اگر مسئله خاصی نداره برنامه رو برامون میل کن تا ببینیم میشه یه کاریش کرد یا نه
شاید از روش خاصی برای کد کردن اطلاعات استفاده کرده
Printable View
اگر مسئله خاصی نداره برنامه رو برامون میل کن تا ببینیم میشه یه کاریش کرد یا نه
شاید از روش خاصی برای کد کردن اطلاعات استفاده کرده
متاسفانه حجم برنامه حدود 80 مگابایت است و امکان ارسال آن وجود ندارد.
با سلام
من جداولی در پاراداکس دارم که ورژن آنها 5 به بالا است.اما برنامه ای که اینجا دوستان قرار داده اند فقط 3.5و4 را تبدیل میکند.کسی میتونه راهنمایی کنه؟ممنون میشم
سلام
از ODBC و درایور مربوطه استفاده کنید.
مثل mysql
باتشکر از زحمات آقای حسینی عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط javad_hosseiny
راستش من هرچی با Format Cell ور رفتم نتونستم اونا رو به عدد تبدیل کنم
میشه بیشتر راهنمایی کنین؟
ممنون
چرا ؟ مگر پس از ورود به قسمت تغییر فورمت سل نوع numberic را انتخاب نمی کنید
در صورت انتخاب از نوع عددی و در صورت عددی بودن محتوی سلها اونها را به عدد تبدیل می کنه
(واونها که هم رشته باشند به صفر تبدیل می کنه)
من دقیقا همین کار رو تو اکسل کردم و به نوع عددی تبدیل شده (جهت انجام پردازش و محاسبات از این نوع فیلد (عددی) می تونید استفاده کنید)
معمولا نسخه های بالاتر برای تحت ویندوز (مخصوصا دیتابیس دیفالت خود دلفی) استفاده می شهنقل قول:
من جداولی در پاراداکس دارم که ورژن آنها 5 به بالا است.اما برنامه ای که اینجا دوستان قرار داده اند فقط 3.5و4 را تبدیل میکند.کسی میتونه راهنمایی کنه؟ممنون میشم
و برای اینکه از دیگر برنامه مبدل بنده (جهت تبدیل جدول پاراداکس دلفی (نسخه 5 به بالاتر) به فاکس می تونید استفاده کنید)
در همین بخش قبلا قرار داده بودم
http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=23248
البته از طریق اتصال odbc که در انتهای لیست هست نیز می تونید اینکار رو بکنید (فرم مخصوص اتصال به این نوع جداول در سورس برنامه هست با تغییر آن می تونید این کار رو بکنید)
والبته از طریق خود دیتابیس دسکتاپ خود دلفی نیز می تونید اینکار رو بکنید
بله اونجوریکه شما فرمودین میشه اما اگه بخوام یکی یکی سلولها رو تبدیل کنم که کار درستی نیست...همشم رو که نمیشه انتخاب کرد و تبدیل کرد
ممنون
با توجه به اینکه هر سل در حکم یک فیلد هست منظور شما این است که چندین فیلد عددی دارید
در این صورت می تونید از اکسس استفاده کنید (یعنی تو خود برنامه خروجی اکسس بگیرید واونجا با توجه به نوع فیلد مبنا (جدول جاری) نوع فیلد در جدول مقصد (فایل اکسس) انتخاب می شود) و سپس از اکسس خروجی اکسل بگیریدنقل قول:
اما اگه بخوام یکی یکی سلولها رو تبدیل کنم که کار درستی نیست
و اگر منظورتون از یکی یکی سلولها , محتوی فیلد در هر سطر (رکورد) باشد که خوب وقتی شما کل ستون (سل) را انتخاب بکنید (یعنی کل سلهای مربوط به اون فیلد انتخاب میشند و با تغییر فورمت ساختار اونها تغییر پیدا می کند) کل اون ستون (سل یا فیلد) به نوع عددی تبدیل میشه و نیازی به تبدیل یک به یک ندارد.
