چرا تو codelobster حتي پلاگين وردپرس هم داره و كد ها و فانكشن هاي وردپرس رو هم مياره...
Printable View
یکی از فریم ورکهای عالی phpفریم ورکی بناsymfony هستش
که اگه دوستان بخان میتونم توضیح کاملی در مورد این فریم ورک بهشوون بدم
دوستان عزیز فریم ورک گتنا مورد تایید نیست .
دوستان نظرتون در مورد Laravel چی هست ؟ ... تجربه کردین ؟
آقای موسوی با سیمفونی کار می کنید , مشکل هاستینگ ندارید ؟
آره حق با شماست . ما واقعا نیاز داریم به اینکه روی یکی دو تا از فریم ورک های PHP بصورت جدی و گروهی کار کنیم .
برای فریم ورک خوشمزه ای مثل Yii نرم افزار phpstorm رو پیشنهاد میدم. البته رایگان نیست.
symfonyرو هم میتوانید به راحتی در محیط phpstorm استفاده کنید این هم لینک دانلود رایگانشhttp://www.p30world.com/archive/6291...s_phpstorm.php
نزدیک ترین کشوری که این دوره هارو اموزش بده کجاس ؟نقل قول:
- آشنایی با اصول ZCE (مخفف Zend Certified Engineer) منظورم این نیست که مدرکش رو داشته باشه، بلکه همینقدر که آشنایی کلی با اصولش داشته باشه کافیه
خودتون این دوره هارو رفتید ؟
امارات برگزار میکنه. بعد از اون، مالزی و هند هم هستن که راهشون یکم دورتره ولی کیفیت کاری بهتری دارن.
من یه مدتی هست که روی یه چیزی بین فریمورک و cms کار میکنم. فعلا تونستم یه سیستم ماژولار با قابلیت پشتیبانی از تمپلیت ها و پلاگین ها و ویجت ها بسازم .نحوه پیاده سازی پلاگین ها رو به صورتی در نظر گرفتم که توسعه دهنده میتونه ازامکانات داخلی فریمورک استفاده بکنه یا نکنه .همه چیز دست توسعه دهنده هست . که از mvc استفاده کنه یا oop یا بدون هیچ قاعده و قانونی
برای اطلاعات بیشتر به تایپینگ زیر مراجعه کنید.
https://barnamenevis.org/showthread.p...6-%D9%BE%DB%8C
سلام.برای کار با سیمفونی وقتی این ادرس(http://localhost/smfony/web/app_dev.php) رو وارد می کنم این خطا رو میده؟
Parse error: parse error, expecting `T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING' or `'('' in C:\wamp\www\118\web\app_dev.php on line 3
منظورش چیه؟
از wamp استفاده می کنم.
باید کد فایلی که گفته رو هم بگذارین ببینیم مشکل چیه. اصلاً چرا داره اون رو صدا میزنه؟ قاعدتاً اگه Virtual Host دیگری نساخته باشین، باید دنبال فایل C:\wamp\smphony\web\app_dev.php باشه نه اون فایلی که گفته. اون که کلاً مال یه سایت دیگه است!
دوستان بهترین ide برای کار با cakephp را معرفی می کنید؟
این پلاگین netbeans برای Yii
http://plugins.netbeans.org/plugin/4...netbeans-phpcc
من می خواستم برم طرف Yii ولی منتظر هستم ورژن 2 اون بیاد البته چند جایی هم خوندم که Laravel هم خوبه
روش راه اندازی cakephp توی php designer 8 چطوریه و اگه یک برنامه کوچک (مثلاlogin و یا... ) مثال بزنید ممنونم؟
برای این کار مراحل زیر رو انجام بدید
۱- به مسیر file/settings/ide settings/file types برید و yiilite.php رو به لیست Ignore files and folders اضافه کن
۲- حالا تو همین پنجره به قسمت project settings/directories برید و از قسمت سمت راست روی پوشه های framework/cli/views و protected/runtime و پوشه assets راست کلیک کنید و گزینه Exclude رو انتخاب کنید و روی شاخه اصلی برنامه راست کلیک کنید و گزینه resource roots رو انتخاب کنید
۳- در همین پنجره به قسمت project settings/php برید و با کلیک روی علامت + مسیر فایل php.exe رو مشخص کنید
۴- در صورتی که از شاخه framework به صورت مشترک استفاده می کنید باید مسیر این فایل رو هم در همین پنجره اضافه کنید ( یعنی اگه شما شاخه framework رو تو یک شاخه بالاتر قرار دادید تا پروژه هایی که نیاز به این فریمورک دارن بتونند ازش استفاده کنند و هر دفعه کپی پیست نکنید باید این کار رو انجام بدید)
۵- اگر از PHPUnit هم استفاده می کنید باید مسیر PHPUnit رو هم به این قسمت اضافه کنید
الان دیگه باید PHPStorm کدهای Yii رو به صورت autocomplate بیاره
منبع
حتما این نظر رو هم بخونید این یکی هم جواب می ده
http://www.yiiframework.com/wiki/92/...for-yii/#c9193
سلام دوستان
من تازه وارد پی اچ پی شدم ،مطالب این تاپیک رو کامل خوندم اما آخرش متوجه نشدم فریمورک چیه؟؟؟اگه میشه یه توضیح مختصری بدین که فریمورک چی هست؟و چرا نیاز هست ازش استفاده بشه؟؟؟فریمورک یعنی همون برنامه نویسی بصورت ویژوال؟؟؟یعنی واسه قالب سایت ازش استفاده میشه با چیز دیگه؟؟
یعنی کسی نیس به ما مبتدی ها کمک کنه؟؟؟؟
دوست عزیز، فریمورک مجموعه ای از توابع و کلاسهاست که بصورت یک کتابخانه (مجموعه ای از چند فایل) در اختیار شما قرار داده میشه تا کار کدنویسی برای شما راحتتر بشه و طبق استاندارد خاصی پیش بره که بخصوص توی کارهای تیمی خیلی به شما کمک میکنه. هیچ محیط ویژوال یا بحث قالب سایت و... در اینجا مطرح نیست، بلکه یکسری توابع و کلاسهاست که با کمک اونها، بدون نیاز به کدنویسی با PHP خام، میتونید کارها رو سریعتر و استانداردتر انجام بدین. البته طبیعتاً مثل هر برنامه دیگری، یکسری محدودیتها و نواقص هم در هر فریمورک وجود داره. مثلاً قدرت کاری Zend خیلی زیاده و خیلی کارها رو میشه به راحتی باهاش انجام داد ولی سرعت اجراش نسبتاً کمتر از فریمورکی مثل Yii هست. یا مثلاً CodeIgniter رو خیلی راحت میتونید یاد بگیرین ولی به خودی خود قدرت زیادی نداره و باید برای اکثر کارها براش افزونه های اختصاصی خودتون رو بنویسید. فعلاً در شروع کار توصیه میکنم با همون PHP معمولی و بدون فریمورکها کار کنید تا تسلط کافی به اصول PHP و مباحث کلیدی مثل شئ گرایی و معماریهای مختلف مثل MVC و... پیدا کنید و بعد به سراغ فریمورکها برین تا در یادگیری اونها به مشکل خاصی برخورد نکنید.
موفق باشید.
ممنونم که انتقال دادید اینجا .
حالا واسه این سوال من کسی ج نداده بهتره خودم دوباره واضح تر مطرح کنم
اکثر سایتهای ایرانی فرم ورک های خوبی استفاده میکنند
من میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که اینا از چی استفاده میکنن ؟
آیا فرم ورک اختصاصی دارند یا ترجیح میدند از فرمورکهای موجود واسه توسعه برنامشون استفاده کنند؟
سایتهایی مثل کلوب . آپارات . لنزور . ..
به نظرتون اینا یک پترن معماری نیستند تا یه معماری چند لایه ؟؟ معماری چند لایه یا سه لایه کلا بحثش با اینا فرق داره . مفاهیم جدایی هستند تا الان هم من فرم ورکی ندیدم که معماری سه لایه یا چند لایه باشه . اکثرشون از mvc که سیستم رو به سه بخش تقسیم میکنه نه سه لایه دیدم
خود mvc داخل فقط یک یا دو لایه از کل معماری سه لایه قرار میگیره
اینجا رو ببینید
مطمئنید دوست عزیز؟ تا جایی که اطلاع دارم از PHP استفاده شده و سرورشون هم لینوکس بوده. فریمورک اختصاصی هم دارن (اینطور که اعلام کردن). توی لینک زیر، cloob.com رو جستجو کنید:
http://browserspy.dk/webserver.php
Toofun/1.0.1 تا جایی که بررسی کردم، روی FreeBSD اجرا میشه و قطعاً NET. قابل اجرا روش نیست.
درسته شاید فریمورک اختصاصی دارند شاید هم دارند از فرم ورکی استفاده میکنند و اون رو با کلاسهایی که افزودن اختصاصی کردند .
فریمورک و سیستم مدیریت محتوای مادایکس
مادایکس (MODx) :
یک سیستم مدیریت محتوا و چارچوب نرمافزاری تحت وب متن باز و آزاد جهت نشر اطلاعات در وب و اینترانت است.
مادایکس تحت پروانه جیپیال توسط زبان برنامهنویسی پیاچپی و با استفاده از پایگاه داده مایاسکیوال ایجاد شده است.
این سیستم در سال ۲۰۰۷ برنده جایزه متعهدترین سیستم مدیریت محتوای متن باز از سوی موسسه پکت گردید
ویژگی ها :
مادایکس امکان جداسازی کامل محتوا (اچتیامال خام)، ظاهر و شمایل (استانداردهای سازگار با سی اس اس و جاوااسکریپت) و منطق (پیاچپی، اسنیپت) را می دهد.
همچنین قابلیتهای دیگر شامل:
نصاب تحت وب گرافیکی.
پشتیبانی از پیاچپی ۴.۳.۱۱ و بالاتر.
پشتیبانی از ویرایشگرهای WYSIWYG
بخش مدیریت بصورت کاملا چند مرورگری و چند سکویی برای مرورگرهایی از قبیل فایرفاکس، سافاری و اینترنت اکسپلورر در ویندوز، فایرفاکس و سافاری در مک او اس و فایرفاکس در لینوکس عمل می کند.
قابلیت نصب بر روی وب سرورهای IIS، آپاچی، لایتی و Zeus Web Server.
قابلیت توسعه توسط Amazon Elastic Compute Cloud.
پشتیبانی از همه کتابخانه های ایجکس از قبیل jQuery، MooTools، ExtJS، پیشنمونه و غیره.
تحلیلگر بازگشتی جهت عملیاتهای تو در تو.
کنترل کامل بر روی فرادادهها و ساختار نشانی وب جهت بهینهسازی برای موتورهای جستجو (SEO).
دارای هسته بصورت شی گرا.
سازگار با الگوی مدل-نما-کنترلگر.
سطوح دسترسی بر اساس نقش در بخش مدیریت.
امکان سفارشی کردن بخش مدیریت برای هر نوع نیازی.
تجارت الکترونیک از طریق Foxy Cart.
نسخههای مادایکس
از حدود سه سال پیش به علت محدودیتهایی در مادایکس (نسخه 0.9.6)، تیم مادایکس تصمیم به بازنویسی هسته آن جهت رفع نقایص و افزودن قابلیتهای جدید گرفت.
بعد از ارائه چندین نسخه آزمایشی از مادایکس جدید با نام 0.9.7، تصمیم جدیدی اتخاذ شد برای جداسازی این دو هسته.
نسخه فعلی آن زمان تکمیل و با نام MODx Evolution معرفی شد و نسخه جدید با نام MODx Revolution.
مادایکس Evolution:
این نسخه همانطور که بیان شد نتیجه تکمیل و توسعه نسخه اولیه مادایکس است. از خصوصیات این نسخه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سازگاری به نسخههای ۴.۳.۱۱ و بالاتر پیاچپی.
افزونهها، منابع و کاربران خبره فراوان.
سادگی در منطق هسته آن جهت یادگیری و توسعه.
بخش مدیریت غیراستاندارد.
سهولت در یادگیری.
محدودیت ایجاد صفحات تا در حدود ۵۰۰۰ صفحه.
Evolution نسخه اصیل مادایکس است و از روش غیرپیچیدهای برای کدنویسی هسته آن استفاده شده و بنابراین یادگیری و توسعه آن ساده است.
این نسخه بالطبع کاربران بسیار زیادی دارد و با توجه به انجمنهای گفتگو و رفع اشکال مادایکس، نگرانیای از بابت محل مطرح کردن مشکلات و سوالات وجود ندارد.
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا
سایت سازنده این فریمورک
برای ساخت یک سایت اطلاع رسانی عمومی (شبیه سایت خبری یا مجله) که امکانات زیر رو داشته باشه
درج مطلب با درج عکس و تصویر شاخص و برچسب زدن
افزودن کاربر جدید برای درج مطلب با امکانات
افزودن مدیر برای سایت
دسته بندی مطالب
جستجوی پیشرفته بین مطالب
استفاده از مترجم گوگل یا بینگ برای ترجمه ی یک پست در سایت
ماژولار بودن و راحتی در توسعه
....
چه فرم ورکی رو پیشنهاد میکنید ؟
سایت کلوب و آپارات توسط یک شرکت طراحی شده اند. فکر کنم اسمش صبا بود.
از یکی از برنامه نویساش پرسیدم بهم گفت که با .net کار کردن و اینکه پلیر آپارات هم jwPlayer هستش.
