نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ
با سلام.
با استفاده از تایمر شما دائما cpu را درگیر خواهید کرد و این در حالیست که سرویس SQL Server Agent برای انجام چنین کار هایی همیشه فعال می باشد و بهتر و منطقی تر است که از خود SQL Server برای اینکار استفاده کنید.
شما با استفاده از یک Job در SQL Server براحتی می توانید چنین کاری را انجام دهید.
موفق باشید.
با سلام
دوستان منم مشکل عدم شناسایی دیتابیس رو در زمان پشتیبان گیری دارم. متن ارور هم اینه:
database EngAsgharzadeOfficeDatabase does not exist. make sure that the name entered correctly
command هم به این صورته:
backup database EngAsgharzadeOfficeDatabase to disk ='C:\1\1.bak'
به هیچ وجه هم امکان نداره اسم دیتابیس اشتباه باشه چون خیلی امتحان کردم و حتی از connection string که درست هم کار میکنه و ارتباط رو باز و بسته میکنه اسم دیتابیس رو کپی کردم. حتی اسم فایل mdf رو که تو پوشه برنامم هستش هم کپی گرفتم اما بازم همون ارور رو میده. کسی میتونه راهنمائیم کنه؟
سلام
بکاپ اتوماتیک تو این تاپیک انگار به جایی نرسیده ...
این آدرس یکی از دوستان تو یه تاپیکه دیگه گذاشتن واسه بکاپگیری اتوماتیک ولی من چیزی سر در نیوردم (چون زبانم ضعیفه)
http://weblogs.asp.net/sreejukg/sche...ql-server-2008
اما مسئله اصلی اینه که من میخوام هر دو صورت (بکاپ گیری معمولی و اتوماتیک) رو تو پروژه داشته باشه ... و اگه کابر تیک چک باکس (تو فرم بکاپ گیری) رو زد بعد از خروج از برنامه بکاپ گیری اتومات انجام شه و اگه تیک نزد که هیچی !
اینم هست (واسه ری استور خودکار)
http://blogs.lessthandot.com/index.p...ore-to-remote/
اقا من اینجا eror mide
کلمه file را مشگل میبینه زیرش خط قرمز میزنه
if (File.Exists(@"d:\SQLBackup\svBackUp1.bak"))
میرم و فایل ای eror میاد
the name 'file'does not exist in the current context
نقل قول:
نوشته شده توسط
pooriajojo
اقا من اینجا eror mide
کلمه file را مشگل میبینه زیرش خط قرمز میزنه
میرم و فایل ای eror میاد
the name 'file'does not exist in the current context
دوست عزیز شما باید از using System.IO; بالای کدتون استفاده کنید.
سلام خدمت اساتید گرامی
نمیخواستم تایپک جدید درست کنم برای همین همینجا میپرسم سوالمو
--------------
با کد زیر من بکآپ گرفتن اتوماتیک درست کردم از برنامه که هرگاه از برنامه خارج شد کاربر خودکار بکآپ گیری انجام بشه
SqlCommand sqlcom = new SqlCommand();
sqlcom.Connection = new SqlConnection("Data Source=KARIMI_PC;Initial Catalog=New_work;Integrated Security=True");
sqlcom.Connection.Open();
string dbname = sqlcom.Connection.Database;
sqlcom.Connection.Close();
SqlConnection.ClearAllPools();
string query = "BACKUP DATABASE New_work TO DISK='C:\\Users\\Karimi\\Documents\\Montada\\auto back up.bak'";
sqlcom.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=KARIMI_PC;Integrated Security=True");
sqlcom.Connection.Open();
sqlcom.CommandText = query;
sqlcom.ExecuteNonQuery();
sqlcom.Connection.Close();
Application.Exit();
درست بکآپ گرفته میشه و مشکلی هم نداره اما فقط دفعه اول انجام میشه و به طور خلاصه اینکه
میخوام کمکم کنید که بتونم overwrite بکنم فایل بکآپ جدید رو
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
باتشکر از پاسخ گوییتون
سلام منم مثل خودتم ولی بک آپ رو حل کردم ولی ریستور رو نه اگه کدی واسه ریستور پیدا کردی بفرست.
