نقل قول: آموزش گام به گام طراحی و پیاده سازی یک فروشگاه اینترنتی مبتنی بر مدل توسعه ی سه لایه در ASP
بعنوان یکی از کاربرای این سایت از ایجاد کننده تاپیک به خاطر قصد خیر ایشون در اموزش چیزی که بلدن به دیگران،تشکر میکنم.از جناب a_mottaghi_pour هم تقاضا میکنم وقتی میبینن اشکالاتی در اموزش وجود داره( که حتما در همه ی اموزشها اشکالاتی وجود داره) کمک کنن به رفعش.اینکه یک نفر بیاد بگه اوووه این اموزشی که شما گذاشتی پره ایراده و کلی هم انتقاد کنه ولی هیچ کمکی در زمینه رفع اشکالات نکنه به نظر من زیاد جالب نمیاد.خوب اره این اموزش اشکالاتی داره و شما هم کشفش کردی .خوب؟این چه کمکی به منه خواننده میکنه؟میتونی کمک کن که رفعش کنیم نمیتونی هم......این وسط رفتار جناب Saber_Fatholahi واسه من جالب و تحسین برانگیز بود چون هر زمان که کامنتی گذاشتن اطلاعاتی رو به خواننده منتقل کردن نه اینکه مثل بعضیا صرفا انتقادو من بهترمو اینا ............
نقل قول: آموزش گام به گام طراحی و پیاده سازی یک فروشگاه اینترنتی مبتنی بر مدل توسعه ی سه لایه در ASP
نقل قول:
نوشته شده توسط
a_mottaghi_pour
عزیز دلم برای کوبیدن من باید کمی فکر شده تر پست میذاشتی عزیزم
الان که دارم اینو مینویسم طبق آمار شما 40 تا پست گذاشتی، 14 بار تشکر کردی و فقط 2 بار تشکر شدی. بنده نیز قبل از این پست 127 تا پست داده بودم. یعنی 3 ممیز 175 صدم برابر شما. اگر نشبت بگیریم وقتی شما تعداد ست هاتون به تعداد من برسه 45 بار از پست هایدیگران تشکر کردی در حالیکه من 250 بار تشکر کردم. یعنی مشخصه که بنده بسیار بیشتر از شما قدر پست های خوب فروم رو دونستم بو جای حرف زدن الکی سعی کردم مطالب رو بخونم و از مطالب خوب در حد ممکن تقدیر و تشکر کنم. بازم اگر نسبت بگیریم وقتی شما به تعداد من پست گذاشته باشی 6 یا 7 بار تشکر شدی درحالیکه بنده 77 بار تشکر گرفتم.
فکر میکنم آمار گویا باشه. نیازی ه هیچ عذر و بهانه و بیانیه ای نیست. اعضای انجمن هم نه داداش منن نه داداش شما. آمارو بازخورد ها بهترین قاضی هست. افرادیکه کم تشکر شدن یا کم تشکر کردن هر دو از نظر من مشکل دارن. جناب فتح اللهی یکی از عزیزان مورد علاقه و مورد تائید بنده هست ولی بهر حال کسیکه بعد از 7 سال عضویت در فروم تنها 5 بار تشکرکرده میتونه گواه خیلی مسائل باشه.
عزیز دلم نه من شما رو میشناسم نه شما منو. ولی اینو بدون بعضی چیزها با ادعا بدست نمیاد. با حلوا حلوا کردن هم زبون شیرین نمیشه. 6 ماه پیش من تو همین فروم دنبال کسی میگشتم بعنوان کارآموز قبولم کنه اما امروز خودم آگهی استخدام دادم. نتیجه تلاش همه آدمها مشخصه.
از اعضای سایت خیلی عذر میخوام.میدونم چنین تاپیکی جای زدن حرفای خاله زنکی نیست.اینم اخرین باره که در جواب کسی میخوام پست بدم.اینکه من کمتر پست دارم و کمتر تشکر شدم یا تشکر کردم هیچ ربطی به مسائلی که شما فرمودین نداره.صرفا به این خاطره که سوادم در اون حدی نبوده که خیلی از پست هارو بفهمم و بخوام ازشون تشکر کنم دلیل دیگه هم اینه که من بخاطر مشغله زیاد خیلی کم به این سایت میام و کمتر مطالبو میخونم و پیگیری میکنم درواقع سایت واسم حل المسائله که هرجا گیر کنم میام از اساتید کمک میگیرم.ولی هرجا پستی رو خوندم و احساس کردم پستی واسه من اموزنده بوده سعی کردم تشکر کنم اینکه میگی افرادی که کم تشکر میکنن و کم تشکر میشن هر دو مشکل دارن شاید درست میگی حتی احتمالا همون دوتایی هم که از من تشکر کردن دستشون خورده رو دکمه تشکر...ولی مشکل من سواد کم برنامه نویسیمه که باعث شده کم تشکر بشم یا کمتر پستی رو درک کنم و بخوام ازش تشکر کنم.اما مشکل کسی که در قبال کار خیر دیگران فقط و فقط ایراد میگیره اساسی تر از مشکل منه...به خدا معذرت میخوام از اعضای سایت.دیگه تمومش میکنم و امیدوارم اموزشها در این تاپیک ادامه پیدا کنه و پستهای بیخودی مثل پست من به همراه سایر پستهای اضافی پاک بشه
جا داره از همه دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند هم از دوست عزیزمون که این تاپیک رو ایجاد کرد و دوستانی که انتقاد کردند، مخصوصا جناب Saber_Fatholahi که کامنتاشون واقعا به جا و مفید بود( پروژه ای که هم که ساخته بودن رو دانلود کردم و پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنید)، به نوبه خودم تشکر کنم.