(البته فکر کنم منظور شما اینچنین بوده , چرا مگر نهایتا چند فیلد عددی دارید (باز تاکید دارم چند فیلد نه چند رکورد!!)
جناب اقای حسنی سلام
مشکلی دارم وان اینست که پس ازاتصال به بانک فیلدهای شرحی ؟؟؟؟ نمایش داده می شود
http://www.barnamenevis.org/sh...498#post242498
مشکل رافهمیده اما سئوال اینست که دراین فرم چگونه اینکار راانجام بهم
2- شما با odbc به بانکهای اطلاعاتی متصل می شوید می خواستم ازاین فرم الگو برای اتصال به اینگونه بانکها مخصوصا mysql بگیرم چگونه می توان پس ازتغییرات درجدول اتصال یافته دربانک اصلی هم تغییرات انجام گرفته باشد یعنی اتصال فقط تبدیل اطلاعات به dbf نباشد .
ممنون
ممنون آقای حسینی مشکل حل شد
یه موضوع دیگه...اعداد اعشاری رو وقتی تبدیل میکنه برعکس میشه! مثلا اگه داشته باشیم 25.91 میشه 91.25...میشه بگین چطوری مشکل حل میشه؟
ممنون
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
آقای حسینی
باسلام ، برنامه جنابعالی بسیار خوب کار میکند ولی قابلیت تبدیل کدپیج پانیذ (تحت داس) به کدپیج فارسی ویندوز را ندارد. اگر امکان دارد این قابلیت را اضافه نمائید. در صورتی که مایل باشید برنامه فارسی ساز پانیذ را برایتان ارسال میکنم
چنانچه مقدور نیست فرمت ذخیره سازی فایلهای dbf را برای من تشریح فرمائید یا ایمیل بزنید
با تشکر از این برنامه فوق العاده شما.
من برنامه ای برای کانورت دارم که از چندین سال پیش برای هر ماهی که از سال می گزشته یک تعداد زیادی فایل Dbf تولید می کرده و برنامه شما کمک زیادی به من کرده .
آیا امکان دارد که فایلهای Dbf رو تک به تک نشانش ندهیم و با دادن یک مسیر Folder خودش همه را تبدیل کند . اگر می توانست این کار را انجام دهد بسیار عالی می شد.
از تابع ()adir استفاده کن .
باید ببخشید من FoxPro بلد نیستم
به نظر من راه تکمیل شدن این برنامه اینه:
هرکس ایده ای داره کدشو بنویسه و امتحانش کنه و اگر درست کار کرد تحویل آقای حسینی بده و ایشون کد را داخل برنامه اصلی قرار بده و اینطوری توسعه پیدا کنه
اگر این کار انجام بشه (حتی با اولین حرکت) منم یه برنامه که با ویژوال بیسیک نوشتم و کد پیچ ایران سیستم رو به ویندوز و بلعکس تبدیل میکنه با سورسش میزارم اینجا
این برنامه از نظر کاربری مشکلات زیادی دارد البته درست است که تجاری نیست و در همین حد هم آقای حسینی بسیار کار فوق العاده ای انجام داده اند و اگر کاملتر شود به عنوان یک ابزار حرفه ای که DTS میکروسافت رو می تونه به راحتی کنار بگزاره . البته همین الان هم قابلیتهای فراتر از DTS رو داره که قابل تقدیره.
این پیشنهاد آقای کیا هم بسیار پیشنهاد عالی است و اگر این حرکت فرهنگ شود . مطمئن باشید این عقب ماندگی که ایران در نرم افزار دنیا دارد حتما با هوش بالایی که ایرانیان دارند جبران می شود . زیرا در ایران همه نخبه اند و هر کس خودش یک چیز بزرگ تولید می کند و این محصول هر چه قدر هم که بزرگ باشد به حد نرم افزارهایی که هندیها تولید می کنند نمی رسد زیرا ما یک نفر یک نفر از صفر شروع می کنیم ولی در هند و چین هر یک نفر کار دیگری رو کامل می کند و حالا می بینید که چین سیستم عامل ملی دارد ولی ما در حد یک چیز یا نرم افزار کوچک هم که در دنیا شناخته شده باشد نداریم . این موضوع رو از خودم نمی گم بلکه از دید یک مدیر ایرانی تولید نرم افزار در آمریکا می گویم . او قبل از اینکه به ایران بیاید و توان برنامه نویس های ایرانی رو از نزدیک ببیند یک همچین نظری داشت و می گفت ما در همه کشورهای دنیا که سفر می کنیم هیچ اثری از نمونه تولیدی به نام ایران نیست و خودش می خواست قبل از مشاهده توان برنامه نویسان ایرانی برای شعبه تولیدی شرکتش به هند برود .
ضمن تائید فرمایش شما باید بگم که من همیشه برای یه همچین کارهائی آماده ام ولی همه باید بخواهند و تلاش کنند نه اینکه بخواهیم ولی تلاش را به عهده دیگران بگذاریم و تنها استفاده کننده باشیم
باید از یه جایی شروع بشه . مثل این کاریکه آقای حسینی انجام دادن یا اون کتابی که درباره سی شارپه و بقیه هم یواش یواش یاد بگیرن تا فرهنگ بشه و هرکسی یه محصول باحال تولید کرد قایمش نکنه تا در قبالش هزینه خیلی کمی که حتی ارزش فکری که کرده رو نداره بهش پرداخت کنن. یه آشنای ایرانی که تو شعبه تلکام کانادا کار می کرد می گفت چینیها با کمترین استعداد تو اون شرکت دارن کولاک می کنن و جای ایرانیها رو دارن می گیرن . گفتم چرا ؟ گفت ما هر مشکلی که داشته باشیم خودمونو به در و دیوار می کوبیم و با Help و کتابهای مختلف حلش می کنیم ولی اونا کافیه اینترنت داشته باشن یه دفعه می بینی یه چینی تو آفریقا مشکلشونو حل می کنه و می بینی که موفقن .
اگر درک می کردیم که برنامه هایی که می نویسیم و در دسترس افراد مختلف قرار بدیم و همه این کارو انجام بدن ببینید چه حجم عظیمی از مشکلات حل می شه و پیشرفت خودمون و کشور و دیگه اینهمه برنامه نویس توپ بیکار نداریم تا بزرگترین کمپانیهای ایران برن از پاکستان و هند سیستمهای ERP با هزینه های نجومی بخرن.
بسیار عالی و نیکو
ولیکن همانطور که می دانید قدیمی ها نیز گفته اند دوصد گفته چو نیم کردار نیست
بنده آمادگی خود را جهت تکمیل این کار به تمامی علاقه مندان که دارای طرح و پیشنهاد و انتقادی نسبت به این موضوع هستند اعلام می کنم.
(البته قبل از مشکلی که برای سایت به وجود بیایید) نیز یکسری از کاربران نکاتی را متذکر شدند و برخی از آنها را بنده اصلاح کردم ولی به همین دلیل که دوست داشتم نظرات و نکاتی بیشتر را در آن جمع آوری کرده باشم تاکنون آن را نشر ندادم
من جمله از این نکات قابلیت خروجی SQL و ... با کدپیچ یونی کد (برای بحث جداول در MYSQL,MS-SQL و ...) مخصوصا برای خروجی های تحت وب
(این نکته بر اثر تذکر یکی از دوستان در همین تایپک بود که حداقل بعد از گذاشتن اول از همه به کار خودم آمد (جهت تبدیل اطلاعات برنامه مدارس (مورد استفاده در اکثریت مدارس و دبیرستانها و ....) به برنامه تحت وب (جهت خروجی کارنامه برای هر دانشجو یا دانش آموز ) و....)
قابلیت انتخاب فیلدها به هنگام تبدیل عملیات
قابلیت معکوس سازی و انجام عملیات تبدیل بعد از خواندن فایل (در خود جدول گراید)
اضافه کردن دو کدپیچ پانیذ و نور به کدپیچ های موردنظر در سیستم عامل داس
ولیکن همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان هستم.
