-
نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )
از نوع data تو دیباگ مینویسه که اکثر امکانات ساپورت نمیشه و فقط امکان تماس و ارسال و دریافت دیتا دارین
معمولا این مودم لپ تاپی usb ها اینجورین
اما من 2 تا مودم دیگه هم داشتم که یکیش راکول بود اما جواب نداد رفتم قوی ترین مودم بازارو خریدم (زولتریکس) اما رو اینم جواب نداد ! احتمالا رو سون جواب نمیده رو xp باید تست کنم !
-
نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )
intel_amd مودمتون رو چند خریدی؟
مودم من Creative Modem Blaster v.92 هست که اینتراکتیو نشون میده اما هر کاری کردم نتونستم از طریق نرم افزار آی دی کالرش رو ببینم . البته رویدادش رو اضافه کردم اما اصلا فراخوانی نمیشه . واسه شما آی دی کالر نشون میده؟
-
من zoltrix 3 chipset به قیمت 17 تومن از علائدین طبقه 3-4 خریدم اما اگه امجد باز بود از اونجا میگرفتم ارزون تره اونجا !
به هر حال ..
رو قوطیش زده id callero , .......
اما برا منم همون evento گرفتم callernumber زدم هیچ اتفاقی نمیافته , دکمه های زده شده از اونور خط هم تشخیص نمیده , کدهارم جمع نمیکنه ! عملا هیچ فرقی با راکول و اینتله نکرده معلوم نیست موضو چیه !
-
چ بد !
واسه من دکمه ها رو تشخیص میده . صدای تماس گیرنده رو هم تونستم ضبط کنم . الان برای خودم ی نمونه خوب ساختم که حتی شماره ای که کاربر رو وارد میکنه براش تک تک میخونه و ازش تایید میگیره که درست وارد کرده یا نه. حالت منو و زیر منو رو با چند تا if و else پیاده سازی کردم اما فقط این آی دی کالر مونده !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMID484
چ بد !
واسه من دکمه ها رو تشخیص میده . صدای تماس گیرنده رو هم تونستم ضبط کنم . الان برای خودم ی نمونه خوب ساختم که حتی شماره ای که کاربر رو وارد میکنه براش تک تک میخونه و ازش تایید میگیره که درست وارد کرده یا نه. حالت منو و زیر منو رو با چند تا if و else پیاده سازی کردم اما فقط این آی دی کالر مونده !
بهتره کدتون رو قرار بدید تا باقی دوستان هم استفاده کنن.در مورد دکمه ها هم بهترین روش پباده سازی درختیه که با یه جستجو میتونین روششو یاد بگیرین
-
منم همون چند روز اول با مثال های برنامه همه این کارارو کردم , مثل tts و gathering و ..... اما لعنتی هر مودمی دارم و گرفتم هیچیو ساپورت نمیکنه !
-
متاسفانه با اینترنت لاک پشتی که سرعت آپلودش خیلی پایینه مشکل دارم و نمیتونم فایل رو درست آپلود کنم
چون در پروژم فایل های صوتی هست حجمش حدود 10 مگ شده که واسه آپلود زیاده :متعجب:
ایشالله در اولین فرصت آپلودش میکنم
ی مشکلی که من پیدا کردم قطع ارتباط یا Drop بعد از پخش یک فایل صوتی هست . هر کاری میکنم تا فایل صوتی واسه خداحافظی بیاد پخش بشه , کد قطع ارتباط اجرا میشه و مکالمه قطع میشه
نمیشه فهمید که خواندن پیام تمام شده یا نه ؟
-
سیستم عاملتون سون هست؟
مودمتون چیه؟
-
ایکس پی هستش. البته سون هم دارم اما هنوز تست نکردم رو 7
مودمم Creative Modem Blaster v.92 هستش که حدود 6 سال پیش خریدمش :گیج: و فقط دو تا جای سوکت تلفن داره Line & phone و واسه صدا و میکروفون هم جایی نداره
-
