خدا رو شکر یکی پیدا شد بگه هتل ERP کامل نیست اصلا ERP اینجوری که شما تعریف می کنید نیست :قلب:
لطف می کنید اگه ادامه بدیننقل قول:
حالا اگه میخواید شروع کنید بگید تا من ادامه بدم
Printable View
خدا رو شکر یکی پیدا شد بگه هتل ERP کامل نیست اصلا ERP اینجوری که شما تعریف می کنید نیست :قلب:
لطف می کنید اگه ادامه بدیننقل قول:
حالا اگه میخواید شروع کنید بگید تا من ادامه بدم
با تشکر از دوست خوبم mehran_sh_t
کلا نرم افزار های ERP زیر مجموعه ی نرم افزار های MIS قرار دارن از MIS شروع میکنم تا برسم ERP بعدش نظر خودم رو میگم
به هر سیستم نرم افزاری که وظیفه ی مدیریت اطلاعات در مراکزی رو دارن که اطلاعات در اون ها به صورت پرونده یا فایل یا هر چیز دیگه ای هست رو MIS یا سیستم های مدیریت اطلاعات میگن چیزی که اکثر افراد با ERP اشتباه میکنن
ERP یا به فارسی مدیریت منابع سازمانهای فوق بزرگ ( به معنی کلمه Enterprise توجه کنید معمولا به سازمانهایی با اندازه ی بزرگ نه حتی متوسط میگن)
ERP به مجموعه ی به هم پیوسته ی ماژول های اطلاعاتی میگن به در حالت عادی و استاندارد به صورت جنرال توسط شرکت تولید کننده سیستم ساخته میشن
شامل ماژول های زیر هستن
1. ماژول های عمومی شامل
مخاطبان تجاری یا Bussiness Partner چیزی شبیه دفترچه تلفن ولی پیش رفته تر
مدیریت کابران
مدیریت دسترسی ها
مدیریت دسترسی به منابع
از همه مهم تر WF یا Work Flow که دهن آدم سرویس میشه ولی اگه دوستان دات نت کار باشن Microsoft خودش نوسته
تشکیلات سازمانی
تنظیمات کلی مثل تاریخ ها و زبان و غیره
2. اصطلاحا ماژول پشتیانی شامل
انبار
کالا
خرید
فروش
مناقصه و مزایده
مدیریت ارتباط با مشتری
مدیریت پروژه
3. ماژول منابع انسانی شامل
کارمندان(که اطلاعات رو از همون شرکای تجاری میگیره چون کارمند شرکت هم اونجا نگه داری میشه)
حقوق و دستمزد
مرخصی
سنوات
HIS
و...
3. ماژول مالی
حسابداری پایه
حسابداری قیمت تمام شده(همون حسابداری صنعتی)
مراکز هزینه
و ...
نکته ی مهم این که شرکت ها سعی میکنن طوری سیستم ها رو نحلیل کنن که General باشه و نیاز طیف وسیعی از صنایع رو جواب بده ولی در نهایت هر صنعت برای خصوصی سازی ERP یک و نیم تا دو برابر قیمت کل رو میپردازه چون تحلیل گرها همگی به صورت سیستمی تحلیل میکنن ولی تحلیل تجاری به ازای هر سازمان متفاوته
البته ERP در اصل نرم افزار نیست یه پروسه ویه دیدگاه در سازمان که نرم افزار ERP یه ابزاره وایه پیاده سازی این نگرش
(خسته شدم از تایپ :گریه:)
دوستان من نظر خودم رو میگم اگه جایی اشتباه کردم لطفا گوشزد کنید
هتل ها دارای سیستم های خاصی هستن که که بیشتر روی رزرواسیون و مدیریت زمانها و این طور جریانات تمرکز دارن که باز جز MIS به حساب میاد
ERP تمرکز روز طیف شرکت های صنعتی داره
هر جا خواستید تشخیص بدید باید از MIS استفاده بشه یا ERP مقایسه کنید
شما اطلاعات دارید مثل هتل و بیمارستان(چیزی که داریم پرونده و زمان و این چیز هاست) از MIS استفاده میکنید
شما منابع دارید مثل ایران خودرو (انبار ، خط تولید ، افراد ، ماشین های ساخته و قطعات ورودی و خروجی) از ERP استفاده میکنید
من ترجیح میدم دیگه لینک بدم برم سراغ تحلیل
من پیشنهاد میدم
1. از ساختار SOA تحلیل بشه که مشکل جزیره ای و پکیجی بودن از بین بره
