-
نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t
یک مطلب مهم در مورد عکس بالا باید بگم تا خواننده به اشتباه نیفته.
البته سورس مدیاپلیر بالا 50 خط نیست و در قسمت سورس سه تا فایل ccp داریم که در هر کدوم بخش های مختلف برنامه کدنویسی شده است.و تمام خطوط کد سرجمع حدود 500 خط رو تشکیل داده و باز این خودش خیلی خوبه.مثلا اگه می خواستیم در محیط کنسولی این کار رو انجام بدیم خدا میدونه که باید چند هزار خط می نوشتیم!!!!
-
من شرکتهایی رو دیدم که به صورت همزمان از سی شارپ و Qt استفاده میکنن.
برخی پروژه ها با سی شارپ و برخی با Qt بنا به درخواست مشتری و پروژه های Qt عموما به طور خاص برای لینوکس طراحی میشن.
-
برای لود کردن همه نقشه های آنلاین درون نرم افزار گوگل ارث به این سایت برید
http://booken.xzn.ir/%D9%84%D9%88%D8...4%D8%A7%DB%8C/
-
نقل قول:
من شرکتهایی رو دیدم که به صورت همزمان از سی شارپ و Qt استفاده میکنن.
برخی پروژه ها با سی شارپ و برخی با Qt بنا به درخواست مشتری و پروژه های Qt عموما به طور خاص برای لینوکس طراحی میشن.
مگه امکانش هست ؟
این دیگه چه کاریه
آنوقت دیگه فقط برای محیط ویندوز قابل استفاده است پس این وسط کیوت چه نفعی میتونه داشته باشه همون Visual C++ که بهتره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Amir 2010a
مگه امکانش هست ؟
این دیگه چه کاریه
آنوقت دیگه فقط برای محیط ویندوز قابل استفاده است پس این وسط کیوت چه نفعی میتونه داشته باشه همون Visual C++ که بهتره
امکانش هست بله...
وقتی شما تیرکمانی دارید که میتونید باهاش چندین نشان رو به هدف بزنید ! چه نیازی هست به C# که فقط به یک هدف میخوره ؟!
نسبت به ارزش پروژه و نوع پروژه شما بهتره در صورت امکان بین زبان ها سوئیچ کنید.
اشاره میکنید به اینکه Visual C++ در محیط Windows بهتره چرا ؟ منظورتون CLR هست یا Win32/MFC ؟ کدامیک؟
در مورد اینکه استفاده از Qt چه مزیت های داره خیلی توضیح داده شده.
-
سلام به شما
اگه توجه میکردن نوشتم "پروژه های Qt عموما به طور خاص برای لینوکس طراحی میشن"
برخی مشتری ها علاقه دارن کدها native و خارج از محیط دات نت باشن.ضمن اینکه روی لینوکس اجرا بشن.تنها گزینه مناسب همین qt هست.
گاهی اوقات میشه که کار روی پروژه qt تموم میشه و هنوز سفارش جدیدی نیومده.در این حالت شرکت نمیتونه به برنامه نویساش بگه چند ماه برین مرخصی یا بشینین باهم صحبت کنین تا پروژه جدید برسه.
یک روش اینکه برنامه نویس ها رو تشویق میکنن در کنار کار با qt ، دات نت و سی شارپ رو هم یاد بگیرن تا پروژه های دات نتی رو انجام بدن.
-
ببینید Qt برای غول شدن باید چند کار رو انجام بده. مایکروسافت چرا انقدر محبوب شد با دات نت؟ چون لامسب هی داره روش و ابزار میسازه که کار برنامه نویسی رو یکپارچه و ساده کنه. مثل
ORM-MVC کافیه توی این مسائل این دو رو مقایسه کنید . ولی وای از اون روزی که Qt و افرادس هم بشینن اینکارو بکنن. یعنی فردا خیالت راحت باشه بگی بله الان این پروژه گنده که میخواهیم بنویسیم
رو با Qt راحت انجام میدم چرا چون ORM خوب داره همه چی به سرعت قابل انجامه. پس Qt باید بیاد این مسائل رو در نظر بگیره که البته بگم که یه کارهای هم شده البته نه توسط خود Qt بلکه توسط
افراد و شرکتهای دیگه. خداییش الان پروژه بزرگی باشه انصافا میشه روی Qt حساب کرد؟ آخه یه خورده به همین قضیه ORM فکر کنید. باید برگردی به دوره ADO.NET یا حتی قبل از اون. رسما تو وب که
حرفی فعلا نداره . ORM وفتی اومد EFیا LINQ مایکروسافت رو داد(ولی چه شودا واخ واخ). میشه گفت واقعا میشه سالار جاده ها.(و میدونم که میشه). حداییش الان پیاده سازی برنامه های حسابی
باهاش سخته. با اینکه Designer گذاشته ولی هنوز میلنگه. پس بهتره چند سال دیگه بیاید برای مقایسه.
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...screenshot.png
http://www.muirscape.com/wp-content/...1.16.38-AM.png
به نظر من این سلیقه ای هست من از ویزال استودیو 2013 استفاده نکردم و اخرین ورژن که استفاده کردم 2008 بود ولی واقعا این 2013 زیباست من کلا با مک کار میکنم و یه 4 سالی هست که تو لینوکس کار مکینم و مدرک 3 رو هم گرفتم ولی نظر من اینه اگه کیوت بیاد کیوت کریتور رو تغییر بده و یک کمی زیباش بکنه واقعا پرطرفدار میشه اون نوار عمودی سمت چپ واقعا زشته
.
اگه واسه کار بخوای .. تو ایران کیوت. کسی نمیدونه اصلا چی هست . بیشتر میگن C++ درصورتی که برنامه نویسی خودش از کیوت استفاده میکنه ! پس به نظر من اول طرف C++ رو کار کنه
بعد با تمام فریمورک های حرفه ای هم اشنا باشه مثل کیوت GTK wxWIDGET و ...
و هرجا با توجه به نوع کار از هرکدوم استفاده کنه
-
خدمت اساتید یک سوال داشتم: برای نوشتم یک برنامه سفارش گیری روی موبایل و تبلت و داشتن امکان مولتی پلتفرم بودن به نظر شما باید سمت کدام زبان برنامه نویسی برم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alikaed
خدمت اساتید یک سوال داشتم: برای نوشتم یک برنامه سفارش گیری روی موبایل و تبلت و داشتن امکان مولتی پلتفرم بودن به نظر شما باید سمت کدام زبان برنامه نویسی برم؟
فقط از جاوا استفاده کن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضاس1000
فقط از جاوا استفاده کن
می شه یه کم توضیح بدید که باید چطور شروع کنم . این جاوایی که شما می گید با اون جاوایی که دوستان برای برنامه نویسیه اندروید استفاده می کنند چه تفاوتی داره؟ چون من دنبال برنامه مولتی پلتفرم هستم. حجم عملیات هم بسیار بالاست آیا جاوا ساپورت میکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alikaed
توسط زبان C++ در کتابخانه Qt شما میتونید برای هر نوع موبایل و تبلت نیز خروجی بگیرید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alikaed
می شه یه کم توضیح بدید که باید چطور شروع کنم . این جاوایی که شما می گید با اون جاوایی که دوستان برای برنامه نویسیه اندروید استفاده می کنند چه تفاوتی داره؟ چون من دنبال برنامه مولتی پلتفرم هستم. حجم عملیات هم بسیار بالاست آیا جاوا ساپورت میکنه
هیچ فرقی نداره!! جاوا همون جاواست:لبخند: اگه واقعا حجم عملیات خیلی زیاده(نه از نظر تئوری) همون سی پلاس پلاس چیز خوبیه.هم از نظر سرعت و هم از نظر مولتی پلترفمش.(برو سراغ کیوت.) .ولی من شنیدم کیوت کلا تو قسمت موبایل چنان قوی نیست و در حال توسعه است.ولی جاوا امتحانش رو پس داده.صد در صد سی پلاس پلاس بهتر از جاواست.ولی ببین اگه جاوا جواب حجم عملیات برنامه رو میده برو همون جاوا استفاده کن که چیز خوبیه.
-
نقل قول:
توسط زبان C++ در کتابخانه Qt شما میتونید برای هر نوع موبایل و تبلت نیز خروجی بگیرید.
اره خب کیوت چیز خوبیه.ولی این کیوت خیلی حالت تبلیغات به خودش گرفته.پاسخ شما رو با توجه به سوال اون دوست نفی نمی کنم.اما چه بهتر است منصفانه تر در مورد این کیوت بحث بشه.بالاخره این کیوت هم نواقصی رو داره.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضاس1000
اره خب کیوت چیز خوبیه.ولی این کیوت خیلی حالت تبلیغات به خودش گرفته.پاسخ شما رو با توجه به سوال اون دوست نفی نمی کنم.اما چه بهتر است منصفانه تر در مورد این کیوت بحث بشه.بالاخره این کیوت هم نواقصی رو داره.
