من از مدیران خواهش میکنم تمام بحثهای بی ربط به مباحث برنامه نویسی رو کامل حذف کنند فقط دوستان شروع کنند همین آخرین پروژه رو ادامه بدن به نظر منم خیلی عالیه بهتر از نوشتن حسابداریه!!!!!!!
Printable View
من از مدیران خواهش میکنم تمام بحثهای بی ربط به مباحث برنامه نویسی رو کامل حذف کنند فقط دوستان شروع کنند همین آخرین پروژه رو ادامه بدن به نظر منم خیلی عالیه بهتر از نوشتن حسابداریه!!!!!!!
من با هر دو موافقم . هم حسابداری و هم 118 . فقط زودتر شروع کنید .نقل قول:
نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان
آقای ذوالقدر عزیز.
اگه براتون زحمتی نیست منتظر آموزش گام به گامتون هستیم. :چشمک:
از الطافی که دوستان داشتند و دارند آدم از وقت گذاشتن روی اینجور کارها منصرف میشه
نقل قول:
زورمون میاد وقت بذاریم و اطلاعات رو به دیگران بدهیم . (منطقیه)
نقل قول:
هر کی دوست نداره شروع کنیم این تایپیک را نظر نده بهتره
نقل قول:
من هومن روز اول گفتم نوشتن برنامه حسابداری کار بیخودی هست.
البته به نظر من وقتی که نرم افزار حسابداری حرفه ایی مثل حسابداری دوبل و دولتی شرکت
همکاران سیستم نوشته چرا خودتونو اذیت می کنید.
از ما گفتن بود.
اگه یه نگاه به این 50 60 تاپیک بندازید خوودتون بیشتر دستتون میاد.نقل قول:
تو اگه بیل زنی زمین خودتو بیل بزدن برنامه نویسی پیشکشت ...
بچه ها این همه برنامه های توپ حسابداری نوشتن کجا رو گرفتن تو تازه به دوران رسیده برای ما برنامه نویس شدی
با این حال هر کس سوال داره من هستم.
ولی آموزش گام به گام ...
آخه خیلی وقت می بره اونوقت دوستان عزیز هم فکر می کنند آدم وظیفه اش هست
چه کسی می خواهد منو تو ما نشویم.....خانه اش ویران باد
من اگر ما نشوم تنهایم.....تو اگر ما نشوی خویشتنی
من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزند
من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی بر خیزد
برخیز! برخیز که غیر از تو، تو را دادرسی نیست
گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست
این قافله از قافله سالار خراب است
اینجا خبر از پیشرو و بازپسی نیست
من هنوز هم معتقدم یک تاپیک اموزشی بازکنید و فقط در آن درباره تحلیل سیستم حسابداری صحبت کنید
لینک آنرا هم در این تاپیک بگذارید
سلام
بابا مگه کمه برنامه حسابداری
دنبال چیزای تازه و ایده های نو باشید
دست وردارید از موازی کار کردن
بجای اینکه کار تکراری انجام بدید که صدها شرکت انجام دادن دنبال کارهای جدید باشید .
.................................................
من محترمانه نسبت به پاک شدن پست هام در جریان تغییر فروم اعتراض دارم . با تشکر اگه مدیران مشکلم را حل کنند .
با سلام
نقل قول:
نوشته شده توسط dadvand
دوست عزیز
من هم زمانی همفکر شما بودم و فکر می کردم برنامه ها را همه درست کرده اند . ولی پس از اینکه چند پروژه نون و آب دار رو فقط بخاطر بلد نبودن حسابداری و انبارداری از دست دادم تازه متوجه شدم چقدر اشتباه می کردم . :ناراحت:
برنامه هایی که نوشته بودم تقریبا کامل بود ولی بخاطر 10 درصد کار ، که به حسابداری مربوط می شد کل پروژه رو از دست دادم . :گریه:
جواب بسیار عالی بودنقل قول:
نوشته شده توسط eniak.master
تنها راه خلاصی از این سردرگمی و تاپیکهای بی نتیجه باز کردن یک تاپیک جدید و انتخاب یک تیم مناسب و تقسیم وظایف افراد تیم است.