2. OO تحلیل بشه که موقع پیاده سازی بشه ماژولار از SOA استفاده کرد
3. فعلا مرجعی برای تحلیل در نظر نگیریم و تا میتونیم General کار کنیم
4. از متد RUP و ترکیب Agile استفاده کنیم که سریع خروجی بگیریم و تست کنیم
5. از زبان UML که همه بلدن هم استفاده کنیم
دوستان لطفا نظر بدن (تشویقی فحشی مخالفتی دعوایی هرچی)
خسته نباشید خیلی خلاصه و مفید توضیح میدیننقل قول:
(خسته شدم از تایپ )
به نظرتون پیکیجی بودن مناسب تر نیست چون برای پیاده سازی هم راحت تره(نظر شخصی من هست) برای مشتری هم بعلت هزینه ها بهتره ممکنه نخواد تمام هزینه رو بپردازهنقل قول:
ز ساختار SOA تحلیل بشه که مشکل جزیره ای و پکیجی بودن از بین بره
یه هدیه کوچولو واسه دوستان از منابع خودم
به خاطر وجدان کاری:قلب: نمی تونم اسناد شرکتی دوران رو به دوستان بدم ولی تا بتونم از کار های خودم در اختیارتون میذارم
اگه از SOA استفاده بشه چون هر قسمت به صورت یه خدمات دهنده اطلاعات رو خروجی میده اصطلاحا Integrity سیستم از بین نمیره
یه مثال میزنم یه شرکت میخواد سیستم فروش رو بخره
میشه سیستم فروش رو بدون انبار فروخت؟
بله در صورتی که پکیجی برای اصلاح سیستم و جایگزینی با سیستم انبار تولید کرد
واسه فروش کالا باید اطلاعات کالا رو داشت ولی سیستم اطلاعات کالا رو از کجا میگیره؟
مسلما از انبار این جا یه مشکل اطلاعاتی پیش میاد کالا جز سیستم انباره یا فروش؟
مسلما هر دو پس نمیشه این مرز رو تفکیک کرد.
ببینید کلا سیستم های نرم افزاری دارن به سمت یک پارچه گی حرکت میکنن
مثلا من یه سیستم فروش طراحی میکنم که اطلاعات کالا رو از نرم افزار همکاران سیستم میخونه فاکتور رو تولید میکنه و اطلاعات خروجی رو به نرم افزار شرکت دوران میده ولی چون الان همچین چیزی ممکن نیست چون SOA یا ساختار سرویس گرا وجود نداره باید خودمون رو با شرایط وقف بدیم
ببینید نرم افزار ERP گرون ترین نرم افزار دنیاست یا شرکتی نباید ERP بخره یا باید پول خرج کنه
البته فقط مشکل پول نیست بعضی از شرکت ها از Migration اطلاعات سیستم های قدیمیشون میترسن که باز قدرت تحلیل و طراحی به کمک ما میاد تا مشکلشون رو بر طرف کنیم
دوستان هرجای حرف های من رو متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم
اینجا دوتا مشکل بوجود میاد اول اینکه برای اینکه سیستم خودمون با سیستم های دیگه ای که مشتری داره (و معمولا تعصب خاصی هم روی اونها دارن) همخوانی داشته باشه باید یه مهندسی معکوس رو سیستم مشتری انجام بشه تا بتونیم با تحلیل اون یه مبدل یا رابط برای سیستم خودمون طراحی کنیم دوم اینکه به خاطر مساعل پیش امده در قیمت قبلی هزینه زمانی و پولی اوفزایش پیدا میکنهنقل قول:
مثلا من یه سیستم فروش طراحی میکنم که اطلاعات کالا رو از نرم افزار همکاران سیستم میخونه فاکتور رو تولید میکنه و اطلاعات خروجی رو به نرم افزار شرکت دوران میده ولی چون الان همچین چیزی ممکن نیست چون SOA یا یاختار سرویس گرا وجود نداره باید خودمون رو با شرایط وقف بدیم
ببینید نرم افزار ERP گرون ترین نرم افزار دنیاست یا شرکتی نباید ERP بخره یا باید پول خرج کنه
البته فقط مشکل پول نیست بعضی از شرکت ها از Migration اطلاعات سیستم های قدیمیشون میترسن که باز قدرت تحلیل و طراحی به کمک ما میاد تا مشکلشون رو بر طرف کنیم
دقیقا با حرفت کاملا موافقم.
پیشنهاد من اینه که برای رفع این مشکل وارد لایه ی تجاری(Business Layer) سیستم های موجود نشیم تا نیاز به مهندسی معکوس فرآیند های تجاری نداشته باشیم چون اصولا ما به فرآیند ساخت اطلاعات نیازی نداریم ، صرفا اطلاعات واسه ما مهمه.
کافیه روشی برای دسترسی به لایه ی داده ای (Database Layer) سیستم پیدا کنیم و بر اساس استاندارد های Migration Planning اطلاعات رو بعد از مقایسه به صورت خوارک ورودی (Feed) وارد سیستم خودمون بکنیم این دقیقا هدف معماری سرویس گراست.
اگه روش یا راه حل دیگه ای به نظر دوستان میرسه بگن تا بحث کنیم من منتظرم تعداد دوستانی که بحث رو پی گیری میکنن مشخص بشه که با همفکری همه اول Scope های سیستم رو مشخص کنیم و یه تم برای Vision ها که از فاز Inception چرخه ی اول گذر کنیم و زودتر معماری کاندید مشخص بشه تا هر کسی یه Scop برای تحلیل داشته باشه چون مثل این که این بحث محدود شده به من و دوست خوبمون آقای علیرضا حسن زاده.
من که خیلی تحرکی از دوستان نمیبینم شاید نیازه یکم واسه بحث تبلیغ کنیم:قهقهه:
با تشکر از آقای عبدی مطالب بسیار مفیدی بود، از دوستان با سواد خواسته بودم که در این بحث شرکت کنند و به کار جهت بدند که خدارو شکر شما شرکت کردید(البته منظورم این اینست که دوستانی که تا الان در بحث شرکت کرده اند کم تجربه یا کم سواد اند) به هر حال ممنون
بیشتر ERP ها رو با چه زبانی می نویسند؟؟آیا تحت وب هستند؟
دوستان لطف دارید من چیزی بیشتر از شما نمیدونم فقط دوست دارم اطلاعاتم رو Share کنم.
به نکته ی مهمی اشاره کردید که قصد داشتم فاز پیاده سازی در موردش صحبت کنم که حالا توضیح میدم.
ERP ها با زبان های مختلفی نوشته میشن چند نمونه میگم
1. همکاران سیستم
زبان برنامه نویسی: دلفی و جدیدا دات نت
نوع بستر نرم افزار: در گذشته Application Base ولی جدیدا از تکنولوژی دات نت واسه WebBase کردنش داره استفاده میشه
پایگاه داده: Oracle
2. داده پردازی دوران
زبان برنامه نویسی: J2SE و جدیدا J2EE
نوع بستر نرم افزار: در گذشته Application Base ولی جدیدا از تکنولوژی J2EE واسه WebBase کردنش داره استفاده میشه
3. نرم افزار Microsoft Dynamic AX
زبان برنامه نویسی: دات نت
نوع بستر نرم افزار: WebBase با معماری سرویس گرا
پایگاه داده: Microsoft SQL Server Azure
4. نرم افزار Oracle
زبان برنامه نویسی: J2EE و Oracle PL/SQL
نوع بستر نرم افزار: WebBase با معماری سرویس گرا
نکته مهم اینه که هیچ کدوم از این شرکت ها تو فاز پیاده سازی شروع به برنامه نویسی و ساخت فرم و لیبل و تکس باکس و ... نمیکنن، چیزی این وسط هست اصطلاحا به نام فرم ورک (با فرم ورک هایی مثل دات نت فرق میکنه) در اصل یه Middle Ware که با دریافت فیلد ها و نوع فیلد های پایگاه داده و نوع نمایش و ترجمه های مختلف ، Data Layer و InterFace Layer رو اصطلاحا Generate میکنن این طوری هم شکلی ، همبستگی و استاندارد بودن کد ها حفظ مشه چون مثلا 50 نفر روی 50 تا فرم کار میکنن، شرکت اوراکل به این نرم افزارش Fusion میگه ، یه نمونه خیلی باحال و کاربردی و WEB Base و از همه بهتر Open source که میتونید از نزدیک باهاش کار کنید Compiere واسه اطلاعات تکمیلی مراجعه کنید به اینجا
این میان افزار شبیه Code Generator های رشنال روز و اوراکل دیزاینره و شرکت ها موقع پیاده سازی فقط روی Bussiness Layer زمان میذارن و کار میکنن پس باید تو فاز پیاده سازی یا بریم یکی از فرم ورک های متن باز رو تغییر بدیم واسه خودمون یا یدونه بنویسیم که من با مورد دوم بیشتر موافقم
دوستان عزیز به مباحث BI و Reporting هم توجه کنید چون فوق العاده مهم هستن در ضمن من توصیه میکنم دوستان اطلاعاتشون رو در زمینه BPML هم بالا ببرن هرچی هم منابع زبان اصلی خواستید بگید در اختیارتون بذارم هر جا هم از حرف های من روکسی متوجه نشد بگه من بیشتر توضیح بدم.
ممنون می شم این کار رو بکنید و به کار جهت بدیدنقل قول:
دوستان اطلاعاتشون رو در زمینه BPML هم بالا ببرن هرچی هم منابع زبان اصلی خواستید بگید در اختیارتون بذارم
دوستانی که میخوان به صورت عملی در بحث شرکت کنن باید به مباحث منابع زیر اشراف کامل داشته باشن منابع لینک شدن کافیه کلیک کنید دانلود کنید و مطالعه بفرمایید (اگه مشکلی بود بگید تا در اسرع وقت رفع کنم) ، فرآیند RUP هم که خدارو شکر تو همین سایت به خوبی آموزش داده شده
دانلود کتاب SERVICE ORIENTED MODELING
دانلود کتاب Service oriented architecture
دانلود کتاب Business Modeling with UML
به نام خدا و با عرض سلام خدمت همه دوستان
1-موضوع ERP یک موضوع واقعا بزرگی است(همه اینو می دونند).شرکتهایی مانندSAP که توی این کار هستند درآمدهای عجیب و غریبی با تهیه و فروش این نرم افزار ها دارند.
2-نیاز به نرم افزار ERP در واقع برای رفع یک چالش بسیار بزرگ در مراکز بزرگ کشور می باشد، لذا هم مطلبد و هم می تواند و هم شاید لازم باشد که دید دوستان در وهله اول بصورت رفع نیاز و یک دغده باشد بعد از آن علمی و مالی.
3-فکر می کنم که باید وارد عمل شد و از تاپیک نوشتن زودتر خارج شد چرا که ERP همواره نیاز به مطالعه دارد و همیشه باید در هر سازمان نیازها وارسی شوند.پس می توان تقریبا از سطح نزدیک به صفر شروع کرد به آنکه برای آگاهان و سابقون تلخ باشد.
4-چون کار در فضای مجازی است و دسترسی آن آسان شاید بتوان پروژه را بزرگ تعریف کرد.فقط باید دوستان تعهد اخلاقی را داشته باشند که کاری را که قبول می کنند انجام داده و جلو ببرند و در صورتی که فکر می کنند وقت لازم را ندارند اعلام کنند به مدیر تا کار جلو برود.
5-چون موضوع و کار حرفه ایست و شخصا نگرانم از کارها و کدهایی که تهیه خواهم کرد(انشاءالله) هستم شاید لازم اکید باشد که مدیر این بابحث(یا همان شروع کننده) با نفرات اصلی سایت مانند آقای کشاورز موضوع را مطرح کند.
این را هم بگویم این مهم است که خودمان چقدر موضوع را جدی بگیریم؛بچه های سایت آشیانه جدی گرفتند و خداروشکر خیلی خوب هم پیشرفت کرده اند.
یاعلی
دوست عزیز vahid_1360
حضور شما و تعهدتون باعث خوشحالیه انشا... تا پایان با همین علاقه ادامه داشته باشه تا مشوقی برای سایرین همینطور خود من باشه.
فکر خوبیه که با آقای کشاورز هم درمیون گذاشته بشه مطمئنا همکاری خواهند کرد این جریان هم مساعدت آقای علیرضا حسن زاده شروع کننده ی بحث رو میطلبه.
دوست عزیز Vahid_1360 من تو اول تاپیک گفتم فقط تحلیل و طراحی و پیاده سازی با نظر دوستان شرکت کننده ودر بخش مورد نظر یا به صورت خصوصی انجام بشه چون پیاده سازی تو این بخش فکر کنم خلاف قوانین سایت باشه
به هر حال هر کسی میتونه به اندازه زحمتی که میکشه یا درکی که از سیستم داره سود ببره می تونه قسمت مالی رو که الان بازار خوبی داره واسه خودش پیاده سازی کنه و بیخیال دیگر قسمت ها باشه در کل ما در مورد این سیستم بحث و تبادل نظر و صد البته از تجربیات شما و دیگر دوستان استفاده خواهیم کرد تا بیتونیم یه سیستم کامل رو طراحی کنیم تعهد تو این سایت بعضا خیلی جدی گرفته شده و بعضا خیلیا بی خیالش شدن پس انتظار داشتن بیهوده هست و همون کسایی که پیگری مساله هستن رو باید بعنوان عضو در نظر گرفت حالا با هر سطح سواد و تجربه
با تشکر از frozen عزیز که مسیر رو تا حدودی مشخص کردن
شما هم نگران نباشید کسایی می تونید تاپیک رو با قرار دادن لینک تاپیک در امضاء تبلیغ کنیم اما با توجه داشته باشید که بعضی از مباحث کمی سنگین هستن و برای اکثریت یا حداقل خود من نیاز به مطالعه داره وگرنه اگه من در حد کمال بودم برای این موضوع نمیومدم هچین تاپیکی ایجاد کنم و اسمش رو آموزش میزاشتم
بازم از شما تشکر می کنم که به بحث مسیر میدین و در این مسیر هم راهنمایی های خوبی می کنید من که دارم می رم دنبال مراجع مرفی شده از طرف شما تا خدمو به سطح مناسبی شاید بتونم برسونم ولی مدت مورد نیازم رو نمیدونم که چقدر طول بکشه
سلام شرمنده که من دو سه روزی نبودم ولی دورادور تاپیک رو زیر نظر داشتم
با توجه به شرایط خاصی که در چند روز اخیر پیش اومده نتونستم پستی داشته باشم و از این بابت عذر خواهی میکنم
امیدوارم بتونم در این تاپیک مفید واقع بشم و بتونم در کنار شما فعالیت کنم همچنان در خدمت این تاپیک هستم و خواهم بود
و اگر کمکی از دستم بربیاد مطمئن باشید که دریغ نمی کنم با تشکر از همه دوستان
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد....
شرمنده بابت چند روز تاخیر
1. باید با مشارکت دوستان مدیر مشخص بشه که همه به اون گزارش بدن در تحلیل ها در دسترس همه نباشه و فقط افراد فعال مبحث بتونن استفاده کنن (اگه دوستان موافق باشن)
2. همه دوستان به عنوان قسمت اول کار عملی به دنبال سیستم های مشترک در تمام ERP ها باشن یعنی ماژول هایی که بدون توجه به نوع خرید مشتری به عنوان سیستم عمومی به اون داده میشه چند تاشو نام میبرم یکیش رو هم بررسی میکنم. این برای این اینه که حوزه ی ابتداییه سیستم مشخص بشه. همون Scope
یکی از مهم ترین قسمتها چیزی است به نام سیستم مخاطب تجاری یا Bussiness Parthner که به عنوان منبع تغذیه برای کل سیستم در نظر گرفته میشه و اطلاعات کلیه افرادی که به هر شکل با سیستم در ارتباط هستند در اون ذخیریه میشه خواه مشتری باشه خواه رقیب یا کارمند.
