نقل قول: مشکل: درگاه بانک ملت با nusoap و دریافت خطا (حل شد)
سلام دوستان و مهندسین گرامی
من درگاه پرداخت رو برای سایتم راه انداختم اما ارور زیر رو میده کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/sys.php on line 22
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/banks/epay.php on line 36
SendURL('','POST',{RefId:'3CFD5DA1BC63E187'});
سلام دوستان من اسکریپتو دانلود کردم و نصب کردم اما این پیغام رو میده نمیدونم چکارش کنم لطفا راهنمایی کنید
این پیغامو می ده :
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/sys.php on line 22
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/banks/epay.php on line 36
SendURL('','POST',{RefId:'8CD879D0146F1C65'});
که البته یکی از دوستان گفت بجای تابع split از تابع explode استفاده کن یا غیر فعال کن split رو که بلد نیستم
از مهندسین عزیز و برنامه نویسان گرامی خواهشمندم کمک کنید مرسی
نقل قول: کلاس PHP درگاه پرداخت بانک ملت
نقل قول:
نوشته شده توسط
moh3n_lucky
دوستان سلام؛
با استفاده از راهنمایی های عزیزان و استادان گرامی، موفق به نوشتن یک کلاس برای درگاه پرداخت بانک ملت شدم که خودتون میتونید بسته به کار خودتون شخصی سازی کنید.
سعی کردم در متن کدها، راهنمایی و کامنت های لازم را هم بگذارم. (SELF COMMENTED)
به امید اینکه مثمر ثمر واقع شود.
لینک دانلود :
http://s2.picofile.com/file/78423777...ample.rar.html
اگر مشکلی داشتید، در خدمت هستم.
سلام وقت تون بخیر
من از کد شما استفاده کردم و به درگاه وصل میشم پرداخت انجام میدم . بعد در صفحه callback با پیام خطای زیر رویرو میشم
Constructor error
soap:Client: Unmarshalling Error: For input string: ""
البته با یک کد دیگه هم همین پیغامم خطا رو میگیرم
ب نظرتون دلیلش چیه؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام منم همین مشکل و دارم .میشه بگین چجوری مشکل تون حل شد متشکرم