-
نقل قول: برگزاری نشست صمیمانه اعضای تالار PHP در اصفهان
انقدر اهداف داشتم و دارم که تو کاغذام نوشتم و تلنبار کردمشون
دور خیلی ها که مهم بودن خط کشیدم
خیلی ها و با خط درشت نوشتم ..
بعد چند ماه که نگاه میکردم همون ایده ها که تو دوره خودشون خیلی روشون متمرکز بود و فکرم و درگیر کرده بودند و خیلی راحت خط میکشم....
ما که به تنهایی نمیتونیم تصمیم بگیریم که یک سایت و شروع کنیم که بعد بشه مثل فیسبوک....
اهداف های تو کاغذموون هم با یک تابع زمان که ورودیش عمرما هست !!!! هی نوشته میشن و خط خورده میشن
باید فکرمان+نظرمامون و رو هم بریزیم
که چرا واقعا برنامه نویس شدیم ؟
آیا از برنامه نویس شدن راضی هستمی ؟؟
تا کجا پیش میریم ؟؟
چی میشیم ؟
-
حالا میخوایم در مورد چی حرف بزنیم؟ :متفکر: این نباشه که مثل خیلی از کنفرانس ها و بحث ها بدون هیچ نتیجه گیری و کاری باشه.
اگه دیدید من گفتم اتاق چت برای این بود که مدام با هم در ارتباط باشیم. حداقل هفته ای دو بار ، با یه بار دور هم جمع شدن فکر نمیکنم زیاد فایده ای داشته باشه.
-
عید میشه + مسافرت میشه +تابستون میشه + وقت دانشگاه میشه + مهمونی میریم + تو رانندگی+تو کلاس درس...همش دستم یک کاغذ و فکرم پیشه اینه که فلان کد و باید چجوری نوشت...
نشد مثل خیلی ها مسافرت برم + بخندم+تفریح کنم+جوانی کنم+بزنم بپوشم ( تفریح سالم !!! )
اخرین باری که مسافرت رفتم و یادم نمیاد !
خوب حد اقل این مسافرت خیلی شبیه تو خونه بودنمونه با همون افکار همون دوستان همون لذت ها حو خیلی چیز ها دیگه که حسرتش مونده بود برامون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ravand
حالا میخوایم در مورد چی حرف بزنیم؟ :متفکر: این نباشه که مثل خیلی از کنفرانس ها و بحث ها بدون هیچ نتیجه گیری و کاری باشه.
اگه دیدید من گفتم اتاق چت برای این بود که مدام با هم در ارتباط باشیم. حداقل هفته ای دو بار ، با یه بار دور هم جمع شدن فکر نمیکنم زیاد فایده ای داشته باشه.
من و شما تو پت حرف میزنیم من منظوری نداشتم خواستم هدف و جا بندازم
شما یکی از ادم هایی باش که حرف میخوای بزنی
اونی که میاد هم میدونه چی میخواد بشنوه هم میدونه چی میخواد بگه
من اون اون یکی ...نمیخایم حرف بزنیم و الا صحبت ها و ضبط می کردیم
همه حرف دارند ندارین ؟؟
بازم میگم حرفام کلیه به فرد خاصی اشاره نمیکنم
دوستان در مورد همه چیز نظر بدند
-
به قول رضا آنلاين ما برنامه نويسيم و تو محيط مجازي هستيم و پايگاهمون بايد يک سايت باشه
اما همراه اون بايد نشست هاي دوره اي باشه و حتما فايده داره
الان نگيد سايت چه سايتي هست ؟؟؟
اينو بايد همه بگيم !
-
ما هم که زیاد وارد نیستیم می تونیم بیایم؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin_sltny
ما هم که زیاد وارد نیستیم می تونیم بیایم؟؟؟
ما هم مثل شما هستیم افتخار میدید
-
به نظر میاد برنامه ریزی دقیقی انجام نشده.تاریخ هنوز نامشخص هست و اینطور به نظر میاد که مدیریت مکان برگزاری ، منتظر پول هست تا یک روز خاص را به این موضوع اختصاص دهد.
اگر برنامه نویس های غیر PHP هم می توانند شرکت کنند می بایست در تالار عمومی مطرح نمایید و عنوان تاپیک چیزی غیر از نشست اعضای تالار PHP می بود.
-
هر نظری هست دوستان تو تاپیک بیان کنند تا همه موضوع براشون روشن باشه
به دوستاتون هم اطلاع رسانی کنید
فکر خوبیه و لازمه که تو تاپیک عمومی بحث انتقال داده بشه چون اکثر ماها چد زبن کار میکنیم
و بحث ها ما مربوط به فقط php نیست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Lsass.CRC32
به نظر میاد برنامه ریزی دقیقی انجام نشده.تاریخ هنوز نامشخص هست و اینطور به نظر میاد که مدیریت مکان برگزاری ، منتظر پول هست تا یک روز خاص را به این موضوع اختصاص دهد.
اگر برنامه نویس های غیر PHP هم می توانند شرکت کنند می بایست در تالار عمومی مطرح نمایید و عنوان تاپیک چیزی غیر از نشست اعضای تالار PHP می بود.