حالا دوباره ازش سوال می پرسم.
اگه اشتباه کردم از دوستان عذر می خواهم
سلام دوستان
من یه بار سوالمو مطرح کردم ولی هنوز که هنوزه معنی و مفهوم درست فریمورک رو نفهمیدم،فریمورک یه جور قالبیه؟؟یا اینکه یه سری کلاسه؟؟؟کلا به چه دردی میخوره؟؟
با سلام
من با بعضی از کلاس های zend کار می کنم.
داخل سایتش یک نرم افزار به نام zend server معرفی کرده که پیشنهاد کرده با zend framework دانلودش کنیم.
می خواستم بدونم که این zend server چیه ؟ حجمش زیاد بود دانلودش نکردم
کاملا مشخص است که با php نوشته شده . سایت نوشته شده با Asp.Net یه سری کد های جاوا اسکریپت رو attache میکنه که معمولا میشه قهمید . یه همچین کد هایی هم معمولا تو سایت هست
<div class="aspNetHidden">
<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE" value="/wEPDwULLTE2NDE3MzUyODZkZCl5rxzl6XM3HuVO3/LsfGoNHZOmu1Ph4s8S9HRpGTAF" />
</div>
<div class="aspNetHidden">
<input type="hidden" name="__EVENTVALIDATION" id="__EVENTVALIDATION" value="/wEdAAOweGjt7Prdz7IRRyX44ieIfcmEyEFBfQzvitXch4kE7Oo 3Ux/pT2mBZyOxCDNTft5LTghGaHNPapGGspVZFwulGVberFZevHPsb 1mJm/zh4Q==" />
</div>
اگه نگاهی به معماری جدید MVC در ویکی پدیا بندازین، میبینید که ارتباط مستقیم Controller و View قطع شده و عملاً مشابه معماری سه لایه استاندارد شده. این لینکی که دادین هم فکر نمیکنم خیلی دقیق باشه چون توی MVC بخش Model عملاً کار همون Data Access Layer رو انجام میده. مگه اینکه بگیم DAL در اصل خود موتور MySQL هست و اینطوری بخوایم تفکیکشون کنیم که منطقی بنظر نمیرسه و در اینصورت برای مفسر PHP و Web Server هم باید یک لایه جداگانه درنظر بگیریم. اما اینکه بگیم 3 Tier یک Architecture هست و MVC یک Design Pattern رو کلاً قبول دارم و ازنظر منطقی، درسته که MVC در لایه UI قرار بگیره. البته این تفاوتها خیلی ظریف هستن و درک اینکه هر بخشی از کد در کجا قرار میگیره، نیازمند دقت زیادیه. برای مثال، اگه Queryها مستقیماً توی کدهای PHP نوشته میشن، پس در قسمت Model از MVC قرار دارن ولی اگه توی خود DB بیایم Stored Procedure بگذاریم و توی کدهای PHP صداش بزنیم، اونوقت محل برقراری ارتباط با دیتابیس به DAL مربوط میشه و در لایه Data از معماری سه لایه داریم کار میکنیم. درهرحال اون چیزی که مهمه اینه که اطلاق «معماری» به MVC یک اصطلاحه و خیلی دقیق نیست و در اصل همون الگوی طراحی درسته ولی چون اکثر برنامه ها در وب به لایه های دیگه مستقیماً کاری ندارن و همه کارها داره در لایه UI انجام میشه، بنابراین MVC عملاً حکم معماری برنامه رو پیدا میکنه. موفق باشید.
کسی با فرم ورک laravel کار کرده ؟
راستی میگن کدایگنایتر رو گروه ellislab داره ول میکنه و کدایگنایتر دیگه داره میمیره کم کم . درسته ؟
عجب !!! سه چهار سوال پرسیدم هیشکی ج نداده جواباشو خودم پیدا کردم از انجمن های دیگه ....
من خیلی با laravel کار نکردم ولی فرم ورک ساده ای هست بنظر من و کامل هست
من تا جایی که اطلاع دارم کلوب از ZEND استقاده میکنه...
فریم ورک به صورت ساده یه سری قابلیت هست که بر مبنای زبان اصلی نوشته شده.یعنی با خود پی اچ پی یه سری قابلیت نوشتن تا هر کسی از اول چرخ رو اختراع نکنه.مثلا سیستم login قدرتمندی که بیشتر فریم ورک ها دارن و برنامه نویس را از کار های تکراری که ممکن است دارای حفره باشه راحت می کنهنقل قول:
کسی نیسن جواب سوال منو بدونه و منو شیرفهم:چشمک: کنه؟؟؟