میشه دقیق تر بگید منظور از حالت تبلیغاتی چیه؟؟
نقص نسبی هست. نسبت به چی نقص داره؟؟
البته هر چیزی نواقصی داره ولی باید دید که نسبت به بقیه چیزها چه نواقصی داره و چه مزایایی + تا حدودی هم سلیقه شخصی تو انتخاب دخیله
-
کیوت زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! این صد بار
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
2020s1371
البته هر چیزی نواقصی داره ولی باید دید که نسبت به بقیه چیزها چه نواقصی داره و چه مزایایی + تا حدودی هم سلیقه شخصی تو انتخاب دخیله
هیچ حالت تبلیغاتی در Qt وجود نداره یک کتابخانه مستقل هستش که برای عموم توسعه دهندگان زبان C++ در نظر گرفته شده.
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضاس1000
از کمبود های کیوت میشه به کامپوننت ها اشاره کرد و یا تعداد برنامه نویسان و توسعه دهندگان که اینها خیلی طبیعی هست ! دلیلش واضحه اگر تعداد برنامه نویسان C++ مثل C# و Java به این تعداد غیر قابل شمارش میرسید عاقبت کیوت هم میشد مثل دات نت و جاوا.... یعنی هرکسی میشد برنامه نویس و هر شخص هم یه کامپوننت میداد بیرون که موجب راحتی کاربران C++ میشد.
من شخصا هیچ کمبودی در این کتابخانه نمیبینم تنها مشکلی که داشتم نبود گزارش گیری درست حسابی بود که اونم خودم پیاده سازی کردم طبق سلیقه خودم... خیلی راحت میشه طبق سلیقه طرح و روشی رو پیاده کنید حتی میتونید کامپوننت ها و موارد لازم رو برای خودتون به عنوان Plugin پیاده سازی کنید. البته این به این معنی نیست که تا آخر این کمبود ها پابرجا خواهند بود خیر چنین نیست در هر نسخه از کیوت کمبود ها و مشکلات رفع شده و انشالله از این به بعدش هم بهتر و کاملتر رفع خواهد شد.
اگر در کیوت چیزی براتون سخت هست یا اینکه باهاش کلا مشکل دارید این بر میگرده به C++ که به طور کامل نمیتونید مانور بدین هرچقدر زبان رو خوب یاد بگیرید سرعت و قدرت مانور در کتابخانه بهتر خواهد بود نمباید انتظار داشته باشید مثل جاوا یا دات نت مثل آب خوردن پروژه بنویسید چون هرچی باشه سر سختیه زبان C++ عادیه و در تمامی کتابخانه های این زبان قابل مشاهده هستش حال با این تفاوت که کیوت کمی روانتره.
نقل قول:
نوشته شده توسط
samanbank
اینم 101 بار... شما C رو طبق دستورات C++ وارد پروژه میکنید نه کیوت و اصلا قرار نیست کیون C پشتیبانی کنه همینکه کدهای C رو تحت C++ وارد سورس کنید مشکلی نخواهید داشت.
مثلا یکی از روش های پرکاربرد به صورت زیر هستش :
#ifdef __cplusplus
extern "C" {
#endif
و بازهم میگم اگه قراره سرسختیه C++ و کتابخانه هاش براتون گمراه کننده باشه و حوصله تلاش زیاد برای کار با این زبان و کتابخانه هاش ندارید چه بهتر برید سراغ C# و Java چون واقعا زبان C/C++ برای برنامه نویسی به صورت سخت درنظر گرفته شده که در قبال این سرسختی قدرت و کیفیت غیرقابل مقایسه ای رو در مقابل زبان های دیگه ای در اختیار توسعه دهنده قرار میده.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
samanbank
اگه بخام با منطق خودت جواب بدم منم میگم : جاوا زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! اینم ضعف جاواست!!
میبینی چجوری مقایسه میکنی ؟؟!! آخه اینم شد مقایسه!!!!!
کیوت قرار بوده با سی++ کار کنه و نه باسی ... ولی خب قابلیت استفاده از سی رو هم داره (همونجوری که آقای اسد زاده متذکر شدند)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
2020s1371
اینکه گفتم کیوت حالت تبلیغاتی به خودش نگیره به این خاطر بود که با توجه به اینکه کیوت مزایای زیادی داره در اثر تعاریفی که از کیوت میشه این طور قلمداد نشه که کیوت یک فریمورک بی عیب و نقص است!!! و همان طور که اقا کامبیز اشاره کردند با توجه به خوبی های کیوت در عین حال کاستی هایی رو داره.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
samanbank
Qt صرقا یک سری کلاس هستش !!! جتی کامپایلر خاص خودشو هم نداره و از msvc یا ++g استفاده میکنه !
این حرف مثل این می مونه که بگی ++C از C پشتیبانی نمی کنه !!!
شما نباید انتظار داشته باشی کد ++C رو ببری توی gcc بدون هیچ تغییری کامپایل کنی حالا کد می خواد مال Qt باشه یا هر کتابخونه ++C دیگه ای حتی STL!!
پشتیبانی ++C از C یعنی این که اگر یک کد با C داشته باشی میشه می تونی داخل ++C ازش استفاده کنی و با کامپایلر ++C هم کامپایل کنی نه بر عکس !! که هم Qt , هم ++C با این مورد مشکلی ندارن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
سوداگر
نمیدونم شاید من خوب ننوشتم ...
منظورم این بود که به خاطر همین سیاست های مضخرف ماکروسافت که گفتید اگه Qt رو به اندازه #C بلد باشم با Qt انجام میدم ولی چون الان به هر دلیلی (اساتید دانشگاه و تب #C در 4 سال پیش و ...) #C رو یاد گرفتم و کسی (جامعه) هم قصد دل کندن از محصولات رایگان!!! ماکروسافت رو نداره چرا بیام با چیزی که نصفه نیمه بلدم (Qt) انجامش بدم به خاطر اینکه نکنه یک شبه مردم ویندوز رو ول کنند و linux mint و اوبونتو و ... رو بچسبن و یه موقع مجبور بشم چیزی رو که با #C نوشتم دوباره نویسی کنم!!!
خوب چرا علاج واقعه قبل از وقوع نمیکنید؟ ;)
به هر حال هر کسی یا هر شرکتی یا هر ارگانی با توجه به خواسته ها وآینده نگری هاش تصمیم میگیره
-
به نظر شما این کیوت چه مدت طول می کشه تا در ایران رواج پیدا کنه؟؟ مثلا زمانی رو ببینیم که تو بخش Qt ده ها کاربر عضو فعالیت مستمر دارند؟ایا این اتفاق در ایران به این زودی ها شدنی هست؟
-
نقل قول:
دوستان یه مطلب در مورد پشتیبانی از زبانها در خانواده های C:
1. زبان C++ یک سوپر ست روی C بوده (قبلا) و شما می تونید به راحتی از C در پروژه های C++ استفاده کنید.
آیا مشیه با C برنامه نویسی شی گرا کرد:
چرا نه؟! خب راستش رو بخوایین شی گرایی یه مفهوم هست نیازی به زبان خاصی نداره (لااقل) شما میتونید در C از اشیاء استفاده کنید. نمونه بارز اون سورس کد لینوکس هست که با C اما شی گرا نوشته شده ( یا لااقل یه جورایی)
نمونه یک شی میتونه به راحتی زیر باشه:
struct Object
{
int member;
void(*method)( struct Object *this)
}
البته یکسری از مفاهیم پایه رو شاید نشه در این قالب بدرستی پیاده سازی کرد. اما مساله اینه که شی گرا به شمار میره!
میشه از کد C++ داخل زبان C استفاده کرد:
یکی از خاصیتهای خانوادهای C اینه که شما می تونید توابع با استانداردهای فراخوانی مختلف رو صدا بزنید که باعث میشه بتونید از ترکیب زبانهای بسیاری در کد خودتون استفاده کنید و اونها رو نهایتا به هم لینک کنید. در C میشه تا یه حدی از C++ بدون استفاده از واسطه استفاده کرد:
http://www.parashift.com/C++-faq-lit...ssed-to-c.html
http://www.parashift.com/C++-faq-lit...rs-from-c.html
تکلیف زبانهای دیگه با C++ چیه؟
شما میتونید بیشتر زبانهای برنامه نویسی ناتیو رو با هم ترکیب کنید اما کار با زبانهای غیر ناتیو سختره اما کار نشد نداره مثلا برای جاوا:
http://www.inonit.com/cygwin/jni/invocationApi/c.html
دوستان با اینکه تمام کارهای بالا رو میشه انجام داد اما پیشنهاد میکنم سراغ اینکار نرید. اگر لازمه از زبان دیگه ای استفاده کنید سعی کنید اون C و یا C++ باشه و کتابخونه های جانبی رو اونجا بنویسید و بعد پورت کنید. اکثر زبانها برنامه نویسی راهکارهایی برای استفاده از سورس های ناتیو که بیشتر با استانداردهای Cو C++ سازگار هستند رو فراهم کردن.
