نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟
یعنی مایکروسافت اومده دوتا نسخه گذاشته که یکیش رایگانه یکیش پولی اونوقت اینا هیچ تفاوتی باهم ندارن!!!!
شما برای کدزنی از محیط وی اس استفاده نمیکنید؟ سرور مجازی چی؟ IIS که میگید رایگان نیست. sql server هم پولی هستش و خودتون هم میگید که اکسپرس محدودیت هایی داره. اما کلیه این ها هم در php رایگان هستش
نقل قول:
یعنی مایکروسافت اومده دوتا نسخه گذاشته که یکیش رایگانه یکیش پولی اونوقت اینا هیچ تفاوتی باهم ندارن!!!!
عرض کردم برای طراحی وب سایت های ASP.NET می تونم بگم هیچ!! این سیاست مایکروسافت هست، تا وقتی سایتی به زبان ASP.NET نوشته نشه مایکروسافت درآمدی بابت فروش IIS نداره
نقل قول:
شما برای کدزنی از محیط وی اس استفاده نمیکنید؟
این یک مسئله ی شخصی هست، قصد ندارم جوابی بهتون بدم
منظورتون رو متوجه نمیشم،
نقل قول:
IIS که میگید رایگان نیست.
نسخه ی Express وجود داره
نقل قول:
هم پولی هستش و خودتون هم میگید که اکسپرس محدودیت هایی داره.
عرض کردم برای کاربرد های تجاری محدودیت داره و نه برای توسعه، بانک اطلاعاتی My SQL رو در ASP.NET هم می تونید استفاده کنید
نقل قول:
اما کلیه این ها هم در php رایگان هستش
خب این یکی از مزایای PHP هست و تمام دوستان هم اشاره کردند
احساس می کنم شما فقط دارید فرافکنی می کنید، من پاسخ کامل شما رو در رابطه با سوالتون دادم، همینطور اولین پست من رو در رابطه با این سوال به دقت بخونید، در اونجا عرض کردم که پول اضافه رو مشتری پرداخت می کنه و ...
در رابطه با مزایای و معایب و برتری های ASP.NET و PHP هم به طور مفصل در لینک هایی که گذاشتم بحث شده، دیگه نیازی به ادامه ی این بحث نمی بینم
موفق باشید
نقل قول:
خب این یکی از مزایای PHP هست و تمام دوستان هم اشاره کردند
خب ما هم همینو میخایم بگیم دیگه شما قبول نمیکنید.
از نظر پول پرداختن بابت استفاده از زبان، php بهتر هستش.
فاکتورهای دیگه هم که بحث شد. اینجا هم نظراتم رو در مورد همه چیزایی که به ذهنم میرسید گفتم.
بحث تو حاشیه نره.
موفق باشید
خوب دوست عزیز اگه C# بلدی asp بهتره ولی php کاربردی تره و در ضمن میتونی خیلی کارا باهاش کنی
ولی اگه بخاطر وجدان باشه شما با ویندوز غیر قانونی کار میکنید پس تو ایــــران = مفتیـــــــــــــــــ
اگه قرار به این چیزی که شما می گی باشه پس کلا استفاده از ویندوز و نرم افزارهای آنتی ویروس و ... دزدی میشه.
هرچند که در اصل هست ولی اگه بخوای اینجوری فکر کنی کلا باید قید طراح وب شدن و حتی استفاده از کامپیوتر رو بزنی.
ولی حالا که اوضاع اینجوریه بهترین راه برای انتخاب زبان مناسب برنامه نویسی کاملا بستگی به خودت داره.
اگه قبلا با C,C++v,Vb و ... کار کردی کار با دات نت برات خیلی راحت داره در غیر این صورت بهتره با php شروع کنی.
دوست عزیز شما می تونید از Linux استفاده کنی که کلاً OpenSource و رایگاه تو اونم هم می تونی طراح وب بشی.