سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi_S_T
من که الان دانلودش کردم و هیچ مشکلی نبود.
آقا محمد دست شما هم درد نکنه. واقعا زحمت کشیدید. برنامه تون رو امتحان میکنم.
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi_S_T
من که الان دانلودش کردم و هیچ مشکلی نبود.
آقا محمد دست شما هم درد نکنه. واقعا زحمت کشیدید. برنامه تون رو امتحان میکنم.
ممنون از تلاشتون
اما جای حروف رو بهم می ریزه
یعنی این مشکل قابل حل نیست؟
سلام
من نصبش کردم در حالتی که قبلا فارسی ویندوز رو نصب کرده بودم . بعد از نصب ، کیبرد Arabic جایگزین Farsi شد. یعنی تو Setting ویندوز که دیدم، کیبورد عربی نصبه . :)
ممنون :)
@ رها : این برنامه صفحه کلید استاندارد ویندوز رو نصب می کنه. شما از چه Layout ای استفاده می کنید ؟
@ محیا ( مهیا ) : کیبورد فارسی رو حذف کرد ؟
مثل این که بعضی ها با RapidShare مشکل دارند. اگه جای دیگه سراغ دارین بگین تا Upload کنم
بله !نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_Mnt
عربی رو جایگزین کرد .
ممنون :)
محمد جان - سپاسگذار زحمات بی دریغت.
اگه از دست من کمکی بر میاد در خدمتم.
کیبورد من رو به arabic(102) تبدیل کرده
سلام
من تمام تنظیمات مربوط به فارسی رو از روی ویندوزم پاک کردم و بعد برنامه شما رو اجرا کردم . زبان فارسی رو نصب کرد ولی با Layout Arabic یعنی صفحه کلید رو با Layout عربی نصب کرد.
مشکل رفع شده ! الان دارم دنبال یه جایی می گردم آپلود کنم :)
پ.ن : من توی همون رپیدشر آپلود می کنم. برای آقای سرباززاده هم فرستادم تا ایشون یه جای دیگه آپلود کنن
توجه : لینک های قبلی دیگه معتبر نیستند !
SetPersian.ver.2.2.6.124
پ.ن (2) : ممنون از همه ی کسانی که به تکمیل شدن این برنامه کمک می کنن :)
اینم لینک Mirror :
لینک دانلود
با تشکر از محمد منتظرالظهور
حرکت بسیار خوبی است
موفق باشید
چرا این تاپیک در بخش کار با کمپوننتها و ابزارها قرار گرفته؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط arash_ebrahimi_nk
مشکل کجاست؟
پیشنهاد شما چیه؟
دلیل
یه جا که همه ببینند! یا حداقل توی مباحث مربوط به برنامه نویسی دلفی
ولی به مفهوم این بخش بیشتر میخوره
اما برنامه مهمی هستش و قرار دادن اون در بخش اصلی دلفی کمکی به برنامه نویس هاست.
درسته که این برنامه با دلفی نوشته شده ولی ربط زیادی به دلفی نداره. من فکر می کنم این جا یکی از بدترین تالارها برای این برنامه است :(
با توجه به تخصصی تر شدن فروم هیچ جای دیگه واسه این تاپیک وجود نداره
قبلا یه بحث مباحث مربوط به کامپوننتها و ابزارها بود که اونم حذف شده
تالار سیستم عاملها چطوره ؟
البته الان اون تالار هم ویندوز رو نداره ولی میشه یک کاریش کرد که بیرون از زیر تالار لینوکس قرار بگیره .
این برنامه یه مشکلی داره ، اونم اینه که اگه فایل های داخل پوشه Files رو ReadOnly کنیم (مانند وقتی که برنامه رو روی سیدی رایت کنیم ) برنامه پیغام خطای File Access Denied می دهد . خطا در
تابع ExtractBitmapedFontName و روی دستور Reset(ByteFile رخ می دهد .
در ضمن یه پیشنهاد هم داشتم ، و اون هم اینه که به جای اینکه وقتی برنامه پیغام خطا می دهد (مثلا در کپی یک فونت) کل روند برنامه کنسل شود ، فقط در داخل مثلا یک Memo به کاربر نشان داده شود که مثلا فلان فونت کپی نشد .( نه اینکه کل برنامه کنسل شود.)
در ضمن از زحمات شما هم تشکر می کنم.
برنامه بسیار زیبایی نوشتید.
دستتون درد نکنه.
و دست جابر هم بره لای در با این آدرس دادنش که 2 ساعت گشتم این مطلب رو یافتم.
اون یونت رو من نوشتم. چون چنین یونیتی در هیچ جای اینترنت نبود.نقل قول:
نوشته شده توسط Pesare_khob
نمیدونم جریان این خطا چیه؟!!
