نمیدونم چطور ازت تشکر کنم،خیلی ممنون...
موفق باشی دوست عزیز....
Printable View
سلام
ممنون.تقریبا همه مطالب رو خوندم.
- ما از نظر تکنولوژی از کشورهایی که سالها تو صنعت تولید نرم افزار فعال هستن عقبیم، عقب!!! (هر گونه مقایسه ای با آنها، غیر منطقی به نظر میرسه)
- با دوستانی که میگن تو ایران، کار گروهی با مشکل مواجه هست و ما روحیشو نداریم موافقم اما:
تو بقیه کشور ها هم همین به نوعی وجود داره.اما اونجا یکی میاد چند نفرو جمع میکنه،کار اقتصادی میکنه،سرمایه میزاره و موفق میشه.کارتیمی یعنی
همین و بس.فک نکنیم کار تیمی یعنی دور هم جمع شدن و شیر کردن اطلاعات و ....
کلام آخر: یکی از شرکت های بسیار بزرگ و معروف شرق آسیا (متاسفانه الان یادم نیست)، در زمان جنگ و در ساختمانی که پر از جای موشک و خمپاره و ترکش بود شروع به کار کرد.
به امید موفقیت
قسمتی زیادیش نبودن انگیزس که اونم دلیلش اینه که برنامه نویسا می بینن براشون نفع مالی نداره که اون همه زحمت بکشن.
ادمایی مثل بیل گیتس و جابز که از هیچی و با پشتکار شروع کردن می دونستن وقتی موفق شن از لحاظ تجاری هم موفقیت های بزرگی دارن ولی اگه بخوای تو ایران مثل اونا باشی به نون شبت هم محتاج میشی!!
وقتی ما یه نرم افزار چند صد یا شایدم چند هزار دلاری رو اصلا پول نمی دیم و راحت دانلود می کنیم ، و تحریم هستیم و کسی برنامه هامون رو نمی خره ، واز طرفی تو ایران هم که کسی به این چیزا پول بده نیست!!
ویندوز سون رو که حداکثر 10 هزار تومن بخرن ، فکر می کنی برای اون برنامه ی یه تیم بدبخت دانشجویی چقدر پول میدن؟؟!!
سلام دوست عزیز....
ممنون از نظرت،آره حق با شمایه ولی هدف من فقط مادیات نیست،ما میتونیم به کمپانی های خیلی بزرگ خودمونو نشون بدیم،تو ایران که کاری از دستمون برنمیاد،ما با ساخت پروژه های نرم افزاری خودمون رو به دنیا مطرح میکنیم،از اون طریق میشه اسپانسرهای بزرگی پیدا کرد،خیلی از شرکت های بزرگ اروپایی حمایت میکنند،حتی بابت این پروژه ها پول های کلانی میدن....
آدم همیشه باید افکار بزرگ داشته باشه تا بتونه بزرگ بشه...
به هر حال خوشحال میشم شما هم به ما بپیوندی...
موفق و پیروز باشید....
دوستان عزیز با سلامضمن خسته نباشید حضور شما برنامه نویسان محترم باید عارض شوم که من با پیشنهاد نیما جان موافقم شدید
ما اگه بریم توی کار مطمئنأ به جاهایی می رسیم که اصلأ فکرشم نمی کردیم
چون افرادی مثل ما ابتدا باید خودشونو نشون بدن و بعد مسائل دیگر که یکیشم همین مادیات خود به خود درست میشه
در کل هر کس از دوستان که تمایل به همکاری داره تا 25 شهریور ما قصد جمع آوری افرادرو داریم
یه لطفی کنن مختصر شرحی از رزومه ی خود که فقط نشون بده که تا چه حدی توانایی انجام کار دارید به همراه مشخصات تماس برای آقا نیما ارسال کنن
چي هيچ كاري نمي كني
با اون شركت درب و داغونت 100 تا برنامه نويس نون خور آخه به چه درد ماهي 1000000 تومان حقوق بشه كوفتشون از اون شركت MRT بدتريد حداقلش سالي يه نمونه كار تحويل كشور ميده اما شماها رو روي هم بزار يه task manager رو هم پياده سازي نمي تونن بكنن
به هر حال تا اوضاع از اين بدتر نشده ديگه تاپيك نزن چون بد مي بيني
از God Of Pess 2012 عزیز به خاطر راهنمایی که کردند تشکر میکنم،باز هم در حضور همه ی دوستان از ایشون عذر خواهی میکنم...
از علیرضا جان عزیز(programerinfonet)هم کمال تشکر رو دارم،ایشون یکی از اعضا فعال تیم هستند،امیدوارم در همه ی مراحل زندگی موفق باشند،در ضمن انشاالله امشب تمامی بروبچه های تیم رو معرفی میکنم،امیدورام که حضور همه ی افراد باشه....
موفق و پیروز و سربلند باشید...
با سلام
واقعا حرکت خوبیه اگه به نتیجه ای برسه
به نظر من بحث کردن و حرف از ماکروسافت و mrt زدن کافیه
چند تا نکته رو یاداوری میکنم شاید مفید باشه
1- قصد برنامه نویسیه و اول از همه خوب باید یه الگوریتم کلی نوشت و بعد جز به جز اونو به هر کسی داد
خب بحث اول استعداد یابی و پیدا کردن نخبه هاست اینو بذارین وظیفه یکی از این نخبه ها
دوم بحث مدیریت انسانی و مالی این قضیه است
میشه از کسی استفاده کرد که امکانشو داشته باشه
میشه یه حساب مشترک (جهت کنترل)باز کرد و در ابتدای کار از کمکهای مالی اعضا استفاده کرد و وقتی پروژه پیشرفت کرد اسپانسر جذب کرد
واسه دور و نزدیک بودن اعضای تیم هم مشکلی نیست اینترنت adslهست به هرکی یه قسمت و واگذار کرد و دایم و مدیریت شده و منظم در ارتباط بود
مخلص کلام اینکه
هر کشوری و هر کاری یه مدیر لایق و دلسوز میخواد
بحث کافیه یا علی بگین و شروع کنید
امثال من تازه کار و مبتدی هم پشت شماییم
سلام به همه دوستان
من تا 2 یا 3 ماهه دیگه دوره سی شارپو تموم میکنم (کلاس خصوصی میرم) اگه مبتدی خاستین منم هستم.
اگه خاستین!!!
javad_p07@yahoo.com
سلام دوست عزیز....
خوش اومدی،شما دوره رو تموم کن،تمرین زیاد کن،انشاالله که حرفه ای بشی،به هر حال من ایمیل شما رو برمیدارم،میتونید با ما باشید....
خوش اومدی دوست عزیز....
موفق باشی....
به نظر من سنگ بزرگ نشانه نزدن هست صحبت از ماکروسافت و ..... خوبه ولی تیمی اولیه فکر نکنم برای اینکار مناسب باشه
به نظر من برای سبک سنگین کردن و شناخت همدیگه اول باید یه پروژه ساده ولی مناسب انتخاب کرد
مثل یه پلیر یا یه ایده ای که کمتر کسی سمتش رفته باشه شاید حتی برنامه ای که توی غرب پولی باشه و ما بنویسیم و بتونیم اینجوری خودمونو مطرح کنیم
توی این پروژه هم میشه همدیگه بهتر بشناسیم با نقاط ضعف و قوت همدیگه آشنا بشیم و در صورت لزوم با جابجایی میشه مسولین قسمت های پروژه رو عوض کرد و به بهترین ترکیب ممکن برسیم نه این که ما یه پروژه بزرگ برای خودمون تعریف کنیم بعد به خاطر ضعف مدیریت و یا سایر قسمتها پروژه خراب بشه و قید این کارو بزنیم
این جوری هم می تونیم اسم در کنیم هم یه تیم قوی بسازیم
بعدش میشه اسپانسر درست حسابی گرفت و سراغ پروژه های اساسی رفت
من هم با نظر شما موافقم دوست عزیز...
هدف اول ما شناخت همدیگره،ببینم که کدوم یکی از بچه ها تو چه زمینه ای استعداد دارند،یکی تو قسمت Data Base کار میکنه،یکی بخش آنالیز،یکی بخش امنیت و...،دوست عزیزمون علیرضا ایده جالبی دادن که هر کس یه رزومه کوچیک از خودش به نمایش بذاره،انشاالله که وبلاگ آماده شد،همه اعضا تیم یه رزومه کوچیک از خودشون بدن،این سایت هم میتونه به اون دسته از افرادی که آشنایی زیادی با رزومه ندارند کمک کنه:www.rdb.ir
به نظر من فعلا برای تعیین کردن مدیر خیلی زوده،هر وقت تمامی بچه ها با هم آشنایی کامل پیدا کردند،اونوقت میتونیم مدیر و گروه ها رو تعیین کنیم....
ممنون از همکاری همه ی دوستان...
باز هم از همه دوستان انجمن برنامه نویس دعوت می کنم،که ما رو یاری بفرمایند....
موفق و سربلند باشید....
سلام ، برنامه نویسی گروهی خیلی خوبه ولی نمیدونم انگاری گروهی هم بشه ما هیچ وقت با هم نمی سازیم ، نا سازگاری... شاید دلایل زیادی داشته باشه بسته بودن محیط زندگی...