دوست گرامی، قبلاً قرار بود کلاس آموزش PHP برگزار کنم و با آموزشگاه هماهنگ کردم و قرار شد وقتی به حدنصاب رسید، هزینه رو پرداخت کنن و کلاس شروع بشه ولی در این مورد، از اونجا که سالن اجتماعات باید از قبل در روز مشخص شده رزرو و هزینه اون قبلاً پرداخت بشه و قابل برگشت هم نیست، گفتم که دوستان هزینه رو پرداخت کنن و وقتی به حدنصاب رسید، با مدیریت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای رزرو سالن هماهنگ کنم و بعد تاریخ رو بگم. اگر هم به حدنصاب نرسید، هزینه دوستان رو برگردونم. بخاطر همین مسئله است که به قول شما «منتظر پول» هستم تا یک روز خاص رو اختصاص بدم. ضمناً در مرحله اول بنظرم بهتره همین اعضای تالار PHP باشن و اگه به نتیجه خوبی برای مدیریت و ساماندهی پروژه های PHP رسیدیم، اونوقت دایره فعالیتمون رو گسترش میدیم و در غیر اینصورت، از جمع کردن عده زیادی برنامه نویس با تخصصها و دانشهای مختلف که طبیعتاً دغدغه های خاطر متفاوتی هم خواهند داشت، چیزی بجز یک جلسه شلوغ و بدون برنامه عایدمون نخواهد شد.
-
به نام خدا
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
به نظر برگزاری چنین جلسه فایده چندانی نخواهد داشت، (با یه گل بهار نمیشه!!!)، همونطور که جناب ravand گفتند اتاق چت فکر بهتری است.:متفکر:
اما در مورد شیوه اجرا، من فکر می کنم، اکثر دوستانی که در چنین تاپیک هایی شرکت می کنند، بیش تر به دنبال کار هستند (مبنای روند رو هم روی این قرار بدیم و انتقال و اشتراک اطلاعات هم توی این حین انجام میدیم.)
و به این دلیل به نظر من بهتره که شما (آقای شهرکی) و دیگر دوستانی که در این زمینه مهارت دارند(بازاریابی و کسب درآمد)، کار و پروژه ای تشکیل بدید(ند) که درآمد پولی برای برنامه نویسان داشته باشه و از برنامه نویسان متوسط به بالا توی این کار ازشون استفاده بشه، در مورد ارتباط به افراد ثابت گروه که حتما باید تعدادشان محدود باشد، انجمن تشکیل میدیم که فقط افراد ثابت گروه در اون شرکت می کنند(انجمن عمومی نیست) از روش های دیگر ارتباط هم رد و بدل شماره ها بین افراد گروه است، در ضمن باید افراد گروه همدیگر رو بشناسند و نام واقعی همدیگر رو بدونند.(من به خود شما اعتماد دارم، اما این موارد تمهیدات امنیتی برای سایر افراد گروه است.)
برای سایر افرادی که می خواهند وارد گروه شوند(در آینده) هم به صورت کارآموز وارد شده و مدتی بعد اگر کارشون خوب بود وارد گروه می شوند.
موفق و پیروز باشید. :لبخندساده:
-
همه صحبت ها شما و میتونه یک سیستم مدیریت پروژه که تو قالب یک سایت هست انجام بده مدیریت اعضا سطوح دسترسی تعریف پروژه زمانبندی تحویل پارت های محول شده و و و
خوب قصد نهایی ما هم همینه
نمیخوایم تو یک روز ملاقات که پروژه تحویل بدیم به بازار ها داخلی خارجی
بنده تو پونیشا پول و میدم 5 روز طول میکشه تا پیغام من و تقبل کننده پروژه ج بده
ما میخوایم اشنا باشیم با هم و بعدش سیستمی که طراحی میشه مدیریت کارها و به عهده بگیره و بخش های خصوصی این سیستم باعث جلو گیری از بی نظمی میشه و در کل میشه گفت سیستمی که با کسی شوخی نداره و مفید و کار آمده
-
البته سیستمی که گفتم موجود هست اما نه به صورتی که من مد نظر دارم
اما خوب لازمش اینه افراد به صورت فیزیکی پیمان ببندن
-
ببینید برای برگزاری نشست باید تاریخ اون از قبل مشخص باشه و اینکه به حد نساب رسیدن نیازی به انتقال پول نداره.پس نتیجه حرف شما اینه که نشست برنامه نویس های PHP هست.ولی ساماندهی پروژه ها معنی خاصی نداره.
دوستان دیگر هم با طرح کردن موضوع تشکیل انجمن،صنف و ... به فکر انحصاری کردن هستند.
