نقل قول: فعال کردن تنظیمات ماکرو و کد در اکسس به صورت خودکار
سلام
عجب درخواست عجیبی ؟
فرض که بنده یه فایل آماده کنم , کاربردش برای شما چیه ؟ شما که باید بشینید دوباره کلی تغییرات و تنطمیات انجام بدید !
زیاد کار باهاش سحت نیستا
ضمن اینکه دوست من این برنامه یه فایل راهنمای خبلی خیلی کامل داره , و در داخل فایل راهنماش بخشی با عنوان Tutorial که در واقع مرحله به مرحله آموزش داده
فقط نکتش اینه که شما برای تنظیم خاص میسبایست حالتی غیر از Simple Installation رو انتخاب کنید فرضا مد Professional رو انتخاب کنید ( مد Architect کاملترین مدش هستش )
خدانگهدار
پی نوشت : چرا کاربرها علاقه ای به مطالعه فایلهای راهنما ندارن ( این مشکل رو خودم هم دارم , کاربرام زنگ میزنن و بیست دقیقه تلفنی صحبت میکنند ولی دو دقیقه فایل راهنما رو نخوندن ) به خدا برای ساخت فابلهای راهنما کلی زحمت کشیده میشه که کاربر راحتتر باشه .
نقل قول:
نوشته شده توسط
New Account
پی نوشت : چرا کاربرها علاقه ای به مطالعه فایلهای راهنما ندارن ( این مشکل رو خودم هم دارم , کاربرام زنگ میزنن و بیست دقیقه تلفنی صحبت میکنند ولی دو دقیقه فایل راهنما رو نخوندن ) به خدا برای ساخت فابلهای راهنما کلی زحمت کشیده میشه که کاربر راحتتر باشه .
خیلی ممنون والا اگه میخاستم مطالعه نکنم نمیرفتم تو اینترنت سرچ کنم و از شما میخام اون فایل آموزشی رو برام تو پیکوفایل بذارید و لینکش رو بدید
سپاس
2 ضمیمه
نقل قول:
خیلی ممنون والا اگه میخاستم مطالعه نکنم نمیرفتم تو اینترنت سرچ کنم و از شما میخام اون فایل آموزشی رو برام تو پیکوفایل بذارید و لینکش رو بدید
??
سلام
لینک چیو بدم دوست من ؟؟؟
عرض کردم فایل راهنمای برنامه و همراه خود برنامس دیگه . توی منوی Help .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته شده توسط
New Account
ضمن اینکه دوست من این برنامه یه فایل راهنمای خبلی خیلی کامل داره , و در داخل فایل راهنماش بخشی با عنوان Tutorial که در واقع مرحله به مرحله آموزش داده
فقط نکتش اینه که شما برای تنظیم خاص میسبایست حالتی غیر از Simple Installation رو انتخاب کنید فرضا مد Professional رو انتخاب کنید ( مد Architect کاملترین مدش هستش )
سلام آقای پیروز مهر
سوالی داشتم ، ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . من در جائی که کار میکنم از سیستمی استفاده می کنم که دسترسی به سطح admin برای آن وجود نداره. من تا حالا برای رجیستری کردن یک کامپوننت خاص که در برنامه ام از آن استفاده می کنم از smart install maker استفاده می کرده ام ولی علیرغم استفاده از این ستاپ ساز کامپوننت رجیستر نمیشه (بدلیلی که عرض شد) و بخاطر همین باید هر دفعه با هزار خواهش و تمنا از کارشناس و مسئول بخش IT بخواهم که موقتا سطح دسترسی ادمین برام ایجاد کنه که آن هم خودش اگر فرصت کرد باید اینکار رو انجام بده . خواستم بپرسم آیا با این ستاپ ساز Advanced Installer و انجام مواردی که در ویدئو نمایش داده بودین این مشکل رجیستر نشدن بخاطر عدم دسترسی ادمین برطرف میشه ؟
با تشکر
سلام
خیر متاسفانه امکانش ممکن نیست چرا که محدودیت اساسا از سوی ویندوز اعمال شده و نه برنامه ستاپ ساز
شما میتونید درخواست کنید که برنامه ستاپتون رو در حالت Run as administrator اجرا کنن و عملیات ستاپ رو انجام بدن براتون
موفق باشید .