من اعتقاد دارم که زمانی شما یه ابزار منعطف مثل C یا C++ رو دارید نشدها به قدرت شما و نه زبان محدود میشه. البته پورت زبانی به غیر C به C++ و اسمبلی به این دو، تغریبا در بقیه مواردها بطور کامل و یا تمام اعیار امکان پذیر نیست. (مگر اینکه واسطه های کامل نوشته شه).
-
نقل قول:
به نظر شما این کیوت چه مدت طول می کشه تا در ایران رواج پیدا کنه؟؟ مثلا زمانی رو ببینیم که تو بخش Qt ده ها کاربر عضو فعالیت مستمر دارند؟ایا این اتفاق در ایران به این زودی ها شدنی هست؟
آف: خدا نكنه!!!
در حال حاضر هم براي برنامهنويسان سيپلاسپلاس بازار كار نسبتاً خوبي وجود داره، با متوسط حقوق 4 برابر برنامهنويس داتنت. البته برنامهنويس حرفهاي
-
دوباره آف: آمین
نقل قول:
در حال حاضر هم براي برنامهنويسان سيپلاسپلاس بازار كار نسبتاً خوبي وجود داره، با متوسط حقوق 4 برابر برنامهنويس داتنت. البته برنامهنويس حرفهاي
الان که فک کردم دیدم منم دلم میخواد جا نیفته :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pswin.pooya
دوباره آف: آمین
الان که فک کردم دیدم منم دلم میخواد جا نیفته :لبخند:
فکر نکنم جای نگرانی باشه چون هر چقدر هم با Qt کد نویسی تو C++ راحت بشه بازم باید سرسختی خود C++ رو تو شرایط دشوار در نظر بگیرند به این راحتیا نیست شاید طراحی رابط کاربری با Qt راحته ولی برنامه نویسی تو موارد واقعا سخت .... اینجا دیگه دات نت نیست راحت بشه دستورات رو جابجا و کپی پست کرد واقعا باید دانش فنی و تخصصی در رابطه با C++ جا افتاده باشه مخصوصا تو ایران که واقعا زبان های مثل C# از هر غیر متخصصی برنامه نویس ساخته ولی این قوانین و این غیر متخصص بازیا تو C++ شرمندگی ایجاد میکنه و اینجاست که کاملا مشخصه زبان زبان بچه بازی نیست :چشمک:
داشتن تخصص و دانش لازم در هر زمینهکه برای برنامه نویسی native همه اینها در C++ لازمه کاره دلیلش هم Unmanaged بودنشه که برنامه نویس باید متفکر باشه. برای همین من امیدوارم برای این قضیه که آینده C++ با Qt مثل دات نت نخواهد بود بلکه برعکس کاملا خاص و منحصربفر خواهد شد.
-
دوستان عزیز شماها که برنامه نویس حرفه ای هستید که این همه در مورد ++C اطلاعات دارید !!!!
از شما بعیده که بیاید Java و ++C و مقایسه کنید!
عرضم به اون دوستانی که بالا گفتن که تو یه سایت تگزاس مقایسه Java و ++C و مسخره کرده بود جاوا و #C !!!
رو چه حسابی این حرف و زده نمیدونم!!!
چون یکی از بهترین زبان های دنیاس جاوا بی شک!!!
شما جاول رو اصلا نمیتونی مقایسه کنی با ++C !!!
مثل اینه بگیی Delphi یا Php !!!
درسته شما داری میگی سرعت ++C بیشتره ولی جاوا حدف اصلیش تو وب هست که تو این مورد ++C به گرد پایه جاوا هپ نمیرسه!!!
++C برای نرم افزار های دسکتاپی هست و شبکه !!!
جاوا هم در حقیقت برای دنیای وب طراحی شده!!!
درسته رو همه چیز استفاده میشه کرد ولی این یکی از ویژگی هاشه که به جزء وب کارهای دیگه هم میشه کرد!
Java امپراتور وبه تو وب هیچزبانی رقیبش نیست چون بزرگترین و پرقدرت ترین کارهای دنیا که فک میکنم بزرگتر از شبکه جهانی مثل Google نیست! چون واضح ++C فقط برنامه دسکتاپیه که یه برنامه نوشته میشه و هر روز جرا میشه!!!
ولی جاوا داره تمام دنیا رو کنترل میکنه تو نت چون همه کارمون با Google و گوگل هم بیشترین قدرتش واسه Java هسن اگه بخوایم حساب کنیم از لحاظ کارایی
پس نتیجه میگیریم که Java بهتره!
((البته حرفم کاملا اشتباهه ها چون مقایسه انجام دادم!)))
ولی این حرفم واسه اون دسته افرادیه که هی دنباله اینن که ببینن کدوم بهتره!
به جرات میگم جاوا چون ++C یه نرم افزار مثل فتوشاپ مینویسی تموم میشه و بس فقط باهاش کار میکنی!
ولی جاوا دنیارو کنترل میکنه! پس ببینید قدرت تا چه حده شما راجعبه قدرت جاول قبری ندارید !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
دوستان عزیز شماها که برنامه نویس حرفه ای هستید که این همه در مورد ++C اطلاعات دارید !!!!
عرضم به اون دوستانی که بالا گفتن که تو یه سایت تگزاس مقایسه Java و ++C و مسخره کرده بود جاوا و #C !!!
درسته شما داری میگی سرعت ++C بیشتره ولی جاوا حدف اصلیش تو وب هست که تو این مورد ++C به گرد پایه جاوا هپ نمیرسه!!!
درسته رو همه چیز استفاده میشه کرد ولی این یکی از ویژگی هاشه که به جزء وب کارهای دیگه هم میشه کرد!
Java امپراتور وبه تو وب هیچزبانی رقیبش نیست چون بزرگترین و پرقدرت ترین کارهای دنیا که فک میکنم بزرگتر از شبکه جهانی مثل Google نیست! چون واضح ++C فقط برنامه دسکتاپیه که یه برنامه نوشته میشه و هر روز جرا میشه!!!
ولی جاوا داره تمام دنیا رو کنترل میکنه تو نت چون همه کارمون با Google و گوگل هم بیشترین قدرتش واسه Java هسن اگه بخوایم حساب کنیم از لحاظ کارایی
به جرات میگم جاوا چون ++C یه نرم افزار مثل فتوشاپ مینویسی تموم میشه و بس فقط باهاش کار میکنی!
ولی جاوا دنیارو کنترل میکنه! پس ببینید قدرت تا چه حده شما راجعبه قدرت جاول قبری ندارید !
لطفا سعی کنید مطالعه بیشتر داشته باشید و بیشتر تجربه کنید! وسعی کنید با دقت بیشتر پست بدید!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
امپراتووووور!!
من دیگه حرفی ندارم!!!:اشتباه::اشتباه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
:متعجب: وای خدای من خودت ظهور کن من فکر میکردم دنیا دست خداست ! نگو دسته جاوا بوده خبری نداشتیم:قهقهه: :متعجب: یعنی جکی بیش نبود این جملات و اطلاعات شما ! بعد از کلی خنده تونستم به خودم بیام تا یکم تایپ کنم :خجالت:
دوست عزیز با این اطلاعات غیر فنی و من در آوردی نه وقت خودت رو بگیر نه وقت بقیه رو.
طبق فرمایش جناب pbm_soy بدون مطالعه ، بدون تحقیق و بدون تجربه شخصی و مخصوصا عملی وارد هیچ بحثی نشو خیلی دوست داری جاوا رو برو در تالارهای مخصصوص اون انقدر بحث کن که خودت خسته شی.:چشمک:
-
دوستان من گفتم امپراتور وب نه دسکتاپ!!!
اطلاعات شما ظاهرا کمه که جاوا و فقط واسه اندروید یا دسکتاپ میبینید!
اوج قدرت جاوا وب هست برای سرور های بزرگ !!!
مثل: Google,Amazon
چهارتا سایت خارجی مطالعه بفرماید متوجه میشید که جاوا قدرته اصلیش ( وب هست )
-
نقل قول:
جاوا برای سیستم های تلوزیونی توی سال ۱۹۹۱ طراحی شد.
نقل قول:
بردار من C++ توی همه زمینه های نرم افزار حتی تحت وب هم استفاده می شه. تقریبا تمام پروتکلها و سرورها و ... با C++ نوشته و یا پیاده سازی شدن. بیشتر از ۹۰ درصد برنامه های مطرح دنیا توسط این زبان نوشته شدن و نزدیک ۹۹ درصد بازها هم با این زبان پیاده سازی شدن.
حتی وقتی نگاه می کنیم می بینیم که گوگل مجبور شد برای برنامه نویسهای C++ یه ویرایش از API به اسم NDK بیرون بده. در حقیقت اندروید جاوا رو نجات داد به نظر من اما خودش رو بخطر انداخت.