-
ببینید. اصلا نیازی هم نیست که هزینه و وقت صرف بکنیم و بیایم اتاق چت بسازیم این سرویس های چت هست رئیس سایتش از خداشه که کسی بیاد یه اتاق چت آموزشی راه بندازه . من و یکی از دوستام شش سال پیش امدیم توی همین سایت http://l4i.ir/ یه اتاق آموزش کامپیوتر و وبلاگ نویسی و این چیزا راه انداخیتم و کلی استقبال شد. هم صوتی هست و هم تصویری . و میشه ورود و خروجی افراد رو هم مدیریت کرد. و خیلی از سایت های دیگه، اصلا علم کامپیوتر و اینترنت بوجود امده تا کار آدم ها رو راحت تر بکنه. نه اینکه ما برای یه دور هم جمع شدن بیایم کلی هزینه و وقت صرف بکنیم. فوق . فوقش آقای شهرکی میتونه 50 نفر و جمع کنه که فقط یه بار دور هم جمع بشیم ولی اینطوری ما میتونیم کلی آدم رو جمع کنیم. و هر وقت که دوست داشتیم کنفرانس و برگزار کنیم و قبلش یه اطلاعیه به هم بدیم.
-
-
درسته تالار هست
نیاز هم به لینک دادن نیست !
تو همین صحبت ها آنلاین وسط یک حرف جدی بنده بلند میشم میرم دستشوای !
یا صدا نمیاد
صحبت قطع میشه
انقدر بحث و کوچیک نشمرید
اجباری نیست دوستان ! نگردین بدیهای این پیشنهاد و پیدا کنید و با اون نیامدن خودتون و توجیح کنید ! یکم خوبی هاشو ببنید حتی اگه نخواین بیاین
-
واقعاً نمیدونم چی بگم. وقتی اینقدر ایده آل فکر میکنید، آدم به این نتیجه میرسه که لابد مشکلی نداریم. دوستان، چرا دقت نمیکنید که هنوز به اون مرحله از پختگی بخصوص توی کارهای تیمی نرسیدیم که بخوایم از راه دور با هم صحبت کنیم؟ توی شرکت، وقتی همه اعضا حضوری شرکت میکنن، یک ماه طول میکشه به افراد جدید استانداردها و روال کاری رو منتقل کنیم، اونوقت میخواین اینهمه برنامه نویس که هرکدوم برای خودشون مدعی هستن، از راه دور با هم هماهنگ بشن و کاری به این بزرگی رو پیش ببریم؟ اگه واقعاً جلسات آنلاین جواب میده (حداقل توی ایران) چرا اینقدر در کشور سالانه همایش و کنفرانس و جلسه برگزار میکنن؟ آیا غیر از اینه که نتیجه دیدار حضوری هنوز توی ایران بهتره؟ یکبار حضوراً با هم آشنا بشیم تا کار جدی درنظر گرفته بشه و قرارداد و... تنظیم بشه، بعد اگه دوست داشتین، غیرحضوری فعالیت کنید. برای مثال، خود شما حاضرین یک پروژه مهم رو با یکنفر که تابحال اصلاً ندیدینش و شناخت نزدیکی از هم ندارین و قرارداد هم باهاش نبستین پیش ببرین که انتظار دارین چنین تشکیلاتی رو با جلسات آنلاین راه اندازی کنیم؟ انصافاً بعضی وقتها بخاطر یکسری برخوردها تصمیم میگیرم کلاً از سایت برم ولی باز میگم ولش کن! باور کنید این وقتی که برای سایت و رفع اشکال و... میگذارم اگه به کارهای شخصی خودم میرسیدم درآمدم بالای 10 میلیون تومان در ماه میشد. بخدا قصدم منت گذاشتن نیست چون تقریباً همه منو حداقل توی این سایت میشناسن ولی یکسری برخوردها و نظرات واقعاً خام هستن. مثلاً یکی بهم پیام فرستاده که چرا اینقدر تابلو دنبال پول جمع کردن از بقیه ام؟! آخه یکی نیست بگه من اگه دنبال پول بودم که اینهمه مقاله که رکورد دانلود بالای 8000 بار دارن رو رایگان نمیگذاشتم و یک کتاب مینوشتم و میفروختم. خیلی بیشتر از اینجور کارها و پروژه ها هم گیرم میومد.
بگذریم! دوستان هرکس میخواد شرکت کنه، هزینه رو واریز کنه. هرکس هم بنظرش مفید نمیاد، از کنار این تاپیک مثل خیلی تاپیکهای دیگه بیخیال بگذره.
موفق باشید.