در ابتدا نظرتون رو جلب میکنم به اطلاعات SAP در این زمینه دانلود فایل PDF SAP
این هم یه نمونه Template از Vision های سیستم که باید پر بشه (حتما) برای:
دانلود دومین مدل شرکای تجارینقل قول:
- مشخص کردن نیازمندی های اولیه
- مزايا و فرصت هايي كه با ايجاد سيستم و فعال كردن آن، عايد ذينفعان مي شود.
- مسائل يا مشكلاتي كه به وسيله ي سيستم مورد نظر حل مي شوند.
- كاربران نهايي و انتظاراتشان از سيستم.
- ارائه ي يك توصيف سطح بالا از ويژگي ها و سرويس هاي قابلِ ارائه به وسيله ي فراورده ي نهايي.
- بيان برخي از مهم ترين و كليدي ترين نيازمندي هاي غير وظيفه مندي مانند سيستم عامل ، بانك اطلاعاتي مورد نياز، كيفيت، ليسانس مورد نياز، قيمت گذاري، مقياس پذيري
دانلود مدل اولیه چشم انداز
نکته: قسمتی از اطلاعات بالا بر گرفته از کتاب
معرفي آر.يو.پي
(چارچوب فرايند توليد سيستم هاي نرم افزاري)
نوشته ی محمد بدری است
سلام
این مسیر مشکل دارهنقل قول:
متاسفانه بغیر از آقای frozen انگار کسی دیگه نمیخواد در این تالار شرکت کنه !!!
منم با این نظر شما موافق هستم و امیدوارم از مدیران محترم که بتونند در این تالار وارد بشن و برخی از کارهای مدیریتی را انجام داده و تالار رو در مسیر اصلی خود حفظ کنند.نقل قول:
باید با مشارکت دوستان مدیر مشخص بشه که همه به اون گزارش بدن در تحلیل ها در دسترس همه نباشه و فقط افراد فعال مبحث بتونن استفاده کنن (اگه دوستان موافق باشن)
احتمالا به نفع دوستان شرکت کننده در بحث هم باشه و خوبه من موافقمنقل قول:
1. باید با مشارکت دوستان مدیر مشخص بشه که همه به اون گزارش بدن در تحلیل ها در دسترس همه نباشه و فقط افراد فعال مبحث بتونن استفاده کنن (اگه دوستان موافق باشن)
سلام
شخصا منتظرم که زمینه ها رو مدیر یا کسی که حاضر مدیریت رو قبول کنه اعلام کنه ، زمانبندی کنه برای ارایه هر کسی زمینه ای رو قبول کنه و ادامه بده
یاعلی
با سلام مجدد
کسی باشه یا نباشه من فعلا بیکارم تا جایی هم که بتونم سعی میکنم پیش برم.
به نظرم نیازی به مدیران کل سایت نیست کافی یه رای گیری بکنیم از خودمون من به عنوان اولین نفر به آقای علیرضا حسن زاده رای میدم که مدیریت رو انجام بدن.نقل قول:
منم با این نظر شما موافق هستم و امیدوارم از مدیران محترم که بتونند در این تالار وارد بشن و برخی از کارهای مدیریتی را انجام داده و تالار رو در مسیر اصلی خود حفظ کنند.
نظر بقیه دوستان چیه؟
حداقل بگید مشکل چیه تا برطرفش کنمنقل قول:
این مسیر مشکل داره
بهتره افراد با تجربه این کار رو انجام بدن در نتیجه بهتره خود شما این کار رو انجام بدین(فعلا بنده چند تا پروژه دارم یکم سرم شلوغه ممکنه شرمنده دوستان بشم)نقل قول:
به نظرم نیازی به مدیران کل سایت نیست کافی یه رای گیری بکنیم از خودمون من به عنوان اولین نفر به آقای علیرضا حسن زاده رای میدم که مدیریت رو انجام بدن.
