نقل قول:
فقط یک سوال دیگه هم داشتم من چه جوری میتونم یوزرهایی که اکانتشون تموم میشه به طور اتوماتیک پاک بشن.
SQL ( Structured Query Language )
Printable View
نقل قول:
فقط یک سوال دیگه هم داشتم من چه جوری میتونم یوزرهایی که اکانتشون تموم میشه به طور اتوماتیک پاک بشن.
SQL ( Structured Query Language )
دوستان من شديدا نياز به يه اينترفيس دارم كه تحت وب اكانتينگ رو مانيتور كنه توي همين تاپيك چندتا بود ولي چطور تنظيم ميشن.
لطفا راهنمايي كنيد
يعني كسي نيست جواب منو بده !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چیه بدرد چی میخوره؟
با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
من می خوام بدونم چطور باید با NTTac plus اینترنت رو Share کرد
با سلام و خسته نباشيد . من در كلاينتهايي كه xp دارند مشكلي ندارم ولي آنهايي كه ويستا دارند موقع كانكت شدن error 815 ميده . كسي مي تونه كمكم كنه . خيلي گيرم :ناراحت:
سلام نصب کردم دقیق عین اموزش انجام دادم اما ارور 800 میده
چیکار کنم ؟؟ با نشکر
با سلام خدمت تمام دوستان
من هم به ارور 800 برخوردم
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره ما رو هم بی نصیب نذاره
سلام
من با NTTak و Mikrotik سرور PPPOE رها انداختم
همه چیز درست کار می کرد تا وقتی که پروفایل کاربرا رو بردم تو فایل Access
حالا کاربرای جدیدی که اضافه می کنم نمی تونن لاگین بشن و توی لاگ NTTac می نویسه :
Account 'test2' not found, using default account 'DEFAULT
ولی با کاربر Admin یا user که از قبل تو دیتابیس بوده می تونم لاگین بشم
فایل MDB رو با اکسس باز کردم.این کاربرا ایجاد شده بودند
این کار رو چندین بار انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم
می دونید مشکل چیه ؟
متشکرم
کاربرای جدید رو عضو گروه Admin کرده بودم ، اونا رو که عضو گروه PPP کردم مشکل حل شد !!! :خجالت:
خیلی متشکرم :لبخند:
می شه با NTTac یا Mikrotik روی حجم فایل های دانلودی هم محدودیت ایجاد کرد ؟
تا مثلا کاربرا نتونن فایل های بزرگ تر از 10 مگابایت رو دانلود کنن :)
متشکرم
nttac که radius server ه به قول ت.. ها هچ.
امثال میکروتیک یا htb میتونن مدیریت پهنای باند رو انجام بده ولی این که میشه فایل تایپ یا extension خاص رو limit کرد شک دارم چون روششون با استفاده از queue و مارک کردن ... هستش نمی دونم.
ولی با squid میشه این کار رو کرد. البته باید delay pool فعال باشه موقع کامپایل و ...
موفق باشید
دوستان عزیر منم یه مشکل عجیب دارم! اگه راهنمایی و همفکری کنیم یه راهی واسش پیدا کنیم خیلی خوب میشه.
ببینید من nttac رو نصب کردم.
فایل DCplus رو هم توی پوشه مربوطه گذاشتم. دستورات kill رو هم عین همین چیزی که تو این سایت و بقیه سایتا هست(منظورم اینه که همه جا مثل همه) قرار دادم. تو تب credit هم تیک kill user when exceeding his time over رو زدم. و توی max connection time هم مثلا 1 را وارد کردم. group رو هم standard یا ppp انتخاب میکنم.
ولی user من kill نمیشه.
حتی با راست کلیک کردن روی user و انتخاب kill line هم kill نمیشه.(هیچ کدوم از user ها)
win رو عوض کردم. nttac رو باز نصب کردم. ولی اصلا انگار نه انگار.
فقط یه بار موقعی که واسه اولین بار kill user when exceeding his time over رو تیک زدم جواب داد اونم واسه 1-2 ساعت بازم همو آشه و همون کاسه.
نکته جالبتر اینکه همین win و همین nttac روی بقیه vps هم نصب هست و هیچ مشکلی ندارن(اطمینان دارم)
واقعا گیج شدم. اگه دوستان تجربه ای دارن نظری دارن بیان کنن ممنون میشم.