دستور Reset بمنظور آماده کردن فایل مورد استفاه قرار میگیره.
در حال حاظر سرم گرم یه برنامه دیگه هست که بزودی تمام میشه، اونوقت میام و با همکاری و کسب اجازه از محمد این برنامه رو قوی تر میکنم.
کار بسیار جالب و مفیدی رو انجام دادید
تشکر و دست مریزاد
اما بنده یک مشکل کوچک دارم اینکه language Bar به ویندوز اضافه نمیشه و با کلید ها ی کیبورد (Alt+Shift) هم نمیشه بین زبانهای نصب شده Switch کرد.
چند خطی باید به رجیستری اضافه بشه.لطفا کاملترش کنید.در آن صورت برنامه بسیار بی عیبی خواهد بود.
من خودم اون خطاها رو برطرف کردم ، البته تغییرات زیادی ایجاد کردم که فقط مناسب کار خودم بود و نمیشد آپلودش کنم ، اینی هم که نوشتم فقط برای اطلاع دوستان بود.نقل قول:
نمیدونم جریان این خطا چیه؟!!
دستور Reset بمنظور آماده کردن فایل مورد استفاه قرار میگیره.
ممنون. من الان زیاد وقت ندارم روی این برنامه کار کنم. یکی دو ماه دیگه اگه خدا بخواهد :)
من یک سری تغییرات در فایل رجیستری ایجاد کردم و تا حدی این مشکل رو برطرف کرده ولی نه کامل
در ضمن برنامه قبلی مشکل دیگه ای هم داشت اینکه برای Currency اعداد بصورت انگلیسی بودند و کلمه ی "ریال" نا خانا بود.
فایل رجیستری جدید رو میزارم.حجمش نسبت به نمونه ی قبلی زیاد تر شده و این افزایش قابل توجه است.
سلام
از زحمات و همکاری دوستان ممنونم ...
مشکلی هم که من دیدم این بود که بعد از نصب این برنامه برخی از فونتهای فارسی به صورت هندی نمایش داده می شد !
مثلا توی قسمت وارد کردن حروف توی دلفی ( مثلا Caption یک فرم یا ... ) حروف بعد از نوشتن به صورت هندی نمایش داده می شد ( حال شاید هندی نبود ولی شباهت زیادی داشت ) ...
بالاخره ذکر کردن مشکلات توی بهتر شدن کار کمک می کنه ... ( ولی در کل عالیه ، دست آقا محمد و سایر سازندگانش درد نکنه ) ...
با تشکر ...
موفق باشید ...
سلام دوستان وقتم تا حدودی آزاد شده و همونطور که قول داده بودم میخوام رو برنامه کار کنم.
مشکلات حاظر چیا هستن؟ میشه یه نفر لیست کنه؟
راستی قبلاً تقاضا کرده بودیم که این تاپیک به قسمت اصلیه بخش دلفی انتقال پیدا کنه اما در جواب بحث اختصاصی سازی (کاری در جهت سهلوت دستیابی به اطلاعات) مطرح شد که کاملاً منطقی بود. با این وجود یک بار دیگه تقاظا دارم که مدیران محترم در مورد این تاپیک استثنا قائل بشن و اون رو به بخش اصلی انتقال بدن (آیا در قانون اختصاصی سازی هیچ تبصره ای وجود نداره؟)
با تشکر از شما:
اگر این برنامه برای شما مفید بوده و دوست دارین که کمکی در جهت تکمیلش بکنید کدهایی که اشکال داشتن و تعمیرشون کردین رو برای ما بذارین.
از شما هم ممنون که اشکلات رو رفع و کدهای صحیح رو ارسال کردید.
--------------------------------------------------------------------------------------
یه اشکال جزئی در زمینه چک کردن راست به چپ بودن ویندوز داشته که اون رو برطرف کردم و
اگه جناب MNosouhi همکاری کنن این برنامه از لحاظ کدهای داخلی تکمیل میشه.
فقط میمونه یکسری کد که از برنامه نویس یه progressbar بخواد و مواردی از این قبیل که برنامه نویس بتونه به سرعت از این کدها در برنامه استفاده کنه نظرتون در این مورد چیه؟
ظاهرا فایل رجیستری که گذاشتید مشکل داره و باعث میشه که langauge Bar از taskbar ویندوز پاک میشه و حتی با تغییر تنظیمات موجود در کنترل پنل هم برنگرده.نقل قول:
نوشته شده توسط soroush_vs
من یک سری تغییرات در فایل رجیستری ایجاد کردم و تا حدی این مشکل رو برطرف کرده ولی نه کامل
در ضمن برنامه قبلی مشکل دیگه ای هم داشت اینکه برای Currency اعداد بصورت انگلیسی بودند و کلمه ی "ریال" نا خانا بود.
