-
نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز علی الخصوص جناب استاد نادری
مدتها بود دنبال یادگیری اکسس به صورت پروژه محور بودم تا اینکه این مطلب را خوندم خیلی خوشحال شدم که حضرتعالی می خواید این کار را انجام بدید خدا خیرتون بده
اما ...
در مورد انتخاب پروژه : فرقی نمی کنه چی باشه مهم اینه که تکنیک های مهم توش گنجونده بشه مثلا گزارش گیری که همه جا استفاده میشه و یا مواردی از این دست در ضمن حضرتعالی بازم بیشتر اشراف روی این مسایل دارید راهنمای راه باشید ممنون
-
با سلام و تشکر
همه دوستان نسبت به شروع کار خوشحال هستند اگر ممکنه زودتر شروع بشه
همچنین اگر در خصوص برنامه حسابداری و انبار باشه برای یک فروشگاه سپاسگذار خواهم بود
-
در مورد كد هاي پي اچ پي مطالب زياده اينجا شايد باشن كسايي كه با اين كد ها كار كردن انشالله كمك كنن دوستاني كه با PHP اشنان
-
باسلام
دوست عزیز این تالار مختص اکسس می باشد
با تشکر نادری
-
جناب نادری عزیز سلام
بنظر این حقیر اگر با یک برنامه انبارداری که ورود اجناس به انبار و نحوه خروج و محاسبات و نحوه کم کردن از انبار شروع بشه خوبه تا به مرحله حسابدراری انبار داری برسه. میشه از منوها و نحوه استفاده از آنها در برنامه های مختلف انبار داری و غیره آموزش آن در مراحال بعدی باشه . بهر حال شاید کسی آمادگی برای گذاشتن برنامه خود ندارند بنظر میرسه استارت اولیه با جنابعالی باشه بهتره و ادامه دادن آن از طرف دوستان .
امیدوارم موفق باشد
یا علی
-
با سلام
با توجه به دلسرد و بی انگیزه شدن اساتید از حضور در تالار اکسس به دلایل عدیده ( علی الخصوص عدم حمایت از سوی مدیر سایت و پرسش سوالات ابتدایی و کلی از سوی کاربران و عدم حمایت و قدر دانی از کسانی که
به پرسش های اشراف داشته و بی دریغ در اختیار پرسش کننده قرار می دهند .)
عدم همراهی و حمایت و شور و شوق نشان دادن کاربران تالار از وجود چنین تاپیکی دور از ذهن نبود و این مسئله را بسیار سخت و طاقت فرسا می کند
علیرغم این مسئله قصد دارم طراحی بانک قرادادها را در قالب تصویری ( فیلم ) با توکل به خداوند شروع کنیم :
ابتدا بحث پیاده سازی الگوریتم و شمای اولیه برنامه خواهد بود که بزودی آنرا قرار می دهم و بدنبال آن وارد مراحل طراحی خواهیم شد.
با تشکر نادری
-
سلام، ایمیلی برایتان ارسال کردم.:تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed1234n
با سلام
با توجه به دلسرد و بی انگیزه شدن اساتید از حضور در تالار اکسس به دلایل عدیده ( علی الخصوص عدم حمایت از سوی مدیر سایت و پرسش سوالات ابتدایی و کلی از سوی کاربران و عدم حمایت و قدر دانی از کسانی که
به پرسش های اشراف داشته و بی دریغ در اختیار پرسش کننده قرار می دهند .)
عدم همراهی و حمایت و شور و شوق نشان دادن کاربران تالار از وجود چنین تاپیکی دور از ذهن نبود و این مسئله را بسیار سخت و طاقت فرسا می کند
علیرغم این مسئله قصد دارم طراحی بانک قرادادها را در قالب تصویری ( فیلم ) با توکل به خداوند شروع کنیم :
ابتدا بحث پیاده سازی الگوریتم و شمای اولیه برنامه خواهد بود که بزودی آنرا قرار می دهم و بدنبال آن وارد مراحل طراحی خواهیم شد.
