-
نقل قول: آیا Qt بهترین انتخاب است؟
ما چندین نوع ماشین مجازی داریم تنها یک نمونه از اونها، اونم فقط قسمتهایی از کد رو به ماشین مقصد تبدیل می کنن.
نقل قول:
ماشین های مجازی خیلی علاقه دارند که کد رو قبل از اجرا تبدیل به کد قابل اجرا روی سیستم هاست بکنن و وقتی این ترجمه قبل از ترجمه CLR اتفاق بیافته برنامه دچار خطا میشه.
خب اینکه مشخص هست. چون هیچکس به جزء CLR از کد اسمبلی دات نت سر در نمیاره
نقل قول:
تنها hypervisor ی که من میشناسم که این کار رو نمیکنه یا حداقل درست انجام میده qemu/kvm ه
qemu ماشین مجازی فوقالعاده ای هست. حتی اجازه میده برنامه های ARM روی سیستم x86 اجرا کنید ( البته تحت لینوکس ) اما یکسری مشکلات هم داره. و بعضی از خطاها رو ازش گذشت میکنه و در حالت کلی بهتره اگر تست می گیرید همیشه از چندین ماشین مجازی استفاده کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pswin.pooya
ما چندین نوع ماشین مجازی داریم تنها یک نمونه از اونها، اونم فقط قسمتهایی از کد رو به ماشین مقصد تبدیل می کنن.
خب اینکه مشخص هست. چون هیچکس به جزء CLR از کد اسمبلی دات نت سر در نمیاره
qemu ماشین مجازی فوقالعاده ای هست. حتی اجازه میده برنامه های ARM روی سیستم x86 اجرا کنید ( البته تحت لینوکس ) اما یکسری مشکلات هم داره. و بعضی از خطاها رو ازش گذشت میکنه و در حالت کلی بهتره اگر تست می گیرید همیشه از چندین ماشین مجازی استفاده کنید.
اتفاقا من همین الان از یک سیستم debian/multi-arch استفاده میکنم
amd64
i386
armel
mipsel
به جز اینها بهترین چیزی که ازش دیدم chroot ه cross-architecture ه که چند بار واقعا کمکم کرده.
ممکنه چند مورد از خطاهاش رو بگید؟
خیلی دوست دارم تست کنم.
ماشین های مجازی معروف مثل VMWare و VirtualBox هر دو از این روش استفاده میکنند.
ظاهرا ماشینهای مجازی Microsoft هم مثل qemu عمل میکنند.(تست نکردم)
-
من تقریبا از تمام ماشینهای مجازی خطا دیدم. یه نمونه که باهاش برخورد کردم توی مقدار دهی PIT ( programable interrupt timer در سیستم عاملم بود. با اینکه اشتباه مقدار دهی می کردم PIT کار می کرد. خب منم خیالم راحت که کد درسته و البته جتالتر این بود که کد روی بعضی از PCهای واقعی هم کار می کرد. وقتی همین رو با bochs امتحان کردم دیدم همه چی بهم ریخت و در نتیجه تونستم خطا رو پیدا کتم.
یا در vmware یه قسمت کدم بشدت مورد داشت که هیچ وقت پیداش نکردم ( ولی مرتبط با حافظه بود ) و vmware کد رو درست اجرا میکرد. بعدا که روی سیستم واقعی و qemu کد رو اجرا کردم تونستم خطا رو پیدا کنم. و یا bochs توی محاسبه فرکانس مشکل داره ( البته ایرادهای زیادی داره ). بی ایراد ترین ماشین مجازی xen هست که امکاناتش فوقالعاده است و بعد از هسته 3 لینوکس جزء هسته شده. اما کار با اونم خیلی سختر از بقیه هست. وقتی خود CPU هم گاها ایراد داره شما چه انتظاری از vmm میره که ایراد نداشته باشه :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pswin.pooya
من تقریبا از تمام ماشینهای مجازی خطا دیدم. یه نمونه که باهاش برخورد کردم توی مقدار دهی PIT ( programable interrupt timer در سیستم عاملم بود. با اینکه اشتباه مقدار دهی می کردم PIT کار می کرد. خب منم خیالم راحت که کد درسته و البته جتالتر این بود که کد روی بعضی از PCهای واقعی هم کار می کرد. وقتی همین رو با bochs امتحان کردم دیدم همه چی بهم ریخت و در نتیجه تونستم خطا رو پیدا کتم.
یا در vmware یه قسمت کدم بشدت مورد داشت که هیچ وقت پیداش نکردم ( ولی مرتبط با حافظه بود ) و vmware کد رو درست اجرا میکرد. بعدا که روی سیستم واقعی و qemu کد رو اجرا کردم تونستم خطا رو پیدا کنم. و یا bochs توی محاسبه فرکانس مشکل داره ( البته ایرادهای زیادی داره ). بی ایراد ترین ماشین مجازی xen هست که امکاناتش فوقالعاده است و بعد از هسته 3 لینوکس جزء هسته شده. اما کار با اونم خیلی سختر از بقیه هست. وقتی خود CPU هم گاها ایراد داره شما چه انتظاری از vmm میره که ایراد نداشته باشه :لبخند:
فکر میکنم PIT جزء چیزهایی هست که هنوز نمیتونم تست کنم :)
xen که واقعا سخته.پارسال یکی دو روز روی تنظیمش کار کردم.آخرش هم منصرف شدم.البته کرنلم 2.6.38 بود.الان باید خیلی راحتتر شده باشه.
ولی در کل به این نتیجه رسیدیم که dotNet+VM=Fail
-
اضافه شدن پورت ios و android به Qt در اینده باعث جذب شدن برنامه نویسای خیلی بیشتری میشه هر چند من خودم Qt رو زیاد قبول ندارم مخصوصا با این باگ هایی که تو ورژن 5 داشت !!
نقل قول:
ضمن اینکه امروز مطلبی رو در فروم stack overflow میخوندم که به دلیل بهینه سازی خودکار کد زبان هایی مقل سی شارپ و جاوا سرعت اونها حتی از سی++ هم بیشتر شده و یا خاصیتی مثل garbage collection به این موضوع خیلی کمک میکنه .
بستگی داره کد C++ رو کی نوشته باشه ولی غیر ممکنه کدی که بصورت حرفه ای با C++ نوشته شده باشه از C# یا جاوا کند تر باشه!
نقل قول:
زبان هایی که اینجا نام بردید هیچ کدوم به تنهایی Cross-Platform نیستن ، مگر C++/Qt
البته C++ به تنهایی هم Cross -platform ه...
از نظر سرعت و مدیریت منابع و قدرت برناتمه نویسی هم هیچی توی ویندوز به win32 نمیرسه که خوب یادگیریش ساده نیست
هر زبانی برای نوشتن یک سری برنامه خاص مناسبه همون کروم رو هم که بقیه مثال زدن به غیر از C++ از چند تا زبون و تعدادی زیادی کتابخونه استفاده کرده.
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome
نقل قول:
اگر واسه سی++ میشد یک IDE به قدرت ویژوال استودیو پیدا کرد من 100% انتخاب اولم سی++ بود اما انگار این زبون متولی نداره و حس میکنم شاید در سالهای آتی توسط زبان هایی مثل سی# یا جاوا که متولیان گردن کلفتی پشتش خوابیده محو بشه (هرچند سی++ هم ساپورت خیل عظیم برنامه نویسان open-source رو داره اما آینده اش در پس ابهامه به نظرم! . توی همین اینترنت هم بحث های زیادی هست که با جاوا جایگزین میشه!!)
داخل ویژوال استودیو هم که میشه C++نوشت! یعنی شما این مدتی که با ویژوال استودیو کار می کردی visual C++ رو ندیدی؟!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidshaman
اضافه شدن پورت ios و android به Qt در اینده باعث جذب شدن برنامه نویسای خیلی بیشتری میشه هر چند من خودم Qt رو زیاد قبول ندارم مخصوصا با این باگ هایی که تو ورژن 5 داشت !!
یه مثال از این باگها رو میزنی!؟!؟
-
نقل قول:
البته C++ به تنهایی هم Cross -platform ه...
درسته ، در صورتی که کدتون رو درست بنویسید و از هیچ API ای استفاده نکنید...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aidinMC
یه مثال از این باگها رو میزنی!؟!؟
یکم توی گوگل بچرخی خودت پیدا می کنی
دقیقا به خاطر همین هم 5.01 رو این قدر سریع دادن بیرون البته توی ۵.۰۱ خیلیاشون حل شدن
یکیشون مثلا مشکل با فایل ترجمه ورژن های قبلی بود که توی بعضی برنامه ها مصرف سی پی یو میرفت رو ۵۰٪!! یا قسمت های statues bar درست ترجمه نمیشدن! که خیلی رفته بود روی اعصابم! که با ترجمه دوباره حل شد!
البته ۵.۰۱ mingw هم که دیگه شاهکاره hello world سی مگابایت فایل dll می خواد:) که با انواع فشرده سازی دیکه کمتر از ۱۰ مگابایت نمیشه!
http://qt-project.org/forums/viewthread/23796/
https://bugreports.qt-project.org/br...3Aissues-panel
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidshaman
دقیقا به خاطر همین هم 5.01 رو این قدر سریع دادن بیرون البته توی ۵.۰۱ خیلیاشون حل شدن
یکیشون مثلا مشکل با فایل ترجمه ورژن های قبلی بود که توی بعضی برنامه ها مصرف سی پی یو میرفت رو ۵۰٪!! یا قسمت های statues bar درست ترجمه نمیشدن! که خیلی رفته بود روی اعصابم! که با ترجمه دوباره حل شد!
البته ۵.۰۱ mingw هم که دیگه شاهکاره hello world سی مگابایت فایل dll می خواد:) که با انواع فشرده سازی دیکه کمتر از ۱۰ مگابایت نمیشه!
http://qt-project.org/forums/viewthread/23796/
https://bugreports.qt-project.org/br...3Aissues-panel
یعنی فقط qt5-core میشه ۳۰ مگ؟
با upx هم زیر 10 نمیشه؟
-
البته ۳۸ مگ می خواد:)
با upx میشه ۱۳.۵ با smart install maker حدودا ۱۲!
http://upload.tehran98.com/img1/ts3p...rva7s23dgp.jpg
-
نقل قول:
اگه از چیزی مطمئنی با رفرنس ارائه کن استفاده کنیم!
افزایش حجم خروجی در نسخه جدید به خاطر dll های unicode هست و ربطی به فرمورک کیوت نداره. شما میتونید این dll ها رو ارائه نکنید چون جزئی از redistribute های مایکروسافت هستند. برنامهنویسان غیر از فرمورک کیوت هم به این dllها نیاز دارند.
-
Your evaluation allows you to try Qt for the next 30 days, ending on 2013-03-14. The evaluation version contains all the functionality of Qt, but is limited to 30 days.
Please note that the usage is restricted to the evaluation only. See the User Licensing Agreement included in each package for details.
این که رایگان نیست؟ یا جریان چیز دیگه است؟
-
روی لینوکس هم Qt بهترین گزینه است یا چیزای بهتری هم پیدا میشند؟ چون میخوام برنامه نویسی روی لینوکس رو شروع کنم و ادامه بدم ، تمرکزم هم روی همون opencv و برنامه نویسی ربات هست
راستی یک مدل جدید از بورلند هم اومده که اونم البته پولی هست به اسم borland C++ XE3 . کسی تا حالا باهاش کار کرده؟ اون چطوریه؟ کرکش پیدا میشه؟
-
شما ظاهرا نسخه تجاری کیوت رو نصب کردید!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
prince0fpersia
روی لینوکس هم Qt بهترین گزینه است یا چیزای بهتری هم پیدا میشند؟ چون میخوام برنامه نویسی روی لینوکس رو شروع کنم و ادامه بدم ، تمرکزم هم روی همون opencv و برنامه نویسی ربات هست
راستی یک مدل جدید از بورلند هم اومده که اونم البته پولی هست به اسم borland C++ XE3 . کسی تا حالا باهاش کار کرده؟ اون چطوریه؟ کرکش پیدا میشه؟
در بیشتر جاها با gtk و wx مقایسه میشه.من با دو تای اول(Qtوgtk) کار کردم ولی نه اینقدر که بتونم نظر بدم.با Qt راحتتر بودم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حامد مصافی
شما ظاهرا نسخه تجاری کیوت رو نصب کردید!
والا من نصب نکردم موقع دانلود دیدم اینهارو نوشته .
نسخه رایگانش چه امکاناتی کمتر از نسخه تجاری داره؟ کرک نداره نسخه تجاری؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
در بیشتر جاها با gtk و wx مقایسه میشه.من با دو تای اول کار کردم ولی نه اینقدر که بتونم نظر بدم.با Qt راحتتر بودم.
درسته . همچنین من anjuta رو هم دیدم در فروم های خارجی . همچنین eclipse و netbeans که البته این 2 چون خودشون با جاوا نوشته شدند و نیاز به یکسری پیش نصب های جاوا هم دارند من خوشم نمیاد با اینها کار کنم.
این wx فقط IDE هست یا فریم ورک هست اینم ؟ رایگانه یا نسخه پولی هم داره؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
prince0fpersia
درسته . همچنین من anjuta رو هم دیدم در فروم های خارجی . همچنین eclipse و netbeans که البته این 2 چون خودشون با جاوا نوشته شدند و نیاز به یکسری پیش نصب های جاوا هم دارند من خوشم نمیاد با اینها کار کنم.
این wx فقط IDE هست یا فریم ورک هست اینم ؟ رایگانه یا نسخه پولی هم داره؟
Qt
GTK
wx
framework هستن
بقیه اونهایی که اسم بردید IDE هستن
-
البته wx فکر میکنم IDE هم داشته باشه (مثل کیوت کریتور) . در مورد GTK من به اسم یک ToolKit گرافیکی همه جا دیدمش و IDE به این اسم ندیدم تا حالا!
به هر حال من هنوز نمیدونم کیوت رو دانلود کنم یا نه ؟ فکر میکنم از نسحه ۵ به بعدش پولی شده!
-
نقل قول:
بله من با این محصول کار کرده ام و ازش واقعاً راضی هستم. ولی مسئله ای که وجود دارد این است که منابع آموزشی در موردش نسبت به C++/Qt خیلی کمتره ولی اگر با دلفی آشنایی داشته باشید به راحتی می توانید با C++ Builder هم کار کنید در غیر این صورت کار سختی را پیش رو خواهید داشت. ولی در کل در حوزه C++ به نظرم C++/Qt نسبت به بقیه شاید گزینه بهتری باشد به خاطر این که Open Source است، رایگان است، خیلی جا افتاده است و ده ها دلیل دیگه. از طرفی هم در حوزه های مختلف برنامه های زیادی به صورت کد باز با Qt نوشته شده است که در انجام پروژه های واقعی خیلی کمک می کند. یکی از ویژگی های خوب Qt این است که کلاسهای آن واقعاً خیلی جامع و عالی طراحی شده است. از طرفی باید قبول کرد که C++/Qt نسبت به بقیه از قابلیت Cross-Platform بیشتری بهره می برد(البته منظورم محیطهای مبتنی بر C++ است و با جاوا و ... کاری ندارم)
-
آخه Qt 5 هم پولی شده انگار!! من که روی سایتشون لینک دانلود ۵ رو پیدا نمیکنم مگر اینکه نوشته ۳۰ روزه است !
بعدشم ، به فرض که نسخه رایگان هم داشته باشه ، میخوام ببینم چه امکاناتی در نسحه رایگان کمتره نسبت به تجاری؟ و یا اینکه نسخه کرک شده اش تجاری موجود هست؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
prince0fpersia
آخه Qt 5 هم پولی شده انگار!! من که روی سایتشون لینک دانلود ۵ رو پیدا نمیکنم مگر اینکه نوشته ۳۰ روزه است !
بعدشم ، به فرض که نسخه رایگان هم داشته باشه ، میخوام ببینم چه امکاناتی در نسحه رایگان کمتره نسبت به تجاری؟ و یا اینکه نسخه کرک شده اش تجاری موجود هست؟
http://origin.releases.qt-project.org/qt5/5.0.1/
-
پس حربان digia چی هست؟ من فکر میکردم متولی کیوت اونها باشند.(رو سایت اونها نسحه ۳۰ روزه هست)
سوال آخر اینکه اگر بخوام به صورت native و استاندارد و فارق از پلتفرم داخل کیوت کد بزنم باید چه کنم؟ همین که از header های غیر استاندارد استفاده نکنم کافیه یا کار دیگه ای هم لازمه؟ میخوام بعضی کدهام portable باشه و بتونم روی هر سیستمی اجراش کنم (از ویندوز تا لینوکس و اندروید و ...)
*** یک سوال خارج از تا\یک هم مدتیه ذهنمو مشغول کرده . اگر بخوام مثلا قسمت گرافیک پروژه رو با سی شاپ بنویسم ، قسمت سخت افزارو با سی و بقیه رو با سی++ ، و در نهایت همه اینها رو به هم ربط بدم ، اولا اینکه ربط دادن این ها به هم دیگه جزو چه مبحثی در برنامه نویسی میشه ؟ آیا کار سختیه یا آسون ؟ به صرفه است نسبت به اینکه همه پروژه رو با یک زبان بنویسیم؟(چون شاید موقع نوشتن خیلی کار رو آسون و سریع کنه اما آیا از بهینگی برنامه نهایی میکاهه یا حجم برنامه رو خیلی افزایش نمیده یا سایر مشکلات؟)
دوست دارم بدونم لینک کردن چند پروژه که با زبون های مختلف نوشته شده و در نهایت ساختن یک پروژه جامع چه مبحثی از برنامه نویسیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
prince0fpersia
پس حربان digia چی هست؟ من فکر میکردم متولی کیوت اونها باشند.(رو سایت اونها نسحه ۳۰ روزه هست)
سوال آخر اینکه اگر بخوام به صورت native و استاندارد و فارق از پلتفرم داخل کیوت کد بزنم باید چه کنم؟ همین که از header های غیر استاندارد استفاده نکنم کافیه یا کار دیگه ای هم لازمه؟ میخوام بعضی کدهام portable باشه و بتونم روی هر سیستمی اجراش کنم (از ویندوز تا لینوکس و اندروید و ...)
*** یک سوال خارج از تا\یک هم مدتیه ذهنمو مشغول کرده . اگر بخوام مثلا قسمت گرافیک پروژه رو با سی شاپ بنویسم ، قسمت سخت افزارو با سی و بقیه رو با سی++ ، و در نهایت همه اینها رو به هم ربط بدم ، اولا اینکه ربط دادن این ها به هم دیگه جزو چه مبحثی در برنامه نویسی میشه ؟ آیا کار سختیه یا آسون ؟ به صرفه است نسبت به اینکه همه پروژه رو با یک زبان بنویسیم؟(چون شاید موقع نوشتن خیلی کار رو آسون و سریع کنه اما آیا از بهینگی برنامه نهایی میکاهه یا حجم برنامه رو خیلی افزایش نمیده یا سایر مشکلات؟)
دوست دارم بدونم لینک کردن چند پروژه که با زبون های مختلف نوشته شده و در نهایت ساختن یک پروژه جامع چه مبحثی از برنامه نویسیه؟
https://www.google.com/search?q=Cross+platform+rules
آسون نیست.معمولاً به صرفه نیست
برای نمونه میتونید از swigاستفاده کنید که تا ۹۰٪ کار رو براتون انجام میده.
Qt به شما اینقدر امکانات میده که استفاده از C# به سرت نزنه
-
نقل قول:
من هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و با ساخت dll در کیوت توانستم از آن در دلفی استفاده کنم ولی متاسفانه انجام این کارها خیلی سخت و زمانبر است و پیشنهاد بنده این است که اگر واقعاً و واقعاً مجبور شدید این کار را انجام دهید، چون ایجاد سازگاری بین زبانهای و فریم ورکهای مختلف خیلی سخت است. به عنوان پاسخ روشی برای حل کردن یک مسئله نمونه مدتی قبل در لینک زیر مطرح شد:
http://stackoverflow.com/questions/1...st-application
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
نمونش که خیلی زیاده.
نمیخوام وارد بحث کرنل و درایور و بوت لودر و .... بشم
همین برنامه های معمولی و روزمره ای که باهاشون کار میکنیم رو میگم.
فکر کن یه انجین ه بازی یا انجین دیتابیس رو با C# بنویسی.
من که به کسی که این کار رو بکنه میخندم.حتی خودم یک بار سعی کردم انجامش بدم.(قبلش فکر میکردم اونایی که میگن نمیشه شوخی میکنن)
نتیجه؟پروژه چند ماه به دلیل سرعت تخیلی متوقف شده تا به Qt تبدیل بشه.
دوست عزیز هیچوقت با دانش خودت در مورد چیزی قضاوت نکن . به نظرت انجین بانک اطلاعاتی یا انجین بازی با C# واقعا خنده داره ؟
من طرفدار C# یا .net نیستم ولی محض اطلاع یک Database Engine بهت معرفی میکنم که خودم ازش استفاده کردم و با C# نوشته شده و سرعتشم تحسین بر انگیزه و سورس باز هم هست . مطالعه کن سورسش رو تا دیگه نخندی به اینجور آیتم هایی که مثال زدی .
http://iboxdb.codeplex.com/
برای انجین بازی هم یه سرچ تو گوگل بزنی برای انجین های ساخته شده توسط C# بد نیست . یا حق