نقل قول:
برادر من درسته یه قسمت از سرورهای گوگل با جاوا کار می کنه. اما طبق گفته های خود گوگل بیشتر infrastructure و web crawler و برنامه های اصلی با C++ پیاده سازی شده.
متاسفانه امروزه مساله کارایی بشدت مطرح شده. بشدت سخت افزار با محدودیت رو به رو شده. (مخصوصا پردازنده) و تمام دنیا دنبال راهی برای افزایش کاریی هست. متاسفانه به علت پایین بودن سطح تولید نرم افزار در ایران و رقابت ضعیف این موارد کمتر حس می شه.
خب جاوا علاوه بر اینکه به علت داشتن VM بشدت کند هست و منابع رو بدون تحت کنترل داشتن اونها مصرف میکنه. مشکل دیگه ای که داره فقط سبک Object-oriented رو پشتیبانی می کنه که اخیرا سعی میشه ازش با احتیاط استفاده بشه (دلیلش طولانیه) و در عوض سبک های دیگه مثل ساختیافته و یا Aspect oriented و یا Data-oriented رو پشتیبانی نمی کنه که باز اخیرا مورد توجه زیادی قرار گرفتن. مثلا Data-oriented می تونه به طور قابل توجی سرعت رو افزایش بده.
همینطور اگر چهار تا صفحه مطالعه می کردید که به بقیه دوستان پیشنهادش می کردید متوجه می شدید که به غیر از موارد فوق ایرادهای دیگه ای هم بهش وارده. و حتی نظر برخی از برنامه نویس ها در مواردی که جاوا روش تکیه می کنه کاملا عکس هست، مثلا:
نقل قول:
Disadvantages: Java's "write once, run everywhere" promise wasn't fulfilled. The Java class libraries have been rewritten multiple times without removing old calls, so while the libraries are very backward-compatible with old code, there seems to be three ways of doing everything, all but one of which are discouraged as being "obsolete".
Portability: Fairly good, but not as good as it should have been. Making an application in Java that is portable and uses the underlying OS's latest features is almost as difficult to do in Java as in C++.
کلا جاوا به شکل قابل توجهی داره از زبانهای به روز دنیا مثل C++ عقب می مونه چه از نظر امکانات و چه از نظر ساختاری. مثلا C++ نوعی سازنده به اسم Move constructor رو معرفی می کنه که عملا باعث می شه سرعت برنامه های شی گرا افزایش چشم گیری پیدا کنه. و یا همون ماکروهای قدیمی انعطاف پذیری بی نظیری رو بهش می دن که عملا در زبانهای دیگه وجود نداره. راستش رو بخوای برای من همین ماکروها هم کافی بودن که C++ زبان محبوبم بشه. البته امکانات ساختاری C++ خیلی فراتر از اینها حرف ها رفته و باعث شده در سطح زیادی پیچیده تر شه که البته دریچه های جدیدی برای کدینگ رو هم معرفی کرده. تنها مشکل C++ اینه که رنج زیادی از کلمه های کلیدی و امکانات رو معرفی کرده که همین باعث شده شکاف طبقاتی حتی بین برنامه نویسهای خودش هم بیشتر شه. دستورات و امکانات جدید جلوی برنامه نویسهای قدیمی رو نگرفتن و چیزی به اونها تحمیل نمی کنن اما وسوسه اونها رو برای روشهای کدینگ جدید بشدت تحریک می کنن و بهشون امکان این رو می دن کدهای پیچیده تر که قابلیت خوانایی بسیار کمتری رو دارن تولید کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
دوستان من گفتم امپراتور وب نه دسکتاپ!!!
اطلاعات شما ظاهرا کمه که جاوا و فقط واسه اندروید یا دسکتاپ میبینید!
مثل: Google,Amazon
چهارتا سایت خارجی مطالعه بفرماید متوجه میشید که جاوا قدرته اصلیش ( وب هست )
اولاً موضوع تاپيک در مورد کيوت هست نه جاوا دوماً اصلاً خوب نيست کسی از روی تعصب در مورد مسأله اي نظر بده
شما وقتی صفحه اول گوگل رو ميبيند فکر نکنيد فقط يک ايندکس هست که با جاوا نوشه شده و اين شده گوگل يا آمازون! صفحه که شما ميبينيد اطلاعاتی هست که توسط سرويس های ديگه جمع آوری شده يا ميشه, پشت اين صفحه تعداد نا معلومی سرويس و سرور فعاله که قطعاً اونها با جاوا نوشه نشده اند
همه اين زبانها فقط وسيله هستند مهمتر از تعصب داشتن روی يک زبان اينه که چطور دونست يک ايده به بهترين شکل با يک زبان يا ترکيبی از چند زبان پياده کرد
-
بنده تمام پست هارو خوندم و میشه گفت 99 درصد پست ها از روی تعصب و سر جمع حرف ها
کیوت با زبان سی پلاس پلاس سرعت خوبی داره. روی بیشتر سیستم عامل ها جواب میده و ...
جاوا بیشتر تمرکزش روی وب هستش و روی تمام سیستم عامل ها جواب میده.
همه qt کارا یک حرف رو تکرار کردن فقط سرعت سرعت سرعت سرعت و همه برنامه ها اساسی با C++ نوشته شده.
حالا بنده یه سوال دارم.
یه برنامه با جاوا نوشته میشه و همون برنامه با qt نوشته میشه و کارشون درج اطلاعات در دیتابیس و حذف هستش حالا چقدر مگه طول میکشه توی سرعت چند میکرو ثانیه.
مثل اینکه میگید پرشیا سرعتش بیشتر از 405 هستش در حالی که وقتی لازم باشه کاری انجام بدین جفتشون انجام میدن.
برنده با جفتشون کار کردم و الات با جاوا کار میکنم. جاوا خوبی که داره برای مثال نت بینز مال شرکت سان هستش و دو دیتابیس اوراکل و mysql رو با دوتا کلیک راه میندازه و از تمام ابزار های شرکت اوراکل پشتیبانی میکنه و فقط با یه خروجی گرفتن میتونی روی تمام سیستم عامل ها اجرا کنید.
ولی کیوت مشکلی که داره هر برنامه رو باید داخل همون سیستم عامل کامپایل کنید و خروجی بگیرید و ...
دوستانی که میگند هر برنامه ای مینویسید با کیوت به راحتی روی اندروید اجرا میشه خواهشا یه تست بزنید بعد کیوت کمی مونده تا به راحتی روی موبایل جواب بده
در مورد C++ کارای عزیز شما اگه واقعا C++ کار هستید خواهشا بدون drop and drag کار کنید بعد بگید کیوت فلان کیوت بهمان .
کیوت رو فرداش رو نمیشه گفت ممکنه جمع بشه و ادامه نده ولی ممکنه هم ادامه بده.
در آخر میتونم بگم نمونه جاوا پایگاه داده اوراکل هستش و بس
-
نقل قول:
اوراکل با اسمبلی، سی و سی پلاس پلاس توسعه یافته، منبع: ویکیپدیا
-
C, C++, Java, and the calls to the Oracle database
و چون شرکت سان ارائه داده جاوا با دیتابیس های mysql و اوراکل بسیار زیبا مچ هستش
و نقطه جالب اینه وقتی یک برنامه رو با جاوا مینویسید حجم برنامه + 37 مگ jvm هستش و تمام
ولی برای دات نت 250 مگ و برای کیوت 80 مگ
-
نقل قول:
C, C++, Java, and the calls to the Oracle database
جمله منظورش رو به طور واضح بیان کرده، ربطی به اینکه با چه زبانی توسعه بافته نداره.
نقل قول:
و نقطه جالب اینه وقتی یک برنامه رو با جاوا مینویسید حجم برنامه + 37 مگ jvm هستش و تمام
این آمار نیز اشتباه است.
نسخههای مختلف داتنت سایزی بین ۲۳ و ۴۸ مگابایت دارند.
برنامههای کیوت نیز در حالت معمولی سایز ۱۹ مگابایت را دارند.
پ. ن: دوستان گرامی لطفاً از موضوع تاپیک منحرف نشوید وگرنه این یک تاپیک بیاهمیت خواهد شد و سرنوشتی جر قفل شدن نخواهد داشت.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
st@rter
یه برنامه با جاوا نوشته میشه و همون برنامه با qt نوشته میشه و کارشون درج اطلاعات در دیتابیس و حذف هستش حالا چقدر مگه طول میکشه توی سرعت چند میکرو ثانیه.
این حرف درستی نیست :
- در دیتابیس هایی که از رکوردهای خیلی زیاد و با حجم بالا استفاده شده، گاها تنها راه حل، استفاده از یک زبان بسیار سریع است.
- تقریبا در همه جا سرعت بالا نقش کلیدی داره، مثلا در برنامه های گرافیکی، در انتقال اطلاعات در شبکه ، و ... و در کل در بهبود کارایی نرم افزار نقش ویژه ای داره.
