نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب
[c,x]=imhist...
اینجا ببینید در کدوم x مقدار c برابر با حداکثر میشه
نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب
نمیدونم منظورتون دقیقا چی بود اما به صورت زیر که اجراش کردم در x=14 مقدار c حداکثر شد!!
[c,x]=imhist(Ih)
خب حالا یعنی چی شد!!میشه بیشتر توضیح بدید!
نقل قول:
نوشته شده توسط
nadaf.m
نمیدونم منظورتون دقیقا چی بود اما به صورت زیر که اجراش کردم در x=14 مقدار c حداکثر شد!!
[c,x]=imhist(Ih)
خب حالا یعنی چی شد!!میشه بیشتر توضیح بدید!
سه تا x به دست میاد یکی برای قرمز یکی برای سبز و یکی برای آبی
ترکیب این سه تا رنگ غالب تصویر را نشان میده
منظورتون اینه که اگه برای هر مولفه این کد رو بزنیم برای هر یک x یه مقدار c بدست میاد و باید برای هرمولفه ، x ای رو در نظر گرفت که در آن مقدار c حداکثر شده باشه!!اینطوری اون سه تا x ای که میگید بدست میاد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
nadaf.m
منظورتون اینه که اگه برای هر مولفه این کد رو بزنیم برای هر یک x یه مقدار c بدست میاد و باید برای هرمولفه ، x ای رو در نظر گرفت که در آن مقدار c حداکثر شده باشه!!اینطوری اون سه تا x ای که میگید بدست میاد؟
بله درسته همین طوره
الان چه جوری این سه تا x رو باید ترکیب کرد تا رنگ غالبی که میگید مشخص شه!!؟ویا اینکه فقط میتونیم با توجه به مقدار c مولفه ای که از دو مقدار دیگه بیشتر هست ،بگیم مثلا رنگ غالب این هندونه سبز هست!!!؟
شرمنده ! نگفتید بالاخره این سه نمودار نمایش شدت رنگ آبی و قرمز و سبز قسمت مربوط به" فقط هندونه "هست؟
و راجع به اون اکسل یا وردی که مد نظرتون هست میشه توضیح بدید؟!!
الان شما سه تا x تولید کردید مثلا به نام x1,x2,x3 حالا یه تصویر مثلا 20در 20 ازا ین رنگ درست کنید و نشون بدید
img=uint8(ones(20,20,3));
img(:,:,1)=img(:,:,1)*x1;
img(:,:,2)=img(:,:,2)*x2;
img(:,:,3)=img(:,:,3)*x3;
imshow(img)
یک ماتریس هم که بخواهید ذخیره کنید که در اکسل باز بشه مثلا اسم ماتریس ما m باشه
dlmwrite('file.csv',m);
ببخشید برای اینکه بخوایم در نمودار هیستوگرام ، x مربوط به حداکثر مقدار c رو پیدا کنیم،باید دقیقا از چه کدی استفاده کنیم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
nadaf.m
ببخشید برای اینکه بخوایم در نمودار هیستوگرام ، x مربوط به حداکثر مقدار c رو پیدا کنیم،باید دقیقا از چه کدی استفاده کنیم؟
x(c==max(c))(1)
اجراش کردم ولی خطای زیر رو میده!!Error: ()-indexing must appear last in an index expression.
نقل قول:
نوشته شده توسط
nadaf.m
اجراش کردم ولی خطای زیر رو میده!!
Error: ()-indexing must appear last in an index expression.
p=x(c==max(c));
p=p(1);
سلام.وقتتون بخیر.
میشه در مورد این برنامه توضیح بدید؟من ی پروژه تشخیص تومور دارم ک این برنامه قسمتی از اون هستش.متاسفانه من با متلب آشنایی ندارم.زود جواب بدید ممنون میشم.
منظورم این برنامه س.
close all
clc
clear all
fontSize = 13;
p=imread('8.jpg');
v = rgb2gray(p);
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
hy = fspecial('sobel');
hx = hy';
Iy = imfilter(double(v), hy, 'replicate');
Ix = imfilter(double(v), hx, 'replicate');
gradmag = sqrt(Ix.^2 + Iy.^2);
L = watershed(gradmag);
Lrgb = label2rgb(L);
se = strel('disk', 50);
Io = imopen(v, se);
Ie = imerode(v, se);
Iobr = imreconstruct(Ie, v);
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Ioc = imclose(Io, se);
Iobrd = imdilate(Iobr, se);
Iobrcbr = imreconstruct(imcomplement(Iobrd),imcomplement(Iob r));
Iobrcbr = imcomplement(Iobrcbr);
fgm = imregionalmax(Iobrcbr);
I2 = v;
I2(fgm) = 255;
se2 = strel(ones(5,5));
fgm2 = imclose(fgm, se2);
fgm3 = imerode(fgm2, se2);
fgm4 = bwareaopen(fgm3, 20);
I3 = v;
I3(fgm4) = 255;
bw = im2bw(Iobrcbr, graythresh(Iobrcbr));
bw=~bw;
figure, subplot(1,1,1);
imshow(bw), title('tasvire baynere shodeh')