مطمئنن کسانی که میان این تاپیک، همه در یک سطح نیستند، هر کدوم با سطح سواد خودش، به هر شکلی مطلبی را اینجا یاد میگیره، یا با همون مطلب شروع آموزش ، یا با انتقادها ، یا هم با لینکهایی مثل لینکهایی که جناب Saber_Fatholahi گذاشتند، (خودم به شخصه از همه استفاده کردم حتی از بعضی انتقادهای جناب a_mottaghi_pour ).
پس جه بهتر اگه دوستانی هم که میبنند کم و کاستی های این آموزش چی و کجای هستند، در صورت امکان خودشون آموزش بدند و یا حداقل مرجعی رو معرفی کنند..
موفق و سربلند باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط
artabaz
خودم به شخصه از همه استفاده کردم حتی از بعضی انتقادهای جناب a_mottaghi_pour
داداش گلم همچین اسم منو میاری انگار من یک جذامی هستم :)
درد همه ماها بیسوادیه. بحث علمی را سریع شخصیتیش میکنیم چونکه سواد لازم برای بحث رو نداریم. n تا پست داده شد یکیش در مورد محتوای انتقاد من نبود فقط چون صاحب تاپیک ول کرده و رفته همه گیر دادن بمن . منم که بیدی نیستم که از این بادها بلرزم. هر کی حرف علمی داره بزنه ما استفاده کنیم. جالبه که صاحب تاپیک حتی همین امروز هم به فروم سر زده ولی نیومده در مورد تاپیک خودش حرفی بزنه ولی بقیه شدن کاشه داغتر از آش. داداش وقتی یه اموزشی از بنیان ایراد داره و طرف خودش متوجه شده مودبانه بی خیالش شده. دیگه اینقد کش دادن نداره
داداش سوءتفاهم نشه، اصلا چنین منظوری نداشتم،
بعضی دوستان با انتقاداتی که میشه به هر دلیلی شاید موافق نباشن یا نظر دیگه ای داشته باشند، ولی منظورم این بود به جای این بحث ها، ببینید مطلب، ا نتقاد یا پیشنهادی که گفته شده چی هست؟ به دردتون میخوره یا نه؟ دنبال یادگیری باشیم تا دامن زدن به این بحثها..
سلام خدمت دوستان عزیز
من سایت رو با این معماری درست کردم حالا چطوری باید Uploadesh کنم میشه طریقه publish کردن با این نوع معماری رو آموزش بیدین؟
ممنون
به هر حال بهتر بود دوستان رعایت می کردن و کمی با اخلاق تر رفتار می کردن و اجازه میدادند مطالب آموزشی این تاپیک ادامه داشته باشه، اینکه به فردی که داره برای دیگران آموزش قرار میده بگیم این مطالب مال خودت نیست و... اصلا خوب نیست
خوبه توجه داشته باشیم همین را هم ما تا به حال نتونستیم برای دیگران انجام بدیم
نقل قول:
نوشته شده توسط
a_mottaghi_pour
داداش گلم همچین اسم منو میاری انگار من یک جذامی هستم :)
درد همه ماها بیسوادیه. بحث علمی را سریع شخصیتیش میکنیم چونکه سواد لازم برای بحث رو نداریم. n تا پست داده شد یکیش در مورد محتوای انتقاد من نبود فقط چون صاحب تاپیک ول کرده و رفته همه گیر دادن بمن . منم که بیدی نیستم که از این بادها بلرزم. هر کی حرف علمی داره بزنه ما استفاده کنیم. جالبه که صاحب تاپیک حتی همین امروز هم به فروم سر زده ولی نیومده در مورد تاپیک خودش حرفی بزنه ولی بقیه شدن کاشه داغتر از آش. داداش وقتی یه اموزشی از بنیان ایراد داره و طرف خودش متوجه شده مودبانه بی خیالش شده. دیگه اینقد کش دادن نداره
جناب mottaghi_pour ، با همه این تفاسیر انتقاد در کنار راهکار دادن مفیده ، شما حمله کردید به آموزش این دوستمون (اینکارتون خوب نبود) از نظر بنده .