رفتار های گروهی ما فرق زیادی با گروه های خارجی داره...
حس حسادت ، حس برتری ، منحصر بفرد بودن ، خودخواهی ، رفتار های خشک و خسته کننده...
این روش توی ایران جواب نمیده ، مگر برای جمع آوری گروه امتحانات روانشناسی گروهی ...
باز هم سخت هست.
دلایل زیادی هم داره از بدر تولد آزادی سلب شده ، محیط های بسته و محدودیت های گروهی.
به امید ایرانی سربلند.
موفق باشید
آقايون! خانم ها!
چند نكته اساسي براي ادامه حيات اين تاپيك!
1) اول اينكه همه ما فهميديم كه فرهنگ ما ايراني ها چه جوريه!! همه فهميديم كه اين كارا توي ايران جواب مي ده يا نه! همه هم فهميديم كه اخرش شكست مي خوريم يانه! بنابراين از زدن پست هاي تكراري، مايوس كننده، پيش بيني آينده و غيره خودداري كنيد! لطفا راهكارهاي سازنده، پيشنهاد سازنده، انتقاد درست و حسابي عطا فرماييد!!!
2) جناب تن آور و دوستان و دشمنانش خواهشن دقت فرمايند كه ساخت تاپيك در اين وب سايت كاملا رايگانه!! بنابراين يك تاپيگ ديگر براي دعواها و خط و نشان ها و چاقو كشي هاي خودشون راه بيندازن!! ما
هم قول مي دهيم كه بياييم اونجا دعواهاشون را بخونيم و حظ كنيم!!
3) پبشنهاد مي گردد از همين حالا ساخت يك پروژه مدنظر باشد!! بنابراين يك پروژه درست و درمون مثل اتوماسيون اداري، مانيتورينگ شبكه، دانشگاه مجازي، كتابخانه مجازي، بيمارستان مجازي، پرونده سلامت الكترونيكي، تلفن هوشمندو غيره پيشنهاد گردد تا با جمع بندي دوستان به ساخت و توليد آن مبادرت ورزيم
يا علي كوچك همه شما!
ممنون samadblaj عزیز...
همه این گفته های شما درست،ولی چه کسی باید این همه زشتی رو از بین ببره،اصلا هدف یه گروه چیه....؟
تا همه با هم متحد نشن،هیچ وقت مشکلات از بین نمیره،تا خوبها زیاد نشن،بدی ها کمرنگ نمیشه،متاسفانه باید تو سایت برنامه نویس یه بخش جدا در مورد کار گزوهی بزارن،واقعا من افسوس میخورم چرا همه به هم بدبین شدیم،همه ی حرف های شما و دوستان اینو موضوع رو ثابت میکنه،ولی من و شما و بقیه دوستان باید کاری کنیم که این حرف ها معنی نده،فقط رو چند تا پروژه کار کنیم،خدای ناکرده کسی شیطونی نکنه،به خدا همه چی درست میشه،همه به هم اعتماد پیدا میکنیم...
مشکل فقط اول کاره....
ولی غیر ممکن نیست....
باز هم ممنون که نظر خودتون رو برای ما گذاشتید،اگه شما هم به ما ملحق بشید،خیلی عالی میشه،شما که بالاخره تجربه دارید....
ما باید از با تجربه ها استفاده کنیم....
یه دنیا ممنون....
موفق باشید....
نیما جان ،دوست عزیز می دونم که مادیات براتون مهم نیست ، اما همون مادیات و حس پیشرفت از عوامل مهم انگیزه هستن.
اگه به هوای تکون دادن مایکروسافت و کمپانی های بزرگ دیگه هستی ، مطمئن باش خیلی بیشتر از بقیه باید به فکر مادیات باشی!!
از نظر تو کدوم یکی میاد تو تیمت و خوب کار می کنه؟! :
1. فردی که وضعیت مالیش خوبه و با ذهنی بازتر برنامه مینویسه!
2.یا اونی که هزار تا فکر مثل اجاره و قسط و وام و.. باشه و حتی حرفه ای تر از بقیه!!
پس به مادیات باید توجه کنی ، البته اگه می خوای علاوه بر اینکه اعضای تیمت راحت تر باشن ، تن مایکروسافت رو بلرزونی ها!!
فک نکنی که دارم مسخرت می کنم ها ! جدی میگم ، خیلی چیزه کوچیکن ولی کوچیک نمی مونن.
درضمن ، اگه فک می کنی مادیات بده و روحیات جمعی رو خراب می کنی در اشتباهی ، مادیات درصورتی که اصل قرار بگیرن بدن.