- یه مثال براتون می زنم، تو مسابقات دوندگی، نفر اول با نفر آخر شاید، رکوردشون چند صدم ثانیه با هم تفاوت داشته باشد، ولی همین چند صدم نشون می ده که فرد پیروز، روش اصولی تری رو در پیش گرفته که حالا اومده تو چند صدم ثانیه خودش رو نشون داده!!
حالا به نظرتون، اصلا چرا من نباید بهترین و سریع ترین زبان رو انتخاب کنم؟
البته یکی از برتری های C++ سرعت بالای اون هست و برتری های بسیاری دیگه ای در مقایسه با زبان های دیگه داره (لطفا جستجو بفرمایید)
نقل قول:
نوشته شده توسط
st@rter
ولی کیوت مشکلی که داره هر برنامه رو باید داخل همون سیستم عامل کامپایل کنید و خروجی بگیرید و ...
واقعا این مشکل هست؟ به نظر حتی نقطه قوتی است برای کیوت، چون اولا می تونید کدتون رو توی سیستم عامل مقصد یک بار تست کنید و در صورت نیاز حتی قابلیتی متناسب و ویژه اون سیتم عامل اضافه کنید، ثانیا کامپایل مجدد در یک سیتم عامل دیگه که چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه!!
نقل قول:
نوشته شده توسط
st@rter
این دیگه از اون حرف ها بودا !!
شما مثل اینکه تاریخچه کیوت رو مطالعه نکردید، کیوت، چیزی نیست که تازه اومده باشه بلکه 20 سال هست از ایجاد کیوت می گذره (این منبع رو مطالعه بفرمایید)
فعالیت کیوت در سال 1991 شروع شده، حال اینکه خود زبان جاوا در سال 1995 به وجود اومده ، نکته جالب تر اینجاست که خود زبان C++ در 1979 بوجود اومده، و جاوا نه تنها سابقه کمتری از خود زبان C++ داره، بلکه حتی سابقه اش کمتر از فریمورک های C++ مثل کیوت هست!(منبع : ویکی پدیا و سایت رسمی کیوت)
چارچوب .Net و زبان C# هم که در سال 200 بوجود اومده
دقت کنید همه می دونند و خودشون هم این رو می گند که جاوا و C# از زبان C++ گرفته شده اند!
نکته دیگه این هست که کیوت در حال حاضر رتبه اول بحث کراس پلتفرم رو داره (منبع: سایت رسمی کیوت)
کیوت بسیار در دنیا محبوب شده(دلیل : دارا بودن رتبه اول ، استقبال فراوان در فروم های برنامه نویسی و جامعه متن باز (کافیه یه سرچ بزنید تا تعدد سوالات رو ببینید)، استقبال کمپانی های مطرح جهان برای توسعه نرم افزار های خود با این فریمورک(منبع سایت کیوت))،
کیوت با سرعت در حال رشد هست و به صورت مداوم نسخه های جدید این فریمورک با امکانات جدید تر در حال انتشار هست(تاریخ انتشار نسخه های جدید رو ملاحظه بفرمایید)
پس جایگاه فعلی کیوت یه شبه بدست نیومد که یه شبه بخواد از بین بره!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حامد مصافی
جمله منظورش رو به طور واضح بیان کرده، ربطی به اینکه با چه زبانی توسعه بافته نداره.
این آمار نیز اشتباه است.
نسخههای مختلف داتنت سایزی بین ۲۳ و ۴۸ مگابایت دارند.
برنامههای کیوت نیز در حالت معمولی سایز ۱۹ مگابایت را دارند.
پ. ن: دوستان گرامی لطفاً از موضوع تاپیک منحرف نشوید وگرنه این یک تاپیک بیاهمیت خواهد شد و سرنوشتی جر قفل شدن نخواهد داشت.
دوست عزیزم شما یه برنامه معمولی مثلا سلام جهان رو بنویسید و برای بنده ارسال کنید ببینم چطور حجمش ۱۹ میشه تنها فایل های اصلی کیوت که برای اجرای برنامه لازم هستش ۸۰ مگ هستش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
chikar
این حرف درستی نیست :
- در دیتابیس هایی که از رکوردهای خیلی زیاد و با حجم بالا استفاده شده، گاها تنها راه حل، استفاده از یک زبان بسیار سریع است.
- تقریبا در همه جا سرعت بالا نقش کلیدی داره، مثلا در برنامه های گرافیکی، در انتقال اطلاعات در شبکه ، و ... و در کل در بهبود کارایی نرم افزار نقش ویژه ای داره.
- یه مثال براتون می زنم، تو مسابقات دوندگی، نفر اول با نفر آخر شاید، رکوردشون چند صدم ثانیه با هم تفاوت داشته باشد، ولی همین چند صدم نشون می ده که فرد پیروز، روش اصولی تری رو در پیش گرفته که حالا اومده تو چند صدم ثانیه خودش رو نشون داده!!
حالا به نظرتون، اصلا چرا من نباید بهترین و سریع ترین زبان رو انتخاب کنم؟
البته یکی از برتری های C++ سرعت بالای اون هست و برتری های بسیاری دیگه ای در مقایسه با زبان های دیگه داره (لطفا جستجو بفرمایید)
واقعا این مشکل هست؟ به نظر حتی نقطه قوتی است برای کیوت، چون اولا می تونید کدتون رو توی سیستم عامل مقصد یک بار تست کنید و در صورت نیاز حتی قابلیتی متناسب و ویژه اون سیتم عامل اضافه کنید، ثانیا کامپایل مجدد در یک سیتم عامل دیگه که چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه!!
این دیگه از اون حرف ها بودا !!
شما مثل اینکه تاریخچه کیوت رو مطالعه نکردید، کیوت، چیزی نیست که تازه اومده باشه بلکه 20 سال هست از ایجاد کیوت می گذره (
این منبع رو مطالعه بفرمایید)
فعالیت کیوت در سال 1991 شروع شده، حال اینکه خود زبان جاوا در سال 1995 به وجود اومده ، نکته جالب تر اینجاست که خود زبان C++ در 1979 بوجود اومده، و جاوا نه تنها سابقه کمتری از خود زبان C++ داره، بلکه حتی سابقه اش کمتر از فریمورک های C++ مثل کیوت هست!(منبع : ویکی پدیا و سایت رسمی کیوت)
چارچوب .Net و زبان C# هم که در سال 200 بوجود اومده
دقت کنید همه می دونند و خودشون هم این رو می گند که جاوا و C# از زبان C++ گرفته شده اند!
نکته دیگه این هست که کیوت در حال حاضر رتبه اول بحث کراس پلتفرم رو داره (منبع: سایت رسمی کیوت)
کیوت بسیار در دنیا محبوب شده(دلیل : دارا بودن رتبه اول ، استقبال فراوان در فروم های برنامه نویسی و جامعه متن باز (کافیه یه سرچ بزنید تا تعدد سوالات رو ببینید)، استقبال کمپانی های مطرح جهان برای توسعه نرم افزار های خود با این فریمورک(منبع سایت کیوت))،
کیوت با سرعت در حال رشد هست و به صورت مداوم نسخه های جدید این فریمورک با امکانات جدید تر در حال انتشار هست(تاریخ انتشار نسخه های جدید رو ملاحظه بفرمایید)
پس جایگاه فعلی کیوت یه شبه بدست نیومد که یه شبه بخواد از بین بره!
برای بنده ثابت شده برنامه نویس های که در ایران با کیوت کار میکنن فقط برای قابلیت پشتیبانی از استایل با اون کار میکنند و اصلا سر در نمیارن از مدیریت حافظه و وقتی میان اینجا حرف میزنن ادعا میکنن که اره فلان و بهمان. (۱۰۰٪ ثابت شده برام)
فقط شنیدن سی پلاس پلاس سرعت بالای داره و تمام افتاد تو دهنشون و همینو میگن ولی در برنامه نویسی از اینترنت یه چیزی کپی میکنن و برنامه جواب میده و تمام
کامپایل برنامه در کیوت چند ثانیه طول نمیکشه خیلی بیشتر طول میکشه و باید سیستم حتما بالا باشه. و برای مثال بنده که مک ندارم باید روی ماشین مجازی بیارم بالا و ... برنامه و دردسر دیگه برای خروجی گرفتن برای مک.
کیوت بله برای سال ها پیش هستش یعنی از زمانی که نوکیا سیستم عامل خودش رو معرفی کرد ولی از سال ۱۹۹۱ به کجا رسیده ؟
در مقابل اون دات نت که در سال ۲۰۰۰ و ....
-
بهتر بود اولين پست خارج از موضوع پاک ميشد تا روند گفتگو ها به اينجا نميکشيد.
نقل قول:
همه qt کارا یک حرف رو تکرار کردن فقط سرعت سرعت سرعت سرعت و همه برنامه ها اساسی با C++ نوشته شده.