نظر بقیه دوستان چیه؟
سلام
ببخشید که من چند وقت نبودم. یه پروژه ای داشتم که خیلی مشغولم کرده بود. من اطلاعاتم از ERP زیاد نیست. راستش تجربه عملی هم در این زمینه ندارم. چون کارم تا یکی دو ماه پیش طراحی اینترفیس بوده. اما به دلیل کمبود نیرو تو شرکت مجبور شدم یه کار تحلیل انجام بدم که با مطالعه و جستجو تقریبا به سرانجام رسیده. این کار باعث شد به تحلیل علاقمند بشم اما می دونم که دانشم در این زمینه کافی نیست. دلیل شرکت کردن تو این تاپیک هم همین بود. اگر دوستان صلاح می دونن بمونم سعی می کنم منابعی رو که معرفی شده مطالعه کنم و خودم رو به یک سطح اولیه ای برسونم.
در ضمن چون دیدم همگی تجربه کاری بالایی دارید می پرسم. بهترین روش برای یادگیری مباحث مرتبط با مهندسی نرم افزار مثل UML و RUP و شناخت سیستم های مختلف چیه؟ من هر دو این موارد رو تو دانشگاه خوندم اما احساس می کنم کافی نیست می دونم که تجربه هم نیازه اما دیگه چی؟ نیازه کلاسی که توش این مباحث روی یک پروژه عملی تدریس میشه شرکت کنم؟ یا با مطالعه حل میشه؟ اگر کتاب خوبی می شناسید (انگلیسی باشه بهتره، مشکلی هم در دانلود کتاب های منتشر شده جدید ندارم) لطفا معرفی کنید.
ممنون از همه
دوست عزیز آقای Z.Abdollahi
منم الان یه هفته است محل زندگیم رو عوض کردم و اومدم اصفهان مسیج خصوصی بدید تا راهنماییتون کنم توی تالار اصولا از این مباحث نمیکنیم.
توی یکی از پست های خودم هم لینک دانلود واسه کتابهای مهندسی نرما افزار دادم.
مدیریت که نه ولی هماهنگی کارها رو با موافقت دوستان تا مدتی من پیش میبرم اگه دوستان راضی بودن ادامه میدم (به این میگن دموکراسی :قهقهه:)نقل قول:
دانلود کتاب SERVICE ORIENTED MODELING
دانلود کتاب Service oriented architecture
دانلود کتاب Business Modeling with UML
چون یه آموزشگاه خوب سمت خیابون آمادگاه هست تو نرم افزار خیلی قویه شاید منم رفتم تدریس اونجا و براش تبلیغ میشه مدیر بخش پست رو پاک میکنه
ولی بقیه مسائل مثل آموزش که کلا سایت واسه همینه و تو تاپیک های مهندسی نرم افزار کامل توضیح داده شده.
این قسمت صرفا جهت تحلیل و طراحیه ERP شما دودونه سوال مطرح بفرمایید من جواب میدم.
از بابت سوء تفاهم هم ببخشید خانم Z.Abdollahi
سیستم دوم از زیر مجموعه ی سیستم های عمومی سیستم مدیریت کاربرانه
که شامل مباحث
Role
Rule
Indentification
Authentication
و غیره است که دوستان باید لطف کنن بحث کنن اگه دلشون خواست.
من هم با اجزاه دوستان میخوان یه WFC واسه Work Flow ih طراحی کنم.
دوستان رو در جریان روند امور میزارم.
دوستان لطف کنن هرکس آماده و علاقه به همکاری داره یه پسته آماده به همکاری بزنه و میزان ساعاتی که در روز میتونه واقعا وقت بذاره
و زمینه ای که تخصص داره رو بگه تا من یه برنامه ریزی کنم و منابع انسانیمون مشخص بشه
سلام
لازم میدونم نظرم را بازهم تکرار کنم. لطفا مدیر قسمت مدیریت اصلی(آقای کشاورز) را در جریان بگذارد که ایشان یا خود ویا شخصی را جهت ادامه کار معرفی کند.