دستورای قسمت kill باید به همین ترتیب باشه؟
[Kill]نود32 آپدیت شده هم نصبه.:عصبانی++:
default="$rsh clear interface $port"
default=".\external\dcplus.exe $username"
tty*=".\external\snmpset $nas public .1.3.6.1.4.1.9.2.9.10.0 $line"
nttac رو برای acc چه چیزی استفاده می کنی؟
منظورم اینه که kill رو کجا میفرستی
یعنی این که kill رو می خوای رو NAS بفرستی رو RAS بفرستی و ...
در ضمن رو چه نوع Interface می خوای بفرستی؟ Synch, tty, Asynch, ...
با سلام میشه کلا از طریق این نرم افزار فهمید هر کاربری چه سایتهایی رو بازدید کرده یا نه ؟
خیر این یک Radius Server است که برای عملیات AAA مورد استفاده قرار می گیره.نقل قول:
با سلام میشه کلا از طریق این نرم افزار فهمید هر کاربری چه سایتهایی رو بازدید کرده یا نه ؟
اون چیزی که شما می گید بهش میگن Packet Sniffer . می تونید از این گونه نرم افزارها برای ترافیک http/https استفاده کنید که من Snort رو برای این کار پیشنهاد می کنم.
" البته با بازبینی log های Proxy Cache هایی مثل Squid هم می توان این کار رو انجام داد.
ولی کلا ربطی به NTTAC نداره.
موفق باشید
سلام
من موقعی که میخوام به بخش
configure and enable routing and remote access
برم با پیغام زیر مواجه میشم
توی بخشی که در این پیغام می خواد دستکاری کگنم باید دقیقا به کدوم قسمت برم و چی کار کنم
ممنون میشم یکی کمکم کنه
مرسی
کسی نیست کمک کنه؟:افسرده:
خودش داره میگه که ics رو disable کن!
مهندس اینی که گفتی من تو خود ارور خوندم
نمی دونم این قسمن internet connection sharing کجاس اخه !!!
تو اینجاش گیر کردم اگه یه حوصله به خرج بدی و یه زحمت کوچولو بکشی
مسیرشو بگی خیلی ممنون میشم
من رفتم رو این گزینه و دیدم automatic iست اونو disable کردم بعد بازم manual و چندین بار تو این سه تا گزینه امتحان کردم ولی باز هم نمی تونم وارد بشم !!!
اقا حل شد :خجالت:
سلام دوستان!
خسته نباشید!
اون دوستمون که می خواستند IP اختصاصی set کنند برای کاربرا، مشکلون حل شد؟
من الان با این دستورات مشکل دارم برای آی پی اختصاصی!
بعد از اینکه این کارهای زیر رو انحام دادم کانکت میشه به سرور و حتی آی پی مورد نظر رو هم داره، ولی به اینترنت دسترسی نداره!
فقط آی پی خود سرور رو می تونه ببینه!
Framed-IP-Address=10.1.2.150 (Ip dar range IP RRAS)
Framed-Protocol=PPP
Framed-IP-Netmask=255.255.255.255
Service-Type=Framed
---------- بعد از چند تست -----------
الان روز همین قسمت Primary DNS و Secondary DNS ست کردم و اوکی شد!
اما وقتی چک کردم دیدم نه الان و نه قبلا آی پی اختصاصی که براش ست شده بود رو نمی گیره!
یعنی اصل آی پی، همون رنج اینولید هست که دادم بهشون و ip2location.com همون آی پی سرور رو نشون میده!!
ممنونم میشم راهنمایی کنید!
سلامببخشید من NTTAC را نصب کردم و تنظیمات *** server را هم انجام دادم. الان از کامپیوترهای کلاینت کانکت می شوند و به اینترنت هم متصل می شوند. ولی یه مشکلی هست و اونم اینکه بدون کانکش *** هم از کامپیوترهای کلاینت به اینترنت وصل می شوند. ! چه کاری باید انجام دهم که فقط پس از اتصال کانکشن *** کلاینتها به اینترنت متصل گردند. ؟ممنون
سلام دوباره
دوستان من خودم راه حل این مشکل را پیدا کردم. باید در قسمت outbound مربوط به کارت شبکه متصل به شبکه LAN ، آدرس ُSource را مجموعه IP های مربوط به این کارت شبکه را وارد کرد و سپس دکمه رادیوئی Deny مربوط به این مجموعه آدرس ها را انتخاب کرد ، تا فقط ترافیک از طریق کانکشن *** انجام گیرد.
