مشکل چیه . شما خیلی راحت میتونین در instalshield مشخص کنید که چه prerequest هایی دارین و اونم در هنگام ساخت ستاپ همه اونها رو package میکنه و در هنگام نصب در صورت نصب نبودن اونها ، اونها رو نصب میکنه . مشکل چی؟؟؟
Printable View
دوست عزیز من منظور شما رو متوجه نمیشم . منظورت اینه که مراحل و پینه هایی که باید پیمود تا این عمل انجام بشه رو میخوای؟
شما حرف منو تایید می کنی که میدونی میشه اما بعد میگی مشکل این هست که پزور میشه این کار رو کرد!!! منظورت ای«ه که از کدوم قسمت تو اینستالشیلذد باید این کار رو کرد؟
یاد آوری :
یه را ه حل عمومی و مناسب برای شروع برنامه های دات نت و هربرنامه ای که دنگ و فنگ خاص داشتن فریم ورک رو طلب میکنه استفاده از برنامه ای هست که بدون هیچ مقدماتی اگزکویت میشن بصورتی که مقدمات اجرای برنامه های شما رو چک میکنن و اگر لزوم به نصب پکیج خاصی هست یا باید یه چیزی تو ویندوز قبلش کانفیگ بشه اونو برای شما انجام میدن و بعد که همه چیز اوکی بود برنامه شما رو ران میکنن .
راه حل : ساخت یه فایل خیلی ساده بدون و اینترفیس تو نرم افزارهایی مثل اتوپلی مدیا استودیو و اینجور برنامه هاست. من که هیچ وقت هیچ جا مشکلی بخاطر فریم ورک پیدا نکردم.
البته راه حلهای دیگه ای ام هست ولی اینم یه یادآوری بود.
راستی اگه Norton Gost رو روی سیستمی که دات نت فریم ورک نداره نصب کنید اجرا میشه و پیغام صحیح رو میده!!!
بهترین راه اینه
اگه توی شاخه ی Windows فلدری به نام Microsoft.Net باشه می شه گفت 99 درصد دات نت روی اون سیستم نسبه
ببخشید نصبه اشتباه لپی بود دیگه !!!!!!!!
اولا سلام.
دوما ،،،، چرا دعوا می کنید؟؟؟؟؟
سوما این کدش توی c :
--------------------------------------------------------------//
#include "DetectDotNet.h"
// . . .
CDetectDotNet detect;
vector<string> CLRVersions;
cout << "Is .NET present : "
<< (detect.IsDotNetPresent() ? "Yes" : "No") << endl;
TCHAR szPath[300];
cout << "Root Path : "
<< (detect.GetInstallRootPath(szPath, 299) ? szPath : "") << endl;
cout << "Number of CLRs detected : "
<< (int)detect.EnumerateCLRVersions(CLRVersions) << endl;
cout << "CLR versions available :-" << endl;
for(vector<string>::iterator it = CLRVersions.begin();
it < CLRVersions.end(); it++)
{
cout << *it << endl;
}
cout << "Press any key..." << endl;
getch();
کلید حل این مشکل پیش منه. دیگه هم نمی خواد جایی بگردی. بیا خودم هم برنامه و هم سورس رو بهتون میدم. یادتون هم می دم که چی به چیه. یه برنامه کوشولو تو سی شارپ. exe تحت ویندوز. تو همه ویندوزها هم کار می کنه. فکر نکنید چون کاربر جدید هستم، سرکاریا..... ایمیل من اینه:
ImanAmico@yahoo.com
اگه فایل mscoree.dll توی محل نصب ویندوز بود net. نصب هستش