با تشکر نادری
باسلام
باتوجه به حرفهایتان میتوان دلیل ناراحتی شما را فهمید اما این دلیل نمیشه که از کارتون منصرف بشید و بنظرم پیشنهاد بابت طراحی نرم افزار خیلی خوب و عالی بود
در ضمن پیشنهاد بابت تهیه فیلم هم عالی هست هرچند بنظرم اون پیشنهاد اولی را اگر در وهله اول انجام بدید باعث جذب کاربران بشود
چون وقتی برنامه را ببینند مشتاق یادگیری میشوند که ایندفعه به سوی فیلمهای آموزشی شما روی می آورند.
باتشکر
-
سلام دوست عزیز
اگر امکانش هست یه نرم افزار املاک رو درست کنید
با تشکر
-
خب برای شروع، فکر کنم بهتره از تایپیک پایین دیدن کنید و برنامه آموزشی رو دانلود کنید:
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2171508
بهترین روش برای این نوع برنامه ها اینه که فرمها و ماژولها از خود پایگاه داده جدا باشه که در برنامه آموزشی بالا این کار شده
در مورد برنامه های انبارداری و ... هم بهتره تایپیک زیر رو ببینید:
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2160842
موفق باشید
-
سلام جناب نادری عزیز
بنده از ارسال آن تایپیک قصد جسارت و یا کوچک شمردن زحمات جنابعالی نبوده و نخواهد بود ما از سالها شاهده زحمات جنابعالی بوده و هستیم و کوچکتر از این هستیم که حتی فکر آن را بکنیم بهر حال باز هم پوزش میخوام و از خداوند منان و رحیم میخوام که همیشه موفق و پیروز باشید انشالله
یا علی
-
سلام
در صورت امکان به سوال موجود در لینک زیر پاسخ دهید.
ثبت اتوماتیک شهریه در اکسس(دانلود دیتا بیس)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
armin294
یه خواهشه دیگه هم داشتم یک فایل نمونه براتون گذاشتم در مورد فرمهای unbound هستش توضیحات داخل نمونه هست خوشحال میشم اونم برام اصلاح کنین
با تشکر
kasi mitoneh komak koneh
manam ehtiaj daram
-
در مورد ثبت و ویرایش و ... در فرمهای unbound می تونید از این نمونه کمک بگیرید
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2171508
-
سلام
من یک برنامه دفترچه تلفن برای حدود 150 تا مدرسه در سراسر کشور می خواهم بنویسم . من می خواهم یک راه حلی پیدا کنم که وقتی از ستون استان ها نام یک استان را انتخاب می کنیم خود به خود در ستون بعدی که نام شهر ها است یک فیلتری صورت بگیرد و فقط شهرهایی که در ان استان است ظاهر شود ، نه همه ی شهر ها !
-
با سلام
اگر در تالار سرچ کنید اینگونه موارد بسیار زیاد است
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed1234n
با سلام
بهتر دیدم که برای پیشرفت خودم پروژ های مختلفی را به رایگان انجام دهم البته به اندازه توان و تخصصی که کسب کرده ام.
تا با هر نوع پروژه و مشکلات پیش روی آن آشنایی پیدا کنم
پس می توانید از طرق زیر با من در ارتباط باشید :
1- پست خصوصی در تالار
2- با ایمیل :
saeed12345n@gmail.com
3- با وایبر : 09303979038
:لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده::لبخندساده:
بنظرم 1000 بگیر تا طرف مقابلت برای کارت ازرش قایل بشه بعد خواستی پسش بده
-
سلام وقت بخیر
یه برنامه میخواستم جهت ثبت انجام کارهای روزانه در واحد it ، یعنی کارهایی که در طول روز انجام میدهیم و پیگیری و تعمیرات، رفع خرابی ها و.... در اون ثبت بشه و بتونیم ازش گزارش بگیریم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
سلام دوستان اگه این برنامه open source هست پطوری نیشه سورس را دید؟
-
1 ضمیمه
سلام. یک جدول دارم شامل شهر و جمعیت. یک فرم می خوام که کاربر بتونه وقتی اجرا شد لیستی از شهرها رو لود کنه درکنارشون یک تکست باکس و یک چک باکس. حالا اگر چک باکس ها تیکشون خورده باشه عدد تکست باکس رو به عدد رکورد جمعیت توی جدول اضافه کنه. ممنونم
-
-
