangamedev.com توضیح داده ام.
ما به افرادی زیادی برای ساخت انجین احتیاج دارم ولی به افرادی که خودکار هستند بیشتر احتیاج دارم.
سلام
آقا من هم حاضرم که این کار رو بکنم.
فقط من توی برنامه نویسی بازی تازه کارم.
اگه کمکم کنید منم هستم.
کوچول عزیز ساختن این موتور رو بهت تبریک می گم امیدوارم توسعه پیدا کنه
موفق باشی
همون چیزی که می خواستم یکی نوشت
هر چی خواستی از من بپرس تا تو هم وارد گروه ما شوی
ولی باید پشت کار داشته باشی
کوچول جان منظورت من بودم.
بله منظورم شما بودید.
ببین من عاشق برنامه نویسی ام.
حالا هر جوری تو بگی من شروع میکنم.
سلام به همه دوستان،
این بحث را زمانی من شروع کردم و بعدش دوست عزیزم، کوچول به من ملحق شد. متاسفانه درگیر کار خیلی شدید شدم به طوریکه حتی نتونستم اینجا سر بزنم. امروز که دوباره این سایت را بازدید میکردم، باورم نمیشد که این بحث اینقدر داغ شده باشد و اینهمه افراد علاقهمند را ببینم. خیلی خوشحالم و امیدوارم به زودی منهم به گروه بپیوندم. البته کوچول از همان روز اول فعالیتش را شروع و انصافاً خیلی خوب پیش رفت. من واقعاً از پیشرفت او لذت میبردم و میبرم. امیدوارم همگی باهم کاری خوب ارائه دهیم. (که اگر بازیهم در نیامد، دوستی و تجربه و ...) خواهد داشت.
ali38del@
سلام
خوب پس به این سوال ها جواب بده.
1. چند سالته اینه برای این می پرسم که ببینم سرت خلوته یا نه.
2. ++C بلدی.
3. اینگلیسی بلدی.
Shaya@
سلام
اول تشکر می کنم به خاطر لطفی که به من داری البته نباید دوستتو بفروشی که تو هم این کارو نکردی
دوم یه ارزو برات می کنم که کارت خلوت تر و درامدت بیشتر بشه که بتونی با ما همکاری کنی.
کوچول جان من متولد 1361 هستم.
C++ هم تغریبا بلدم ولی تو سی شارپ خیلی بهترم.
متاسفانه در مورد زبان انگلیسی مشکل دارم.البته سعی دارم این مشکلو حل کنم.فقط وقت کم دارم.
من دانشجوی کامپیوتر هستم و تو دانشگاه چند تا تحقیق در مورد گیم انجام دادم و ویه چیزایی از برنامه نویسی گیم میدونم. ولی می خوام اصولی یاد بگیرم.
البته به کمک شما.
با آرزوی موفقیت.
سلام چه طوری
می خوای تو کدوم قسمت فعالیت کنی.
مثلا ریاضیات و فیزیک یا نتورکینگ یا حتی اگه مایل بودی پورت به لینوکس یا مثل همه دوست داری دایرکت ایکس یادبگیری
به نظر من مشکل زبانت هم با 10 صفحه از کتاب اینگلیسی خوندن حل می شه.
فقط اگه 10 صفحه با دقت بخونی که خیلی هم ممکنه طول بکشه ولی بقیش حل می شه.
خوب بگو چی کار بکنم و از کجا شروع کنم.
ببین با سی شارپ کار کنم یا برم دنبال سی پلاس پلاس؟
به نظر من برو دنبال سی++ چون خیلی منابع بیشتری داره تا سی#
بعد ما در ساخت موتور بازیمون از سی++ و اسمبلی استفاده می کنیم نه سی# البته شاید گیم ادیتور رو با سی# ساختیم که من خودم دات نت رو خوب بلدم.
تگفتی تو کدوم قسمت می خواهی کار کنی.
ببین من هم خیلی دوست دارم رو دایرکت ایکس کار کنم .ولی متونم همزمان رو یکی از بخشهای دیگه هم کار کنم .