-
عرض که کردم همه دنبال نیمه خالی لیوان هستند
این همه گفتم نظر بدید و بگین بحث چی باشه همه دارند انتقاد میکنند
چی میشه ؟ چی میگید
خودتونو یکم تو بحث بگنجونین
منت نباشه اما بیشتر از اهمیت یک نام کاربری برای این تالار وقت گذاشتم مثل خیلی از دوستان هدف هم این بود یک برنامه نویسی که تو کارش میمونه و هی عصبی میشه به مسیرش ادامه بده
به قول آقا مصطفی هرکی دوست داشت مثل خیلی زا تاپیک ها دیگه از کنار این تاپیک بگذره
اما واسه شنیدن پیشنهادا مفید سراپا بگوشیم
-
یکی از مهمترین مشکلاتی که هست واسه برنامه نویس اینه که اصول برنامه نویسی صحیح و نمیدونند
و همین چند گانگی در یادگیری و تولید باعث میشه کار تیمی کلا خط بخوره و با مشکل مواجعه بشه
خیلی ها درخواست اموزش میکنند تو فروم ها کلاس های انلاین،بابتش پول زیاد میخوان بدن
و خیلی ها تو حسرت میمونند که چرا فلان دوره کامل تو تهرانه و ما نمیتونیم بریم
خیلی ها دوست دارن کار ها بزرک کنند اما دور ورشون یک اموزشگاه هست که فقط مجبورا برن سمت اون و اموزش ناقص ببینند
ما هرکدوم از یک شهر هستیم
نمیتونیم نیروها محلی خودمون و مدیریت کنیم ؟
من که تحش تا 2 3 سال دیگه کد بنویسم دیگه نمیکشم پس کی باید یک برنامه نویسی با تحربه جاش و به جوان ها بده و بشینه تو جایگاه مدیریت؟ جاییه که تا الان خالی بوده و نبودش باعث اشکالات بوده ؟
مدیر پروژه باید واقعا وحود داشته باشه نه تو کلاس های نرم افزار و تو اسلاید ها استاد هی چشمون بهش بخوره
خودمون قیمت بدیم بانک بسازیم نرمال کنیم طرح بزنیم کد بنویسیم...همه همه همه خودمون ! لامصب ما عجب تیمی هستیم ! خومون به تنهایی یک تیم هستیم !
-
اوه اوه تو نفرات آنلاین این تاپیک شیر مردی از خطه سر سبز امل و میبینم ! اقا منتظریم ...
-
مهرداد اشپیلن شدی :لبخند:
خب بریم سر اصل مطلب :
نظرات و عقاید و افکار خیلی خیلی متفاوت هست و برنامه نویس هم متفاوت
ولی یک نصیحت دوستانه ( البته کسی نیستم که بخوام نصیحت کنم ) : اگر دوست دارید پیشرفت کنید حتما حتما در این اجماعات شرکت کنید ، فکر می کنیم بشینید و ساکت پای اینترنت پولدار میشید ، همه تون می دونید که اکثر ما داریم به خاطر پول علم کسب می کنیم و حتی بعضی موقع به خاطر علم ، پول خرج می کنیم .
خوبه که با بچه هایی با افکار و عقاید و دید خودمون بیشتر آشنا بشیم . خدارو چه دیدی ......
ممنون از دوست خوبم آقای شهرکی که با این کار نیکشون همیشه پشتیبان بچه ها بودن (هم در آموزش و هم در حضور فیزیکی ) .
هدفم اصلا تبلیع برای شرکت در این نشست نیست چون تجربه قبلی داشتم :
خیلی از بچه ها مشکلاتشون رو حل می کنند ،
چیزهایی جدیدی که باید یک ماه دنبالش جستجو کنند یاد می گیرند
اطلاعات رد و بدل میشه
پیشنهادهای کاری و پیشنهادهای همکاری
ایده های جدید و پیاده سازی اونا
یک چیز مهمتر اینه که ذات طرف مقابل که چند سالی باهاش در ارتباطی رو متوجه میشید (البته من از قیافه طرف متوجه میشم :ی )
خودتون رو یه تکونی میدید برای کارتون ،برای حرفه تون ارزش قائل بشید.
در کل فکرتون باز میشه و اصلا نباید براتون مهم باشه که دورهمی تهران باشه ، مازندران باشه ، اصفهان باشه ، بندرعباس باشه چون علم و عشق و پول این چیزا حالیش نیست :چشمک:
این هزینه ای هم که باید پرداخت بشه در برابر هزینه هایی که الآن خرج می کنیم هیچی نیست.
موفق باشید
-
سلام
من فقط نظرم رو گفتم. ما صبرمون زیاده، فوقش صبر می کنیم ببینیم نتیجه چی میشه، اگر واقعا توی جلسه اول موفقیت آمیز بود، در جلسات بعدی شرکت می کنیم.
اما در مورد شهر انتخاب شده، تنها دلیل اصلی خودم که نمی تونم حضوری توی جلسه شرکت کنم، همینه که اگه تهران حتی جاهای دورافتادش بود، شرکت می کردم.
نقل قول:
اگه به کارهای شخصی خودم میرسیدم درآمدم بالای 10 میلیون تومان در ماه میشد.
ببخشید شاید فضولی باشه، اما چه جوری؟ ای کاش منم مثل شما میتونستم چنین کاری کنم.
نقل قول:
چیزهایی جدیدی که باید یک ماه دنبالش جستجو کنند یاد می گیرند
مثلا؟
نقل قول:
اگر دوست دارید پیشرفت کنید حتما حتما در این اجماعات شرکت کنید
بالای 100 هزارتومن هزینش میشه + حداقل 2 روز وقت(البته برا تهرانی ها)، آیا بازم میارزه؟
فقط یه نکته رو بگم، اونم اینکه همین آقای صادقی (طراح کارسنج و مشاور د.انرژی اتمی)، سالانه بالای 30 میلیون بابت پروژه زپرتی php ش که حالِت از هم به هم میخوره، پول چاپ میکنه.