حالا بنده یه سوال دارم.
انقدر تأثير داره که بيشتر برنامه هايی که باهاشون سر کار داريم و کار ميکنيم با ++C/C ساخته شده اند نه جاوا, ضمناً اگر قرار بر مقايسه باشه بايد تمام موارد مقايسه شوند مگر تمام برنامه ها فقط با ديتا بيس کار ميکنند؟
نقل قول:
مثل اینکه میگید پرشیا سرعتش بیشتر از 405 هستش در حالی که وقتی لازم باشه کاری انجام بدین جفتشون انجام میدن.
وقتی اين پژو با پرشيا تو جاده چند صد کيلومتری مسابقه بدن تفاوت کاملاً احساس ميشه
نقل قول:
برنده با جفتشون کار کردم و الات با جاوا کار میکنم. جاوا خوبی که داره برای مثال نت بینز مال شرکت سان هستش و دو دیتابیس اوراکل و mysql رو با دوتا کلیک راه میندازه و از تمام ابزار های شرکت اوراکل پشتیبانی میکنه و فقط با یه خروجی گرفتن میتونی روی تمام سیستم عامل ها اجرا کنید.
دوستانی که میگند هر برنامه ای مینویسید با کیوت به راحتی روی اندروید اجرا میشه خواهشا یه تست بزنید بعد کیوت کمی مونده تا به راحتی روی موبایل جواب بده
انشلا که هميشه برنده باشيد، کار کردن به معنی مسلط بودن نيست خود ديتابيس هايی که با دوتا کليک ازشون استفاده ميکنيد با ++C/C ساخته شده اند
نقل قول:
در مورد C++ کارای عزیز شما اگه واقعا C++ کار هستید خواهشا بدون drop and drag کار کنید بعد بگید کیوت فلان کیوت بهمان .
يعنی الان مشکل Qt شده شده درگ کردن کنترلها تو فورم؟؟ (که البته منظورتون محيط ويژال بوده) احياناً اين يک حسن نيست؟
نقل قول:
به نکته خوبی اشاره کرديد کيوت در خدمت ++c هست نه ++c در خدمت کيوت اگر در چند دهه آينده ديگه کيوت وجود نداشته باشه برنامه نويس ++c چيزی از دست نخواهد داد نهايتاً به فرموورک ديگه مهاجرت ميکنه اما تو زبانهايی مثل جاوا يا دات نت شما در فريمورک محدود هستيد بدون فريمورک حتی برنامه شما اجرا هم نخواهد شد و اگر فردا دات نت يا جاوا تعطيل شوند برنامه نويس ها بايد دنبال زبان ديگری باشند
نقل قول:
و چون شرکت سان ارائه داده جاوا با دیتابیس های mysql و اوراکل بسیار زیبا مچ هستش
در ++c و زبان های ديگه هم امکان برقراری ارتباط با اين ديتا بيس ها به شکل بسيار ملوسی وجود داره
نقل قول:
خواهشن اطلاعات نداريد باعث گمراهی ديگران نشيد هميشه نياز نيست برنامه با آخرين فريمورک کامپايل بشه نسخه 2 دات نت 23 مگابايت هست حجم خروجی در کيوت به نوع کامپايلر و نوع کامپايل بستگی داره که کمترين شکل 3 مگابايت هست
نقل قول:
دوست عزیزم شما یه برنامه معمولی مثلا سلام جهان رو بنویسید و برای بنده ارسال کنید ببینم چطور حجمش ۱۹ میشه تنها فایل های اصلی کیوت که برای اجرای برنامه لازم هستش ۸۰ مگ هستش
جاوا امکان کامپايل استاتيک داره؟ :)
دانلود تست برنامه Qt5.4 حجم: 3.35 مگابايت
نقل قول:
برای بنده ثابت شده برنامه نویس های که در ایران با کیوت کار میکنن فقط برای قابلیت پشتیبانی از استایل با اون کار میکنند و اصلا سر در نمیارن از مدیریت حافظه و وقتی میان اینجا حرف میزنن ادعا میکنن که اره فلان و بهمان. (۱۰۰٪ ثابت شده برام)
فقط شنیدن سی پلاس پلاس سرعت بالای داره و تمام افتاد تو دهنشون و همینو میگن ولی در برنامه نویسی از اینترنت یه چیزی کپی میکنن و برنامه جواب میده و تمام
کامپایل برنامه در کیوت چند ثانیه طول نمیکشه خیلی بیشتر طول میکشه و باید سیستم حتما بالا باشه. و برای مثال بنده که مک ندارم باید روی ماشین مجازی بیارم بالا و ... برنامه و دردسر دیگه برای خروجی گرفتن برای مک.
تمام برنامه نويس های کيوت در ايران زير نظر شما کار ميکنند که با اين اطمينان صحبت ميکنيد؟
ضعف ها و نادانسته ها خودتون در برنامه نويسی رو به گردن زبان و يا فريمورک نندازيد اون سيستم عامل و مجازی ساز هست که منابع زيادی نياز داره خود کيوت به هيچ وجه به منابع زيادی احتياج نداره و خروجی برنامه های معمولی به راحتی حتی در سيستم عامل مجازی در چند ثانيه کامپايل ميشند
-
دوسنایه عزیز ++C خیلی تعصبی حرف میزنید!!!
بخدا ++C نزد ما ایرانیا منسوخ شده!!!
از لحاظ اقلانی بیاید صحبت کنیم!!!
کجای ایران میاد بهتون یه سرور بزرگ بده بسازید یا پروتکل بده بسازید که انقد سنگ اینارو به سینه میزنید!!!
هرچی ++C و یاد بگیرید جز اینکه آخرش به جای دیگه سوئیچ کنید راهی ندارید!
چون انقد کار واسش کم هست و 100% ما حداقل نصف علاقمون به برنامه نویسی درامدشه!
بخوا پول تو ++C نیست تو ایران!
یه استاد داریم خدای نخبه برنامه نویسیه!!!
برنامه نویس قدر ++C هست بهم میگه ادامه نده ++C و چون تو ایران به هیچچ دزدی نمیخوره!
وقتی این همه زبون برای وب مثل jsf و Php و البته asp.net mvc هست خیلی عذر میخواما کسی خر نیست بخصوص تو ایران بیاد با ++C کار کنه که!
منم نمیگم برید #C یاد بگیرید یا java. !!!
بیاید به روز تر بشیم! تا حالا اصلا تو ایران کسی دیدید راجبعه زبان Ruby یا خیلی زبان های دیگه که اینطوری تو دنیا استفاده میکنند و ما برامون غریبس!!!
بیاید همگی رو زبان های متفاوت وقت بزاریم!
بخدا الان تو ایران از کسی بپورسی ب نامه نویس چی هستی یا میگه ++C یا مطمعا باشید %90 میگن #C
بیاید چیزای که نیاز جامعه هست و یادبگیرید!
نه چیزای که به درده کسی تو کشورمون نمیخوره!
البته باز یه سری دوستان الان میگن داری سنگ Ruby و به سینه میزنی!!!
اصلا یه تعدادی برن node js با اون قدرتی که داره یاد بگیرن و زبونای دیگه بخدا هممون استعدادشو داریم ولی فقط و ففط و فقط رو تعصب و قدرت زبان بهس میکنیم نه رو نیاز جامعه و جهانی!
-
متاسفانه C++ کار های ایرانی فقط حرف میزنن بنده که تا الا هیچ برنامه ایرانی ندیدم که با C++ باشه و توسط بچه های ایران باشه
ولی خوب با جاوا و سی شارپ دیدم و واقعا عالی کار کردن نمونش سایت بانک ملت و یا cms دادگستری کل کشور هستش که با جاوا کار شده
-
قبلا هم گفتم دوباره خدمت بعضی از دوستان عرض میکنم
لطفا سعی کنید مطالعه بیشتر داشته باشید و بیشتر تجربه کنید! وسعی کنید با دقت بیشتر پست بدید!
گفته هاتون با دلیل و مدرک باشه و یا منبع آنرا قید کنید
منم خواستم اینجا شروع کنم به شمردن تعداد نرم افزارهایی که با C/C++ نوشتن و یا تعداد برنامه نویسان و غیره! ولی واقعا جای تاسف دارد که وقت و انرژی و فضایی دیتابیس را با این پستهای ..... پر کنیم!:متعجب: :متفکر:
بیائید کمی انتقادپذیر باشیم چیزی که ما ایرانیها از بالا تا پایین ، زیاد بلد نیستیم
مثلا تو همین سایت خیلی وقتها دیدم یکی جوابی به یک پست داده نفر دیگه با یک لهن خیلی بد و بصورت تخریب آمیز پستهای عجیب و غریب دادن! (هرچند که طرف اشتباه کرده باشد اینکار صحیح نیست)
البته این مورد را توی این تاپیک ندیدم شاید هم مدیر عزیز فورا حذف کرده باشند
-
دوست عزیز اخه غیر از اینه؟ منم واقعا قبول دارم زبام برنامه نویسی ++C خیلی خوب هست ولی تو ایران جواب گو منبع درامد اصلا نیس!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
دوسنایه عزیز ++C خیلی تعصبی حرف میزنید!!!