:متفکر: به خشکه این شانس , من قوی ترین مودم های بازارو دارم اما هیچیو جز تماس و پخش صدا ساپورت نمیکنن! هم راکول 3 چیپه هم این zoltrix , جفتشونم پورت میک و اسپیکر دارن , حتی اینتل سی نته ! احتمالا کامپوننته تو ویندوز 7 جواب نمیده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMID484
متاسفانه با اینترنت لاک پشتی که سرعت آپلودش خیلی پایینه مشکل دارم و نمیتونم فایل رو درست آپلود کنم
چون در پروژم فایل های صوتی هست حجمش حدود 10 مگ شده که واسه آپلود زیاده :متعجب:
ایشالله در اولین فرصت آپلودش میکنم
فایل های صوتی و همچنین محتویات پوشه Debug که ضروری نیستند میتونید اینها رو حذف و سپس اپلود کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
intel_amd
:متفکر: به خشکه این شانس , من قوی ترین مودم های بازارو دارم اما هیچیو جز تماس و پخش صدا ساپورت نمیکنن! هم راکول 3 چیپه هم این zoltrix , جفتشونم پورت میک و اسپیکر دارن , حتی اینتل سی نته ! احتمالا کامپوننته تو ویندوز 7 جواب نمیده
من کامپوننت رو روی سون تست کردم و بدون مشکل جواب گرفتم
-
نمیدونم چرا فایل tapiex activtex control در پست اول از هیچ کدوم از لینک ها دانلود نمیشه! انقدر سرعتش پایینه که اصلا دانلود نمیشه
میشه لطفا یه جای دیگه آپلود کنید یا برام ایمیل کنید saeedshokri2000@yahoo.com
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jasper
فایل های صوتی و همچنین محتویات پوشه Debug که ضروری نیستند میتونید اینها رو حذف و سپس اپلود کنید
من کامپوننت رو روی سون تست کردم و بدون مشکل جواب گرفتم
یعنی امکان داره مودمم خراب باشه؟! این zoltrix دو روزه خریدم آخه ! درایور سونشم نصب کردم
5 سال هم گارانتی داره !
-
سلام
امروز فایل های برنامم رو آپلود کردم. برای اینکه با نحوه کارش آشنا بشید حتما فایل های صوتی رو هم دانلود کنید.
- برنامم بدون ایراد نیست مطمئنا - یکی از ایراداتش پخش پیام و قطع ارتباط بعد از تمام شدن پخش پیام هست که فعلا نتونستم کاریش کنم.
سورس برنامه
IVRSystem[HB].zip
فایل های صوتی که باید در فولدر دیباگ که فایل اجرایی هست , کپی بشن
Sounds.zip
برای ضبط صدا و ویرایش فایل های صوتی هم ی برنامه ساده بنام Cool Record Edit Pro هست که من تازه باهاش آشنا شدم و خیلی ساده و کاربردیه
-
سلام
ممنون از اینکه این برنامه رو داشتی آموزش میدادی و دگ ندادی نمیدونم چرا ؟؟؟
حالا یه سوال عمومی دارم :
واقعا قهر کردی ادامه نمیدی ؟
یه سوال مرتبط با برنامه :
من مودم Zoltrix دارم که رو جعبه اش این موارد رو ثبت کرده
caller ID(US Version)
Call Waiting(US Version)
V.92(US Version)
Line-in-use detection
wake-on ring
Digital PABX Protection
Enhanced Voice Features
PCI/Dual Mode/ On Board DSP
خواهش اینارو برام توضیح بدید
من این مودم رو سال 85 خریدم
هوز برنامه تون رو تست نکردم
چون اولین بارم هستش که میخوام با مودم کار کنم
میخوام مطمئن بشم بعد که شکست خوردم دلسرد نشم
موفق باشید
-
نمیدونم چرا فایل tapiex activtex control در پست اول از هیچ کدوم از لینک ها دانلود نمیشه! انقدر سرعتش پایینه که اصلا دانلود نمیشه
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed_sho
دوست عزیز خود من با نت گوشی میام اما معمولا تا فایل 10 مگ رو هم میتونم راحت دانلود کنم. باقی فایل هارو معمولا میرم کافینت.