-
آقای شهرکی استادگرامی چرا ناراحت میشی؟ :لبخند: شما استاد مایی ما هم قبولتون داریم و توی این مدت هم کلی از شما چیزی یاد گرفتیم. اونهایی که این حرف ها رو به شما زدن شما رو درست نمیشناسند. ولی ما که شما رو میشناسیم و قبولتون داریم. اگه من گفتم ارتباط آنلاین این فقط یه نظر و پیشنهاد بود. هر کسی یه نظری داره منم یه نظرکه گفتم. حالا شاید اشتباه میکنم. بهر حال خواستم بیام این جا تا به نوبه ی خودم یه پیشنهادی داده باشم . من آدم مغروری نیستم که پای حرف خودم باشم. اگه فکرام رو بکنم شاید قبول بکنم. من نخواستم کسی رو از راه خودش منصرف بکنم.
بهتر بود شما هم در مورد برنامه هاتون و اینکه میخواین در مورد چه چیز هایی بحث بشه هم صحبت میکردید. مثل کارآفرینی ، بررسی ایده های جدید. ایده های خودتون و ...
متشکرم.
-
-
من واقعا دوست داشتم و دارم تو این نشست شرکت کنم مخصوصا با دوستانی خوبی مثل آقای شهرکی هم صحبت بشم و از معلومات بالاشون استفاده کنم ولی متاسفانه شرایط مالیم واقعا خوب نیست مخصوصا تو این چند وقته چون من کرج هستم و حداقل باید یک روز در اصفهان بمونم و واقعا توانش رو الان ندارم.
انشاالله اگر نشست دیگری بود حتما شرکت خواهم کرد چون هنوز بی تجربه هستم و نیاز دارم در این جمعا حضور پیدا کنم.
موفق باشید.
-
من واقعا مشکلات زیادی داشتم .و مطمئنم هر کسی بخواد میتونه جوری برنامه ریزی کنه که در این جلسه شرکت کنه .
یه گردهمایی دوستانه ، واقعا ارزششو داره ، واسه ملاقات جناب شهرکی از نزدیک ، تا اون سر دنیا هم میشه رفت :لبخندساده:
مساله بعدی نتیجه این گردهمایی هست که چون همگی با دید مثبت و ایده های گوناگون میاییم پس قطعا میشه به یک نتیجه خوب رسید .
حتی میشه گفت ، این اولین قدم برای داشتن آینده شغلی مناسب و مطمئن هست .
دوستان شرکت کنید ، باور کنید هیچ کدومتون به اندازه من مشکلات ندارید.
-
آقای شهرکی واقعا آدم خوش بینی هستند که انتظار دارند توی ایران همچین جلسه تشکیل بشه !
همسر من زمانی که ایران بودیم همراه چند نفر از دوستاش نتونستند یه جلسه لینوکس ترتیب بدهند
با اینکه هزینه هم واقعا ناچیز بود !
آقای شهرکی امیدوارم موفق باشید و شما بتونید این جلسه رو تشکیل بدید و میدوتم که هدف شما خیره
به هرحال چشم من که آب نمیخوره
-
والله هزینه که چیزی نیست بیشتر برای اشنایی با دوستانه
با مدیر محترم که میگن هرجایی بغیر از تهران موافق هستم دیگه واقعا خوش به حالشون شده
من از جنوبی ترین استان کشور بوشهر میام اقا با ماشین خودم میام با دوستانم البته دوستانم برای گشتن:لبخند: یه چادر گنده هم میزنیم توی پارک کنار سی و سه پل دوستان جا نداشتن در خدمتشون هستیم:لبخند: خلاصه هم فاله هم تماشا یکم از این گروه های دیگه مثل ایران ویچ یاد بگیرید که برای تفریح تورهای ایرانگردی راه می ندازند ماکه برای هم ایرانگردی و هم علمی می خوام بریم افصفحون نصف جهون
-
والا منم موافقم ولی برام اصفهان مقدور نیست ، به دو دلیل یک دوری مسافت و دو جای خواب !
-
من این مشکلات گفتم ! ولی اگر به نظرم میخواهید همه با هم جمع بشن بهتر توی ماه اردیبهشت باشه و تهران چون ماشین برای تهران زیاده و راه دست تره ! اینطوری بهتره اونم بیفته توی نمایشگاه کتاب ! حداقل دو تا بهونه جوره با هم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
armsoftpc
ببخشید شاید فضولی باشه، اما چه جوری؟ ای کاش منم مثل شما میتونستم چنین کاری کنم.
دوست عزیز، من فقط PHP کار نمیکنم. درحال توسعه یک Game برای پلتفرمهای PC و XBOX360 و PS3 و Wii و Android و iOS هستم که بجز نسخه Android و iOS که بخاطر قدرت کمتر گوشیهای موبایل، بصورت Low Polygon و بیشتر با Texturing و انمیشنهای ازقبل Renderشده طراحی میشه، بقیه نسخه ها گرافیکشون بدون اغرق در حد Gears of War هست. موضوعش هم حمله به اسرائیل و با خاک یکسان کردنشه. خودتون میزان فروشش و پشتیبانی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای رو محاسبه کنید.