بخدا C++ نزد ما ایرانیا منسوخ شده!!!
آیا مطرح ترین برنامه ها و سیستم های نرم افزاری توسط ایرانی ها نوشته شده ؟! مگر دنیا با وجود ما ایرانی هایی که به جز کرک کردن چیزی بلد نیستیم در پیشرفت میکنه !؟!!! آیا شما به عنوان یک شخص ایرانی که دم از C# یا Java میزنی برنامه ای رو نوشتی که تو دنیا مطرح بشه ؟! :متفکر: آیا رشته شما مهندسی کامپیوتر هستش ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
از لحاظ اقلانی بیاید صحبت کنیم!!!
کجای ایران میاد بهتون یه سرور بزرگ بده بسازید یا پروتکل بده بسازید که انقد سنگ اینارو به سینه میزنید!!!
سرور بزرگ ؟! مگر برای برنامه نویسی با C++ سرور نیازه ؟ :قهقهه::متعجب::لبخند:
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
هرچی ++C و یاد بگیرید جز اینکه آخرش به جای دیگه سوئیچ کنید راهی ندارید!
چون انقد کار واسش کم هست و 100% ما حداقل نصف علاقمون به برنامه نویسی درامدشه!
بنده به عنوان یک شخص ایرانی بعد از 8 سال برنامه نویسی با Java , یا پایه دات نت مثل C# و ... آخرش سوئیچ کردم رو C++
صحبت از کار میکنید ! برنامه نویسه C++ اگه برنامه نویس باشه میتونه هم کاه هم کوه رو با C++ خلق کنه ! وقتی دانشگاه های محترم و مثلا پیشرفته مملکته شما و من میان از نسخه C++ 98 برای تدریس استفاده میکنن و به جز محیط سیاه کنسولیه بدبخت چیزی رو برای دانشجو ها معرفی نکرده اند مشخصه که که وضع این میشه ! وقتی اساتید محترم دانشگاهی با C# کار کردن رو به خاطر درگ دراپ و راحتی کار خودشون برای دانشجو ها تدریس میکنند نتیجش میشه این دیگه عزیز من !
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
بخوا پول تو C++ نیست تو ایران!
شما آشنا به C++ و یکی از کتابخانه های این زبان باش من خودم دستتو بزارم تو دست شرکت هایی معتبر که همون ماه اول یه دستمزدی بدن بهت بیای یه تاپیک بزنی و حرفتو پس بگیری.:متفکر:
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
یه استاد داریم خدای نخبه برنامه نویسیه!!!
برنامه نویس قدر ++C هست بهم میگه ادامه نده ++C و چون تو ایران به هیچچ دزدی نمیخوره!
جسارت نباشه همین اساتیدی که شما دیدی رو سال ها ماهم دیده ایم.
استادی که به خاطر پول ترجیح میده راحترین روش رو انتخاب کنه چه انتظار ؟! :قهقهه:
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
وقتی این همه زبون برای وب مثل jsf و Php و البته asp.net mvc هست خیلی عذر میخواما کسی خر نیست بخصوص تو ایران بیاد با ++C کار کنه که!
منم نمیگم برید #C یاد بگیرید یا java. !!!
شما درک کافی از زبان های برنامه نویسی ندارید ! چرا ؟ چون فکر میکنید قراره یک برنامه نویس بیاد توسط یک زبان همه چیز رو طراحی کنه ! چرا باید چنین باشه ؟ برای مثال یک سایت شماره یک رو بهتون معرفی کنم که هرکس میاد مینویسه گوگل با جاواست ! خب همین آقا یا خانم گوگلی که فکر میکنید جاواست آیا این رو میدونید هسته اصلیه اون با C++ هستش ؟ در مورد V8 Engine مطالعه کردین ؟ حال اینکه با جاوا میاد یک بخشی از گوگل رو مینویسه دلیل میشه بگیم جاوا خیلی خوبه ؟! اگر چنین بود فیسبوک نمیومد کله هسته وب سایتش رو باز نویسی کنه توسط C++ تا موتوری به نام HipHop رو بده بیرون تا ملیارد ها ملیارد هزینه بمونه تو جیبش :متفکر::چشمک:
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
بیاید به روز تر بشیم! تا حالا اصلا تو ایران کسی دیدید راجبعه زبان Ruby یا خیلی زبان های دیگه که اینطوری تو دنیا استفاده میکنند و ما برامون غریبس!!!
بیاید همگی رو زبان های متفاوت وقت بزاریم!
ما خیلی وقته به روز هستیم دوست عزیز...
برای همینه که ترجیح میدیم از هر زبانی در جای خودش استفاده کنیم ! برای همین ترجیح میدیم از مدرن ترین زبانی که مطرح هستش در همه زمینه ها استفاده کنیم.
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
بخدا الان تو ایران از کسی بپورسی ب نامه نویس چی هستی یا میگه ++C یا مطمعا باشید %90 میگن #C
بیاید چیزای که نیاز جامعه هست و یادبگیرید!
نه چیزای که به درده کسی تو کشورمون نمیخوره!
البته باز یه سری دوستان الان میگن داری سنگ Ruby و به سینه میزنی!!!
اصلا یه تعدادی برن node js با اون قدرتی که داره یاد بگیرن و زبونای دیگه بخدا هممون استعدادشو داریم ولی فقط و ففط و فقط رو تعصب و قدرت زبان بهس میکنیم نه رو نیاز جامعه و جهانی!
منظور شما قدم گذاشتن در راه پیشرفته مملکت هست درسته ؟! خب پس چرا سعی میکنید راهی رو که مدرنترین مملکت ها پیش میرن رو نادیده بگیرید !؟ مرغ ما یک پا داره درسته ؟! :متفکر:
نقل قول:
نوشته شده توسط
st@rter
متاسفانه C++ کار های ایرانی فقط حرف میزنن بنده که تا الا هیچ برنامه ایرانی ندیدم که با C++ باشه و توسط بچه های ایران باشه
ولی خوب با جاوا و سی شارپ دیدم و واقعا عالی کار کردن نمونش سایت بانک ملت و یا cms دادگستری کل کشور هستش که با جاوا کار شده
دوست عزیز C++ کارهای ایرانی یا خارجی از هر رشته ای پا نشدن بیان سراغ این زبان...چرا هیچ برنامه نویس C++ ندیده اید ؟ دلیلش اینه برنامه نویس های C++ در سطوح ابتدائی و مبتدی حرکت نمیکنند.
به عنوان مثال دو روزه من این تاپیک رو خوندم ولی حوصله بحث کردن و پاسخ به این سوال و جواب های شما رو نداشتم ولی میبینم همش اطلاعات اشتباه ! همش اطلاعات گمراه کننده ! خب دوست عزیز شما C++ کار نیستی بشین C# رو کار کن کسی جولوتو گرفته ؟ نه به خدا نگرفته !
نقل قول:
نوشته شده توسط
danyalbursin
دوست عزیز اخه غیر از اینه؟ منم واقعا قبول دارم زبام برنامه نویسی C++ خیلی خوب هست ولی تو ایران جواب گو منبع درامد اصلا نیس!
شما برنامه هایی که با C# یا دلفی یا هر زبانی که نوشته میشوند رو در C++ بنویس محصولت رو بده بیرون اگر نتیجه منفی گرفتی اونوقت نظر بده :لبخندساده: تنها دلیلی که باعث شده شما دوستان عزیز بگید C++ تو ایران به درد نمیخوره اینه که خودتون هیچ اطلاعاتی راجبش ندارید... چرا کاربردی نداره ؟ چون مثل C# ساده نیست ! چون باید ریز به ریز کدی رو که مینویسید رو درک کنید ! سی شارپ نیست که کلیک کنی چهار خط کد بنویسی بقیه چیزارو بسپاری به سیستم عامل ! برای درک C++ باید کمر خم کنی عزیز من کمر ! :چشمک:
کاملا روشنه مملکت در زمینه IT و مخصوصا نرم افزار نویسی و صنعت های بازی و رباتیک و ... از همه کشور ها عقبه دلیلشم اینه تو این مملکت بر خلاف دیگران راحت طلب هستند و چه چیزی برای راحت طلبان بهتر از C# و دات نتو نمیدونم جاواوو اینجور چیزاست !؟
در نهایت یه اشاره ای میکنم... فرض کنیم همین الان C++ رو منسوخ کردن و اعلام کردند که دیگه هیچ کاربردی نداره...
خیلی مشتاقم بدونم چطوری سیستم عامل ها باید توسعه پیدا کنند !
مشتاقم بدونم چطوری بازی های کامپیوتری ساخته خواهند شد !