سلام خدمت دوستان واساتید من جهت گزارش گیری و چاپ فرم جهت جمعداری اموال احتیاج به برنامه اکسس داشتم جوری که با جستجوی نام کالا و یا کد اموال و یا نام تحویل گیرنده بتوان لیست کالاهای تحویلی را در قالب یک فرم بتوان چاپ کرد.//
-
دوست عزیز saeed1234nبا سلام
ضمن تشکر از فعالیت جنابعالی
اگر ممکنه یه برنامه پرسنلی بنویسید
-
آقا سعید سلام پروژه رو براتون میل کردم خوشحال میشم این مشکل منو حل کنین البته چند تا ایراد دیگه هم دارم که میخواستم بگم ولی یادم نبود شماره تماس منم اینه
09125349518-09366869685 میثم فرجاد
-
سلام.ببخشید شما برنامه یک ربات مسیر یاب 13 سنسوره رو میتونین بنویسین؟
-
با سلام خدمات دوستان گرامي
در صورت امكان در مورد جمع دو Text Box در (يك فيلد MEMO با فرمت ريچ تكست) كه هر يك از تكستها با هم يك خط فاصله داشته باشند مرا راهنمايي كنيد
با تشكر
-
1 ضمیمه
امکانش هست برنامه صدور فاکتور رو قرار بدهید که کابر قابلیت تنظیم عنوان فاکتور درج شماره تماس و .. رو داشته باشد در نهایت پس از ثبت مشخصات یه خروجی به پرینتر ارسال کنه مثل فرم زیر
http://8pic.ir/images/lzq4snsicdfupah16v26.jpgضمیمه 133683
-
با سلام
دوست عزیز شما جداولتون رو ایجاد کنید
و ارسال نمایید تا دوستان طراحی فاکتور را براتون ایجاد نمایند.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ATA_TABRIZ
با سلام خدمات دوستان گرامي
در صورت امكان در مورد جمع دو Text Box در (يك فيلد MEMO با فرمت ريچ تكست) كه هر يك از تكستها با هم يك خط فاصله داشته باشند مرا راهنمايي كنيد
با تشكر
با سلام
آقا كسي در اين مورد اطلاعاتي نداره
-
جناب نادری با سلام
ما همچنان مشتاق و منتظر آموزش مد نظر شما هستیم
-
آقا سعید ممنون می شم اگه مشکل من را هم حل کنید
یک کوئری از نوع append دارم که محتویات یک جدول را به جدول دیگری در بانک اطلاعاتی انتقال میده
حالا می خوام با دستورات vba اینکار انجام بشه یعنی از کاربر مسیر جدول مبدأ را سؤال کنه و در جدول موجود انتقال بده با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadsaleh
سلام دوست عزيز:
من قصد دارم تلفنهاي موجود در جدول تلفنهام رو كه شامل نام - سمت - شركت - تلفن - فاكس و موبايل هست رو به به فايل vcf تبديل كنم. البته نمونه هايي هم موجود است و فايل مربوطه هم را درست مي كند. ولي اگر اطلاعات درج شده كلمات فارسي باشد فايل توليد شده وقتي به گوشي موبايل ايمپورت مي شود حروف فارسي را به شكل علائم نشان مي دهد. اگر انگليسي بنويسيم مشكلي نيست. تا جايي كه ميدانم مربوط به مشكل يونيكد است كه من نتوانستم آن را حل كنم.
منتظر راهنمايي شما هستم
این سوال جاش اینجا نبود ها ...!!!!
این خودش یه تاپیک جدید باید میشد ...با تشکر
-
با سلام به آقای Saeed1234n و دیگردوستان
با توجه به گذشت بیش از یک سال از زمان تولید تاپیک تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته
تنها به این نکته که قرار یک آموزش به انجام برسه اکتفا شده
ممنون میشم به جای این همه بی راهه به راه اصلی که آموزش هست وارد بشیم و آموزش رو شروع کنیم
با سپاس از همگی
-
با سلام
از اونجا كه اكثر دوستان تالار مقدمات اكسس را بلد هستند آموزش از ابتدا كار صحيح و مناسبي نيست
( البته مشغول ترجمه كتاب جامعه اي در مورد اكسس 2010 هستم كه تقريبا تمامي مباحث رو پوشش مي ده ولي ... )
يك نرم افزار طرح كرده ام به نام دخل و خرج ( يا حساب و كتاب )
http://goo.gl/6FbH0q
در مورد قول آموزشي كه داده بودم ( البته تا اندازه معلومات خودم - اساتيد تالار ببخشند جسارت بنده را )
فكر كنم اين برنامه خوبي باشه براي آموزش
دوستان برنامه را ببينند و هرجا اگر كسي سوالي در اين مورد داشت بفرمايند تا توضيحات لازم را بدهم .