نقل قول:
بالای 100 هزارتومن هزینش میشه + حداقل 2 روز وقت(البته برا تهرانی ها)، آیا بازم میارزه؟
اگه همین نشست رو ایزایران میگذاشت ارزش داشت. چرا خودمون/خودتون رو در حد چنین شرکتهایی قبول ندارین؟ مگه مایکروسافت روز اول با 13 نفر شروع به کار نکرد؟ چرا همیشه فکر میکنید موفقیت فقط مال دیگرانه؟ باور کنید توی این دوره و زمانه با 100 هزار تومان، یک هارد External هم نمیشه خرید. تازه حداقل چیزی که توی این جلسه بدست میاد، بدون درنظر گرفتن اطلاعاتی که مبادله میشه، همونطور که اشاره کردم 2 عدد DVD حاوی بهترین e-Bookها و نرم افزارهایی هست که طی چند سال برنامه نویسی و طراحی وب جمع آوری کردم. خودتون حساب کنید 9.5 گیگابایت e-Book و نرم افزار، چقدر زمان/هزینه برای دانلود لازم داره (تازه اگه همش گیر بیاد چون خیلیها رو خریدم و رایگان نبوده). من خودم چند وقت پیش فقط بخاطر اینکه بچه های سایت برنامه نویس رو از نزدیک ببینم، تک و تنها از زاهدان رفتم تهران و یه جایی توی محوطه نمایشگاه الکامپ قرار گذاشتیم. از بچه های تالار PHP دو سه نفر بیشتر نیومده بودن ولی بچه های دلفی کار و... بیشتر بودن. شب قبلش رسیدم تهران و عصر بعد از قرار هم برگشتم زاهدان. با پرواز هم رفتم ولی باور کنید اصلاً حساب این رو نکردم که میارزه یا نه چون معتقد بودم دیدن بچه ها از نزدیک ارزشش رو داره. الآن هم مطمئن باشین خیلی بیشتر از هزینه شماها رو خودم دارم تقبل میکنم که فقط دوستان PHP کار رو از نزدیک ببینم و با هم آشنا بشیم. بنظرم همین یک مورد به تنهایی، این هزینه ها رو توجیه میکنه، حتی اگه سایر مزایا رو درنظر نگیریم. نمیدونم والا شاید تو حساب کتاب بعضیها، دو دو تا همیشه میشه چهارتا.
این هم لینک تاپیک مربوط به قرار اعضا
-
آقا من هستم فقط اگه می تونید یه آمار بدید که چند نفر ثبت نام کردن؟ شاید یه چند نفر دیگه هم بیارم
-
آمار توی پاسخ اول همین تاپیک ذکر شده. لطف کنید و شما و تمام کسانی که معرفی میکنید، ابتدا هزینه رو واریز کنید که بحث اومدن قطعی باشه و بتونیم آمارگیری کنیم. لطفاً توضیحات پاسخ اول این تاپیک رو کامل مطالعه کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ravand
آقای شهرکی استادگرامی چرا ناراحت میشی؟ :لبخند: شما استاد مایی ما هم قبولتون داریم و توی این مدت هم کلی از شما چیزی یاد گرفتیم. اونهایی که این حرف ها رو به شما زدن شما رو درست نمیشناسند. ولی ما که شما رو میشناسیم و قبولتون داریم. اگه من گفتم ارتباط آنلاین این فقط یه نظر و پیشنهاد بود. هر کسی یه نظری داره منم یه نظرکه گفتم. حالا شاید اشتباه میکنم. بهر حال خواستم بیام این جا تا به نوبه ی خودم یه پیشنهادی داده باشم . من آدم مغروری نیستم که پای حرف خودم باشم. اگه فکرام رو بکنم شاید قبول بکنم. من نخواستم کسی رو از راه خودش منصرف بکنم.
بهتر بود شما هم در مورد برنامه هاتون و اینکه میخواین در مورد چه چیز هایی بحث بشه هم صحبت میکردید. مثل کارآفرینی ، بررسی ایده های جدید. ایده های خودتون و ...
متشکرم.
ناراحت نشدم راوندی جان، شما که همین بغلی، فوقش به زور برت میداریم میاریم :چشمک:. من کلی گفتم. تاپیک برگزاری کلاس آموزشی توی شیراز یادته؟ هیچکس نیومد بعد که گفتم به حدنصاب نرسیده و تشکیل نمیشه، همه اعتراض کردن که ما داشتیم برنامه ریزی میکردیم و... ولی وقتی همون اول پول بدن، مطمئن میشیم که میان. بگذریم، درمود موضوعات محوری بحث هم توی پاسخ اول بهشون اشاره شده و یکسری مباحث هم باز گذاشته شده که به اقتضای شرایط جلسه، ممکنه پیش بیاد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
#Elahe#
آقای شهرکی واقعا آدم خوش بینی هستند که انتظار دارند توی ایران همچین جلسه تشکیل بشه !