خوشحال میشم نسبت به این مشکلات راهنمایی بفرماییدنقل قول:
این برنامه از نظر کاربری مشکلات زیادی دارد البته درست است که تجاری نیست
چرا که حداقل نظر بسیاری از مصرف کنندگان این برنامه (مخصوصا اولین سفارش دهنده (شرکت بیمه ایران جهت تبدیل اطلاعات موردنیاز آنها بین سیستم عامل داس و ویندوز و یونیکس) ) خلاف این بوده و در قیاس بین چند نرم افزار تجاری که چندین بار تبلیغشان را در این سایت و سایتهای دیگر دیده بودم برتر بود. (مخصوصا علاوه بر بحث تبدیل کدپیچ به بحث تبدیل قالب و فورمت نیز پرداخته شده)
ولی در کل خوشحال میشم از انتقادات و نظرات دوستان مطلع بشم.
آقای حسینی شما واقعا کار بسیار عالی رو ارایه دادید .
این یک واقعیت است که هیچ چیز توی این دنیا کامل نیست و اگر تمام عمرتون هم برای کامل شدن وقت صرف کنید مطمئنا در طول زمان نیازهای جدیدی بوجود می آید . که این نیازها دلیل بر نقص برنامه نیست بلکه دلیل بر قابلیت تکامل برنامه شما است . قابلیتی که خیلی از محصولات طراز اول ندارند و وقتی نیازهای جدید بوجود می آید به طور خودکار بلا استفاده می شوند . من قبل از محصول شما از طریق DTS میکروسافت و یک برنامه یک صفحه ای که از همین سایت برای تبدیل کد پیج نوشته شده بود هر تبدیلی رو انجام می دادم .
برنامه شما بسیار کامل تر است و بهتر است که با استفاده در یک شرکت خاص مقایسه نشود و به یک محصول جهانی تبدیل شود .
بنده از دیدگاه یک کاربر معمولی پر توقع سعی می کنم به محصول عالی شما نگاه کنم چون معتقدم این سبک نگاه باعث پیشرفت و ایجاد موضوعات جدید و یادگیری های جدید می شود و بنده سعی می کنم این دیدگاه رو به کاربرانی که با خودم کار می کنند منتقل کنم تا هیچوقت احساس نکنم که چیز کاملی تولید کردم و همیشه رو به جلو باشم .
با اجازه یک نیاز شدید که خود بنده رو در کار با این سیستم آزار می دهد این است که فایلها رو یک به یک باید به آن معرفی کرد و به صورتی گروهی یا حتی دادن یک مسیر که خودش بگردد و فایلهای با فرمت خاص را پیدا کرده و تبدیل کلی انجام دهد . این امکان رو حتی DTS هم ندارد .
پیش فرض انتخاب مسیر همیشه جایی است که از آن اجرا می شود و برای هر فایل باید دوباره مسیر دهی کنیم . اگر مسیر مبدا و مقصد قبلی رو جایی ذخیره می کرد جالب تر بود .
وقتی نوع فایل در پایین انتخاب مسیر تغییر می کند بازهم مسیر بالا رو از اول باید مسیر دهی کرد .
انتخاب مسیر ها به صورت یک کلیک است و یک کلیک معمولا در حالت tree است و در این حالت دائما اشتباه می شود و دو کلیک انجام می دهیم . می دانم که یک کلیک بهتر است ولی عادت در استفاده از برنامه های دیگر که همگی مانند ویندوز هستند استفاده از این برنامه را سخت می کند .
من چند مورد معمولی را گفتم تا برخورد شما چگونه باشد . بنده خودم تولید کننده نرم افزار هستم و جوابی که معمولا به یک همچین کاربرانی (مانند بنده) که اینگونه (مانند متن بالا) صحبت می کنند و ایرادهای بیهوده می گیرند را میدانم ولی شاید با دید دیگری یک همچین مواردی باعث استفاده بهتر شود . برای خود بنده روش سابقم سریعتر است زیرا DTS همه را کلی می برد و زمانی که در روش قبلی هدر می رفت را باید در اینجا صرف اصلاح فایل sql بکنم .
باز هم تاکید می کنم اینها فقط یک روش برخورد و دید خاص است برای یک هدف متعالی چون در هر حال شما این کار را مجانی انجام می دهید و شاید فعلا یک همچین چیزهایی اهمیت نداشته باشد ولی مطمئنا با انجام پیشنهادهای بعدی شما یک نرم افزار تجاری عالی در حد ارایه به بازار و شرکتهای خاص خواهید داشت .
با تشکر فراواننقل قول:
من چند مورد معمولی را گفتم تا برخورد شما چگونه باشد . بنده خودم تولید کننده نرم افزار هستم و جوابی که معمولا به یک همچین کاربرانی (مانند بنده) که اینگونه (مانند متن بالا) صحبت می کنند و ایرادهای بیهوده می گیرند را میدانم ولی شاید با دید دیگری یک همچین مواردی باعث استفاده بهتر شود .
اتفاقا خیلی عالی و نیکو سخن گفتیدنقل قول:
بنده از دیدگاه یک کاربر معمولی پر توقع سعی می کنم به محصول عالی شما نگاه کنم چون معتقدم این سبک نگاه باعث پیشرفت و ایجاد موضوعات جدید و یادگیری های جدید می شود و بنده سعی می کنم این دیدگاه رو به کاربرانی که با خودم کار می کنند منتقل کنم تا هیچوقت احساس نکنم که چیز کاملی تولید کردم و همیشه رو به جلو باشم .
چرا که به نظر من اینگونه موارد در کاربردی تر شدن و همچنین کاربرپسندانه شدن (user-friendly) شدن برنامه بیشتر مؤثر هست
موردهای تذکر داده شده بسیار جالب بود.
نکته انتخاب فایل که بصورت تک کلیک بوده و ... مشکلات خاص دارد (که معمولا کاربر اشتباه می کند) اصلاح شده
نسبت به انتخاب مجموعه ای فایلها نیز نکته خوبی را اشاره کرده سعی می کنم در اولین فرصت آن را نیز اعمال کنم.
خوشحال می شم نکاتی دیگر را نیز به ذهن تان می رسد متذکر شوید.
و نهایتا انشاءالله بعد از اعمال موارد موردنظر و (یکسری نکات دیگر که سایر دوستان اشاره کردند) مجددا در سایت آپلود می کنم
برای پانیذ راه حلی نیست ؟
چرا اتفاقا در پست قبلی توضیح داده بودم
نقل قول:
قابلیت انتخاب فیلدها به هنگام تبدیل عملیات
قابلیت معکوس سازی و انجام عملیات تبدیل بعد از خواندن فایل (در خود جدول گراید)
اضافه کردن دو کدپیچ پانیذ و نور به کدپیچ های موردنظر در سیستم عامل داس
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط srajaee
تا جایی که من متوجه شدم این فایل مال برنامه آموزش دانشگاه پیام نور هست و من خودم هم در حال حاضر باهاش درگیرم و به دنبال راه حل البته اگر مطمئن باشم که با برنامه هایی مثل filefix نورتون که هدر فایل رو درست میکنه رکوردها به درستی باقی میمونه اون قسمت رمزی شو درست میکنم ولی بهرحال اگر شما راه حلی پیدا کردید به من هم بگید ممنون میشم
با سلام
واقعا برنامه شما به دادم رسید
ممنونم از لطف شما
فقط یک مشکل من باهاش مواجع شدم اونم تبدیل فیلد لاتین و معکوس کردن آن
که مجبور شدم یک ایندکس قرار بدم و فقط فیلدهای فارسی اون را استخراج کنم