کد بک آپ از اس کیو ال اکسپرس:
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
string strFileName = "BackupFile.bak";
try
{
this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
SqlConnection.ClearAllPools();
cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=G:\Users\Moha mmad\Documents\Sandwech.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True;");
cmd.Connection.Open();
string dbname = cmd.Connection.Database;
cmd.Connection.Close();
string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='D:\\" + strFileName + "' WITH NO_COMPRESSION ,CONTINUE_AFTER_ERROR ,FORMAT, INIT, NAME = N'accounting-Full Database Backup', SKIP,NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10";
cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=G:\Users\Moha mmad\Documents\Sandwech.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True;");
cmd.Connection.Open();
cmd.CommandText = query;
cmd.ExecuteNonQuery();
cmd.Connection.Close();
this.Cursor = Cursors.Default;
MessageBox.Show("تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات با موفقیت انجام شد", "پشتیبان گیری", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show("Error Occurd : " + ex.Message);
}
}
اقا یه سوال شاید مسخره ولی خب سواله دیگه:لبخندساده:
برای ریستور کردن یه دیتابیس حتما باید اون دیتابیس روی اسکیوال اتچ باشه؟؟
ینی میخوام ببینم میتونم برای ساخت ستاپ برنامه ام بجای اینکه فایل دیتابیس را بدم بکاپشا بدم و توی مقصد توی اولین اجرا بجای اتچ کردن دیتابیس بکاپشا ریستور کنه؟
و اگه امکانش هست بازم اون قضیه ریدانلی شدن توی درایو ویندوز اینجا هم ممکنه پیش بیاد؟
با سلام.
من میخوام وقتی سیستم درحال پشتیبان گیری از اطلاعات همزمان نوار progress barهم داشته باشم که میزان پیشرفت عملیات پشتیبان گیری رو بهم نشون بده
نقل قول:
نوشته شده توسط
firoozi90
سلام .امروز میخوام کد بکاپ و ریستور کردن پایگاه داده بوسیله کد سی شارپ براتون بزارم.
این کد کاملا تست شده و جواب داده
Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
try
{
{
if (MessageBox.Show("آیا مایل به انجام عمل بازگردانی هستید؟", "بازگردانی", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
{
//Connect SQL-----------
SqlConnection connect;
string con = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\SRVCARD.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
connect = new SqlConnection(con);
connect.Open();
//-----------------------------------------------------------------------------------------
//Excute SQL----------------
SqlCommand command;
command = new SqlCommand("use master", connect);
command.ExecuteNonQuery();
command = new SqlCommand(@"restore database SRVCARD from disk = 'd:\SQLBackup\svBackUp1.bak'", connect);
command.ExecuteNonQuery();
//--------------------------------------------------------------------------------------------------------
connect.Close();
MessageBox.Show("بازگردانی با موفقیت انجام شد", "بازگردانی", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
}
else
MessageBox.Show(@"Do not make any endorsement above (or is not in the correct path)", "Restoration", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
catch (Exception exp)
{
MessageBox.Show(exp.Message);
}
برای کسب اطلاعات بیشتر به http://www.papro.blogfa.com مراجعه کنید
سلام این کدی که دادین واسه sqlexpress هستش یا خود sql?
دوستان هنگام بک آپ گیری دچار این مشکل میشم
An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll
Additional information: Database 'MDT' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
روشهای دیگه رو هم رفتم ، نتیجه نگرفتم ف لطفا راهنماییم کنید ، نمیدونم چطور برطرفش کنم
دوستان من از کدهای زیر برای ریستور کردن استفاده میکنم اما مشکل این هست که فایل log بانک رو میخواد،،، اما بخش کدهای بک آپ کارش رو انجام میده و بک آپ رو درست میگیره ، لطفا من رو راهنمایی کنید
OpenFileDialog openfiledialog = new OpenFileDialog();
openfiledialog.Filter = "BackupFile(*.BAK)|*.BAK";
if (openfiledialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
{
//try
//{
this.Refresh();
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\MDT.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=60");
cmd.Connection.Open();
string dbname = cmd.Connection.Database;
cmd.Connection.Close();
string query = "ALTER DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\MDT.mdf] SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE ; USE MASTER
RESTORE DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\MDT.mdf] FROM DISK= '" + openfiledialog.FileName + "' ;ALTER DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\MDT.mdf ] SET MULTI_USER ;";
//string query = "use master " + " RESTORE DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\MDT.mdf ] FROM DISK= '" + openfiledialog.FileName + "' ; ";
cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=(LocalDB)\v11.0;Integrated Security=True;Connect Timeout=60");
cmd.Connection.Open();
cmd.CommandText = query;
cmd.ExecuteNonQuery();
cmd.Connection.Close();
MessageBox.Show("بازیابی داده های شما با موفقیت انجام شد");
عزیران ، کسی نیست به من پاسخ بده:ناراحت::اشتباه:
دوستان ، کسی نیست جواب بده
1 ضمیمه
با تشکر از مطالب مفیدتون
کد بکاپ گیری رو اجرا کردم به خوبی کار کرد
اما کد ری استور با خطا مواجه شد
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
kaamel
دوستان ، کسی نیست جواب بده
این میتونه کمکتون کنه
http://uplod.ir/2lpo4pdzbvdn/BackRestore.rar.htm
من خودم خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط
firoozi90
سلام .امروز میخوام کد بکاپ و ریستور کردن پایگاه داده بوسیله کد سی شارپ براتون بزارم.
این کد کاملا تست شده و جواب داده
من این کد رو می نویسم قسمت فایلش خطا میگیره به جای فایل بایداسم بانک خودمو بنویسم؟