مشتاقم بدونم چطوری نرم افزار های مهندسی و حرفه ای طراجی و ساخته خواهند شد ؟!
چطور بانک ها و منابع بزرگ کار خواهند کرد ؟!
چگونه دنیا پیشرفت خواهد کرد ؟
چگونه دستگاه ها و لوازم جانبی کار خواهند کرد؟
جواب سوال ؟ شما که دم از پیشرفت میزنید آیا میدانید سنگینترین و بزرگترین کمکی رو که ناسا میکنه شامل کمک به تمامی انسان های روی کره زمین هستش ؟ آیا میدانید که این سازمان تمامی برنامه های خودش رو بر پایه C++ توسعه میده ؟ از این سرتر خواهید بود ؟ :قهقهه:
اگه بجای چرندیات در ایران برنامه نویسان C++ داشتیم و اینها حمایت میشدند الان مملکت برای خودش برند های خاص و سیستم عامل های قدرتمند و نرم افزار های مطرح و شماره یکی رو داشت... پس هیچوقت دم از پیشرفت توسط C# یا زبان های همنوعش نزنید چون خودتون راهتون رو اینطور انتخاب کردید... راه شما راحت طلبیست ! C# کار کن ببینیم کجا میرسی لابد میخوای امروز فردا باهاش یه سیستم عامل هم بدی بیرون. همینه دیگه ما شدیم مصرف کننده ! مصرف کننده نرم افزار ها و سیستم های خارجی... دلیلش راه هایی هستش که اکثریت انتخاب کرده اند.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
آیا مطرح ترین برنامه ها و سیستم های نرم افزاری توسط ایرانی ها نوشته شده ؟! مگر دنیا با وجود ما ایرانی هایی که به جز کرک کردن چیزی بلد نیستیم در پیشرفت میکنه !؟!!!
آیا شما به عنوان یک شخص ایرانی که دم از C# یا Java میزنی برنامه ای رو نوشتی که تو دنیا مطرح بشه ؟! :متفکر: آیا رشته شما مهندسی کامپیوتر هستش ؟
سرور بزرگ ؟! مگر برای برنامه نویسی با C++ سرور نیازه ؟ :قهقهه::متعجب::لبخند:
بنده به عنوان یک شخص ایرانی بعد از 8 سال برنامه نویسی با Java , یا پایه دات نت مثل C# و ... آخرش سوئیچ کردم رو C++ :لبخندساده:
صحبت از کار میکنید ! برنامه نویسه C++ اگه برنامه نویس باشه میتونه هم کاه هم کوه رو با C++ خلق کنه ! وقتی دانشگاه های محترم و مثلا پیشرفته مملکته شما و من میان از نسخه 98 C++ برای تدریس استفاده میکنن و به جز محیط سیاه کنسولیه بدبخت چیزی رو برای دانشجو ها معرفی نکرده اند مشخصه که که وضع این میشه ! وقتی اساتید محترم دانشگاهی با C# کار کردن رو به خاطر درگ دراپ و راحتی کار خودشون برای دانشجو ها تدریس میکنند نتیجش میشه این دیگه عزیز من !
شما آشنا به C++ و یکی از کتابخانه های این زبان باش من خودم دستتو بزارم تو دست شرکت هایی معتبر که همون ماه اول یه دستمزدی بدن بهت بیای یه تاپیک بزنی و حرفتو پس بگیری.:متفکر:
جسارت نباشه همین اساتیدی که شما دیدی رو سال ها ماهم دیده ایم.
استادی که به خاطر پول ترجیح میده راحترین روش رو انتخاب کنه چه انتظار ؟! :قهقهه:
شما درک کافی از زبان های برنامه نویسی ندارید ! چرا ؟ چون فکر میکنید قراره یک برنامه نویس بیاد توسط یک زبان همه چیز رو طراحی کنه ! چرا باید چنین باشه ؟ برای مثال یک سایت شماره یک رو بهتون معرفی کنم که هرکس میاد مینویسه گوگل با جاواست ! خب همین آقا یا خانم گوگلی که فکر میکنید جاواست آیا این رو میدونید هسته اصلیه اون با C++ هستش ؟ در مورد V8 Engine مطالعه کردین ؟ حال اینکه با جاوا میاد یک بخشی از گوگل رو مینویسه دلیل میشه بگیم جاوا خیلی خوبه ؟! اگر چنین بود فیسبوک نمیومد کله هسته وب سایتش رو باز نویسی کنه توسط C++ تا موتوری به نام HipHop رو بده بیرون تا ملیارد ها ملیارد هزینه بمونه تو جیبش :متفکر::چشمک:
ما خیلی وقته به روز هستیم دوست عزیز...
برای همینه که ترجیح میدیم از هر زبانی در جای خودش استفاده کنیم ! برای همین ترجیح میدیم از مدرن ترین زبانی که مطرح هستش در همه زمینه ها استفاده کنیم.
منظور شما قدم گذاشتن در راه پیشرفته مملکت هست درسته ؟! خب پس چرا سعی میکنید راهی رو که مدرنترین مملکت ها پیش میرن رو نادیده بگیرید !؟ مرغ ما یک پا داره درسته ؟! :متفکر:
دوست عزیز C++ کارهای ایرانی یا خارجی از هر رشته ای پا نشدن بیان سراغ این زبان...چرا هیچ برنامه نویس C++ ندیده اید ؟ دلیلش اینه برنامه نویس های C++ در سطوح ابتدائی و مبتدی حرکت نمیکنند.
به عنوان مثال دو روزه من این تاپیک رو خوندم ولی حوصله بحث کردن و پاسخ به این سوال و جواب های شما رو نداشتم ولی میبینم همش اطلاعات اشتباه ! همش اطلاعات گمراه کننده ! خب دوست عزیز شما C++ کار نیستی بشین C# رو کار کن کسی جولوتو گرفته ؟ نه به خدا نگرفته !
شما برنامه هایی که با C# یا دلفی یا هر زبانی که نوشته میشوند رو در C++ بنویس محصولت رو بده بیرون اگر نتیجه منفی گرفتی اونوقت نظر بده :لبخندساده: تنها دلیلی که باعث شده شما دوستان عزیز بگید C++ تو ایران به درد نمیخوره اینه که خودتون هیچ اطلاعاتی راجبش ندارید... چرا کاربردی نداره ؟ چون مثل C# ساده نیست ! چون باید ریز به ریز کدی رو که مینویسید رو درک کنید ! سی شارپ نیست که کلیک کنی چهار خط کد بنویسی بقیه چیزارو بسپاری به سیستم عامل ! برای درک C++ باید کمر خم کنی عزیز من کمر ! :چشمک:
کاملا روشنه مملکت در زمینه IT و مخصوصا نرم افزار نویسی و صنعت های بازی و رباتیک و ... از همه کشور ها عقبه دلیلشم اینه تو این مملکت بر خلاف دیگران راحت طلب هستند و چه چیزی برای راحت طلبان بهتر از C# و دات نتو نمیدونم جاواوو اینجور چیزاست !؟
شما زحمت بکش یه برنامه که به زبان C++ نوشته شده و توسط برنامه نویسی ایرانی نوشده شده باشه بزارید برای دانلود
بنده کاملا حرف های شما رو قبول خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
st@rter
شما زحمت بکش یه برنامه که به زبان C++ نوشته شده و توسط برنامه نویسی ایرانی نوشده شده باشه بزارید برای دانلود
بنده کاملا حرف های شما رو قبول خواهم کرد.
من حرفی از قدرت برنامه نویسان ایرانی نزدم که محصولات ایرانی رو بزارم برای دانلود ! خودتون میتونید جستجو کنید ! چرا چوت ایرانی جماعت کپی بردار هستند نه خود نویس !
بنا براین اشخاصی هم که توانایی برنامه نویسی با C++ را دارند هیچوقت نمیان ریسک کنن برنامرو بزارن رایگان برای دانلود مگر نمیگم هدف از پروژه کاملا رایگان باشه !
معمولا برای دریافت برنامه های نوشته شده توسط ایرانی ها توسط C++ باید سفارشی کار کنید برای سفارش برنامه های تحت C++ شما در وب سایت خود ما میتونید اقدام به تماس و درخواست نرم افزار کنید براتون نوشته خواهد شد به صورت انحصاری :چشمک: البته شما میتونید بعد از اتمام تاریخ شمار یکی از پروژه های مطرح توسط C++ رو در همین Nanosoft دریافت و بررسی کنید.
فراموش نکنید برنامه های نوشته شده توسط C++ قابل مقایسه با C# نیستند بنابراین نباید انتظار برنامه های مهم و کاربردی و حجیم رو به صورت رایگان داشته باشید.
-
بنده دیگه حرفی ندارم
چون فقط از برنامه نویسان C++ فقط حرف شنیدم
-
از google trende استفاده کنید.کیوت فقط در چند تا استان بود.