فک نکنم زیاد کار سختی باشه ....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
daneshjo90
سلام
caller ID(US Version)
Call Waiting(US Version)
V.92(US Version)
Line-in-use detection
wake-on ring
Digital PABX Protection
Enhanced Voice Features
موفق باشید
نخیر دوست عزیز قهر چیه...
راستش مشغله من خیلی زیاده و معمولا همیشه وقت کم میارم.
سورس پایانی رو گذاشتم البته چیزی که از اول میخاستم بزارم خیلی بهتر از این بود
در مورد مودمتون از سایت سازندش یوزرگایدشو بگیرین کاملا توضیح دادم...
اگه قراره با اولین تلاش دلسرد بشین کلا بیخیال برنامه نویسی بشین.....:لبخند:
-
ادامه آموزش: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )
خب بریم سر سوال یکی از دوستان که پرسیده بودن چطو رویداد بنویسیم.
واسه این کار از شی استفاده میکنیم که اینجا tp هستش
میخایم یکی از پر کاربرد ترین رویداد ها رو بنویسیم (رویداد دباگ: نمایش تمام اتفاق های برنامه)
ابتدا:
tp.OnDebug
رو تو فرم لود مینویسیم . بعد [+] و [=] و سپس دو تا [Tab] میزنیم. کد زیر اضافه میشه
tp.OnDebug += new _ITAPIExEvents_OnDebugEventHandler(tp_OnDebug);
void tp_OnDebug(string msg)
{
throw new NotImplementedException();
}
خط داخل بلاک رو حذف میکنیم و کد خودمونو قرار میدیم. من اینجا یه لیست باکس به اسم lstLog دارم که میخام تمام اتفاقات توش نمایش داده بشه
void tp_OnDebug(string msg)
{
lstLog.Items.Add(msg);
}
امیدوارم از این مطلب استفاده ببرین....:چشمک:
-
با سلام
دوست عزیز ممنون از این که راهنمایی کردی که برم به سایتش ول من هیچی از اونجا متوجه نشدم
خواهش میکنم یکی از دوستان اینکارو بکنه و برای من توضیح بده
اسم مودم من : Zoltrix Smart Spirit 56K Modem
دقیق یادم نیست 85یا 86 خریدم ولی فک کنم 85 باشه
هرکی اینکارو کنه منو مدیون خودش کرده
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
daneshjo90
سلام
caller ID(US Version)
Call Waiting(US Version)
V.92(US Version)
Line-in-use detection
wake-on ring
Digital PABX Protection
Enhanced Voice Features
موفق باشید
منم همین مودمو دارم اما خیلی از امکاناتو ساپورت نمیکنه ! مثل تشخیص دکمه یا جمع کردن کد و خیلی چیزای دیگه حتی caller id که رو خودش زده داره !!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMID484
سومیه که پول میخواد
-
بزارید روی سایت های ایرانی مثل پرشین .....
-
میخواستم در سرور سایتم آپلود کنم که لینک مستقیم بشه اما ارور داد که داخلش ویروس هست! که فکر کنم بخاطر فایل کرک باشه . در پرشین گیگ هم آپلود نشد :متفکر:
خلاصه اینکه ی جایی آپلود کردم که فقط 5 روز فایل رو نگه میداره . اینم لینکش
https://www.transferbigfiles.com/1b0...48fsWg2Zex3dQ2
ی مشکلی هم جدیدا پیدا کردم . رویدادهای ring , new call دیگه کار نمیکنن. یعنی برنامه کار نمیکنه مثل قبل. آقا جاسپر بنظرت علت چی میتونه باشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMID484
ی مشکلی هم جدیدا پیدا کردم . رویدادهای ring , new call دیگه کار نمیکنن. یعنی برنامه کار نمیکنه مثل قبل. آقا جاسپر بنظرت علت چی میتونه باشه؟
یه پروژه جدید ایجاد کنید و فقط رویداد ها رو استفاده کنید
اگه هنوزم مشکل دارین ممکنه مودم باشه اما احتمال قویتر مشکل کامپوننت کرک شده ست که البته واسه من داره کار میکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed_sho
بزارید روی سایت های ایرانی مثل پرشین .....