در هر صورت برات ارزوی موفقیت می کنم.
حرف شما هم درسته دوست عزیز...
ولی ما در قالب یه تیم داریم کار میکنیم،کارفرما نداریم که بخوایم ماهیانه حقوق بگیریم....
فقط این رو میتونم بگم با تکمیل پروژه میتونیم پولی به دست بیاریم....
البته نمیدونم دوستان راضی هستند که به این صورت رو پروژه کار کنیم...؟به صورت اینترنتی....؟
این روش هم مشکلات خاص خودش رو داره،که تمام موارد رو دوستان فرمودند،تنها یه راه میمونه ما بریم زیر سایه یکی از شرکت ها،همونطور که قبلا هم گفتم مثل پارک علم وفناوری ویا شرکت های خصوصی...
چه خوب می شد یک نظر سنجی هم می گذاشتید
گزینه ها
موافق با تشکیل تیم
موافق با کار انفرادی
موافق با هر دو
هر چی شد شد
سلام خدا و ما بر صدف!
با همه احترامي كه براي شما قائل هستم اما بايد نكته اي را عارض شم و اون اينكه:
درسته كه دموكراسي چيز خوبيه اما ما كه نمي خواهيم براي انجام يك كار از ديگرون اجازه بگيريم!!!! براي انجام شدن يا نشدن اين موضوع نيازي به نظر سنجي نيست اما براي انتخاب موضوع با نظرسنجي كاملا موافقم! البته اين نظر من بود و ديگران مي توانند نظرم را قبول نداشته باشند!
من نظرم رو به خاطر این دادم که دیدم استقبال خوبی شده
1000 نفر در 1 روز و 82 پست خوب شاید خیلی ها حال و حوصله پست زدن رو نداشته باشند اما شاید انتخاب یک گزینه کار زمان بری برای اونها نباشه
و قصد این بود استفاده بهینه تری از این تاپیک بشه
البته هنوزم دیر نشده میشه یک نظر سنجی اضافه کرد
ناگفته نماند بحث من فقط از لحاظ آماری خوبه من کاری به دموکراسی بودن یا خوب و بد بودن تشکیل تیم ندارم
با تشکر
چند تا مشكل اساسي وجود داره:
1. هر كسي دلش مي خواد نظر ميده (در هر حيطه اي):
يكي مياد ميگه فلان بد هست و فلان چيز خوب بدون اينكه تجربه كامل توي دو تا زمينه داشته باشه. بدتر از همه اينه كه بعضي وقتها همچين آدمهايي آموزش هم ميذارن كه به كل آموزشهاشون اشتباه هست.
2. بزرگ جلوه دادن كارهاي كوچيك:
اين مورد سال به سال داره بدتر هم ميشه. خيلي ها كارهاي كوچيك خودشون رو اينقدر بزرگ نشون ميدن كه افرادي كه تخصص كافي رو ندارن باورش مي كنن. كه در نهايت كلاغ محل ميشه يه طرح ملي و غرور آفرين.
3. اولينها
نمي دونم كه قرار اين موضوع مطرح تموم شه. اما طرف مياد مثلا يه برنامه فروش ساندويچ با امكان پرداخت با pos مي نويسه. فرداش توي نت و روزنامه چاپ ميشه: اولين ساندويچ فروش POS خاورميانه و يا ايران بدست مهندسان مجرب داخلي توليد شد.
4. برنامه نويسها
تازگي ها كه هر كس از راه ميرسه و دو تا دكمه ميذاره روي فرم به خودش ميگه برنامه نويس و از فرداش خدا رو بنده نيست و ... از اون بدتر اينه كه براي برنامه نويسهاي واقعي ايراد مي گيره. ما عملا تعداد برنامه نويسهاي واقعي توي كشورمون خيلي كمه. شايد كمتر 100 نفر.
5. برنامه درسي دانشگاه ها
به مراتب ديدم كه دانشجو ها و افراد خيلي زيادي از درسهاي دانشگاه ها ايراد ميگيرن و ميگن اكثر اونها به درد نمي خوره. بايد بگم كه بر عكس هست. تمام اين دروس ( و اما تمامي اونها ) جنبه عملي داره. منتها بايد برنامه نويس ( بهتره بگيم توسعه دهنده ) باشيد تا درك كنيد.
شايد توي جنبه پايگاه داده برنامه نويسي توي كشورمون ، خودي نشون داده باشيم. اما توي جنبه هاي ديگه برنامه نويسي هيچي نيستيم. و اما هيچي. متاسفانه جنبه برنامه نويسي ، برنامه هاي پايگاه داده خيلي كم هست و بيشترش مهندسي نرم افزار هست. در نتيجه بهتره قبل از اينكه به فكر اين باشيد كه بگيد من خيلي خفن و ... هستم به اين موضوع فكر كنيد كه تا چه حد برنامه نويس هستيد.
به قول دوستان همه اين رو ميدونن و مطرح كردن اونها فايده چنداني نداره و بايد به جاي انتقاد راه حل ارائه كرد. اما متاسفانه اينها موردهايي هست كه خودتون بايد با خودتون حلش كنيد.
آقايون و خانم ها !
من عجيب شيفته اين دوست عزيزم pswin.pooya شدم! بخدا حرف دل منو زد!!
الهي درد و بلات بخوره توي سر من پويا جان
ببینید دوستان :
هیچ نیازی نیست که جای دور بریم تو همین سایت برنامه نویس قسمت خانواده ی x86 سری بزنید متوجه می شید که چه خبره
همون طور که می دونید برای طراحی یک سیستم عامل که تو کشور ما هنوز این اتفاق نیوفتاده و فقط یک هسته ی لینوکسو فارسی کرده بودن اونم به سرانجام نریسد اصلی ترین بخشش کرنل اونه و بقیش طراحی
تو این قسمت که گفتم برید ببینید چند نفر چند تا کرنل طراحی کردن و فقط چون تنها بودنو انگیزه نداشتن نتونستن به پایان برسونن
من حاضرم قسم بخورم که اگه 10 تا مثل خودشون باهاشون بودن یک سیستم عامل مبتدی هم ما داشتیم
و البته بعد از 3 الی 4 ویرایش به یک نسخه تقریبأ جامع تبدیل می شدمن خودم به شخصه قبول دارم که اگه ما بیلگیتس هم بشیم تک نفره عمرأ نتونیم یک برنامه ی درستو حسابی طراحی کنیم
بچه ها کار گروهی رو تجربه کنید شده مفد یا اگه از جیبتون هم چیزی شده بگذارید مطمئن باشید چیزیرو از دست نمی دید
از همه دوستانی که نظر خودشون رو گذاشتن ممنون....
ولی به گفته امیر جان بهتر نیست راه کار بدیم،بسته انقدر انتقاد کردیم،انتقاد خوب هست ولی به شزط اینکه او عیب رو برطرف کنیم،مدیر محترم آقا پویا شما پیشنهادتون چیه....؟
به خدا دیگه بسته چقدر باید انتقاد کنیم...؟
همش زانوی غم بغل گرفتیم...
من راه کار دادم،منتظر پیشنهاد های شما هم هستم....
لطفا پیشنهاد بدید...
ممنون....
البته فعلا سيستم عامل حساب نميشه اما دارم روش كار ميكنم:نقل قول:
تو این قسمت که گفتم برید ببینید چند نفر چند تا کرنل طراحی کردن و فقط چون تنها بودنو انگیزه نداشتن نتونستن به پایان برسونن
من حاضرم قسم بخورم که اگه 10 تا مثل خودشون باهاشون بودن یک سیستم عامل مبتدی هم ما داشتیم
blog.araxos.ir
براي كار گروهي احتياج به برنامه نويسهاي خبره كنار هم هست. وگرنه اينكه كنار هم جمع شيم و تحقيق كنيم و ياد بگيريم و ... همش در سطح توهم هست.نقل قول:
بچه ها کار گروهی رو تجربه کنید شده مفد یا اگه از جیبتون هم چیزی شده بگذارید مطمئن باشید چیزیرو از دست نمی دید
اينها همش موردهاي هست كه تك تك ما رعايت كنيم. و كم كم شبيه عادت بشه. و البته لازم هست كه جامعه ، مخصوصا قشر تحصيل كرده واقعي و روشنفكر با همچين مواردي برخورد كنن و ساكت نشينن.نقل قول:
ولی به گفته امیر جان بهتر نیست راه کار بدیم،بسته انقدر انتقاد کردیم،انتقاد خوب هست ولی به شزط اینکه او عیب رو برطرف کنیم،مدیر محترم آقا پویا شما پیشنهادتون چیه....؟
به قول شاعر وضع جامعه ما برعكس هست:
در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست، خوشا به حال کلاغ های قیل و قال پرست
سلام منم هستم برنامه نویسیم بد نیست
ولی تازه C# شروع کردم قبلا هم با vb6 یک برنامه مدیریت پیام کوتاه یا هموم اس ام اس و یک برنامه مدیریت تاکسی رانی نوشتم
خوشحال میشم کمکی کنم
سلام...
خیلی خوبه دوست عزیز...
ایمیلتو برایم پیام خصوصی بده...
دوستان برنامه نویس عزیز....
تا الان 7 نفر به جمع ما پیوستند،باز هم از همه دوستان،مدیران،مهندسین دعوت به همکاری میکنم،از طرف کوچکترین عضو انجمن...
نظرات دوستان رو شنیدیم،همه میدونیم تو ایران برنامه نویسی اون طور که باید و شاید جا نیفتاده،من از دیروز تا به الان وقت خودمو گذاشتم،نه فقط من بلکه بیشتر اعضا هم همینطور....
همه ناراضی هستیم از این وضعیت،پس خواهشا دور هم جمع بشیم و یه فکری به حال این موضوع بکنیم،میبینیم که بعضی از آقایون که اون بالا نشستن هیچ کاری نمیکنند،نظام آموزشی،نظام کاری و خیلی از ارگان های دیگه هیچ سر وسامانی نداره،پس ما باید کمر همت رو ببندیم یه کاری بکنیم،به خدا من تنهایی هیچ کاری از دستم برنمی آید،تا کی این وضعیت باید ادامه داشته باشه....؟
مدیران،شماها که تجربه تون بیشتره راه کار بدید،مهندسین،عزیزان،دوستا ن.....
خب آدم خسته میشه انقدر پست میزنه ولی همش انتقاد میشنوه،من نگفتم انتقاد نکنید،ولی خواهشا یه خورده پیشنهاد بدید،تعداد کمی از دوستان پیشنهاد دادن....
خواهشا اگه ممکنه سعی کنیم،در یک فرصت مناسب یه جا قرار بذاریم،حضورا صحبت کنیم،به خدا دیگه نمیشه،من دیگه خسته شدم،انقدر پست دادم....
سلام دوستان
این بحث به کجا کشید؟
آیا امیدی هست؟
یکی از بچه ها نظر خوبی داشت. یه پروژه مثل مدیا پلیر در حد JetAudio
آقا نیما شما خودت یه پروژه تعریف کن، اول روش بحث و گفتگو می کنیم ببینیم اصلا این کاره هستیم یا نه.
تو این بحث هم از دانسته های هم استفاده میکنیم، هم روحیه همکاریمون بیشتر میشه.
از پیشنهادت ممنون دوست عزیز...
هدف اصلی من گسترش فرهنگ و روحیه برنامه نویسیه...
هدف من اینه که چند تا از برنامه نویسان دور هم جمع بشیم،بریم زیر نظر پارک علم و فناوری،هم میتونیم با هم کار کنیم،هم از امکانات اونجا بهره ببریم...
متاسفانه من خیلی دیر فهمیدم تو ایران نمیشه هیچ کاری انجام داد،ای کاش از همون اول به حرف دوستان توجه می کردم این همه وقت تلف نمیکردم....
ولی موقع برگزاری الکامپ دوباره تاپیک میدم بچه ها رو جمع میکنم،تا حضورا با هم صحبت کنیم...
این طوری اصلا نمیشه....
از همه دوستان هم عذر خواهی میکنم که وقتشون رو گرفتم....
موفق و پیروز باشید...
مدیران محترم اگر خواستید تاپیک رو حذف کنید،دیگه به هیچ دردی نمیخوره.....
به خدا برم بمیرم بهتره تا تو (.....)بخوام زندگی کنم.....
دوستان برنامه نویس خداحافظ
مدیران عزیز میتونند منو از سایت حذف کنند....
وای وای وای وای وای بر ما....
چی شد جوش اوردی؟
تو که می خواستی مایکروسافت رو بترکونی؟
فک کردی همینطوریه؟!
دو روز شروع کردی نا امید شدی؟
من گفتم کمش دو سه ماهی طول میکشه!!
نمی دونم با این حرفات چی می خوای بگی..............
ولی اگه قراره به این راحتی بی خیال بشی چه بهتر که همین الان بی خیال بشی
من برنامه نویس تجربی هستم به هر مشکلی که خوردم یاد گرفتم نا امید نشم اینقدر تحقیق کنم تا به نتیجه برسم
من هر چند ساعت یک بار میام و کل تایپک های اینجا رو می خونم چیز جدیدی ندیدم ما ایرانیها کلا" همین جوری فکر می کنیم همیشه فکر می کنیم ما نمی توانیم همه مون
به خاطر همینه هم که همیشه درجا میزنیم
فکر می کردم حداقل خودتو میشناسی و این تایپیک رو زدی
یانکنه فکر کردی قرار بیلگیس بیاد توتایپیک و توی تیم عضو بشه حالا چون نیومده نامید شدی
نمی دونم چه فکری می کردی ولی من به نیابت از بیل گیس معذرت می خوام شرمنده نیومد چون اونم فکر می کنه که ما نمی تونیم فقط یه با فکر کرد که می تونه اونم شد ماکروسافت احتمالا" از دستش در رفته قول میدم بیلی رو بفرستم دم خونتون ازت معذرت خواهی کنه و تایید کنه که ما نمی تونیم
حرف Boy_nn درسته ؛
عادت ما ایرانیاست که :
اول کاری ، یه هدف خیلی گنده تر از چند برابر خودمون انتخاب می کنیم (در سطح بین المللی) ، اولش اصرار داریم که میشه ، ولی وقته میبینیم نمیشه ناامیدانه می گیم : "عجب دنیای نامردیه " و به فکر خود کشی میافتیم (البته جرعتش رو نداریم) !!!!!!!!!!:گریه:
چرخ کج رو نیست، کج بینی تو ای دور از حقیقت
گر همه کس را نکو خواهی برو خود را نکو کن
از همه ممنون به خاطر متلک های که دادین....
ولی بهتر بود،اول روی حرفم یه خورده فکر میکردید بعد شروع به متلک انداختن میکردید....
من گفتم از این سایت میرم،میرم مدارس،دانشگاه ها وخیلی از جاهای دیگه تیم جمع میکنم....
من الان 3،4 ماه پیگیر این کار هستم،دیدم اینجا جز چند نفر استقبال نمیکنند،گفتم برم جای دیگه....
از اینکه میبینید جوش آوردم،اینه که بین این همه برنامه نویس فقط 6نقر....؟
ولی دم اون 6 نفر گرم،مرام دارن واقعا،همیشه به فکر هستن...
با اجازه همه اساتید یه نظر سنجی به راه انداختم تا ببینم،نظر بقیه دوستان چیه،این موضوع ادامه پیدا کنه یا نه....؟
دوستان عزیز...
دیگه هیچ کس نظری نداره....؟
انتقادها،متلک ها تموم شد....؟
همه گفتیم تو ایران نمیشه نمیشه نمیشه....؟
دلیلش هم گفتیم درست....
ولی باید فرهنگ سازی بشه،ولی سوال اینجاست که کی باید این فرهنگ رو جا بندازه....؟
متاسفانه فقط ما بلدیم حرف بزنیم تو عمل همه کم میاریم....
به هرحال من و افشین جان داریم با هم دیگه کار میکنیم،اون دسته از عزیزانی که موافقت کرده بودند هم میتونند بیان،پیام خصوصی میدم که از چه تاریخی شروع کنیم....
اگه مایل بودید همکاری میکنیم،در غیر این صورت......
من سعی میکنم حداقل در روز 2 یا 3 تا پست بزنم،تا این تاپیک به خاطره ها نره...
موفق و پیروز باشید....
نیما شفیعی....
:متفکر:!!!
چند تا نکته در این رابطه وجود داره:
1. اکثر برنامه نویسان ایرانی که فکر می کنند حرفه ای هستند، وقتی با یک برنامه نویس عادی خارج از کشور (هند، اروپا، آمریکا، ...) مقایسه می شوند در سطح پایینی قرار می گیرند. آن ها فقط با دانستن نسبی یکی دو تا از فنون که معمولا درکی از مهندسی و معماری درست آن ها هم ندارند، خود را متخصص حرفه ای می نامند، در حالی که چنین نیست. آن ها اصول پایه، اصول مهندسی، استاندارد ها و ... را نمی دانند و رعایت نمی کنند. آن ها آن چیزی را که باید یاد بگیرند بصورت کامل یاد نگرفته و تجربه نکرده اند، چون وقت کافی برای آموزش خود اختصاص نمی دهند. آن ها اعتقادی به یادگیری بیشتر از آن چه فکر می کنند باید بدانند، ندارند؛ آن ها نمی دانند که مثلا اگر در کنار برنامه نویسی به شبکه و امنیت هم وارد باشند تاثیر بیشتری خواهند گذاشت. نمی دانند که برنامه نویس بودن فقط کار با یک زبان نیست، بلکه درک اصول و استفاده از آن هاست که می تواند با هر زبانی میسر شود و برنامه نویس بسته به کاری که می خواهد انجام دهد می بایست توانایی استفاده از هر زبان و هر چیزی رو داشته باشد.