...
به هرحال چشم من که آب نمیخوره
البته من فکر میکنم شما هم یکمی بدبین باشین :چشمک:. بهرحال دنیا هم به آدمهای خوشبین نیاز داره هم به آدمهای بدبین. آدمهای خوشبین هواپیما میسازن، آدمهای بدبین چتر نجات.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
دوست عزیز، من فقط PHP کار نمیکنم. درحال توسعه یک Game برای پلتفرمهای PC و XBOX360 و PS3 و Wii و Android و iOS هستم که بجز نسخه Android و iOS که بخاطر قدرت کمتر گوشیهای موبایل، بصورت Low Polygon و بیشتر با Texturing و انمیشنهای ازقبل Renderشده طراحی میشه، بقیه نسخه ها گرافیکشون بدون اغرق در حد Gears of War هست. موضوعش هم حمله به اسرائیل و با خاک یکسان کردنشه. خودتون میزان فروشش و پشتیبانی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای رو محاسبه کنید.
اگه همین نشست رو ایزایران میگذاشت ارزش داشت. چرا خودمون/خودتون رو در حد چنین شرکتهایی قبول ندارین؟ مگه مایکروسافت روز اول با 13 نفر شروع به کار نکرد؟ چرا همیشه فکر میکنید موفقیت فقط مال دیگرانه؟ باور کنید توی این دوره و زمانه با 100 هزار تومان، یک هارد External هم نمیشه خرید. تازه حداقل چیزی که توی این جلسه بدست میاد، بدون درنظر گرفتن اطلاعاتی که مبادله میشه، همونطور که اشاره کردم 2 عدد DVD حاوی بهترین e-Bookها و نرم افزارهایی هست که طی چند سال برنامه نویسی و طراحی وب جمع آوری کردم. خودتون حساب کنید 9.5 گیگابایت e-Book و نرم افزار، چقدر زمان/هزینه برای دانلود لازم داره (تازه اگه همش گیر بیاد چون خیلیها رو خریدم و رایگان نبوده). من خودم چند وقت پیش فقط بخاطر اینکه بچه های سایت برنامه نویس رو از نزدیک ببینم، تک و تنها از زاهدان رفتم تهران و یه جایی توی محوطه نمایشگاه الکامپ قرار گذاشتیم. از بچه های تالار PHP دو سه نفر بیشتر نیومده بودن ولی بچه های دلفی کار و... بیشتر بودن. شب قبلش رسیدم تهران و عصر بعد از قرار هم برگشتم زاهدان. با پرواز هم رفتم ولی باور کنید اصلاً حساب این رو نکردم که میارزه یا نه چون معتقد بودم دیدن بچه ها از نزدیک ارزشش رو داره. الآن هم مطمئن باشین خیلی بیشتر از هزینه شماها رو خودم دارم تقبل میکنم که فقط دوستان PHP کار رو از نزدیک ببینم و با هم آشنا بشیم. بنظرم همین یک مورد به تنهایی، این هزینه ها رو توجیه میکنه، حتی اگه سایر مزایا رو درنظر نگیریم. نمیدونم والا شاید تو حساب کتاب بعضیها، دو دو تا همیشه میشه چهارتا.
این هم لینک تاپیک مربوط به قرار اعضا
آقای شهرکی عزیز سلام
با توضیحاتی که در این پست دادید توجیه شدم که این سفر به همه بهانه هایی که تا الان بچه ها آوردند می ارزه!
میخوام تو این جلسه شرکت کنم ولی چند تا مشکل کوچیک دارم
اول : من از پی اچ پی زیاد نمیدونم و بسیار بسیار مبتدی هستم . فقط در زمینه دیتابیس و دلفی و تا حد کمی هم دات نت بلدم!!!
دوم : من موبایل ندارم که بتونم براتون اس ام اس بفرستم !!! چه باید بکنم؟ آیا میشه با پیام خصوصی اطلاعات مورد نظر را براتون ارسال کنم؟
سوم : ایده بازی جنگی علیه اسرائیل خیلی خیلی جذابه . خصوصا که از تامین منابع مالی هم خیالمون راحته. فقط نمیدونم بنده چه کمکی میتونم به گروه بکنم ؟
چهارم و از همه بی اهمیت تر اینکه باید تغییراتی تو برنامه هام و گرفتاریهام بدام تا بتونم در نشست حاضر بشم.