فایل رجیستری جدید رو میزارم.حجمش نسبت به نمونه ی قبلی زیاد تر شده و این افزایش قابل توجه است.
روی چند تا سیستم تست شده.
ببخشید ، الان دیدم ، اگه کمکی بتونم بکنم در خدمتم.نقل قول:
یه اشکال جزئی در زمینه چک کردن راست به چپ بودن ویندوز داشته که اون رو برطرف کردم و
اگه جناب MNosouhi همکاری کنن این برنامه از لحاظ کدهای داخلی تکمیل میشه.
من یه فایل exe دارم که میتونه این زبان فارسی رو نصب کنه و تمام تنظیمات لازم رو هم انجام بده . این فارسی ساز خیلی عالیه ولی فقط یه مشکل داره . اونم اینه که باید سیستم ریست بشه . اگه بخواهید میتونم براتون بزارم تا دانلود کنید .
من توی تمام نرم افزارام این برنامه رو میزارم . کاربر برای نصب زبان فارسی دیگه گمراه نمیشه .
با سلام.
جناب hex161 آیا فایل اجرایی شما حاوی سورس میباشد؟ یا حداقل فایل رجیستری دارد؟
برنامه را بر روی سیستم های مختلف تست کرده اید؟
برنامه را ضمیمه کنید تا همه تست کنند - فکر میکنم رد یابی تغییرات رجیستری که از طریق یک برنامه صادر میگردد ساده تر باشد.
در ضمن دوست گرامی جناب MNosouhi چرا شما سورس های تغییر یافته توسط خودتان را ضمیمه نمیکنید؟ یا حداقل رجیستری مورد استفاده رو؟
متاسفانه سورس نیست ولی فایل ریجستری داره .
و مشخصه که با وی بی نوشته شده .
به هر حال فایل رو ضمیمه کردم .
ممنون.نقل قول:
متاسفانه سورس نیست ولی فایل ریجستری داره .
و مشخصه که با وی بی نوشته شده .
به هر حال فایل رو ضمیمه کردم .
اما یه مسئله ای رو تذکر بدم ، این برنامه همه جا درست کار نخواهد کرد ، حجم تغییراتی که باید انجام بشه بیشتر از 2 تا فایل دی ال ال و چند تغییر در رجیستری هستش.
خوبی این برنامه اینه که تنظیمات رو دورست انجام میده . برنامه ای که ارسال کردم از نظر فایلهای مورد نیاز کامل نیست . این برنامه به فایلهایی که آقای محمد لیست کردن نیاز داره . در صورتی که این فایلها در کنار این برنامه باشن ، برنامه بدرستی کار خواهد کرد .
اگر دقت کرده باشین این برنامه در حین نصب سی دی ویندوز رو از شما می خواهد که اگر فایلهایی که گفتم کنارش باشن دیگه نیاز به سی دی نداره.
به نقل قول از تاپیک با آدرس زیر :
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=70328
نقل قول:
بازهم سلام .
با جستجو در قسمت دلفی مطالب جالب توجه زیادی را در این مورد پیدا کردم و در نهایت به یک برنامه تکمیل شده به نام SetPersian رسیدم که تنظیمات مربوط به رجیستری را تا حدود 90% درست انجام میداد که برای کارکرد برنامه های کاربردی ما کافی بود (یک ایراد اون ظاهر نشدن LanguageBar در قسمت Toolbar بود) , ولی در این مورد به یک مورد جالب برخورد کردم که تا حالا من و فکر کنم خیلی ها به این نکته توجه نکرده بودیم .
در اون برنامه KBDFA.dll همون بود که پ-ژ رو اشتباه میزد من اومدم و داخل شاخه System32 اول فایل KBDFA.dll رو پاک کردم و فایل خودم رو که بالای 6 کلیوبایت رو در جای اون کپی کردم و با کمال تعجب دیدم که به محض فارسی کردن صفحه کلید و یا حتی Restart فایل من پاک شده و فایل قبلی که کمتر از 6 کیلو بود جایگزین شد . این قضیه برام مشکوک بود , این بار اومدم فایل KBDFA خودم رو جایگزین فایل KBDFA برنامه فارسی ساز کردم و برنامه فارسی ساز را روی یک ویندوز دیگه اجرا کردم ولی باز نتیجه قبلی تکرار شد .
