نقل قول: انتخاب کنید: کدام دوره ویدئویی را به رایگان برات تهیه کنم؟
آقا هیوا عزیز، نظر بنده ممکن هست درست باشه و ممکن هست غلط، ولی به نظرم شما که داری زحمت رو می کشی ، به نظرم بیا خودت فیلم بساز، (می دونم و درک می کنم کار سختیه) اما به نظرم بهتر از فیلم های شرکت های به اصطلاخ معتبر خارجی هست ... شما اگر الان از خیلی ها بپرسی که واقعا از فیلم های شرکت Lynda چه قدر یاد گرفتی ، مطمئن باش می گن هیچی ... می دونی دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اون ها یک ویدئو شرکتی دارن درست می کنن و مطالب رو به صورت رو خوانی می گن و کار رو انجام می دن مثلا به مدت 10 دقیقه !!! مثلا فرض کن توی یک ویدئو می آد کل کلاس و PDO زبان PHP توی 20 دقیقه می گه !؟!؟ در صورتی که واقعا درک این مطلب یکم دشوار تر از اون چیزی هست که بخوایم اونو توی 10 دقیقه یاد بگیریم ... به نظرم شما که داری تلاش می کنی، بیا روی ویدئو های خودت تمرکز کن، با کیفیت بهتر، با آرامش بیشتر و ... که یک چیزی مثل فیلم های آموزشی خارجی در نیاد ...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط
ABZiko
آقا هیوا عزیز، نظر بنده ممکن هست درست باشه و ممکن هست غلط، ولی به نظرم شما که داری زحمت رو می کشی ، به نظرم بیا خودت فیلم بساز، (می دونم و درک می کنم کار سختیه) اما به نظرم بهتر از فیلم های شرکت های به اصطلاخ معتبر خارجی هست ... شما اگر الان از خیلی ها بپرسی که واقعا از فیلم های شرکت Lynda چه قدر یاد گرفتی ، مطمئن باش می گن هیچی ... می دونی دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اون ها یک ویدئو شرکتی دارن درست می کنن و مطالب رو به صورت رو خوانی می گن و کار رو انجام می دن مثلا به مدت 10 دقیقه !!! مثلا فرض کن توی یک ویدئو می آد کل کلاس و PDO زبان PHP توی 20 دقیقه می گه !؟!؟ در صورتی که واقعا درک این مطلب یکم دشوار تر از اون چیزی هست که بخوایم اونو توی 10 دقیقه یاد بگیریم ... به نظرم شما که داری تلاش می کنی، بیا روی ویدئو های خودت تمرکز کن، با کیفیت بهتر، با آرامش بیشتر و ... که یک چیزی مثل فیلم های آموزشی خارجی در نیاد ...
موفق باشید
راستش از نظر وقت و انرژی توانایی چنین کاری رو ندارم.تولید کردن دوره ویدئویی با کیفیت خوب خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو میکنیم کار داره.
اگر با جزئیاتی هم که احتمالاً مدنظر شماست باشه طول دوره خیلی طولانی میشه.
این دوره هایی که میخام استفاده کنم هم استاندارد کاملاً قابل قبولی داره و بیشتر از صدهزار مخاطب داره هر دوره. پس قطعاً کیفیت عالی داره.
نقل قول:
نوشته شده توسط
بیتا حکمت
یا طراحان موفق همه این موارد + زبان سمت سرور رو مسلط هستن ؟!
متوجه سوال شما نشدم ولی در کل هزکسی روی یکی از این دو بخش تمرکز کنه تسلطش بیشتر میشه و بهتر میتونه با بقیه رقابت کنه و خودش رو متمایز کنه.
میشه در هردو زمینه کار کرد ولی به زمان و انرژی بیشتری نیاز داره .
در یبشتر تیم ها هر شخصی یک وظیفه کاملا مخشص داره مثلا UI رو طراحی میکنه با کد سمت سرور رو مینویسه...