فکر می کنم این طور بسیار مناسب تر باشد. تجربه برایم ثابت کرده است که اگر همکاری ادامه یابد در آینده اینطوری دوستان از نظر روحی پذیرش بیشتری دارند.
به نظر شما آقای کشاورز چقدر از مهارت و تجربه اشخاصی که تو بحث شرکت کردن آگاهی دارن؟ نظرات و آموزش هایی که اشخاص شرکت کننده در بحث ارائه میدن بیشتر میتونه مشخص کننده فعالیت، تجربه،و ... فرد باشه پس بهتره نفری انتخاب بشه که تو بحث نقش موثرتری دارهنقل قول:
لازم میدونم نظرم را بازهم تکرار کنم. لطفا مدیر قسمت مدیریت اصلی(آقای کشاورز) را در جریان بگذارد که ایشان یا خود ویا شخصی را جهت ادامه کار معرفی کند.
فکر می کنم این طور بسیار مناسب تر باشد. تجربه برایم ثابت کرده است که اگر همکاری ادامه یابد در آینده اینطوری دوستان از نظر روحی پذیرش بیشتری دارند.
چی شد تا همینجا کافیه؟ چرا همه یهو غیب شدن؟
من غیب شدم!! به دلایل زیر:نقل قول:
چی شد تا همینجا کافیه؟ چرا همه یهو غیب شدن؟
1.بحثی که بعد از 80 پست هنوز شروع نشده، من ترجیح می دم ادامه ندم، خودم یه بار در حد دانش خودم سعی کردم بحث رو شروع کنم، یکی از دوستان هم همراهی کردند، ولی باز نشد، برگشتیم سر نقطه اول
2.شما که میگید چرا همه غیب شدن، انگار منتظرید بقیه بنویسند و شما بخونید، یا نظر بدید که بهتره اینطوری بشه یا اونطوری، اگر واقعا علاقه داشتید، خودتون شروع می کردید.
3.وقتی تصمیمی گرفته میشه، باید شروع شه، با این وضعی که من میبینم، فرض کنید برای یک سازمانی شروع به کار کنیم، بعد از کلی پیشرفت و مشارکت، یکی از دوستان بیاد یه حرفی بزنه، اینطوری که من میبینم، همگی پتانسیل کنار کشیدن از کار و شروع مجدد رو داریم
من دلیل شرکتم در این بحث، یادگیری و در صورت امکان کمک به جمع بود، ولی اصلا همچین چیزی در این پست نمی بینم.
با احترام
با سلام
من چند هفته ای به دلیل مسافرت نبودم ولی مطالب دوستان را خواندم به نظر من هم این صحبتها یکم طولانی شد و به نوعی از مسیر اصلی منحرف شدیم هدف از این تاپیک یاد دادن و یاد گرفتن است و هر کس در حد علمی خودش . بهتره دوستان بجای بحث روی مطالب حاشیه ای به اصل مطلب برگردند .
من خودم هیچ تجربه ای در زمینه سیستم های ERP ندارم ولی علاقه زیادی به تجزیه و تحلیل سیستم دارم و از لحاظ وقت هم تا حدودی آزادم و اگر دوستان زحمت بکشند و تقسیم وظایف کنند می توانم با مطالعه و جمع آوری اطلاعات به دوستان دیگه کمک کنم .
امیدوارم هر چه سریعتر به اصل موضوع برگشته و موضوع را ادامه دهیم .
سلام بچه ها منم می خوام ERP رو یاد بگیرم منم بازی ، به منم بگین تا حالا چیکار کردین
اقا الان اگه این کارو کنیم به نظرم امکاناتی که هست مناسبع این کارع
استفاده از متد مدل دید کنترل
استفاده از روش های ابتدا کد که برای پیاده سازی پایگاه داده ها استفاده میشه
کار رو راحت تر کرده هم برا شروع هم برا تست کردن