اگه اون قابلیت انتخاب فیلد هم بهش اضافه بشه، مثلا خودکار یا دستی بد نیست
نکته دیگه اگه یک مقدار محیط برنامه را تغییر بدید بد نیست
مثلا نوشته های Iconها را نمایش داده شوند بهتر است
نکته دیگه که باز نمیدونم چرا در تبدیل فایل فاکس به اکسس به یک مشکل برخورد میکنم که برنامه هیچ عکسالعملی انجام نمیده
در مورد اکسل هم جدول یک جوری میشه
خراب میشه
من فایل اصلی را آپ لود میکنم، یک نگاه بهش بندازید
راستی فرمت فایل ایران سیستم هست
بله حق با شماست و در نسخه جدید این برنامه آن را اصلاح کردمنقل قول:
فقط یک مشکل من باهاش مواجع شدم اونم تبدیل فیلد لاتین و معکوس کردن آن
که مجبور شدم یک ایندکس قرار بدم و فقط فیلدهای فارسی اون را استخراج کنم
به همین صورت می باشد و کاربر از لیست فیلدهای کاراکتری یا یادداشت می تواند فیلدهای تبدیل شونده را انتخاب کند.نقل قول:
اگه اون قابلیت انتخاب فیلد هم بهش اضافه بشه، مثلا خودکار یا دستی بد نیست
و همچنین در صورت نیاز علاوه بر تبدیل reverse (برعکس) بکند (بعضا در برخی فیلدهای موجود در جداول برنامه های تحت داس اینکار نیاز هست)
به نظر من آیکون و البته توضیح از طریق hint جالب تر هست (محیط را ویندوزتری نمایش می دهد)نقل قول:
نکته دیگه اگه یک مقدار محیط برنامه را تغییر بدید بد نیست
مثلا نوشته های Iconها را نمایش داده شوند بهتر است
هر چند طراحی یک صفحه بصورت گرافیکی جلوه برنامه را زیباتر می کند.
این نکته را بررسی کردم متوجه شدم که بله در نسخه 2003 به علت تغییر در فراخوانی پارامترهای مربوط به dll های موردنیاز تغییر کرده بدین صورت که در نسخه های قبل بعد از ایجاد یک آبجکت از خانواده اکسس از طریق پارامتر CurrentDB میشد که به لیست محتویات آن فایل دسترسی یافت ولیکن در نسخه 2003 با وجود اینکه این پارامتر در لیست قید شده ولی به هنگام فراخوانی پیغام خطای error loading type library/dll می دهد و از طریق فراخوانی پارامتر CurrentData می بایستی به آن دسترسی پیدا کرد (والبته اضافه کردن پارامترهای alltables و Item و انتخاب از طریق شماره به نام جداول ) لذا نهایتا باعث ایجاد مشکل می شود.نقل قول:
نکته دیگه که باز نمیدونم چرا در تبدیل فایل فاکس به اکسس به یک مشکل برخورد میکنم که برنامه هیچ عکسالعملی انجام نمیده
ولیکن در نسخه های قبل مشکلی نیست و بنده همین فایل شما را در محیط اکسس 2000 به راحتی تبدیل کردم
(برای مشکل تبدیل در نسخه 2003 نیز بررسی می کنم و انشاءالله آن را نیز رفع خواهم کرد)
در این مورد مشکلی نبود و به راحتی تبدیل شد. (بدون خرابی و فایل موردنظر در اکسل مشاهده شد)نقل قول:
در مورد اکسل هم جدول یک جوری میشه
خراب میشه
----
بابت تذکر جهت اشکال در تبدیل به هنگام وجود اکسس 2003 نیز ممنون
انشاءالله در نسخه بعدی این مشکل (همانند سایر نکاتی که دوستان متذکر شدند) رفع خواهد شد.