:متعجب::متعجب:سلام
من دادم برام natt رو نصب کردن ، قبل از اینکه یوزر ساخت باید تنظیمات خاصی انجام داد؟:متفکر::ناراحت:
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک مشکلی که داشتم این هست که پس از اینکه دیتابیس رو تبدیل به SQL کردم چطور میتونم به System DNS تنظیم کنم .
اگر امکان داشته باشه این رو توضیح بدین چون هر کاری کردم نتونستم
با تشکر از دوستان
Hello everyone .
I Installed and configured nttac , as described befor ...
Just need to know how to use encryption in my *** connections.
for better secutity over wan networks , I used to enabel MS-chap2 but now it isn't working.
Regards.
با سلام
شما که اینقد ادعای اطلاعات بالاتون رو دارید
می تونید بگید روش بستن پورتها توی nttacplus چطوره که این دیتا سنتر رو اعصاب ما راه نره ؟
موهامون سفید شد از تمام نقاط ای پی ها رو می بندیم ولی باز هم اخطار اسپم می اد
اگه روشش اتصال اون به میکروتیک هست بگید نحوه ی اتصالش به میکروتیک رو بگید
اگه داخل راس میشه پورتها رو بست باز هم بگید
اگه کار دیگه ای باید انجام بشه خبر بدین
خلاصه اگه ادعای اطلاعات بالا رو هر کس داره بیاد اینجا و کمک کنه
به! NTTAC پورت می بنده واست شیرین تازه آب حوضم می کشه همین هفته پیش دادم این ویروس جدیده رو هم گرفت.نقل قول:
می تونید بگید روش بستن پورتها توی nttacplus چطوره
آخه برادر من مگه فایرواله که پورت ببنده!
مشکلت رو دقیقا در یک تاپیک جدید در تالار بگو ببینن راه حل چیه!
ســــــلام، من Ntt رو نصب كردم و همينطور به Acess وصل كردم تنظيماتش رو هم انجام دادم
امــــــــا ! وقتي كلاينت ها به Ntt وصل ميشوند اينترنت خودشون قعط مشود كسي ميتونه كمكم كنه ؟
با تشكر.
ربطی به nttac نداره . مشکل از جای دیگری هست
امکانش هست اکنت های که درست میکنیم بعد از اولین کنکت شدنشون از اعتبارشون کم بشه؟
مثلا من میخام 10 تا اکنت یک ماهه درست کنم و بدم به یه خدمات کامپیوتری بفروشه. (مثل کارت اینترنت) وقتی فروخت با اولین کنکت شدن کاربر یک ماهش شروع بشه
آقا من همه کار ها رو انجام دادم یوزر هم ساختم ولی اررور 800 میده
چکار باید بکنم؟!
ســــــــلام دوستان
اگر امکان دارد نحوه ی اتصال Nttacplus رو به SQL Server توضیح دهید . چون من مثل ACCESS انجام دادم اما نشد
با تشــــــــکر.
ســلام دوستان من خودم از اخر وصل شدم اگه کسی خواست همینجا پست بده تا براش اپ کنم :)
سلام . درضمن اگه میشه پیام خصوصی ندید همینجا علام کنید تا راهنمایی تون کنم ، من این PDF درست کردن یخورده ناشیانه هست اما از هیچی بهتره ،اگر در نحوه انتقال اطلاعات از Access به SQL Server هم مشکل داشتین همینجا اعلام کنید دوست ندارم بقیه مثل من سرگردون بشن ، در ضمن من دارم یه برنامه تمام میکنم که میتونه گزارش کامل از Nttac plus بگیره :) اگه که لازم دارد رای بدین
با تـــشکر.
آموزش اتصال به SQL
یه توضیح بده بد نیست
سلام من برای kil کردن خودکار اون فایل رو در مسیر مورد نظر قرار دادم کانفیگ هم کردم الان دستی kil میشه اما خودکار نمیشه چکار کنم؟
اقا مشکلم حل شد.الان خودکار دیسی میکنه.دوستان من میخوام L2TP رو هم راه بندازم لطفا راهنماییم کنید