این بدان معنی بود که تغییراتی که برنامه فارسی ویندوز در بخش دلفی طراحی شده بود به غیر از تغییرات رجیستری , تغییرات اعمال شده در بعضی فایل ها و یا حتی تمام فایل ها بعد از یک بار فارسی سازی و یا Restart یعنی هییییییچ!!!!!؟؟؟؟ . (برای من فایل KBDFA از اهمیت بیشتری برخوردار بود)
همانطور که در ابتدای این تاپیک گفتم برای رفع این مشکل باید از طریق SafeMode عمل کرد و یا هنگامی که سیستم Restart شد در همون محیط Dos ابتدای بوت شدن که هنوز فایل ها مورد دسترسی ویندوز قرار نگرفته اند آنها را جایگزین کنیم .
از طریق SafeMode که کار چندان جالبی برای برنامه نهایی نیست , حالا میخواستم بدونم چه جوری میشه در همون ابتدای بوت شدن سیستم قبل از بالا اومدن ویندوز این کار رو انجام بدیم .
نتیجه تلاش های من در قسمت Autoexec.bat و Config.sys هم ناموفق بود .
بک نکته دیگری که باید به اون توجه کنیم در محیط تحت Dos درایوهای NTFS رو نمی شناسه .
لطفا بیایید همه باهم یک بار برای همیشه این مشکل را حل کنیم و در برنامه های خود از اون استفاده کنیم .
با تشکر از همه دوستان .
در حال حاظر یک خواسته و دو مشکل مورد بحث است:
1- میخواهید KBDF خود را جایگزین نمایید. (لطفاً KBDF مورد نظر را ضمیمه کنید.)
2- LanguageBar دچار مشکل میشود (و یا اینکه در قسمت Currency اعداد بصورت انگلیسی بودند و کلمه "ریال" ناخوانا است).
3- برخی از فونت های فارسی _اشاره نشده چه فونتهایی_ بصورت هندی نمایش داده میشوند.
فکر میکنم این مورد از زمانی پیش اومد که برنامه پشتیبانی از دیگر زبانهایی که همراه فارسی نصب میشدند رو لغو کرد.
یه مورد دیگه بررسی پشتیبانی از راست به چپ بودن ویندوز بوده که کُدهاش رو قرار خواهم داد.
دوستان اگر میتوانند کمکی بکنند دریغ نکنند.
یه چیزی پیدا کردم:
یه نفر که انگلیسی خوبه و کمی وقت داره این صفحه ای که لینکش رو گذاشتم بخونه.
با چند خط کد از طریق rundll32 کل این برنامه نوشه میشه.
http://blogs.msdn.com/michkap/archiv...10/529867.aspx
یه نفر زحمت نوشتن چند خط کد رو بکشه. الان موقع امتحاناته و من فرصت کافی ندارم.
اینم طریق استفاده از rundll32 در دلفی و BCB:
دوستان من برنامه ای دارم که میتونید بواسطه اون هر فایل سیستمی از جمله KBDFA را بدون اینکه با SafeMode بالا بیایید جایگزین کنید. این برنامه کامندی هست . یعنی با ساخت یک فایل بت براحتی قابل اجراست . من توی نرم افزار فارسی ساز تک ویندوز از همین برنامه که پیشنهاد مایکروسافت بود استفاده کردم . اگه خواستین براتون ضمیمه کنم تا دانلود کنید.
با سلام .
مومن کار نیک و پرسش .
و تشکر از hex161 .
بفرمایید . اینم نرم افزار Replacer برای جابجا کردن فایلهای سیستمی ویندوز .
در ضمن با این برنامه میتونید بیشتر از یک فایل هم جابجا کنید .یه نمونه دارم پیداش میکنم و میزارمش اینجا .
با سلام به همه بروبچه های دست اندردرکار این برنامه
منم مشکل دانلود دارم.
اگه میشه نسخه آخر برنامه رو یه بار دیگه آپ کنید و یا اگه زحمتی نیست به یکی از دو ایمیل زیر بفرستید.
parvaz_jkh@yahoo.com
jamalkhah@gmail.com
ممنون از زحمات همتون.
این را ببینید :
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=71149
برای ویستا :
https://barnamenevis.org/showpo...3&postcount=16
من اینکار رو کردم
ولی فقط یک اشکال کوچک داره
البته خیلی کوچک
ولی برای چند تا برنامه گذاشتم جواب داده
با سلام
من اين برنامه رو دارم.
چك كنيد ببينيد چطوره؟ سورس دلفي
ببخشيد من وقت ندارم روش كار كنم ولي ميتونيد از نرم افزارايي مثل File Monitor و شبيه سازهايي مثل VitualBox استفاده كنين تا ببينيد چه اعمالي در حين اين تنظيمات انجام مي شه و با دمي هم سيستم رو در يه حالت ذخيره كرد و به حالت قبل برگشت و نيز كار اول رو هم ميشه ازش فهميد.