2. برنامه نویسان ایرانی قبل از هی چیزی به دنبال پول هستند. ایران اروپا و آمریکا نیست که سطح رفاه بالایی داشته باشد و برنامه نویسان بتوانند بدون منافع مالی اولیه گرد هم جمع شده و پروژه های عظیم متن باز را تولید کنند، که بعدا بتوانند از آن درآمد قابل توجهی کسب نمایند. همچنین عدم رفاه باعث می شود برنامه نویس با همان سواد اولیه کار را ادامه داده و کمتر به بروزرسانی اطلاعات و توسعه آن ها توجه کند. او فقط به دنبال کسب درآمد برای رسیدن به سطح رفاه بالاتر است و هیچ گاه از این گرداب خلاصی نخواهد داشت.
3. ایرانیان به کار گروهی، هم فکری و مشورت و احترام به حقوق یکدیگر عادت ندارند. لذا امور آنطور که باید و شاید پیش نرفته و یا منجر به بحث و جدل میان اعضا می شود. آن ها واقع گرا نیستند و همواره در رویاها و توهمات خویش بسر می برند. برای آن ها مهم نیست که موقع ارتباط با دیگران می بایست مراقب روان و احساسات افراد دیگر بود و احتیاط لازم را به خرج نمی دهند. آن ها نمی توانند به راحتی در کنار هم کار کرده و بحث رئیس و رئیس بازی را برای هم در نیاورند. آن ها باید یاد بگیرند که رئیس و مدیر نیز مانند کارمندان دیگر به وظایفی که دارد عمل می کند و فرق چندانی میان او و سایر کارمندان نیست.
4. ایرانیان عادت دارند دیگران کارهایشان را انجام دهند. فرضا یک روستا هیچ تلاشی برای آبادانی خود نمی کند و منتظر کمک های دولت می ماند. در حالی که آمریکاییان، استرالیان و ... به هیچ وجه چنین خلقیاتی نداشته و تمام اموراتشان به دست بخش خصوصی حل و فصل می شود. یک برنامه نویس هم وقتی چیزی یاد گرفت در به در به دنبال شغل می گردد و یا منتظر استخدام می ماند در حالی که ممکن است حتی شده موقتا بتواند به کمک دوستانش، خود کاری را به راه انداخته و کسب درآمد کند. طبق همین اصل ایرانی ها عادت به ابداع و ابتکار نیز ندارند و این کار را نیز دیگران می بایست انجام دهند و آن ها فقط عمل کپی برداری نهایتا با تغییرات جزئی را انجام داده و کسب و کار خود را شروع کنند. او باید یاد بگیرد خودش فکر کند، ایده دهد، اجرا کند و کار را به کمک خویش و همکارانش پیش ببرد.
5. اغلب ایرانیان مسئولیت پذیر و On-Time نیستند. وقتی کاری را قبول می کنید، باید به درستی، با دقت و تا قبل از موعد تعیین شده انجام شود. نمونه اش پروژه های راه سازی! تمامی پروژه روز مزد تعریف شده لذا پیمانکار بی مسئولیت و مدیران نا لایق اجازه می دهند پروژه تا جایی کش بیاید که جیب همه شان پر شود (نوع اسبق اختلاص از بودجه پروژه های عمرانی). در حالی که در خارج از ایران پروژه اگر از موعد مقرر فراتر برود بابت هر روز پیمانکار می بایست جریمه دیرکرد بپردازد، لذا آنان شبانه روز و زحمت می کشند تا پروژه را سر موعد آن تحویل دهند. پیگیری، مراقبت و به موقع تحویل دادن حداقل خصایصی است که یک برنامه نویس باید دارا باشد.
و ... و ... و ...
راستی یک نکته ای هست که بازار ایران رو به شدت مختل کرده... دسترسی آسان افراد به اطلاعات سطح تجاری که باعث میشه هر بی سر و پا و بی سوادی در مشاغل تخصصی وارد بشه و بازار شرکت های واقعی رو مختل کنه. به اشتراک گذاشتن اطلاعات و اسرار تجاری در همه کشور ها من جمله ایران جرم تلقی میشه و افراد جریمه سنگینی رو می بایست پرداخت کنند؛ هر چند در ایران به این مسئله اهمیت چندانی داده نمیشه.
ممنون از پاسخت دوست عزیز...
در جواب باید بگم که:
مشکل اصلی ما نظام آموزشی اشتباه،کدوم یکی از دروس دانشگاه،دبیرستان ما راه روش همکاری و کار گروهی رو داره،وقتی نیان آموزش ندن،هیچ کس انتظار نداره فرشته بیرون بیاد....
پس وقتی میبینیم کسی یاد نمیده یکی باید آغاز کننده این راه باشه...
مشکل دیگه ما غرور که هیچ کس حاضر نیست زیر پا بذاره یا ببینه کسی بالاتر از تونه،100% زیر پاشو خالی میکنه،تو این جامعه من به شخصه کم ندیدم...