این تایپیک را من مطرح کردم ولی هنوز کسی نتونسته یه جواب دندون شکن برای همه بگه
آقای ذوالقدرعزیز . سلامنقل قول:
ْآخه خیلی وقت می بره اونوقت دوستان عزیز هم فکر می کنند آدم وظیفه اش هست
خدای ناکرده جسارتی به حضور شما و دیگر اساتیدمحترم که وقت می گذارند نیست که این کارها رو وظیفه شما بدونیم
ولی چون شما اعلام آمادگی کرده بودید مزاحمتون شدیم.
حالا گام به گامم نشد
دو سه گام دوسه گام. :لبخند: :لبخندساده
در مورد روشهای برنامه نویسی مباحث زیادی مطرح شدهنقل قول:
نوشته شده توسط JavanSoft
بهتر است تجزیه و تحلیل سیستم در یک تاپیک جداگانه مطرح شود .
دوستانی که مایلند در قسمت دیتابیس فعالیت کنند اسم خودشون رو در این تاپیک بزارت و اعلام آمادگی کنند برای قسمت Visual یا طراحی فرم هم همینطور یه عده هم برای نظارت روی پروژه و چک کردن قسمتهای برنامه.
هر کی حاضره یا علی بگه.
یا علی یاعلی یاعلی
داستان جالب و آموزنده ای بود. !!!
من حداقل 50 تا شرکت سراغ دارم که نتونستن کنار هم یک برنامه رو حتی شروع کنند که بخواهند تموم کنند . اینجا هر کس تو یک شهر امکان نداره . اونم حسابداری - من یه برنامه دیدم که هنوز هم دارن روش کار میکنن اینترفیس نداره ولی فوق العاده عالیه . اتفاقا با دلفی هم بود . از وقتی دیدمش از نوشتن حسابداری کلا منصرف شدم قیمت با شبکش هم مفت بود . برای 8 تا سیستم 1000000 تومان . دیگه مگه آدم بیکاره بشینه برنامه حسابداری بنویسه و در ضمن برای تست از راه دور با هم یک دفتر تلفن بنویسید بعد اگر تمام شد برید سراغ بعدی
دوستان من فکر می کنم اگر هدف اصلی را انتقال تجربیات بگذاریم همه این مسائل حل میشود و مخالفان این مبحث کنار می روند .
گاهی پیش می آد که یه برنامه نویس مبتدی مشکلی رو از راهی حل می کنه که برنامه نویس های حرفه ای و با تجربه تا حالا به فکرشون نرسیده باشه.
قابل ذکر است که برای شروع دو مبحث پیش می آید
1- تجزیه و تحلیل
که برای برنامه حسابداری 90 درصد کار تجزه و تحلیل است و کار سختی است
2- پیاده سازی
برنامه 118 خوب است به این دلیل که تجزیه و تحلیل زیادی نسبت به حسابداری احتیاج نداره و می تونه در همه برنامه های دیگه به صورت یک کارایی اضافه بشه.
من برنامه های دیگه زیادی مد نظر دارم که می تونم ارائه بدم مثل:
1- برنامه نویسی برای یک دستگاه سخت افزاری خاص که در صورت علاقه دوستان سیستم کار آن دستگاه را بگذارم
این برنامه بانک اطلاعاتی نیست ولی می تونه باشه و برنامه اون یک بار نوشته شده ولی جای کار زیاد داره و می تونه به صورت های دیگه هم نوشته بشه.
2-برنامه مدیریت دفاتر زیارتی و سیاحتی که این هم بانک اطلاعاتی است و ...
اول پیشنهاد می کنم که تحلیل های خودتون رو از یک برنامه راهنمای تلفن بگذارید.
پیاده سازی:
دوم سوالی که برای نوشتن یک برنامه دیتا بیس پیش میاد اینه که از چه بانک اطلاعاتی استفاده کنیم؟
نظر دوستان چیه؟ البته با ذکر دلیل منطقی! :متفکر: