آقای eshpilen
اینقدر من من کردی یک لحظه احساس کردم . فقط من در عالم وجود دارم.
Printable View
آقای eshpilen
اینقدر من من کردی یک لحظه احساس کردم . فقط من در عالم وجود دارم.
تو omidshaman
خیال می کنی خودت off نفرستادی . تو اصلا خودت off هستی .
فکر کنم سایتو اشتباه گرفتی
اگر خیلی بیکاری میتونی اوقات فراغتتو این جور جاها سپری کنی ! (البته اگر بالای 6 سال سنت باشه ! )
http://kids.tkvl.ir/#
چی بگم الان هم حرفی بزنم هم حذف میشم. آخه جوجه تو موقع داشتی خانه بازی می کردی من داشتم اینجا کار می کردم نگاه کن.
http://upload7.ir/images/68482708796043915592.jpg
پیشنهاد من اینه که این تاپیک پاک شه .
من با سخنان جناب علی متقی پور موافقم.
باید اول #C یاد بگیریم . بعد اگر لازم شد سراغ ++C و دیگر زبان ها هم میرویم.
فقط دات نت. فقط مایکروسافت.
اون زمانی که دانشگاه بودم بهم پاسکال رو یاد دادن بعدش ++C .
ولی وقتی با #C آشنا شدم به خودم گفتم کاش از اول #C رو یاد گرفته بودم.
در ضمن اینجا چیزی که مشاهده شده . اینه که چند تا بچه دارن ضد جناب آقای متقی پور حرف می زنن و رو مخش دارن کار می کنن. و همونا هم این تاپیک رو ایجاد کردن نمی دونم هدفشون چیه . اینکه فکر و انرژی افراد رو بگیرن و وقتشون رو تلف کنن.
اینو از این بابت می گم که از ابتدای ایجاد تاپیک اکانت های محروم شده مشاهده میشه!
لطف کنید مدیریت این تاپیک رو پاک کنه که فاقد محتوا هست. همش جر و بحثه. لطف کنید ادامه ندین به این بحث.
همین که تالار #C پیشرفت کنه و به بالاترین حد علمی برسه برای کل سایت و کشور مهمترینه.
لطفا وقت و انرژی تون رو بیهوده هدر ندین . بجاش بیاین در تالار #C و مشکلات دوستانتون رو برطرف کنید.
با تشکر
من هم با شما موافقم
اگه وقت داشتین تو این نظر سنجی هم شرکت کنید
آیا برنامه نویسان C++ باید به C# مهاجرت کنند ؟
https://barnamenevis.org/showthread.p...6%D8%AF-%D8%9F
سلام آقای arianmahdavi78
ما تو دبیرستان یه معلمی داشتیم که وقتی این سوال رو ازش پرسیدیم اینجوری جوابمونو داد:
برنامه نویسی مثل رانندگیه، و زبان های برنامه نویسی مثل ماشین.
می گفت شما اول باید رانندگی یاد بگیرید بعد برید با یه ماشین رانندگی کنید.
می گفت مهم اینه که شما یاد بگیرید که چطور یه ایده و فکر رو به برنامه تبدیل کنید.
اگه شما یاد بگیرید که چه طور باید چیزی رو که تو ذهنتونه به برنامه تبدیل کنید، بقیش زیاد مهم نیست.
متاسفانه اکثر کتاب ها و کلاس ها به جای این که رانندگی رو آموزش بدن دارن طرز استفاده از ماشین ها رو به کس هایی یاد میدن که رانندگی بلد نیستند.
دوست عزیز، شما اگر الان رانندگی یاد بگیرید، وقتی که لازم شد می تونید با هر ماشینی که بخواید رانندگی کنید.
حتی اگه لازم باشه می تونید با چند تا ماشین رانندگی کنید. به شرط این که به رانندگی تسلط داشته باشید.
شما خودتون میتونید نمونه و اثباتی باشید بر حرفهایی که بنده درمورد یادگیری غیراصولی و ضعیف و کم سوادی کسانی که فکر میکنن یادگیری برنامه نویسی با دات نت و ویژوال استودیو میتونه شروع و ختم باشه، بیان کردم.
اینم سندش:
قضاوت رو به خوانندگان محترم واگذار میکنم که واقعا این فرد چقدر سواد کامپیوتر و برنامه نویسی داره و بعد بین حرف بزرگان هم به خودش جرات میده با این حرفهای صد من یک غاز!
راستی پاسخ بنده رو هم میتونید مطالعه کنید اگر در درک مطلب مشکلی دارید: https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1934695
درسته.
حرف هم همینه.
اصلا آدم بهتره یا اصلا لازمه رانندگی با چند نوع اتومبیل رو بلد باشه، نه مثلا فقط با دنده اتومات!
اگر رانندگی با دوچرخه و موتورسیکلت هم بلد باشه که خیلی خوبه. حداقل دوچرخه سواری رو هم که تقریبا همه بلدن.
رانندگی ماشین سنگین هم بلد باشی خب چه بهتر. اجباری نیست، ولی خوبه؛ یه جایی توی زندگی ممکنه به دردت بخوره. من میگم خلبانی هواپیما (هواپیماهای شخصی کوچک و ساده منظورمه) هم بلد باشی بازم خوبه؛ همینطور خلبانی بالگرد.
من میگم حتی چتربازی هم بلد باشی خوبه. شاید یه روزی نیاز بشه و جونت رو نجات بده یا حداقل مفید باشه در شرایطی بتونی ازش استفاده کنی. بعدم شجاعت و دید آدم رو باز میکنه یادگیری و تجربهء اینطور چیزا.
خلاصه مسئله عشق و اراده و فرصت و شرایط آدمهاست.
وگرنه کسی نمیتونه ادعا کنه چون رانندگی مثلا با یک اتومبیل بوگاتی درجه یک رو بلده و یک بوگاتی داره، به بلد بودن و رانندگی کردن چیز دیگری نیازی نداره.
حالا شما وقت نداری، تنبلی، استعداد نداری، پولش رو نداری، شرایط نداری، هر عذری که داری واسه خودت، ما حرفی نداریم، برو فقط با بوگاتی یاد بگیر و رانندگی کن و پول دربیار و زندگی کن و لذت ببر (کسی نگفت نمیشه باهاش پول درآورد و زندگی کرد و لذت برد)، ولی نگو که همه چیز همینه! نگو با بوگاتی به اوج تمام کمالات رسیدی و برای همه هم همین کافیه، وقتی هنوز خبر نداری اصلا چه کمالاتی در دنیا هست!! نگو بوگاتی برای همه چیز لازم و کافیه و چیز دیگه لازم یا مفید نیست.
متاسفانه گستره و عمق دید و همت اکثر آدمها یجورایی مثل همین مثال محدوده.
حالا منم چی گفتم که میخوان بگن چرند گفتی، اصلا معلوم نیست! چرا بهشون برخورده و ناراحت و آشفته میشن؟ من فکر میکنم بخاطر اینه که تصورات و تبلیغات و منافع شخصی خودشون رو یکی داره بهم میریزه.
خیله خب من میگم رانندگی با انواع وسایل نقلیه رو یاد بگیریم، حتی هواپیما و چتربازی. میگی واقعیتگرا نیست، خب برای شما شاید، ولی نگو واسه همه همینطوره، افرادی بوده و هستن که اینقدر وسیع یاد گرفتن، همت داشتن، استعداد داشتن، جسارت داشتن، پول و شرایطش رو هم داشتن، و همهء اینا رو یاد گرفتن و تجربه کردن.
چه اشکالی داره؟
خیلی هم خوبه بنظر من.
همونطور که شما دنبال راحتی و پول و لذتی در زندگیت، اونم دنبال دلش و لذتش رفته از راه دیگه.
و من میگم اون آدم از شما قابلیت و توانایی بیشتری داره، بیشتر دانش و تجربه داره، میتونه دید گسترده تر و عمیق تری نسبت به همه چیزی که در دنیا هست داشته باشه. لزوما اینطور نیست، ولی این مسلما میتونه کمک کنه و مفید باشه در این زمینه.
اون میاد توی شهر شما یه مینی ماینر سوار میشه فقط برای اینکه خودش رو از اینور به اونور جابجا کنه، و راضیه و بنظرش کفایت میکنه، و شما سوار بوگاتی هستی و بهش پز میدی و از جایگاه بالاتر بهش نگاه میکنی، ولی وقتی میفهمی طرف چقدر چیزها بلده، چقدر شجاع و قویه، چقدر دانش و بینش گسترده تر و عمیق تری داره دربارهء جهان و زندگی، درواقع شاید ذاتا از شما انسان برتری است، اونوقت در نظرت از یک فرد بی اهمیت و پایین تر از شما تبدیل به یک تهدید میشه، بهش حسادت میکنی، از دستش عصبانی میشی که دنیای قشنگت و تصوراتت رو داره بهم میریزه و دیگران رو آگاه میکنه و منافع مادیت رو به خطر میندازه، میخوای خاموشش کنی، میخوای سرکوبش کنی، میخوان از شهر خودتون بیرونش کنی، ولی نمیتونی، و خودت هستی که باید بفهمی و قبول کنی که اینا همش ضعف و مشکلات خودته و تقصیر اون طرف نبوده.
ضمنا من خودم مدتها قبل به همین شکل از دات نت و سی شارپ درمقابل متعصبان سی++ دفاع میکردم.
به همین گستردگی و شدت و حتی بیشتر!
چون اونا هم چیزهایی میگفتن، استدلالها و اسنادی میاوردن، که بقدر کافی دقیق و درست و منصفانه نبود.
بنابراین اینکه فکر کنید من طرفدار و متعصب یک زبان خاص هستم درست نیست. من رفرنس دات نت رو وقت گذاشتم در عرض چندین ماه تمام اون متون حجیم و خشک رو خوندم که بفهمم چیه و چی داره و داستانش چیه. بعدش بود که با مخالفان دات نت درگیر بحث شدم، چون دانش و بینش نسبتا جامع و دقیقی در مورد دات نت بدست آورده بودم.
شاید از تمام شماها ذهن من بازتره و بدون تعصب تره.
و اصولا منافع شخصی و مادی چندانی در زبان و پلتفرم خاصی ندارم که بخوام در این فرایند دخالت بدم. گفتم که شغلم هم برنامه نویسی نیست.
من صرفا از دید علمی و فلسفی و تخصصی و تحلیل منطقی خودم بیان میکنم.
با دانش و بینشی که دارم. با واقعیت هایی که دیدم. چون تقریبا در هرجایی و هرچیزی یک سرکی کشیدم، و البته خیلی بیشتر از سرک کشیدن مایه گذاشتم در خیل زمینه ها.
شما میتونید از دانش و بینش من استفاده کنید، و میتونید دو دستی منافع و تصورات محدود و کودکانهء خودتون رو بچسبید. انتخاب با خودتونه. البته منم در گذشته خیلی از این مسائل و احساسات رو تجربه کردم و حرفها و رفتارهای اشتباهی داشتم، و ادعا نمیکنم ابرانسان هستم، اما قصد داشتم و سعی کردم و پیشرفت کردم، و خودم رو به هیچ چیز و هیچ فکری محدود نمیکنم.
حالا حرفهایی هم که من میزنم، نظراتی که میدم، نمیگم 100% مطمئن هستم و احتمال نداره اشتباه کنم، ولی من با استدلال و سند و با مطالعه و اطلاع قبلی دربارهء بیشتر مسائل دارم نظر میدم، و انتظار دارم طرف مقابل هم حرف حساب بزنه، نه اینکه چیزهایی رو که نگفتم بهم نسبت بده، و انواع حرفهای نامربوط دیگه.
والا ما تاحالا نگفتیم نمیشه با دات نت پول درآورد و زندگی کرد.
ولی برنامه نویسی که با دات نت برنامه نویس شده باشه مثل همین دوستمون میشه که بر اساس دانش نداشته و تصورات سطحی خودش ادعا میکنه که فایل باینری (عکس) رو با نوتپد باز میکنی و با پسوند txt ذخیره میکنی میشه فایل متنی و با سرعت بیشتری در وب جابجا میشه :قهقهه:
انتشار عکس از سمت سرور از نوع متنی به مرورگر می فهمونه که فعلا وقت لود صفحه رو صرف پردازش پیکسل گذاری ها نکنه و بره موارد دیگه رو بررسی کنه و در آخر لود صفحه در سمت کلاینت عمل پیکسل گذاری گرافیکی رو داشته باشید و این چقدر کمک می کنه به لود صفحه.
راستی سوال کننده زنده است ؟ حالا کجاست ؟ راستی چی سوال کرد ؟ ای بابا عجب روزگاریه.
درسی داشتیم به عنوان انقلاب اسلامی و توی اون درس با چیزی آشنا شدم که کشور های پیشرفته یک سری عواملی رو مامور حمله به کشور های اسلامی می کنن و البته این نوع حمله ها در نوع متفاوتند و اینجا به نظرم از نوع علمی و مخربش.
به جای اینکه جر و بحث بی خودی کنی بیا به دیگران کمک کن و علم هم وطن هاتو بیشتر کن. و به استعمارگران کمک نکن.:افسرده:
من هم نظرم اینه:اول وی بی و سی شارپ بعدا C و ++C.
چرا بیخودی دارید بحث میکنین.به قول بنده خدا فکر کنم ایجاد کننده ی تایپیک به رحمت خدا رفتن!!!!!!!:قهقهه:
با سلام
این حرفا تا وقتی شخصیتی نشده خیلی عالیه. قرار نیست شخصیت کسی نقد بشه. حرفها رو نقد میکنیم. من نمیدونم دقیقا الان مشکل چیه ولی میدونم که:
1. برنامه نویسی یعنی حرف زدن با سیستم
2. کد نویس یعنی کسیکه با کامپیوتر حرف میزنه
3. برنامه نویسی عادی کسیه که میتونه حرفهاش رو بطور کامل با سیستم بزنه
4. یک برنامه نویس حرفه ای کسیه که میتونه به بهترین و سریعترین شکل ممکن منظورش رو به سیستم برسونه و ازش پاسخ بگیره
5. مطمئنا برای یک شخص خاص بهترین زبون وجود نداره. این خیلی بر میگرده که ما با کدوم زبون بهتر میتونیم با سیستم حرف بزنیم. مثلا برای یگ آذری زبون زبون ترکی زبون بهتری برای القاء نظرشه تا زبون فارسی
6. برای سیستم اما بهترین زبون وجود داره. بهترین زبون برای سیستم زبونیه که به فهم اون نزدیکتر باشه
7. همونطور که مثلا از طریق زبون عربی بهتر میشه مسائل رو رسوند تا زبان فارسی (بخاطر غنی تر بودن اون) زبون های برنامه نویسی هم همینن. همشون در قدرت انتقال مطلب یکسان نیستند.
8. چرخ رو نباید از اول اختراع کرد. بهترین راهکار استفاده از حاصل اعمال دیگران هست. لازم نیست همه کارها از اول توسط خود ما انجام بشه. وابستگی به کامپوننت یا فریم وورک فرار ازاختراع مجدد چرخه
9. خوب بودن یا بد بودن یک زبون خوب بودن بد بودن برنامه نویس به اون زبون نیست. سی شارپ چه بهترین زبون دینا باشه چه بدترین شخصیت من ربطی بهش نداره. مگه من مخترع اونام؟
10. اینکه الان در چه حدی از سواد هستیم مهم نیس. مهم اینه که چقد نگاهمون رو به جلوست. کسائیکه تکنولوژی روز رو نمیپذرین و دنیال تکنولوزی های قدیمی هستن و روش تعصب دارن قطعا حتی اگر الان خیلی با سواد تر از ما باشن بزودی از چرخه خارج خواهند شد
موفق باشید
وقتی میایین می گین حماقت بشر اندازه نداره برداشتی غیر از این که منظورتون بیسواد بودنه نمیشه کرد !
من خودم اکثر زبون های برنامه نویسی رو امتحان کردم(بیشتر از امتحان البته ! ) کاملا هم دلیل دارم برای C++ کار کردن 10 سال دیگه هم بگذره بازم C++ کار می کنم !
آقایی که این تاپیکو زدی اگر خواستی ایمیل من تو پروفایلم هست add کن با هم حرف میزنیم !
سلام دوست عزیز
من هم تازه کار هستم و برای انتخاب زبان خیلی پرس و جو کردم.
البته بماند که 98 درصد از اون هایی که ازشون تو این مورد نظر خواستم و یا نظراتشون رو مطالعه کردم از روی تعصب پاسخم را دادند.
ولی به هر حال با جمع بندی نظرات دیگران شروع کردم ولی حالا که شروع کردم فکر می کنم راه درستی را انتخاب کردم. به دلایل مختلف.
یکی از دلایل بنده این هست که با انتخاب این زبان خودم را وابسته به مایکروسافت نکردم.
ببین دوست عزیز ، جهان داره به سمت متن باز و آزاد حرکت می کنه و آینده ی جهان از آن مایکروسافت نیست.
من و شما هم حالا حالا ها طول می کشه تا یه برنامه نویس حرفه ای بشیم.
پس باید نگاهمون به اتفاقات آینده ی جهان و به تبع اون آینده ی ایران باشه.
چند وقت پیش من خبری دیدم مبنی بر ممنوع شدن ویندوز در ادارات دولتی ایران.
هرچند که این ها حرف است و تا تصمیم به عملی کردن آن و پس از آن شروع به عملی شدن آن سال ها طول می کشد ، ولی مطمئن باش این اتفاق می افتد.
جدای از این ادارات دولتی که ممکن است در سال های آینده از ویندوز فاصله بگیرند ، خیلی از شرکت های خصوصی از همین حالا این کار را شروع کرده اند.
خیلی حرف زدم. نتیجه اینکه شما باید از نرم افزار های ویندوزی فاصله بگیری.
نکته ی پایانی: با رفتن به سمت نرم افزار هایی که وابسته به ویندوز نیستند می توانی برای ویندوز هم برنامه بنویسی ولی بر عکس این کار عملی نیست.
یا حق. موفق باشید.
اگه منظورتون منبع برای زبان اسکریپتی PHP هست. سری به منبع نوشتاری آقای شهرکی بزنید: اینجا
اگه به دردتون نخورد بگید که بازم معرفی کنم.
چارت محبوبیت زبانهای برنامه نویسی
C# محبوب ترین زبان برنامه نویسی
معتبرترین سایت برای سنجش محبوبیت زبانها TIOBE هست. اونی که شما معرفی کردید فعالیتهای مربوط به زبانها رو فقط تو github و stackoverflow بررسی و مقایسه میکنه.
خب؟ اگه منظورت اینه که همه باید برن سراغ زبانی که محبوب ترین هست! که کاملا اشتباهه! و اصلا منطقی نیست و هرکس اینو بگه مشخصه که تجربه چندانی تو برنامه نویسی نداره.
الان مثلا اسمبلی تو رده 19 هست! حالا این یعنی هیچ کس نباید بره سراغش؟
یا مثلا vb تو رده 7 هست و vb.net تو رده 11 هست! حالا تازه کارا باید برن سمت vb6؟ مگه vb6 با vb.net قابل مقایسه هست؟؟
در کل آقا/خانم csvbcscp اکثر بحث های شما بیهوده است! همش دارین روی #C بحث میکنین! فرضا فهمیدیم که#C از لحاظ امکانات، قدرت، سرعت و همه چی بهترین زبان هست! بعدش چی؟
من موندم شما چقدر وقت آزاد دارین که این کارارو میکنی!
به زبانهای برنامه نویسی مثل یک مذهب نگاه نکنید
How Religion Destroys Programmers
موضوع جالبیه، حتما بخونیدش
سلیقه افراد متفاوته، اما بیشتر مردم ترجیح میدن از ابزاری استفاده کنند که محبوبیت بیشتری داشته باشه
این طرز فکر همیشه خوب نیست، اما بیشتر مواقع یک انتخاب خوب رو تضمین می کنه
همیشه زبان های محبوب، خاصیت هایی دارن که به کار اکثریت میاد( اما بهترین زبان ، همونیه که شما برای سناریو مورد نظرتون بهش احتیاج دارید)
مثلاً به نظر بنده، شرط اول انتخاب، محبوب بودن یک محصوله(حتی اگه در بعضی موارد ضعیف تر عمل کنه!!) چرا ؟؟؟
نه به خاطر اینکه به خودم زحمت ندم و از نظر بقیه استفاده کنم، به خاطر اینکه زبان پرطرفدار تر معمولاً مستندات بهتری داره، خیلی زود تر اشکالات دیده میشه و بروز اوری های منظمی داره، معمولاً بازار کار بهتری داره و هزار تا دلیل دیگه
اما به اختلاف نظر ها هم احترام میزارم، و اتفاقاً برنامه نویس هایی که علاقه دارن که متفاوت باشند رو دوست دارم
موفق باشید