-
آقای ظریف یکی از متخصص ترین افراد در طراحی دیتابیس های بزرگ هستند و کار ایشون در دلفی فوق العاده هست
بنده افتخار همکاری با ایشون و داشتم
شما تو همین تاپیک هم اعلام کنید کفایت میکنه بزرگوار
ایشون هم اگه بیان در زمینه یک بازی برامون مژده های زیادی دارند تا بازگو کنند
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
آقای ظریف یکی از متخصص ترین افراد در طراحی دیتابیس های بزرگ هستند و کار ایشون در دلفی فوق العاده هست
بنده افتخار همکاری با ایشون و داشتم
شما تو همین تاپیک هم اعلام کنید کفایت میکنه بزرگوار
ایشون هم اگه بیان در زمینه یک بازی برامون مژده های زیادی دارند تا بازگو کنند
:خجالت::خجالت::خجالت::خجالت:: جالت::خجالت::خجالت::خجالت::خ الت::خجالت::خجالت::خجالت::خج لت::خجالت::خجالت::خجالت::خجا ت::خجالت::خجالت::خجالت::خجال ::خجالت::خجالت::خجالت::خجالت: :خجالت::خجالت::خجالت:
-
به نام خدا
سلام آقای شهرکی و آقا مهرداد خوبین؟
ببینید من و بقیه مشکل اصلیمون اسکانه !اگه بشه آقای شهرکی یه هماهنگی برا اسکان کنید و هزینه هاش بگید ! خیلی بهتره ! خیلیا میگن رفتیم کجا بمونیم و کجا و...! شهرو بلد نیستیم و از این چیزا!
اگه شما آقای شهرکی بتونید با یه چی میگن:لبخند: مهمان پذیر یا مهمان سرا و ... یه هماهنگی کنید و تخفیف بگیرید
بچه ها خیالشون جمع باشه که جاشون آمادست و فقط پول بدن استرسشون کمتر میشه الان مهم ترین چیزی که بزرگه متاسفانه اسکانه !!
این حل شه خب خیلی میتونن بیان !
-
آقا من كيك و سانديس نميخورم ، سي دي ها را هم بعد از بچه ها ميگيرم رايت ميزنم ميشه اين 25 تومنا ندم :لبخند:
( بعد ميگيم چرا برا اصفهانيا حرف در ميارن :لبخند: )
پيوست :
حجي تقريبا يه خيابون با هم فاصله داريم ، اگه جلسه برگزار شدني شد ،ما هم ميايم شايد شديم اسپانسر جهت ما بقي هزينه هاي باقيمانده :بوس:
اصلا برنامه نويساي شركت را همشون را ميفرستم بيان سياهي لشگر اونجا هي تشويق كنن و شعار بدن :)
-
همه دارند بال بال میزنند که بیان اما مشکل جا هست :دی
دوستا اصفهانی یک تعارف خوشک و خالی کنیداااا:گیج:
-
با توجه به ایام نوروز میشه حدس زد که مهمانپذیر ها و مسافر خانه ها و هتل ها جای خالی نداشته باشند.
با این حال دوستان به آدرس های زیر سری بزنند شاید مشکل تا حدی حل بشه
http://www.artesfahan.ir/Default.aspx?page=9529§ion=litem&mid=25032&id=750 55
http://isfahan.ir/ShowPage.aspx?page...ame=publictemp
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
دوستا اصفهانی یک تعارف خوشک و خالی کنیداااا:گیج:
اینو خوب اومدی :لبخند:
-
منم شرایط میزون شد هر جوری شده میام ولی باید بگم بد موقعه نباشه تو رو خدا !
-
سلام دوستان
اگه آقای شهرکی لطف میکردن یه پرداخت آنلاین اضافه میکردن خیلی بهتر بود .
ضمناً دوستان خارج از اصفهان که مشکل اسکان رو بهونه قرار دادن:لبخند: باید بهشون بگم شما بیا ؛ باقیش رو دوستان پیگیر هستند:لبخندساده:
-
فک کنم دعاهام مستجاب شد ان آقای بالاسری من گفت همه دعوتیم خونشون
من که اینظوری شنیدم :بامزه:
جدای از شوخی ارزش این دور هم بودن خیلی بالاست دوستان
خیلی ها پی ام میدن که مشکل اسکان و مرتفع کنید ما میایم
دوستم که 15 سالشه از ساری میگه مشکل دارم خانواده مخالفن که کجا میخوای بمونی چون این دوست ما عاشق php هست
گفتم شما بیا باقیش وقتی حد نصاب دسیدیم و تعداد مشخص شد رفع میشه
خواستم بگم این پسر 15 ساله الگو بشه :تشویق:
-
پس اینجوره ، من با خانواده ام میام .
خوبه خدارو شکر مساله اسکان حل شد .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
فک کنم دعاهام مستجاب شد ان آقای بالاسری من گفت همه دعوتیم خونشون
من که اینظوری شنیدم :بامزه:
:تشویق:
:متعجب::افسرده::افسرده:
-
دوستان هتل عباسی خوبه؟ فقط یکم گرونه ولی در عوض 5 ستاره است! از شوخی بگذریم، سایتهایی که دوستمون معرفی کردن، شماره تماس هتلها رو هم گذاشتن. فقط کافیه تماس بگیرین و هزینه رو بپرسین. حالا اگه فرصت کردم، فردا که تعطیل نیست، چند جا زنگ میزنم قیمت عمده میگیرم ببینم اگه یکجا بخوایم چندتا اتاق رزرو کنیم واسه هر شب چقدر میشه. اگه کسی هم خواست بیشتر از یک شب بمونه، بعد از مشخص شدن قیمت بگه تا هماهنگ کنیم.