برام خیلی جالب بود که چطو نتونستین دانلود کنید....:افسرده:
اینم لینک ....
http://s3.picofile.com/file/76948683...ed_b_.rar.html
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jasper
یه پروژه جدید ایجاد کنید و فقط رویداد ها رو استفاده کنید
اگه هنوزم مشکل دارین ممکنه مودم باشه اما احتمال قویتر مشکل کامپوننت کرک شده ست که البته واسه من داره کار میکنه
پروژه جدید هم ایجاد کردم اما نشد
فکر کنم از همون کامپوننت باشه. البته خط رو باز میکنه و نشون میده که interactive هست اما بعد از این دیگه کار نمیکنه :متفکر:
-
سلام. سال نو مبارک. ممنون از تلاش بی منت شما جناب jasper
ای کاش که ادامه میدادین این آموزش رو. ولی به هرحال خیلی چیزا یاد گرفتم و کدها خوندم.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
parnia77
سلام. سال نو مبارک. ممنون از تلاش بی منت شما جناب jasper
ای کاش که ادامه میدادین این آموزش رو. ولی به هرحال خیلی چیزا یاد گرفتم و کدها خوندم.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
سال نو همه ی دوستان مبارک
در مورد اموزش قسمت های اصلی گفته شد و اونقدی هست که بتونین یه تلفن گویای کامل بنویسید.
و اما میتونید سوالاتتونو همنجا بپرسین . پاسخگو هستم
-
سلام
امیدوارم سالی خوبی را داشته باشید
من دو تا مشکل دارم اما دومی تو الویت هستش
1. شماره تماس گیرنده قابل نمایش نبود
2. چرا صدای پیش فرض رو پخش نمی کنه ( در مسیر استارت قرار داره با استاندارد کامپنت هم سازگار هستش )
کلیدهای فشرده شده را به درستی نمایش داد
-
سلام moory لطف کنید سیستم عامل و مودمتونو ذکر کنید
-
روی هر مدل مودمی که تو بازار هستش تست کردم
سیستم عامل های که با تک تک مودم ها تست شد 8 7 و Xp
مودمی که بلوتوس برای گوشی می سازه هم تست کردم ثبت کلید و پخش صدای پیش فرض کار نکرد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moory1364
روی هر مدل مودمی که تو بازار هستش تست کردم
سیستم عامل های که با تک تک مودم ها تست شد 8 7 و Xp
مودمی که بلوتوس برای گوشی می سازه هم تست کردم ثبت کلید و پخش صدای پیش فرض کار نکرد
الان یکم مبهم صحبت کردین
روی هر مدل مودم و سیستم عاملی که دیدین تست کردین منظورتون اینه رو هیچ کدوم تشخیص دکمه کار نکرده یا رو همشون کار کرده؟
-
هر برند مودمی که تو بازار یافت میشه تک تک تست کردم روی موردم ها غیر از پخش صدای پیش فرض تعریف شده و نمایش call id همه ی موارد به درستی کار می کنه در ضمن تفاوتی در نوع سیستم عامل ها نیز وجود نداشت
برای تست گوشی موبایل را به بلوتوس کامپیوتر وصل کردم علاوه بر پابرجا بودن مشکلات بالا کلید ها رو نیز شناسای نمی کرد
نکته : jasper دوست خوبمون نیز گوش زده کرده بود TAPIEx در درایور که سیستم عامل (7 یا 8 ) نصب نیست نصب کنید
-
خوب من هم روی درایوی غیر از ویندوز نصب و کرکش کردم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moory1364
هر برند مودمی که تو بازار یافت میشه تک تک تست کردم روی موردم ها غیر از پخش صدای پیش فرض تعریف شده و نمایش call id همه ی موارد به درستی کار می کنه در ضمن تفاوتی در نوع سیستم عامل ها نیز وجود نداشت
برای تست گوشی موبایل را به بلوتوس کامپیوتر وصل کردم علاوه بر پابرجا بودن مشکلات بالا کلید ها رو نیز شناسای نمی کرد
نکته :
jasper دوست خوبمون نیز گوش زده کرده بود TAPIEx در درایور که سیستم عامل (7 یا 8 ) نصب نیست نصب کنید
moory1364 عزیز منظور از صدای پیشفرض چیه؟
سوالتونو واضح تر بیان کنین.