راستی اگر ebook خوب در مورد C++ داری به من معرفی کن .
خیلی خوبه
این هم لینک ایبوک
http://www.persian-designers.com/for...pic.php?t=1184
ببینین این کتاب ها به دردتون می خوره ؟
http://www.barnamenevis.org/sh...29&page=16#635
اگه کتاب دیگه ای خواستین بگین تا براتون پیدا کنم
من عاشق گیم پروگرمینگ هستم ولی متاسفانه اصلا وقتشو ندارم :(
خیلی ممنون. عالی بود.
خوب حالا بگین چی کار کنم.
من هم در صورت لزوم همکاری خود را اعلام می کنم
3dmax , پوزر , در حال اموزش C++
البته اگر هنوز دیر نشده باشد
منم هستم
من هم 3d max بلدم هم VB.NET و VB 6
arya_joker@yahoo.com
ARYA METAL
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Yalda2005
اگر واقعا تصمیمت جدی هست بیا و این کتاب را مطالعه کن حرف نداره توضیحی که خود نویسندش داده برای کتاب اینه که گفته بازیسازها برای این اطلاعات می میرن.
از اینجا دانلودش کن.
http://www.flazx.com/directdownload1220.php
من #C و ++c بلدم . اما از بازی سازی هیچی نوفهمم . اگه به درد می خورم و کلا سر کاری نیستید و وسط کار بیخیال نمیشید . هر کاری بگید می کنم
مرسی دانلودش می کنم
با سلام.
آقای کوچول ببین میتونی یه دید کلی در مورد ساخت Game Engine به من بدی.
سلام
خوب البته هنوز هم اطلاعات خودم راجع به این مسله کامل نیست. ولی از یه دید کلی بررسی می کنم.
1. اولین کاری که باید بکنه اینه که باید بتونه تصاویر سه بعدی را رندر بگیره که مهمترین بخش یک انجین همینه.
2. در بازی چیزهای دیگری هم هست مثل خوندن دکمه های کی بورد پس انجین باید بتونه ورودی ها رو دریافت کنه و به بازی بفرسته تا در اونجا تصمیم گرفته بشه باهاش چی کار باید کرد.
3. در یک موتور بخشی هم برای شبیه سازی صداهای سه بعدی و کلا پخش موزیک بازی و صداها باشه.
4. بخشی هم برای بازی های تحت شبکه و اینترنت باید باشه.
البته یک موتور بازی باید تمام کارهای بالا رو بتونه ساده کنه و چیزی که همیشه باید در نظر داشته باشید اینه که مهمترین قابلیت یک انجین قابل استفاده مجدد بودن ان هست.
ساخت یک انجینی تا همین جا هم برای ما بسیار افتخار امیز هست ولی مطمینا این موتور زیاد کاربر و استفاده کننده نداره. چون یک موتور به یک سری ابزار گرافیکی داشته باشه که بشه بدون برنامه نویسی با اون موتور بازی ساخت.
1. یک GAME EDITOR اولین انها هست که بشه توش دقیقا محیط بازی را ترسیم کرد و اشیا و کاراکتر ها را به بازی اظافه کرد و فیزیک هم که داشته باشه که دیگه حرف نداره.
2. یک زبان اسکریپت نویسی داشته باشه که بشه تو همون ادیتور به بازی کد اظافه کرد و بدون کامپایل اجرا بشن تبلیغ یک انجینی رو دیدم که اسکریپت نویسیش هم تو محیط گرافیکی بود خیلی چیز توپی بود.
دیگه اگه بخوام بیشتر خوردش کنم باز بر می گرده به بهینه کردن قسمت های گرافیکی موتور.
امیدوارم دید کلی داده باشم.
موفق باشید.
سلام
کوچول جان خیلی ممنونم از اینکه وقت میزاری.
راستش من به غیر از شما دیگه کس دیگه ای رو نمی شناسم که ازش کمک بگیرم.