حالا دیگه از حاشیه خارج بشیم بهتره ، هرکی هر کمکی میتونه انجام بده ، شما هم میتونی حسن نیتت رو با کمک کردن به ادامه بحث ثابت کنی. اگه جایی مشکل وجود داره بهتر نیست به رفع و بالا بردن سطح دوستانمون بپردازیم تا گفتگوهای بیخودی؟
با تشکر از clover
دوست عزیز و گرامی a_mottaghi_pour اینکه شما خدای برنامه نویسی هستی برهمگان اثبات شد
شما اگر بلدی آموزش بدی خوب دوست من همه مشتاق هستند یاد بگیرن
اگر نه که بزار کسایی که میخوان چیزی یاد بگیرن یاد بگیرن. اینجا جایی برای یادگیری و آموختن و یاد دادنه
یک تاپیک دیکه ایجاد کنید و در اون به بحث پیرامون معایب و مزایای تکنولوژی های نو ظهور و گذشته بپردازید
من نمیدونم ما چیو می خوایم اثبات کنیم
خسته نباشی داداش لطف میکنی بقیه آموزشتو بذاری.. تا اینجاش که توضیح دادی من یکی خیلی استفاده کردم.لطف کن باقی شم بذار
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران این سایت
منم یکی از طرفداران این سایت هستم. و کما بیش اندک فعالیتی در این سایت انجام میدهم .
امیدوارم که برخی از کاربران برخلاف ادعایی که انجام میدهند عمل نکنند.
بنده متاسفانه این تاپیک را دیدم و افسوس خوردم که حتی اگر یک نفر قدمی برمیداره ... یکی دیگه میاد با پیامهای بسیار سطح پایین این ارزش و زحمت رو پایمال میکنه ...
اینجا برای کسی اجباری نیست که پیام بذاره.... هر توانست طبق قوانین و مقررات این سایت عمل کنه انسان موفقی هست.
متاسفانه برخی از مدیران تالار هم به این جریانات کم لطفی میکنند و جلوی برخی از خرابکارهای معنوی را نمیگیرند.
از همه کاربران بعنوان یک عضو کوچک در این سایت خواهشی دارم : اینکه اگر کسی خارج از قوانین و مقررات و خارج از عرف و اخلاق عملی انجام داده با گزارش به مدیر تالار جلوی ایشان را بگیریم
نه اینکه بشینیم یک تاپیک آموزشی ( با هر سطحی که باشد ) با پیام های کذایی خود خراب کنیم.
در آخر از جناب آقای متقی پور خواهش دارم آن هم این است : لزوما شما نجات دهنده یک تاپیک نیستید و نیازی نیست که به همه اعلام کنید که چه کسی هستید.
اگر میتوانید به این دوستمان در این آموزش یاری رسانید و اگر مطلبی جا افتاده یا باید به آن اشاره شود شما اولین کسی باشید که این مطلب را در این جا درج نمائید.
با سلام خدمت آقای sanay_esh یا همون مهندس خلفی خودمون
اگر شما بنده رو بخاطر نداشته باشید بنده شما رو بخاطر دارم که چند سال پیش که دلار 1000 تومن بود و بنده نیز همانند دوستان این تاپیک با تکنولوژی linq و EF کار نمیکردم قصد داشتید در ازای دریافت یک میلیون و 200 هزار تومن!!!! بعضی تکنولوژی های جدیدتر رو بمن یاد بدی. ملاقاتمون تو آریاشهر رو حتما یادت نرفته. درسته؟
حالا نمیدونم چی شده که دعوت من از دوستان برای استفاده linq و EF بجای ado.net و Sp شده حرفهای سطح پائین. جریان چیه مهندس؟ یعنی هنوز هم از همین طریق کسب درآمد میکنی؟
اما امروز من خودم به همه زوایای تکنولوژی های جدید نیم نگاهی داشتم و متوجه شدم که عده ای چطور از نا آگاهی بعضی استفاده میکنن و نمیذارند که افراد طالب یادگیری دانششون رو به مرز تکنولوژی نزدیک کنند تا بتونند از همین طریق ارتزاق کنند.
دوست عزیزم اما من برخلاف شما چه به شاگردهای خودم چه اعضای تالار این نهیب رو میزنم تا فریب نخوردند و هر چه سریعتر سعی کنن دانش خودشون رو آپدیت کنند.
اگر شما تاپیک رو بخونید میبینید که ایجا کننده اون هرگز اعتراضی به انتقاد من نداشته بلکه بعدی ها [که البته سه تاشون اکانت فیک هستن و یکی از دوستان منحصرا برای شرکت در همین تاپیک ایجادشون کرده] اومدن و حرفایی رو زدن چون گمان کردن ادامه نیافتن آموزش مربوط به انتقاد من بوده در حالیکه مسائل دیگه ای هست که من به احترام آقای Clover زننده تاپیک چیزی از اون نمیگم.
شما هم اگر میخواهید نقش ناجی رو داشته باشید میتونید به ایشون یک پیام بدید و از ایشون بخواهید آموزششون رو ادامه بدن.
یا اینکه میتونید یک از ده ها پی دی اف رایگان موجود در اینترنت را به فایل وورد کانورت کرده و اونو بخش بخش کنید و بعنوان آموزش بنام خودتون منتشر کنید و کلی هم تشکر بگیرید.
نقل قول: گام ششم: ایجاد وب سایت - بخش دوم: تنظیمات Membership و ایجاد کاربران