-
سلام مهندس
منظورم wav که بعد از 4 بار بوق باید پخش بشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moory1364
سلام مهندس
منظورم wav که بعد از 4 بار بوق باید پخش بشه
ببینید شما ابتدا باید ببینید که ایا تابع پخش صدا فراخان میشه یا نه که اینم با گذاشتن چک پوینت موقع دیباگ مشخص میشه.
اگه تابع هنگام اتصال فراخان میشه که مشکل برمیگرده به مودم.
تا اینجا رو تست کنید اگه نتیجه نگرفتید فایل پروژتونو برام بفرستین تا چک کنم.
-
سلام دوست عزیز من میخوام وقتی که کسی زنگ میزنه شمارش توفرم اصلی برنامه نشون داده شه باید چی کارکنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi_nai
سلام دوست عزیز من میخوام وقتی که کسی زنگ میزنه شمارش توفرم اصلی برنامه نشون داده شه باید چی کارکنم؟
mahdi_nai عزیز پست های قبلی رو بخونی جواب سوالتو میگیری
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jasper
mahdi_nai عزیز پست های قبلی رو بخونی جواب سوالتو میگیری
مرسی ممنون گرفتم
-
دوست عزیز jasper چطوری میتونم صدای طرف و ضبط وذخیره کنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi_nai
دوست عزیز jasper چطوری میتونم صدای طرف و ضبط وذخیره کنم؟
tp.RecordTimeOut = 60;
strWave = Application.StartupPath + "\\record.wav";
m_Call.PlaybackFile(strWave);
string s =Application.StartupPath+ "\\"+util.GetTodayString2()+
"_"+DateTime.Now.Hour+"-"+DateTime.Now.Minute+".wav";
m_Call.Record(s);
-
سال نو همه دوستان مبارک.
سوالی برام پیش اومده . از کجا میشه فهمید پخش صدا یا همان playBack کارش به اتمام رسیده؟
-
هر وقت تموم بشه رویداد OnPlayBackComplete فایر میشه .
-
سلام دوستان من چطور میتونم تو تلفن گویا یه دکمه رو اختصاص بدم به فکس مثلا طرف زنگ میزنه بعد از شنیدن یه صدایی و با زدن یه دکمه مثلا دکمه 4 بشه فکس دریافت کرد اگه دوستان با کد یا نمونه کد بزارن خیلی ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
دل تنها
سلام دوستان من چطور میتونم تو تلفن گویا یه دکمه رو اختصاص بدم به فکس مثلا طرف زنگ میزنه بعد از شنیدن یه صدایی و با زدن یه دکمه مثلا دکمه 4 بشه فکس دریافت کرد اگه دوستان با کد یا نمونه کد بزارن خیلی ممنون میشم
دوست عزیز شما بهتره برین سراغ کامپوننتی که واسه فکس طراحی شده.
البته میتونینم واسه قسمت تلفن گویاتون از این کامپوننت استفاده کنین و با زدن همون دکمه 4 یه متغیر رو ترو کنین یه یه متود که مال فکس هستو صدا بزنین. که اگه برنامه ایو که در پست های قبلی قرار دادم ببینین خیلی راحت میشه این امکانو توش جا داد.
اما بازم توصیه میکنم از کامپوننت دیگه ای استفاده کنین.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moory1364
tp.RecordTimeOut = 60;
strWave = Application.StartupPath + "\\record.wav";
m_Call.PlaybackFile(strWave);
string s =Application.StartupPath+ "\\"+util.GetTodayString2()+
"_"+DateTime.Now.Hour+"-"+DateTime.Now.Minute+".wav";
m_Call.Record(s);
دوست گرامی moory1364 این کد تابع اش چطوری هستش بایدتو چه تابعی بنویسم؟