البته اساتيد بزرگوار اگر نقطه نظري داشته باشند كه خيلي خوشحال مي شيم .
قصد طراحي نرم افزار صورتجلسات را دارم اگر كسي مايل بود مي تونيم بصورت تيمي كار كنيم ...
( ايميل :saeed12345n@gmail.com , شماره تلگرام : 09212774035 , شماره همراه :09193912643 )
-
با سلام
- استاد گرامي يك فايك اكسس 2007 دارم كه در رابطه با سرويس هاي اياب و ذهاب است كه از 2 جدول يك بازپرس و 2 فرم تشكيل شده است.در جدول اول تعدادي مسير تايپ مي شود كه نام مسير كه داده متني است كليد اصلي جدول مي باشد در جدول دوم نام مسير به همراه اطلاعات ديگري حاوي نوع وسيله نقليه و شماره خودرو مي باشد كه اين اطلاعات ممكن است به مرور زمان تغيير كند لطفا راهنمايي بفرمائيد چطور مي شه در فرم دوم كه به بازپرس وصل است براي محاسبه آخرين تاريخي كه براي مسير ثبت شده اطلاعات همون تاريخ در برنامه مد نظر قرار داده بشه.ضمنا اگه بشه با توجه به تاريخ خودروي مربوطه رو بازيابي اطلاعات نمود كمك زيادي به بهتر شدن برنامه ميكنه.لطفا در صورت امكان راهنمايي بفرمائيد . با تشكر
-
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed1234n
سلام
نمونه ؟
با سلام
نمونه به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
-
سلام و عرض ادب
ضمن تشکر پیشاپیش .من یک برنامه پرسنلی ساده میخام
واسه مجموعه سپاه.با اکسس باشه خوبه
مشخصات فردی و مشخصات شغلی و تماس ثبت شه
قابلیت ویرایش اضافهکم داشته باشه.امکانش هست؟
-
نقل قول: پروژه ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان دانشگاه
نقل قول:
نوشته شده توسط
sir-57
پروژه ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان دانشگاه
با سلام و تشکر از فعالیت خیر خواهانه شما.
من قصد دارم یک پایگاه جهت ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان در جداول جدا و در جدولی دیگر میزان ترافیک اینترنت و نام و پسورد کاربریشونو ثبت کن. البته کارمندان و دانشجویان دارای یک کد و مشخصه جدا از هم باشند.
ممنونو مشم کمک و راهنماییم کنید .
یا علی.
این پروژه نیست. خیلی کار راحتیه. باور کنید میتونید خودتون با یکم سرچ توی اینترنت و پشتکار طراحی کنید. تلاش تلاش تلاش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed1234n
با سلام
از اونجا كه اكثر دوستان تالار مقدمات اكسس را بلد هستند آموزش از ابتدا كار صحيح و مناسبي نيست
( البته مشغول ترجمه كتاب جامعه اي در مورد اكسس 2010 هستم كه تقريبا تمامي مباحث رو پوشش مي ده ولي ... )
يك نرم افزار طرح كرده ام به نام دخل و خرج ( يا حساب و كتاب )
http://goo.gl/6FbH0q
در مورد قول آموزشي كه داده بودم ( البته تا اندازه معلومات خودم - اساتيد تالار ببخشند جسارت بنده را )
فكر كنم اين برنامه خوبي باشه براي آموزش
دوستان برنامه را ببينند و هرجا اگر كسي سوالي در اين مورد داشت بفرمايند تا توضيحات لازم را بدهم .
البته اساتيد بزرگوار اگر نقطه نظري داشته باشند كه خيلي خوشحال مي شيم .
قصد طراحي نرم افزار صورتجلسات را دارم اگر كسي مايل بود مي تونيم بصورت تيمي كار كنيم ...
( ايميل :saeed12345n@gmail.com , شماره تلگرام : 09212774035 , شماره همراه :09193912643 )
من آمادگی دارم ولی منظورتون رو نفهمیدم . دقیقا پروژه ای که میخاهید انجام بدید رو میشه یکم توضیح بدید؟؟؟