مرسی.
سلام
من C#.net و c\C++ و vC++ بلدم
بازی سازی هم کمی بلدم
با game maker و 3d game stdio و directX هم کمی کار کردم
الان هم دارم openGL یاد می گیرم
اما به طور حرفه ای بازی نساختم
خیلی دوست دارم با شما همکاری کنم و ضمن افزایش اطلاعاتم دانسته هایم را هم
منتقل کنم
راستی
اسمبلی - Html - Asp- Java Script - VBScript هم بلد هستم
من قبلا عضو شدم ولی فکر کنم این اولین پست من در اینجا باشه.
من vb کارمی کنم vb.net رو هم بلدم . یه کمی سی پلاس پلاس کار کردم (همین طور پی اچ پی و ای اس پی دات نت و اچ تی ام ال برای ساخت سایت بازی)
ولی بی زحمت مثل گروه های دیگه ای که دیدم بی خیال نشید .:گریه:
در ضمن من با موتور game maker هم کار کردم .
تا حدودی هم reality factory.
khaste shodam az bas ba database o ina kar kardim khili dos daram ye game besazam khili hal mide age mishe mano ham to jaameton ghabol konin man ba java vb vb.net C ++ ashenaee daram :D
پس چی شدین؟
کجا رفتین ...
آقا ما هم هستیم رو کمکه ما هم حساب کنید
من بسیار به Game علاقه دارم و عاشق و دیوانه شم.
VB.NET کار کردم و 3DMax و Photoshop و ... را هم مقداری کار کرده ام. در مورد موتور بازی و ... اطلاعات زیادی ندارم و بسیار دیوانه ی این هستم که روش کار کنم
اینم بگم که بسیار سریع یاد میگیرم. اگه دیر نشده !
به من بگید باید چیکار کنم ؟ البته اگر هنوز هستید.
منم با بازیهای کامپیوتری بازی کردم هرکی میخاد کل ماشین بازی میندازم
اگه تو نوشتن بازی یا نوشتن قسمتی از الگوریتماش مشکل داشتین در خدمتیم
سلام
خیلی خوشحالم که دوستانی با اشتیاق شما رو می بینم ولی من الان خیلی کم به اینترنت سر می زنم ولی روی این مسله کار می کنم روزی 2 تا 12 ساعت و دلگرم تر شدم که دلسرد نشدم.
خوب من می خوام با ساخت بازی های ساده چه دو بعدی یا سه بعدی فرقی ندارم کارمو پیشرفت بدم پس اگه ایده ای یا داستان بازی دارید بدهید تا یه بازی ساده بسازیم
اگه می خواهید همکاری کنید اول سی++ بعد دایرکت ایکس یا اپن جی ال
به برنامه نویس یا کسی که بلد باشه با لینوکس کار کنه هم لازم داریم
بعد گرافیست و موسیقیدان و ... هم نیازمندیم
منتظرم
دوستان منم مایلم
سی و سی ++ رو تا حد خوب کار کردم البته تو مد گرافیک اونم سه بعدی زیاد وارد نیستم
سلام
اونهایی که می خوان دایرکت ایکس یاد بگیرن کتاب Introduction to 3d game programming with directx9 رو بخونن.
کسانی که می خواهند Opengl یاد بگیرند کتاب opengl super bible 3rd edition رو بخونن.
ایبوک ها رو هم می تونید از سایت ebooksclub.org دانلود کنید.
موفق باشید منتظر نظراتتون رو راجع به یه بازی ساده هستن
سلام
من امیر صادقی هستم
من با زبانهای vb , vb.net , C# ,html , java , ..... کار کردم
ولی تا حالا بازی سازی زیاد کار نکردم ولی اگه بخوام می تونم می خواستم ببینم اگه نیاز دارین بگید تا شروع کنم.
فعلا بای
اگر هم زودتر بگین ممنون میشم
چون من یه چند روز دیگه کلاسام شروع میشه
زودتر شروع کنم بهتره
دست شما درد نکنه