انشااله برای کی آماده میشه؟؟؟
برای زیباتر شدن محیط کار در فاکس بد نیست به این سایت یه سری بزنید .می تونید رو من هم حساب کنید
از اینکه این چند روزه کمتر به سایت سر میزنم منو ببخشید . در حال حاضر توی ماموریت اداری هستم
http://weblogs.foxite.com/cesarchalom/
سلام با تشکر و تبریک برای نوشتن این برنامه خیلی برنامه بدرد بخوری هست ولی یک اشکال دارد و اون هم اینه که فیلد هایی که مثل تاریخ ممیز اعشاری دارند رو برعکس میکنه
1385/06/26 <======= 26/06/1385
ما منتظر هستیم......
آقا عیدتان مبارک
جناب حسینی فکر کنم برای قسمتی که برنامه میخواد یک فایل رو انتخاب کنه از دستورات خود فاکس استفاده بشه بهتره تا بشود جلوی اشکالات احتمالی رو گرفت و استفاده از ابزارهای دیگر و کامپوننتها را با توجه به وجود سورس برنامه به عهده خود دوستان قرار بدید
سلام آقای حسینی
من دارم با توجه به سورس کد شما این برنامه رو به vb بنویسم ولی از اونجایکه بار اوله که با foxpro برخورد کردم فقط help خود فاکس برام کافی نیست ،برای همین از شما و دوستان خواهش میکنم اگر منبع خوبی (کتاب ،ebook ،...) که بتونه کمک سریعی باشه معرفی کنید.
با تشکر
من با vb نوشتمش خواستی بگو بعد از ماه رمضان برات میفرستم(البته فقط تبدیل از ایران سیستم به 1256 و بلعکس)
ممنون میشم اگه آقای کیا این کار رو انجام بدین والبته من هم باز سعی ام رو میکنم.
hunieh.ramezani AT gmail DOT com
من هم میخوام
ممنون میشم
چشم فقط بعد از ماه مبارک رمضان
عید همه مبارک
منتظر ارسال برنامه هستیم.
همگی عید تان مبارک
آقا برنامه بسیار خوب و مفیدی اگه می تونید Pardox 5 را هم به برنامتون اضافه کنید من شدیدا احتیاج دارم
متاسفانه این قابلیت بصورت پیش فرض در وِیژوال فاکس نمی باشد (یعنی فقط قابلیت خواندن جداول پاراداکس نسخه های قدیم 3.5 و 4 را دارد) هرچند می توان بصورت odbc متصل شد و آن را خواند. و با وجود سورس برنامه شما قادر هستید به راحتی از طریق کانکشن استرینگ تعریف شده در برنامه و تغییر آن به دیتابیس موردنظر (که در اینجا منظور پاراداکس 5 و 7 هست) وصل بشید.
(توضیحات جامع جهت کانکت به انواع دیتابیس اینجنین ها از طریق odbc و ....)
http://www.connectionstrings.com/
و البته بنده قبلا اینکار را با زبان دلفی انجام داده بودم
که سبب انتقال اطلاعات و تغییر فورمت از قالب db (پاراداکس (تمام نسخه ها) ) به قالب dbf می نماید.
https://barnamenevis.org/showthread.php?p=121118
(که البته اون هم با سورس هست (البته برنامه به زبان دلفی نوشته شده است) )
آقا جواد
چی شد پس این برنامه؟؟؟
سلام
آقای کیا....
ما همچنان منتظریم ....
البته activeskin رو هم میخواد که سعی میکنم توی پست بعدی بزارم
ضمنا دوستان میتونن خودشون روی این برنامه کار کنن تا بهتر بشه . هدف من دسترسی به الگوریتم کار بود.بهینه سازی با خودتونه
برنامه حجمش بیشتر از 2 مگابایته
آدرس ایمیل بدین تا برنامه اکتیو اسکین فول رو براتون بفرستم
سلام
ممنون آقا کیا
email من :
aslan_ir@yahoo.com
سلام . دارم براتون میفرستم. چون خیلی سرم شلوغه اگر سایر دوستان خواستند براشون بفرست.متشکرم
منم می خوام
ali_nikli [@] yahoo [dot] com
آقای حیدری کیا میشه یه جایی upload کنید مثل همون briefcase؟